Jump to content

Σε ποιο νησί να πάω διακοπές;

haris2121
 Κοινοποίηση

Ποιο νησί προτείνετε;  

197 members have voted

1. 1. Ποιο νησί προτείνετε;

• Αμοργός
      11
    • Νάξος
      12
    • Ρόδος
      46
    • Αλλόνησος
      6
    • Ζάκυνθος
      32
    • Κέρκυρα
      28
    • Σαντορίνη
      14
    • Μήλος
      14
    • Χίος
      8
    • Σύρος
      3
    • Μύκονος
      1
    • Ιος
      11
    • Πάρος
      11

Recommended Posts

Έχω μία πρόταση να πάω στην Ύδρα. Λόγω δουλειάς μου παλιότερα (στην Ερμιόνη του νομού Αργολίδας), αυθημερόν έχω πάει στην Ύδρα και μου άρεσε πάρα πολύ το μέρος. Ειδικά το ότι δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα και είναι κοσμοπολίτικο νησί.

Επειδή όμως δεν έχω πάει βράδυ, δεν ξέρω τι γίνεται με τη νυχτερινή ζωή.

Είναι μήπως κανείς από την Ύδρα ή να έχει πάει πρόσφατα ώστε να μου δώσει κάποιες πληροφορίες;

Και οτιδήποτε άλλες πληροφορίες για το νησί θα μου ήταν ευπρόσδεκτες.

Ευχαριστώ πολύ.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• Απαντήσεις 406
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το άφησα τελευταία στιγμη γμτ κ τώρα δεν βρίσκουμαι σχεδόν πουθενά..:(

βρήκα σπέτσες να παω 25-29ιουλίου. έχει πάει κανεις? εντυπώσεις? δεν ξέρω γιατι αλλα δεν νομίζω να είναι τπτ το μέρος κ ξενερώνω μονο με την ιδέα..

κάποιο νησάκι κοντά στην αθήνα? για ύδρα τι λέτε? που αλλού μπορούμαι να πάμε κάπου κοντά αθήνα έτσι ώστε να μην χάσουμε πολλές ώρες στα πλοία... ?

Σπετσες μη τις χασεις για τιποτα.Πολυ ωραιο νησι.

Συνδυαζει ησυχια πολυκοσμια celebrities.

Καλη φαση για 3-4 μερες.Παντως προτιμω τις σπετσες απο την Υδρα

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Σπετσες μη τις χασεις για τιποτα.Πολυ ωραιο νησι.

Συνδυαζει ησυχια πολυκοσμια celebrities.

Καλη φαση για 3-4 μερες.Παντως προτιμω τις σπετσες απο την Υδρα

ναι ε?:confused: λες να τις είχα πάρει με κακό μάτι τελικά??:O μακάρι :)

αλλα γμτ δεν θα έχουμε μεταφορικό μέσο..:(

αθήνα σπέτσες πας με καράβι έτσι? λέτε να χρειάζετε να κάνω κράτηση? πόσες ώρες κάνει περίπου??:confused:

κάποια περισσότερα Info για σπέτσες?

άκουσα οτι δεν έχει αμάξια?? αληθεύει? :confused:

και κάτι άλλο το κέντρο του νησιού που είναι? nightlife?

Με αλογα οι μετακινησεις σου.το κεντρο του νησιου ειναι στο λιμανι.βεβαια υπαρχει και το παλιο λιμανι που εχει τα κλαμπακια και καφετεριες.

Αν θυμαμαι καλα 4 ωρες απο πειραια.Απο κοστα ενα τεταρτακι με ταξι(θαλασσιο).δεν εχει μεγαλες αποστασεις.μη φοβασαι.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Με ιπτάμενο δελφίνι η Ερμιόνη είναι 2 ώρες, από το λιμάνι της Ζέας (το γνωρίζω γιατί δούλευα εκεί). Μετά πηγαίνει Σπέτσες και τερματίζει Πόρτο Χέλι. Άρα, κάτι λιγότερο από 2:30 ώρες είναι οι Σπέτσες.

Κάποιος για την Ύδρα για νυχτερινή ζωή "τι παίζει";

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Κανενας Κερκυραιος????

θα παω Κερκυρα εχω ξαναπαει πριν 7 χρονια αλλα τωρα θα μεινω σε ενα χωριο

στο Σπαρτίλα 20 χλμ έξω απο Κερκυρα.

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Ήμουν εκεί το προηγούμενο Π-Σ-Κ-Δ. :p

Όμορφο νησί με σχετικά καλές παραλίες (μην περιμένεις να δεις αμμουδιές τύπου Κουκουναριές, Πόρτο Κατσίκι κλπ όμως) και σχετική ησυχία μιας και δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα.

Πρόλαβα και πήγα μόνο σε τρεις παραλίες (Αγία Μαρίνα, Άγιοι Ανάργυροι και Βρέλλος) και προσωπικά η τρίτη μου άρεσε πιο πολύ απ' όλες.

Αυτοκίνητα δεν επιτρέπονται και εναλλάκτικοί τρόποι μετακίνησης είναι οι εξής:

- Ενοικίαση ποδηλάτου με κόστος 6 €/ημέρα. Ενδείκνυται για κοντινές αποστάσεις όμως γιατί αν αποφασίσεις να πας με αυτό στις μακρινές παραλίες θα τα βρεις λίγο σκούρα...

- Λεωφορεία. Υπάρχουν δύο που εκτελούν δρομολόγια προς τις παραλίες του νησιού. Κόστος 1,5-2,5 €.

- Ταξί. Κυκλοφορούν 5-6, αλλά δεν τα δοκίμασα.

- Θαλάσσια ταξί. Σε πάνε οπουδήποτε, πολύ γρήγορα, αλλά "τσούζουν" λίγο. π.χ. για να πας στην παραλία των Αγίων Αναργύρων η τιμή είναι 48 €/διαδρομή και το κόστος επιμερίζεται ανάλογα με τα άτομα που θα βρίσκονται στη διαδρομή.

- Άμαξες με άλογα. Ενδείκνυνται για τις μεταφορές από Ντάπια προς Παλιό Λιμάνι και αντιστρόφως. Νυχτερινή ταρίφα: 10€/διαδρομή.

- Πεζό 2, ιδιαίτερα για τη διαδρομή Ντάπια - Παλιό Λιμάνι. Το περπάτημα γίνεται σε παραλιακό πλακόστρωτο δρόμο και είναι πολύ όμορφα. Διάρκεια 15-20 λεπτά.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση, συγκεντρώνεται στο Παλιό Λιμάνι. Δεν έχω να σου πω και πάρα πολλά επί του θέματος, αλλά τα Stavento, Baltiza και Resalto ξεχωρίζουν. ;)

Αυτά. Για ό,τι άλλο θέλεις, εδώ είμαστε... :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

ευχαριστώ για τα infos παίδες με βοήθησαν αρκετά..

seventh_heaven αν επιτρέπετε σε πιο ξενοδοχείο έμενες? έχω πάρει μερικά τηλ κ όλοι μου ζητάνε απο 100euro+ την βραδιά :( . ένας φίλος μου σύστησε το (να γράψω το όνομα του ξενοδοχείου? ή θα θεωρηθεί διαφήμιση?) .. που έχει τιμή γύρο στα 50 απο ότι μου είπε..

α! όσο για το ξενοδοχείο, καλύτερη περιοχή για να μένω..??:O

ευχαριστώ... :)

Θα πρότεινα να μείνεις στη Ντάπια. Εκεί είναι μαζεμένα όλα πλην της νυχτερινής διασκέδασης, αφού είναι το κέντρο του νησιού. Έμεινα στο "Faros Hotel" με 45€ τη βραδιά. Τίποτα σπουδαίο, αλλά αν το θες για ένα ύπνο που λέμε είναι μια χαρά. Θα σου στείλω τηλ με ΡΜ σε λιγάκι. ;)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Θα πρότεινα να μείνεις στη Ντάπια. Εκεί είναι μαζεμένα όλα πλην της νυχτερινής διασκέδασης, αφού είναι το κέντρο του νησιού. Έμεινα στο "Faros Hotel" με 45€ τη βραδιά. Τίποτα σπουδαίο, αλλά αν το θες για ένα ύπνο που λέμε είναι μια χαρά. Θα σου στείλω τηλ με ΡΜ σε λιγάκι. ;)

εκεί έκλεισα κι εγώ μόλις τώρα αν και για να είμαι ειλικρινής οτι τύπος ήταν κάπως απότομος κ κάπως αγενής μπορώ να πω..:mad: αλλα τέλος παντων..

μου ζήτησε κ μια προκαταβολή μέσω κατάθεσης χρημάτων σε τράπεζα. έτσι γίνονται οι κρατήσεις??:confused:

Εγω προτεινω Ζακυνθο ειναι πανεμορφη, αλλα και η Ροδος επισης αν και εαν ειχα εγω προσωπικα να επιλεξω θα διαλεγα ΖΑΚΥΝΘΟ
Φοβαμαι ολα αυτα που θα γινουν για μενα ΧΩΡΙΣ Εμενα

καλημέρα,

Καμία καλή (και οικονομική) πρόταση για Μήλο ή Λευκάδα της τελευταίας στιγμής; Από τα δυο ποιο είναι καλύτερο για διακοπές με την κοπελιά μου;

Θα βρώ λέτε; Κάποιο ξενοδοχείο/δωμάτιο που έχετε πάει;

ευχαριστώ προκαταβολικά

andre

καλημέρα,

Καμία καλή (και οικονομική) πρόταση για Μήλο ή Λευκάδα της τελευταίας στιγμής; Από τα δυο ποιο είναι καλύτερο για διακοπές με την κοπελιά μου;

Θα βρώ λέτε; Κάποιο ξενοδοχείο/δωμάτιο που έχετε πάει;

ευχαριστώ προκαταβολικά

andre

Mηλος + καλα + οικονομικα + τελευταια στιγμη = οξυμωρον

μακαρι καποιος να με διαψευσει.

Λευκαδα εχω την εντυπωση οτι θα ειναι πιο ευκολα, αλλα παλι δεν εχω κατι συγκεκριμενο να προτεινω... Μια χαρα ειναι παντως σαν μερος, 3-4 σουπερ παραλιες, ωραια χωριουδακια στα βουνα, μακρια απο νυδρι (τουριστ). Εγω εμεινα Νικιανα (ησυχα και προσιτα).

Μαγιορκα εχει παει κανεις?(Mallorca).Εγω θα παω απο βδομαδα και ειδα καλες τιμες (αμαξι με 17 euro την ημερα).
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Παιδια τελη του μηνα θα παω Κερκυρα, πειτε καλες παραλιες, μερη γενικα και φυσικα μερη που να μην επισκεφτω!

Κεφαλλονια με το βουνο της.με τον Μυρτο της,με τις πανεμορφες διαδρομες της.

Ουτε φασαρια ολη μερα,ουτε ακριβα(τουλαχιστον σε μενα),και οπου και να πας παραλια,το πιο σημαντικο.

Για Μήλο δύσκολα θα βρεις...

Θα πάει ο αδερφός μου και έψαξε πολύ μέχρι να βρει κάτι.

Θα τον ρωτήσω το τηλ από εκεί που θα μείνει αυτός, αν υπάρχει βέβαια ακόμα κάτι.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα με σώσεις..

Ενημερωτικά [καθώς χλωμό το βλέπω] αλλά στον Αδάμα είναι καλά να μείνει κάποιος ή κάπου αλλου; Που έχει ζωή κυρίως;

άλλη πρόταση της τελευταίας στιγμής;

Εαν ψαχνετε μεσω ιντερνετ λυπαμαι αλλα θα σας πιασουν τον κ..ο.:lol:

Πηγαινεται σε ενα νησακι και θα βρειτε σιγουρα δωματιο και πιο φθηνα απ'οτι μεσω ιντερνετ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...