xagios Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Την εικονα που προσπαθησες να βαλεις την εβγαλες με την φωτογραφικη του κινητου, ρυθμισμενο σε 72χ72, ή ηταν μεγαλη φωτογραφια και την τροποποιησες με λογισμικο στην υπολογιστη; Απο προσωπικη μου εμπειρια μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι βγαζοντας φωτογραφια 72χ72 μια χαρα πρεπει μπαινει στις επαφες. Δοκιμασε και πες τι εγινε. Ναι φιλε μου με λογισμικο εβαλα τις κανονικεσ διαστασεις δηλαδη καλα καταλαβα πρεπει να βγαλω φωτο με την φωτογραφικη του κινητου στις διαστασεις 72.72 πρωτη φορα το βλεπω αυτο σε κινητο:blink:φιλε alfista για αυτο ειμαστε εδω να βοηθαει ο ενασ τον αλλον Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Καλησπέρα σας, Μου έκαναν δώρο το κινητό πρίν από 3 μέρες κι μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργοσ την συμπεριφορά του. Δηλαδή δεν μου κλείνει μόνο του κλπ. ελπίζω να μην δω κάτι στο μέλλον, φτου φτου μην το ματιάσω. Είναι πολύ όμορφο κινητάκι και δεν είναι καθόλου κακό αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις από το κινητό, δηλαδή κάρτα μνήμης, προγράμματα κλπ. Ο ήχος του μου φαίνεται αρκετά κανός και μάλιστα από τα ακουστικά πολύ καθαρός για μουσική. Όσο για την μπαταρία του, με χρήση περισσότερο της μουσικής τα πρωινά (πηγαίνοντας στην δουλειά), κλήσεις και μηνύματα κατά την διάρκεια της ημέρας μου κρατάει 2 μέρες, δεν είναι και άσχημα. Α! Δεύτερη μπαταρία δεν είχε μέσα το πακέτο:( Αυτό που έχω εγώ σαν προβληματάκι είναι Hardware.. δηλαδή όταν το κινητό είναι Slide Down, δηλαδή δεν βλέπουμε τα πλήκτρα, δεν εφαρμόζει καλά και αν το πιέσω στην πάνω ή στην κάτω πλευρά το αισθάνομαι να μην είναι σταθερό αλλά να κάνει "Τραμπάλα":( :confused: Είναι κάτι που συμβαίνει? Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Να τους το πάω πίσω? Ρώτησα τι θα συμβεί αν τους το πάω πίσω και βέβαια μου είπαν ότι θα το γυρίσουν στην LG και βλέπουμε τι θα κάνουν!!(από κατάστημα Γερμανός μου το πήραν) Πάντως κατα γενική ομολογία είναι καλό κινητάκι, αν δεν είσαι πολύ ψείρας θα περάσεις καλά μαζί του:D ;) Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Καλησπέρα σας, Μου έκαναν δώρο το κινητό πρίν από 3 μέρες κι μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργοσ την συμπεριφορά του. Δηλαδή δεν μου κλείνει μόνο του κλπ. ελπίζω να μην δω κάτι στο μέλλον, φτου φτου μην το ματιάσω. Είναι πολύ όμορφο κινητάκι και δεν είναι καθόλου κακό αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις από το κινητό, δηλαδή κάρτα μνήμης, προγράμματα κλπ. Ο ήχος του μου φαίνεται αρκετά κανός και μάλιστα από τα ακουστικά πολύ καθαρός για μουσική. Όσο για την μπαταρία του, με χρήση περισσότερο της μουσικής τα πρωινά (πηγαίνοντας στην δουλειά), κλήσεις και μηνύματα κατά την διάρκεια της ημέρας μου κρατάει 2 μέρες, δεν είναι και άσχημα. Α! Δεύτερη μπαταρία δεν είχε μέσα το πακέτο:( Αυτό που έχω εγώ σαν προβληματάκι είναι Hardware.. δηλαδή όταν το κινητό είναι Slide Down, δηλαδή δεν βλέπουμε τα πλήκτρα, δεν εφαρμόζει καλά και αν το πιέσω στην πάνω ή στην κάτω πλευρά το αισθάνομαι να μην είναι σταθερό αλλά να κάνει "Τραμπάλα":( :confused: Είναι κάτι που συμβαίνει? Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Να τους το πάω πίσω? D ;) Το να εφαρμοζει ακριβως δεν γινεται γιατι αλλοιως δεν θα μπορουσε να ανοιγει και να κλεινει. :) ναι μεν κανει ελαφρα τραμπαλα αλλα οχι πολυ. Καλο θα ηταν να δεις απο κοντα ενα αλλο κινητο, να τα συγκρινεις και να δεις αν εχει προβλημα το δικο σου. Εγω θα σου προτεινα, αν εχει οντως αυτο το προβλημα, να το δωσεις για επιδιορθωση, αφου εχει και εγγύηση επειδη αν στο μελλον ξεκουμπωσει απο εκει δεν θα σε καλυπτει η εγγυηση και.. bye bye το κινητο. Ο ηχος απο τα ακουστικα μια χαρα ειναι. Απλα το μεγαφωνο του κινητου δεν ακουγεται και ιδιαιτερα δυνατα με αποτελεσμα οταν εισαι σε χωρο με λιγη φασαρια, να μην το ακους οταν θα παιξει. Μου έτυχε μερικες φορες να δω το κινητο, να έχω 2 αναπατητες και να αναρωτιεμαι.. "καλα μα πότε είχα κλήση?" Ήταν κλησεις, δεν ηταν απο ατομα που κάνουν απλα αναπάντητες :) Επισης σε χωρο με φασαρια (πχ καφερετιες) να δυσκολευεσε να ακους απο το μεγαφωνο. (θα το προσεξεις ιδιαιτερα αυτο αν εχεις εμπειρια με sonyericsson οπου ακομα και στους πιο θορυβόδες χωρους μπορεις να συνενοηθείς με άνεση) Η μπαταρια μια χαρα σου παει, και αν ειναι οι πρωτες της φορτισεις και σου παει 2, στο μελλον θα κραταει και περισσοτερο. Μια μπαταρια εχει στα κινητα που υπαρχουν στα ελληνικα καταστηματα. Σε καποιες αλλες χωρες η συσκευασία έχει 2. Το κινητο κλεινει μονο του όταν συμβουν αοριστες καταστασεις. Δηλαδη οταν συμβει κατι που δεν υπαρχει προνοια για αυτο στο λογισμικο ή μια ασυμβατοτητα. Ενα παραδειγμα ειναι να προσπαθησεις να μπεις στα μυνηματα του κινητου μεσω προγραμματος απο υπολογιστη. Αυτο δεν υποστηριζετε απο το κινητο, "δεν ξερει πως να αντιδρασει" και κανει restart. Ειναι προγραμματισμενο να κανει. Παρ'ολα αυτα εχω αυτο το κινητο και το αγαπω :) το μονο κακο που με ενοχλει ειναι οτι φαινετε πολυ πολυ ευαισθητο και το προσεχω ιδιαιτερα. Όταν κουραστω/βαρεθω να το προσεχω και του συμπεριφερθώ οπως στα αλλα κινητα, δεν ξερω πως θα καταντησει:p :happy: :( Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Το να εφαρμοζει ακριβως δεν γινεται γιατι αλλοιως δεν θα μπορουσε να ανοιγει και να κλεινει. :) ναι μεν κανει ελαφρα τραμπαλα αλλα οχι πολυ. Καλο θα ηταν να δεις απο κοντα ενα αλλο κινητο, να τα συγκρινεις και να δεις αν εχει προβλημα το δικο σου. Εγω θα σου προτεινα, αν εχει οντως αυτο το προβλημα, να το δωσεις για επιδιορθωση, αφου εχει και εγγύηση επειδη αν στο μελλον ξεκουμπωσει απο εκει δεν θα σε καλυπτει η εγγυηση και.. bye bye το κινητο. Ο ηχος απο τα ακουστικα μια χαρα ειναι. Απλα το μεγαφωνο του κινητου δεν ακουγεται και ιδιαιτερα δυνατα με αποτελεσμα οταν εισαι σε χωρο με λιγη φασαρια, να μην το ακους οταν θα παιξει. Μου έτυχε μερικες φορες να δω το κινητο, να έχω 2 αναπατητες και να αναρωτιεμαι.. "καλα μα πότε είχα κλήση?" Ήταν κλησεις, δεν ηταν απο ατομα που κάνουν απλα αναπάντητες :) Επισης σε χωρο με φασαρια (πχ καφερετιες) να δυσκολευεσε να ακους απο το μεγαφωνο. (θα το προσεξεις ιδιαιτερα αυτο αν εχεις εμπειρια με sonyericsson οπου ακομα και στους πιο θορυβόδες χωρους μπορεις να συνενοηθείς με άνεση) Η μπαταρια μια χαρα σου παει, και αν ειναι οι πρωτες της φορτισεις και σου παει 2, στο μελλον θα κραταει και περισσοτερο. Μια μπαταρια εχει στα κινητα που υπαρχουν στα ελληνικα καταστηματα. Σε καποιες αλλες χωρες η συσκευασία έχει 2. Το κινητο κλεινει μονο του όταν συμβουν αοριστες καταστασεις. Δηλαδη οταν συμβει κατι που δεν υπαρχει προνοια για αυτο στο λογισμικο ή μια ασυμβατοτητα. Ενα παραδειγμα ειναι να προσπαθησεις να μπεις στα μυνηματα του κινητου μεσω προγραμματος απο υπολογιστη. Αυτο δεν υποστηριζετε απο το κινητο, "δεν ξερει πως να αντιδρασει" και κανει restart. Ειναι προγραμματισμενο να κανει. Παρ'ολα αυτα εχω αυτο το κινητο και το αγαπω :) το μονο κακο που με ενοχλει ειναι οτι φαινετε πολυ πολυ ευαισθητο και το προσεχω ιδιαιτερα. Όταν κουραστω/βαρεθω να το προσεχω και του συμπεριφερθώ οπως στα αλλα κινητα, δεν ξερω πως θα καταντησει Σήμερα ξαναπήγα από ένα κατάστημα Γερμανού και είδα ένα κινητό που είχαν εκεί για πειραματισμό και διαπίστωσα ότι και αυτό ψιλοΤραμπαλιάζει, όπωτε ίσως και να είναι λογικό με Slide up κινητό. (Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν slide up και δεν ήξερα πως ανταποκρίνονται) Άρα μάλλον δεν θα μπλέξω παραπάνω με Service και ιστορίες, θα το αφήσω ως έχει και βλέπουμε, όσο αντέξει!:) Σαν ήχος κλήσης μου φαίνεται καλός, αν και η ρύθμιση για τον ήχο είναι πάντα και με δόνηση σε περίπτωση που δεν το ακούσω σε χώρους με δυνατή μουσική;) Αυτό με το να μιλήσω σε χώρο με δυνατή μουσική θα το ελέγξω και θα δείξει!!:D Κατά γενική ομολογία αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις από ένα κινητό και θέλεις να κάνεις απλός την δουλειά σου, και με στυλ, είναι ένα από τα καλύτερα νομίζω. Επίσης το γεγονός ότι είναι πολύ ευαίσθητο και θέλει προσοχή είναι κάτι που σε κοντράρει να το βγάλεις από την τσέπη κρατόντας το από την οθόνη για παράδειγμα. Πάντως εγώ τουλάχιστων ακόμα τα προστατευτικά δεν τα αποχωρίζομαι..:cool: Thanks Michali για την άποψη και βοήθεια σου;) Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Πάρ'ολο που νομιζω πως δεν το αναφερει στο manual να σημειωσω για οσους δεν το γνωριζουν οτι μπορουν να πραγματοποιηθουν κλησεις και με κληστή την μπροστινή όψη του κινητου. Πολυ απλα, ξεκλειδωνωντας τα touch buttons, κανετε κληση και μιλατε κανονικα, χωρις να χρειαζετε να ανοιξετε το καλυμμα. Δυστυχως δεν γνωριζω εαν υπαρχει κανένας τροπος απαντησης κλησεων χωρις να ανοιξει το καλυμμα. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Δυστυχως δεν γνωριζω εαν υπαρχει κανένας τροπος απαντησης κλησεων χωρις να ανοιξει το καλυμμα. Καλημέρα μιχάλη, Υπάρχει τρόπος να απαντάς στις κλήσεις χωρίς να ανοίξεις τον κάλυμμα! Υπάρχει στις επιλογές κλήσεων, πως να αποδέχεσαι τις κλήσεις, με κάθε πλήκτρο, με το πλήκτρο της απάντησης μόνο ή με το να ανοίξεις το κάλυμμα!!:D Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Τελικά το πήρα και εγώ σήμερα...Το έχω και φορτίζει και αύριο θα έχω εντυπώσεις...Πάντως σαν fashion phone είναι απίστευτο....Το μόνο που μου την έσπασε λίγο είναι ότι κουνιούντε λίγο τα δύο μέρη του κινητού....ελάχιστα μεν αλλά κουνιούντε...Αλλα δεν με χαλάει καθόλου το κινητό είναι απλά τέλειο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Λοιπόν μερικές παρατηρήσεις... Πρώτων μου φένετε χαμηλή η ένταση του ακουστικού του τηλεφώνου.Δεύτερον δεν μπορώ α καταλάβω γιατι δεν μπορείς να στείλεις βίντεο MMS.Εντελώς χαζός περιορισμός.Τέλος και βασικότερο δεν μου ανοίγει με τίποτα τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει με το W800 μου. Και αν ξέρει κανείς να μου πει τι είναι "το άλμπου μου"? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Λοιπόν μερικές παρατηρήσεις... Πρώτων μου φένετε χαμηλή η ένταση του ακουστικού του τηλεφώνου.Δεύτερον δεν μπορώ α καταλάβω γιατι δεν μπορείς να στείλεις βίντεο MMS.Εντελώς χαζός περιορισμός.Τέλος και βασικότερο δεν μου ανοίγει με τίποτα τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει με το W800 μου. Και αν ξέρει κανείς να μου πει τι είναι "το άλμπου μου"? :D Άλλο πάλι και τούτο!!! Δεν το είχα προσέξει καν, ούτε θυμάμαι να το διάβασα κάπου. Δεν μπορεί να στείλει video mms; :blink: Μα καλά τι πίνουν εκεί κάτω στην Κορέα; :X Για το ακουστικό όντως κι εγώ έχω ακούσει καλύτερα αλλά και χειρότερα για να είμαστε δίκαιοι. Φωτογραφία από P990 δεν την άνοιγε ούτε εμένα οπότε προφανώς ανοίγει μέχρι κάποια συγκεκριμένη διάσταση. Με ένα resize φαντάζομαι θα τη δεις κανονικά. Το άλμπουμ μου είναι το άλμπουμ μου. Τι εννοείς; Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Άλλο πάλι και τούτο!!! Δεν το είχα προσέξει καν, ούτε θυμάμαι να το διάβασα κάπου. Δεν μπορεί να στείλει video mms; :blink: Μα καλά τι πίνουν εκεί κάτω στην Κορέα; :X Για το ακουστικό όντως κι εγώ έχω ακούσει καλύτερα αλλά και χειρότερα για να είμαστε δίκαιοι. Φωτογραφία από P990 δεν την άνοιγε ούτε εμένα οπότε προφανώς ανοίγει μέχρι κάποια συγκεκριμένη διάσταση. Με ένα resize φαντάζομαι θα τη δεις κανονικά. Το άλμπουμ μου είναι το άλμπουμ μου. Τι εννοείς; Καταραχάς ευχαριστώ για την απάντηση...Εννοω πως βάζεις φωτογραφίες εκεί μέσα...Επίσης αν βάλεις με το καλώδιο αρχεία σε φάκελο δικό σου δεν τα βλέπει το κινητό...Τέλος 2 ημερών κινητο και όταν είναι κλειστό το πάνω μέρως κουνιέται ελαφρώς πάνω κάτω....Όταν ανοίξεις το slideup είναι σταθερότατο!!!! Κατά τα άλλα είναι πολυ μουράτο :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Το άλμπουμ μου είναι το άλμπουμ μου. Τι εννοείς; Νομίζω ότι το εννοεί πως δεν μπορεί να δει τις εικόνες που έχει αποθηκευμένες στο μενού Φωτογραφίες.. μέσα στο "Αλμπουμ μου" που λες βλέπεις μόνο τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει από το κινητό, όχι όλες τις εικόνες που έχεις στο μενού "Φωτογραφίες" ή εικόνες που έχεις μεταφέρει από άλλο κινητό/πισι κλπ.:D Εμένα αυτό που μου έσπασε τα νεύρα και σπαζοκεφαλιάστικα χθες ήταν πως θα μπορούσα να δημιουργήσω καινούργιο Φάκελο για να ξεχωρίσω λίγο τα τραγούδια από τους ήχους (μιλάω πάντα για .mp3). Τελικά δεν βρήκα άκρη, όπου και να δημιουργήσω Φάκελο το κινητό δεν μου τον εμφανίζει..:( Μήπως υπάρχει κανένα Υπομενού να μπούμε μέσα και να δημιουργήσουμε δικός μας φακέλους? (..την όλη διαδικασία την έκανα με το καλώδιο σύνδεσης του υπολογιστή έτσι, μην νομίζει κανείς ότι μπορείς να δημιουργήσεις φάκελο από το μενου του τηλεφώνου..:p ) Αν υπάρχει κάτι, ας μας το πει ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ :D :rolleyes: :happy: Edit: Επειδή απαντήσαμε σχεδών ταυτόχρονα με τον φίλο gpou έπρεπε να τροποποιήσω το μήνυμα λέγοντας ότι, Αν κοιτάξεις λίγο πιο πάνω φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, μια ελαφριά ταλάντωση την έχει όταν είναι κλειστό, αλλά απ'οτι ρώτησα δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Εκτός αν έχεις όρεξη να στο στείλουν στην LG και να το πάρεις πίσω μετά από κανα μήνα χωρίς να έχουν κάνει κάτι το ιδιαίτερο!:P xix Επίσης έχουμε την ίδια απορία για τους φακέλους..:) Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Καλησπέρα σας, Μου έκαναν δώρο το κινητό πρίν από 3 μέρες κι μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργοσ την συμπεριφορά του. Δηλαδή δεν μου κλείνει μόνο του κλπ. ελπίζω να μην δω κάτι στο μέλλον, φτου φτου μην το ματιάσω. Είναι πολύ όμορφο κινητάκι και δεν είναι καθόλου κακό αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις από το κινητό, δηλαδή κάρτα μνήμης, προγράμματα κλπ. Ο ήχος του μου φαίνεται αρκετά κανός και μάλιστα από τα ακουστικά πολύ καθαρός για μουσική. Όσο για την μπαταρία του, με χρήση περισσότερο της μουσικής τα πρωινά (πηγαίνοντας στην δουλειά), κλήσεις και μηνύματα κατά την διάρκεια της ημέρας μου κρατάει 2 μέρες, δεν είναι και άσχημα. Α! Δεύτερη μπαταρία δεν είχε μέσα το πακέτο:( Αυτό που έχω εγώ σαν προβληματάκι είναι Hardware.. δηλαδή όταν το κινητό είναι Slide Down, δηλαδή δεν βλέπουμε τα πλήκτρα, δεν εφαρμόζει καλά και αν το πιέσω στην πάνω ή στην κάτω πλευρά το αισθάνομαι να μην είναι σταθερό αλλά να κάνει "Τραμπάλα":( :confused: Είναι κάτι που συμβαίνει? Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Να τους το πάω πίσω? Ρώτησα τι θα συμβεί αν τους το πάω πίσω και βέβαια μου είπαν ότι θα το γυρίσουν στην LG και βλέπουμε τι θα κάνουν!!(από κατάστημα Γερμανός μου το πήραν) Πάντως κατα γενική ομολογία είναι καλό κινητάκι, αν δεν είσαι πολύ ψείρας θα περάσεις καλά μαζί του:D ;) Τώρα είδα το μύνημα σου.Ακριβώς το ίδιο τραμπάλιασμα κάνει και εμένα...Μάλον είναι κουσούρι της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Βασικά δεν έχω πάνω από 2-3 εβδομάδες το κινητό οπότε ούτε εγώ τα ξέρω καλά. Όπως λέει και ο φίλος j_Silver στο άλμπουμ μπαίνουν οι φώτογραφίες που εσύ τραβάς. Επιπλέον τη δυνατότητα δημιουργίας φακέλων που θα τους βλέπει το κινητό δεν τη σκέφτηκα ποτέ ως μια από τις ενδεχόμενες δυνατότητες ενός φατσιμαρτζίδικου ουσιαστικά κινητού και όπως φαίνεται μάλλον είχα δίκιο. Όσο για το τρεμοπαίξιμο, νομίζω ότι η slide-up δομή του κινητού δικαιολογεί τέτοιες μικροατέλειες. Άλλωστε σε γενικές γραμμές δεν μοιάζει να έχει πρόβλημα... τουλάχιστον προς το παρόν. :D Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Πρώτη φόρτιση με αρκετή χρήση (1 ώρα τηλέφωνα, 30 μυνήματα και αρκετό χάζεμα στα μενού και πέρασμα εικόνων και βίντεο) μου κράτησε 1μιση μέρα.Όχι και άσχημα για πρώτη φόρτιση :D Πάντως σαν fashion phone με αφήνει 100% ικανοποιημένο. Όταν το αγόραζα ήξερα τις δυνατότητές του οπότε ολα καλα :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Μήπως υπάρχει κανένα Υπομενού να μπούμε μέσα και να δημιουργήσουμε δικός μας φακέλους? (..την όλη διαδικασία την έκανα με το καλώδιο σύνδεσης του υπολογιστή έτσι, μην νομίζει κανείς ότι μπορείς να δημιουργήσεις φάκελο από το μενου του τηλεφώνου..:p ) Αν υπάρχει κάτι, ας μας το πει ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ :D :rolleyes: :happy: Δυστυχως το κινητο δεν διαβαζει custom φακελους. Ο μονος λογος που εχεις τη δηνατοτητα δημιουργιας και διαγραφης φακελων ειναι επειδη ο Η/Υ το βλεπει σαν USB Stick αρα δεν μπορει να σε περιορισει καποιος στο ποσους φακελους να δημιουργησεις, ποσο βαθος να εχουν τα trees η ακομα και τι ειδους αρχεια θα του φορτωσεις μεσα. Μπορεις ελευθερα να δημιουργεις οσους φακελους θελεις, να βαλεις ο,τι ειδους αρχεια θελεις, αλλα το κινητο τους αγνοει. Προσοχη ομως, μην διαγραψεις τους υπαρχοντες γιατι το κινητο κινητο δεν θα μπορει να "δει" τιποτα . Εκτος και αν δημιουργησεις ξανα τους φακελους με τα ιδια ακριβως ονοματα. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Δυστυχως το κινητο δεν διαβαζει custom φακελους. Ο μονος λογος που εχεις τη δηνατοτητα δημιουργιας και διαγραφης φακελων ειναι επειδη ο Η/Υ το βλεπει σαν USB Stick αρα δεν μπορει να σε περιορισει καποιος στο ποσους φακελους να δημιουργησεις, ποσο βαθος να εχουν τα trees η ακομα και τι ειδους αρχεια θα του φορτωσεις μεσα. Μπορεις ελευθερα να δημιουργεις οσους φακελους θελεις, να βαλεις ο,τι ειδους αρχεια θελεις, αλλα το κινητο τους αγνοει. Προσοχη ομως, μην διαγραψεις τους υπαρχοντες γιατι το κινητο κινητο δεν θα μπορει να "δει" τιποτα . Εκτος και αν δημιουργησεις ξανα τους φακελους με τα ιδια ακριβως ονοματα. Καλό το ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν στικάκι αλλά αν μπορούσε να διαβάσει και τους φακέλους θα το έκανε ένα βήμα πιο λειτουργικό! Δεν πειράζει, είναι πολύ όμορφο κινητό και κάνει ότι θα έπρεπε να κάνει ένα κινητό αλλά με περισσότερο στυλ!;) Να υπενθυμήσω στους φίλους συμφορουμίτες ότι το κινητό αυτό μου το έκαναν δώρο και δεν το διάλεξα, εξού και οι τόσες απορίες μου. Απλά θέλω να το τονίσω για να μην γίνομαι κουραστικός στο είδος "Καλά ρε παλικάρι πριν το πάρεις δεν ήξερες τι μπορούσε να σου προσφέρει? Τώρα τι ρωτάς?":p χιχ -Πλακίτσα- Συνεχίζω λοιπόν, Για όσους έχουν καιρό το κινητό, η οθόνη χαράζεται εύκολα? Ακόμα δεν έχω βγάλει το προστατευτικό, για να πω την αληθεια φοβάμαι να το βγάλω μην τυχών και παίζω τρίλιζα σε λίγο καιρό με τις γρατζουνιές..:p (Οχι δεν είμαι "ψείρας" απλά αυτό είναι πολύ όμορφο κινητό και δεν θέλω να το στιγματίσω!) Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero__cool Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Mporw na perasw paixnidia java sto kinito??ean nai..pws?? Euxaristw! Παράθεση Zise To Simera Ksexna To Xthes Gamata Ola Kai Kan' Oti Thes!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ακόμα δεν έχω βγάλει το προστατευτικό, για να πω την αληθεια φοβάμαι να το βγάλω μην τυχών και παίζω τρίλιζα σε λίγο καιρό με τις γρατζουνιές..:p (Οχι δεν είμαι "ψείρας" απλά αυτό είναι πολύ όμορφο κινητό και δεν θέλω να το στιγματίσω!) Αν χαρακωθεί θα φαίνεται άσχημο ενώ τώρα με τη ζελατίνα φαίνεται όμορφο; :lol: Βγάλτη να πάει στο καλό. Mporw na perasw paixnidia java sto kinito??ean nai..pws?? Euxaristw! Αν είχες διαβάσει έστω την προηγούμενη σελίδα θα είχες πάρει απάντηση στην ερώτηση σου. Ορίστε αυτό που ζήτας. Οριστε μια σελιδα που περιγραφει τι πρεπει να κανεις για να περασεις παιχνιδια στο κινητο http://www.writingup.com/nullauth/installing_java_games_on_lg_kg800_chocolate Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_Silver Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Αν χαρακωθεί θα φαίνεται άσχημο ενώ τώρα με τη ζελατίνα φαίνεται όμορφο; :lol: Βγάλτη να πάει στο καλό. χαχαχα καλημέρα, Δεν φαίνεται όμορφο αλλά φαίνεται καινούργιο..:D Εντάξει δεν το κόβει πολύ από την ομορφιά του αλλά μια χαρακιά θα σου παίρνει το μάτι!!:p Τέσπα, είδωμεν.. ΑΑΑΑΑ!!Τα ξυπνητήρια.. όταν κλείσετε και ξανανοίξετε το κινητό σας, έχουν ακόμα τα ονόματα που τους έχετε δώσει? Γιατί παρατήρησα ότι ότι όνομα και να δώσω όταν το ξανανοίξω το κινητό τα ονόματα που έχω δώσει έχουν εξαφανιστεί..:confused: Καλή φάση!! Cheers Παράθεση -- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 χαχαχα καλημέρα, Δεν φαίνεται όμορφο αλλά φαίνεται καινούργιο..:D Εντάξει δεν το κόβει πολύ από την ομορφιά του αλλά μια χαρακιά θα σου παίρνει το μάτι!!:p Τέσπα, είδωμεν.. Επειδή κι εγώ δεν το χω ούτε μήνα το κινητό, την ζελατίνα την είχα κρατήσει μισή μέρα. Από τα πολλά βάλε βγάλε στη θήκη γέμιζε χνούδια κτλ και φαινόταν χάλια. Οφείλω να ομολογήσω ότι chocolate είναι το πρώτο κινητό στο οποίο χρησιμοποιώ θήκη, ίσως επειδή μου αρέσει το πουγκί-style που έχει. :D Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 michalis1984,μιας και μένεις Λευκωσία,μήπως ξέρεις αν έχει κυκλοφορήσει εκεί το LG Shine?Πότε ενδέχεται να κυκλοφορήσει? Thanks and sorry for the out of topic! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoiSoneR Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Παιδια σκεφτομαι να το παρω (ειμαι μεταξυ αυτου και του nokia 6288) και θα ηθελα να σας ρωτησω αν παιζει mp3 ηχους για κλησεις αλλα και για μηνυματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariost Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Ναι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Ναι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς αυτό. Έχει περιορισμό στον ήχο μυνημάτων...Παίζει μόνο τους δικούς του ήχους... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoiSoneR Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Οοουγγ,δηλαδη και στα μηνυματα οτι και να του βαλεις το παιζει.... (και για οοοση ωρα κραταει το κομματι ή μετα απο λιγα δευτερα σταματαει?) :ninja: Το ξερω οτι μπορει να φαινεται περιεργο εως ηλιθιο,αλλα ολοι εχουμε τις περιεργιες μας... Ευχαριστω προκαταβολικα!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts