dreamergre Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 to eixa pa8ei kai egw prin ena mhna, to phga sthn LG, kai mou to eftiaksan dwrean se 1 ebdomada. Sou allazoun thn o8onh olokliri...service teleio btw, den eixa kai thn apodeiksh mazi mou :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamergre Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 plaka plaka, den yparxei tropos na apo9ikeu8oun ta sms apoti eida se die8nh forums...ti mlkia einai ayto pali ...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 emena enos allos filos moy toy zhthsan apodiksh. Παράθεση That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas8856 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 geia sas.. emena, liges meres prin mou kleisei xrono, psofise.. to piga sto germano sto service (me apodeiksei panta) kai telika mou to ftiaksane.. eixe kaei i logiki plaketa.. meta apo auto, merikes fores fortizei mono tou, pairnei tilefona, stelnei mnm, mono kafe dn ftiaxnei!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 egw paidia den evriskka tin apodiksh k epeidh kserw k alla paidia poy eixan ayto to provlhma peira to n70 k hremhsa.to exw k to lg stin akrh alla kanei kati kollhmata. Παράθεση That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArGy-mObiLe Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 fffffff aman me afta ta kinita pos pername games kai application sto kinito vasika den einai pos ta pernas giati den ta kanei install..? kapoios apo to forume edwse ena site kai to mono pou elege htan na kaneis metatropi to .jar se .jad me to jad maker emena pali giati den mou kanei tin douleia kai exakolouthi na min ta kanei install? pantos polla bugs to kinito ... hxeio paidia gia petama... stin tsepi kai den akougete... kala den to sizitaw poy exei apoklistika kai mono klimakoto hxo opote stin anapantiti mono donisi doulevei... kai sms mexri na enevei o hxos teleioni.... kai fysika otan milas o allos akougete kapos apo makria.. kai ama exei elaxisti fasaria xexnato den ton akous me tipota ... tha valw kanena 5.1 bas kai doume aspri mera : P Παράθεση http://www.take0n.com/argy/4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Την άποψη σας pls! Η τιμή του έχει πέσει στα 149 €. Πιστεύετε πως αξίζει η αγορά του? Εμφανισιακά σίγουρα είναι όμορφο αλλά έχω διαβάσει για τα προβλήματα στο ακουστικό, στον ήχο κλήσης, στα sms, και στα πολλά service που χρειάζεται το κινητό. 'Ολα αυτά με αποθαρρύνουν ακόμα και στα 149 ευρώπουλα... Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Την άποψη σας pls! Η τιμή του έχει πέσει στα 149 €. Πιστεύετε πως αξίζει η αγορά του? Εμφανισιακά σίγουρα είναι όμορφο αλλά έχω διαβάσει για τα προβλήματα στο ακουστικό, στον ήχο κλήσης, στα sms, και στα πολλά service που χρειάζεται το κινητό. 'Ολα αυτά με αποθαρρύνουν ακόμα και στα 149 ευρώπουλα... mpa min to pareis... ti na to kaneis tora? exei paliwsei arketa, 8a itan kalitero na paris kati pio "dinato" ws kinito pou na sou prosferi perissotera, + ta provlems pou pi8anon na sou kanei (emena prosopika den mou ekane) alla pali... ektos apo emfanisi den prosferi tpt allo..! Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Εγω σκέφτομαι να τ πάρω σαν δεύτερη συσκευή(αυτό σχεδίαζα να πάρω τν φεβρουάριο 07 αλλά πήρα το se k800i),έτσι απλή,όχι τπτ σπουδαίο,αλλά μ αρέσει έτσι τ σχέδιο κ οι λειτουργίες τ τις βρίσκω εντάξει,κ τ βρίσκω οκ κινητό κ ας είναι παλιό,έχω τ se k800i,απλά θέλω να έχω τν αγγλικό αριθμό μ σε αυτό! Η τιμή του είναι ελεινή.... 149€;;;;!!!Τ είδα στο Γερμανό..έλεος... Εδώ αγγλία,το βρήκα με 45£ δλδ 62,50€ περίπου. http://www.phones4u.co.uk/shop/shop_payg_details.asp?itemkey=150094&st=215 Πολύ φτηνά δλδ,κ γιαυτό τ σκέφτομαι να παω τ Σάββατο,να τ τσεπώσω.. Μια ερώτηση vodafone live έχει αυτό; ΥΓ,τ 1ο μ μνμ στο φόρουμ από αγγλία...είχα να μπω από 14/9...ποπο πώς πέρασε ο καιρός!Χαιρετούρες παίδες! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Στα 140 ευρώ λέει να το πάρω; Δεν με νοιάζουν οι δυνατότητες και μιλάω πολύ σπάνια. Μου αρέσει το εξαιρετικό SAR και η 2ετής on site εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 Στα 140 ευρώ λέει να το πάρω; Δεν με νοιάζουν οι δυνατότητες και μιλάω πολύ σπάνια. Μου αρέσει το εξαιρετικό SAR και η 2ετής on site εγγύηση. πολλοί που το πήραν ανάφεραν αρκετά προβλήματα.. ναι δεν έχει πολλές δυνατότητες αλλα δεν είναι μόνο αυτό. 99,9% θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Διάβασε και τις προηγούμενες σελίδες.. Εγώ είμαι απο τους τυχερούς που δεν αντιμετώπισαν σχεδόν κανενα πρόβλημα εκτος απο.. 1) τα touch στην αρχή πιθανός να σου κάνουν προβλήματα, δλδ να προσπαθείς να πατήσεις άλλο ναι να πατά άλλο (είναι ευαίσθητα στην υγρασία και την βρωμια κλπ. και χάνεις τον έλεγχο). Μόνο με καθαρά χέρια να τα αγγίζεις. 2) κάποτε μιλώ και δεν ακούγομαι (1 φορά στις 200) αλλά μπορώ να ακούσω. η μόνη λύση ειναι το restart δεν τα θεωρώ όμως ιδιαίτερα σημαντικά και είμαι ευχαριστιμένος. αλλά τώρα, 2 χρόνια μετα την κυκλοφορία του δεν θα το έπαιρνα με τπτ, σε οποιαδήποτε τιμη.. καλύτερα κάποιο άλλο φτηνό μοντέλο Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirosPower Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Καλή Χρονιά!Ξέρετε καμιά καλή σελίδα με Java Games για το LG KG800(εκτός από το Zedge)με παιχνίδια και εφαρμογές που να δουλεύουν στο κινητό αυτό;Ευχαριστώ προκαταβολικά!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 πολλοί που το πήραν ανάφεραν αρκετά προβλήματα.. ναι δεν έχει πολλές δυνατότητες αλλα δεν είναι μόνο αυτό. 99,9% θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Διάβασε και τις προηγούμενες σελίδες.. Εγώ είμαι απο τους τυχερούς που δεν αντιμετώπισαν σχεδόν κανενα πρόβλημα εκτος απο.. 1) τα touch στην αρχή πιθανός να σου κάνουν προβλήματα, δλδ να προσπαθείς να πατήσεις άλλο ναι να πατά άλλο (είναι ευαίσθητα στην υγρασία και την βρωμια κλπ. και χάνεις τον έλεγχο). Μόνο με καθαρά χέρια να τα αγγίζεις. 2) κάποτε μιλώ και δεν ακούγομαι (1 φορά στις 200) αλλά μπορώ να ακούσω. η μόνη λύση ειναι το restart δεν τα θεωρώ όμως ιδιαίτερα σημαντικά και είμαι ευχαριστιμένος. αλλά τώρα, 2 χρόνια μετα την κυκλοφορία του δεν θα το έπαιρνα με τπτ, σε οποιαδήποτε τιμη.. καλύτερα κάποιο άλλο φτηνό μοντέλο ε ναι,τ προβλήματα που ανέφερες δν είναι κ τραγικά.Μια χαρά. Τλκ vodafone live έχει αυτό; Γιατί όχι να μν τ πάρεις;Δν πιστεύω κάποιος που απλά θέλει να τ έχει σαν απλό τηλ,να τν νοιάζει κ πολύ,απλά 2-3 τηλέφωνα τν μήνα κ 5-6 μνμ,κ θα ναι νταξ(πχ για μένα,γιατί τ θέλω στην αγγλία να βάλω τν ελληνικό μέσα αρι8μό,που δν χρησιμοποιώ κ τόσο. ).Αγγλία έχει μισή τιμή κ πιο κάτω κιολας! Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Παίδες τ πήρα στην ασιμί έκδοση τ,μόλις 55ευρώ σε κάρτα vodafone uk.Θέλει κάπως να συνιθήσεις πώς θα τ κρατάς.. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Παιδία χτες αγόρασα το kg800 silver.Κ επειδή δν ξέρω πολλά από lg,κ συγκεκριμένα γιαυτό τ κινητό τί προγράμματα υπάρχουν για αυτό;Πχ τ msn messenger και κάποιον browser;; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpirosPower Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Παιδιά βοήθεια,κατέβασα το Super Bluetooth hack για να το βάλω στο LG KG800.Το εγκατέστησα με το LG Contents Bank αλλά όταν το τρέχω μου λέει:java.lang.NoClassDefFoundError.Τι πρέπει να κάνω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonios Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 πανέμορφο τηλέφωνο... Δε νομίζω όμως ότι φτάνει σε λειτουργικότητα άλλα αντίστοιχα της αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Μία γρήγορη ερωτησούλα. ποιο πρέπει να είναι το μέγεθος της ταπετσαρίας για να το βάλω σαν background για να εφάπτεται τέλεια στην οθόνη;; Το φυλλάδιο δεν λέει τίποτα. :( το έκανα 176 x 220 και βλέπω μεγάλα κενά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Σταύρο είσαι σίγουρος ότι το platinum που βλέπω ότι έχεις, έχει την ίδια οθόνη με το απλό chocolate; Το platinum μιας φίλης μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει λίγο μεγαλύτερη. Δεν θυμάμαι επίσης αν έχει κάποια ρύθμιση για stretch το οποίο είχα ψάξει όταν της είχα στείλει ένα wallpaper από το prada μου, το οποίο τελικά είχε κάτσει πολύ καλά. Και ναι, η οθόνη σου γρατσουνιέται για την πλάκα. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beardeddragon Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Ζητώ συγγνώμη σε περίπτωση που έχει υποθεί κάτι παρόμοιο Και επαναλαμβάνομαι Έχω το lg-chocolate και το τελευταίο μοντέλο αλλά και το προηγούμενο Και θα ήθελα να χρησιμοποιώ το msn messenger σε αυτά τα δυο κινητά Μήπως κάποιος γνωρίζει πως γίνεται η όλη διαδικασία? Να πω πως έχω wind-plus.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 γεια κάποιο λόγο δε μπορεί να μου στείλει κανένας τπτ μέσω bluetooth!τι γίνεται ξέρει κανείς?μήπως θέλει κάποιο ξεκλείδωμα?:worry: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 οσοι πηραν απο το κ750, το σοκολατα για αλλαγη ξαναγυρισαν στο 750 με τα 1000 γιατι ξεβολευτηκαν αγρια. οπως εγω! με αγαπη για τη σοκολατα αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 οσοι πηραν απο το κ750, το σοκολατα για αλλαγη ξαναγυρισαν στο 750 με τα 1000 γιατι ξεβολευτηκαν αγρια. οπως εγω! με αγαπη για τη σοκολατα αλλα... άλλο το ένα τηλ,άλλο το άλλο!!!Εξωτερικά είναι πολύ καλύτερη η σοκολάτα!!!Τέσπαν αν ξέρει κάποιος πως ξεκλειδώνουμε το bluetooth ας μου πει plz!:worry: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 πως γινετε να επιλεξω ποιον τηλεφωνικο καταλογο να εμφανιζετε? sim η τηλεφωνου? αυτη τη στηγμη μου εμφανιζει και τους δυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 άλλο το ένα τηλ,άλλο το άλλο!!!Εξωτερικά είναι πολύ καλύτερη η σοκολάτα!!!Τέσπαν αν ξέρει κάποιος πως ξεκλειδώνουμε το bluetooth ας μου πει plz!:worry: θα αγοραζες ποτε ferrari 200000 ευρω με μηχανη απο kia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts