Petros the Great Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 τι να κανω εγω? αφου και μονοι σας ωραια τα περνατε ... :) Για να περάσεις και συ καλά μαζί μας ;) Μπορεί να φέρει και την Άννα ο billakosss για να μας τραγουδήσει :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Για να περάσεις και συ καλά μαζί μας ;) Μπορεί να φέρει και την Άννα ο billakosss για να μας τραγουδήσει :p την Αννα Βισση???:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 την Αννα Βισση???:confused: Ε ποια; την Παναγιωταρέα; :p αν και η Άννα πάει προς cosmote οπότε μάλλον ούτε μια καλημέρα δεν έχει με τον billakosss μας ε; μάλλον για Δέσποινα το κόβω ;) εσύ Θεσσαλονίκη είσαι; http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Ε ποια; την Παναγιωταρέα; :p αν και η Άννα πάει προς cosmote οπότε μάλλον ούτε μια καλημέρα δεν έχει με τον billakosss μας ε; μάλλον για Δέσποινα το κόβω ;) εσύ Θεσσαλονίκη είσαι; Οχι τελικα δεν ηρθα,αλλη φορα,αν πατε στο Αθηναικο meeting καλα να περασετε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Οχι τελικα δεν ηρθα,αλλη φορα,αν πατε στο Αθηναικο meeting καλα να περασετε Τελικά δεν το βλέπω να πηγαίνουμε στο meeting της Αθήνας... http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Τελικά δεν το βλέπω να πηγαίνουμε στο meeting της Αθήνας... Οκ τοτε ισως να κατεβω αυριο να παμε για καφε,αλλιως τη Δευτερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Ε ποια; την Παναγιωταρέα; :p αν και η Άννα πάει προς cosmote οπότε μάλλον ούτε μια καλημέρα δεν έχει με τον billakosss μας ε; μάλλον για Δέσποινα το κόβω ;) εσύ Θεσσαλονίκη είσαι; ή Δεσποινα ή ρεμος ή πεγκυ οποιος/α ειναι διαθεσιμος. σεκτορ εσενα αγορι μου σε περιμενουμε απο την επομενη μερα που καναμε το meeting! χαθηκες τελειως!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Nrg,Pmnedm,P_K,kostakiss και οσους αλλους δε θυμαμαι τωρα τους περιμενουμε στο επομενο ;) Μα... εννοείται ότι θα είμαι στο επόμενο :) Για πότε λέτε; Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonP910i/R4A SEMC-Browser/Symbian/3.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) septembrh den einai to epomeno? :) ypo8etw dld toulaxiston symfwna me thndhmoskophsh.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Μα... εννοείται ότι θα είμαι στο επόμενο :) Για πότε λέτε; Δεν υπαρχει συγκεκριμενη ημερομηνια παντως μετα το καλοκαιρι,τον Σεπτεμβρη επειδη υπαρχει εξεταστικη ισως να μη μπορουν καποια παιδια,εγω προτεινω μεσα στον οκτωβρη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 θα γινει αρχες σεπτεβρη για να ειναι γουρλιδικη η εξεταστικη σας! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 θα γινει αρχες σεπτεβρη για να ειναι γουρλιδικη η εξεταστικη σας! ναι πως...:p:lol: 21/8-13/10 δίνω εγώ:(:X:cry: defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 μεσα στον αυγουστο?? εξεταστικη? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 21/8-13/10 δίνω εγώ:(:X:cry: Νιώθω τυχερός! 28/8-13/10 εγώ!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο billakosss ετοιμάζει "μεγάλα πράγματα" για το φθινοπωρινό meeting ;) για να δούμε... http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 μην τα μαρτυρας! αστο για εκπληξη! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts