Jump to content

MyPhone meeting-Θεσσαλονίκη, 1/7/2006

billakosss
 Κοινοποίηση

Πότε θέλετε να γίνει το meeting;  

20 members have voted

1. 1. Πότε θέλετε να γίνει το meeting;

• 1η Ιουλίου
      11
    • 2η Ιουλίου
      0
    • Από Σεπτέμβρη...
      9

Recommended Posts

ωχ ωχ ωχχχχχχχχχ

κανεις αλλος θα παει σε γαμο/βαφτισια?

παντελη δεν πειραζει φιλε! θα πιω εγω στην υγεια σου! :)

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 540
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α, και κάτι άλλο: στο excelάκι δεν είδα τον chamelaion, δεν θα δηλώσει παρών;

Είναι πολύ πιθανό το excelάκι να έχει συστεμικά προβλήματα γιατί είναι μέσω ΤΙΜ :lol: :ρ

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

O billakosss ετοίμασε ένα εξελάκι με τα ποσοστά συμμετοχής των μελών στη συνάντηση :p σας το παρουσιάζω λοιπόν:

Meeting

Εγώ πού είμαι;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Είναι πολύ πιθανό το excelάκι να έχει συστεμικά προβλήματα γιατί είναι μέσω ΤΙΜ :lol: :ρ

Swiffer, επιβεβαιώνεται αυτό που είπα χτες και το παραθέτω :p

billakosssssssss; θα διορθώσεις τη λίστα ή να ζητήσουμε από τη vodafone να μας φτιάξει ένα καλό εξελάκι; :ρ

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.1; U; en-us) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413)

Swiffer, επιβεβαιώνεται αυτό που είπα χτες και το παραθέτω :p

billakosssssssss; θα διορθώσεις τη λίστα ή να ζητήσουμε από τη vodafone να μας φτιάξει ένα καλό εξελάκι; :ρ

An mpei i vodafone stin mesi..tha kanei ipoklopi to excelaki!kanw boutia gia parti sas! :p

Join friend!

Γεια σου μπιλακο κολυμβητη :p Εκανα και εγω μερικες βουτιες για σενα :happy:

Γιατι μονο 80% οι δικες μου πιθανοτητες?? :mad:

Γεια σου μπιλακο κολυμβητη :p Εκανα και εγω μερικες βουτιες για σενα :happy:

Γιατι μονο 80% οι δικες μου πιθανοτητες?? :mad:

ευχαριστω nrg! μολις γυρισα!

εσυ μπηκες 80% γιατι μπορει να σου προκυψει τιποτα....και μετα...........ξερεις....

Join friend!

εγω δεν ειμαι καν μεσα στο εξελακι...

αλλα ουτως η αλλως βαλτε με 0 γιατι για ακομη μια φορα δεν θα ειμαι Θεσσαλονικη

Φευγω τριτη κ γυρναω την αλλη τριτη για διακοπες οποτε μιτινγκ γιοκ δυστυχως κ ηθελα να ερθω...

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

εγω δεν ειμαι καν μεσα στο εξελακι...

αλλα ουτως η αλλως βαλτε με 0 γιατι για ακομη μια φορα δεν θα ειμαι Θεσσαλονικη

Φευγω τριτη κ γυρναω την αλλη τριτη για διακοπες οποτε μιτινγκ γιοκ δυστυχως κ ηθελα να ερθω...

γι'αυτο δεν σ'εβαλα εσενα :wink:

Join friend!

γι'αυτο δεν σ'εβαλα εσενα :wink:

θα σε αποκηρυξω απο διοργανωτη των συναντησεων... εισαι prejudiced against me... ρε αθεοφοβε ειναι περιοδος αυτη για meeting?εξαλλου σιγουρα δεν θα μπορουσα να αρνηθω τις τζαμπα διακοπες μιας εβδομαδας που μου προτειναν... :D :lol: σωστος?:ninja:

θελω ομως σιγουρα φωτογραφιες απο ολο το τιμ που θα παρεβρεθει... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΙΜ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ... :p :lol: ;)

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

θα σε αποκηρυξω απο διοργανωτη των συναντησεων... εισαι prejudiced against me... ρε αθεοφοβε ειναι περιοδος αυτη για meeting?εξαλλου σιγουρα δεν θα μπορουσα να αρνηθω τις τζαμπα διακοπες μιας εβδομαδας που μου προτειναν... :D :lol: σωστος?:ninja:

θελω ομως σιγουρα φωτογραφιες απο ολο το τιμ που θα παρεβρεθει... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΤΙΜ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ... :p :lol: ;)

εννοειτε οτι θα ανεβασουμε φωτογραφιες!!

Join friend!

εννοειτε οτι θα ανεβασουμε φωτογραφιες!!

Εγώ λέω για πρωτοτυπία, αυτή τη φορά να μην ανεβάσουμε καμία φωτογραφία! Για να δώσουμε και μια νότα μυστηρίου ;)

Θα διορθώσεις τελικά εσύ το αρχείο με τις συμμετοχές ή να πάρω 13830;

παιδια μην με λιθοβολησετε, αλλα δεν θα ηταν πιο φρονιμο να το κανουμε Παρασκευη...:O ...ενας -ενας θα ειμαστε εκτος Θεσσαλονίκης
:up:

παιδια μην με λιθοβολησετε, αλλα δεν θα ηταν πιο φρονιμο να το κανουμε Παρασκευη...:O ...ενας -ενας θα ειμαστε εκτος Θεσσαλονίκης

Etsi dynata!!!

Egw mesa eimai!!!

I k gia ena minimeeting stn XANIOTI?

Είναι πολλοί που δουλεύουν όμως μέχρι το βράδυ τις Παρασκευές... Εγώ δηλαδή θα είμαι free κατά τις εννιά και μισή και ξέρω σίγουρα ότι ο billakosss δεν θα μπορεί πριν τις δέκα και μισή...

druides, μη μου πεις ότι θα έρθεις μόνο και μόνο για το meeting :p

...πιστευω πως και αυτοι που θα ειναι Χαλκιδικη την Κυριακη ( ή οπουδηποτε αλλου) μια ωριτσα πριν να φυγουν που λεει ο λογος θα ειναι στο meeting...λεω εγω τωρα!
:up:

...πιστευω πως και αυτοι που θα ειναι Χαλκιδικη την Κυριακη ( ή οπουδηποτε αλλου) μια ωριτσα πριν να φυγουν που λεει ο λογος θα ειναι στο meeting...λεω εγω τωρα!

εσυ θα ρθεις?

παντως εμεις την κυριακη θα παμε εδω κοντα για μια βουτια!

Join friend!

αν ειμαι εντός πόλης, θα έρθω κι εγώ για καφεδάκι :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg

Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά

καράβι η αγάπη ταξιδεύει,

κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά

κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...