szzs Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Κι αλλο χτυπημα για το κινητο - το ζ550 που επεσε στα χερια μου για ενα συντομο τεστακι ειναι κλασεις ανώτερο κ πιο φθηνο,κ ας εχει 1,3 αναλυση καμερας . Οθονη αψογη,πληκτρα καλυτερα κ λιγοτερο σκληρα , πολυ καλο για την κατηγορια του αν κ εξωτερικα το 710 θα προσελκυσει πιο πολλους θα ελεγα να το σκεφτει λιγο καλυτερα οποιος ειναι να το αγορασει. σε τι είναι κλάσεις ανώτερο φίλε μου; κ τι εννοείς οθόνη άψογη;; η διαφορά τους στη τιμή είναι 25 ευρώ μόνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Κι αλλο χτυπημα για το κινητο - το ζ550 που επεσε στα χερια μου για ενα συντομο τεστακι ειναι κλασεις ανώτερο κ πιο φθηνο,κ ας εχει 1,3 αναλυση καμερας . Οθονη αψογη,πληκτρα καλυτερα κ λιγοτερο σκληρα , πολυ καλο για την κατηγορια του αν κ εξωτερικα το 710 θα προσελκυσει πιο πολλους θα ελεγα να το σκεφτει λιγο καλυτερα οποιος ειναι να το αγορασει. Συγγνωμη αλλα εισαι τελειως λαθος, και δε νομιζω κανεις να παιρνει σοβαρα τα "τεστακια" σου. :confused: Δηλαδη τι μας ειπες τωρα? Οτι το Ζ550 εχει καλυτερη οθονη??? Την ιδια ακριβως εχουν(TFT, 256K colors), οποτε για καποιο λογο υποκειμενικη η κριση σου. Ασε που η εξωτερικη του Ζ710 ειναι πιο ευκρινης και πιο μεγαλη! Οσο για τα πληκτρα, προσωπικα τα βρισκω τελεια του Ζ710, ετσι σκληρα οπως ειναι. Μας ειπες τιποτα αλλο που να δικαιολογει το... "χτυπημα" ( :blink: ) στο Ζ710?!?! Μαλλον οχι, μονο αερολογιες. Και για να μην λεμε τα μισα, οι διαφορες τους ειναι αρκετες, υπερ του Ζ710. Καταρχην εχουν ελαχιστη διαφορα τμης (€25-30 οπως ειπε ο φιλος). Το Ζ710 εχει μαζι και μια καρτουλα 64ΜΒ, που σε πολλους ειναι αρκετη. Επισης το Ζ710 εχει EDGE, Υπερυθρες, USB 2.0 (οχι 1.1 του Ζ550) και Πολυφωνικους ηχους 72 καναλιων (το Ζ550 εχει 40)! Θες κι αλλα? Φυσικα η ανωτερη καμερα των 2Mpixel σε αντιθεση με την 1,3Mpixel του Ζ550. Και δεν ειναι ασημαντη η καμερα, αφου πλεον την αποδοση της καμερας την υπολογιζουν σχεδον ολοι. Επισης, εχει μεγαλυτερη μπαταρια 900 mAh (το Ζ550 εχει 750 mAh), κατι που δινει στο Ζ710 διπλασιο χρονο ομιλιας!! Επισης στο Ζ710 υπαρχουν τα εξωτερικα κουμπια για να παιζει ειτε mp3 ειτε radio, σαν walkman, που το εχω βρει παρα πολυ χρησιμο! Και τελος το Ζ710 ειναι quad-band ενω το Ζ550 tri-band. Οσο για την εμφανιση, αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου και δεν κρινεται. Ετσι για να τα λεμε ΟΛΑ και να βγαζει ο καθενας σωστα συμπερασματα. Σοβαρο forum ειναι εδω, μην λεμε και οτι να 'ναι!!! Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Εννοω οτι δεν εχει το ξεθωριασμα του 710 κ εχει πολυ καλυτερη αποδοση.καθως επισης κ οτι δεν θυμιζει πλαστικο παιχνιδακι ουτε εχει καπακια που ελαφρως κουνιουνται..ακομα κ στον ηχο ειναι καλυτερο... δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να κανω κριτικη σ ενα τηλεφωνο που χρησιμοποιω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Συγγνωμη αλλα εισαι τελειως λαθος, και δε νομιζω κανεις να παιρνει σοβαρα τα "τεστακια" σου. :confused: Δηλαδη τι μας ειπες τωρα? Οτι το Ζ550 εχει καλυτερη οθονη??? Την ιδια ακριβως εχουν(TFT, 256K colors), οποτε για καποιο λογο υποκειμενικη η κριση σου. Ασε που η εξωτερικη του Ζ710 ειναι πιο ευκρινης και πιο μεγαλη! Οσο για τα πληκτρα, προσωπικα τα βρισκω τελεια του Ζ710, ετσι σκληρα οπως ειναι. Μας ειπες τιποτα αλλο που να δικαιολογει το... "χτυπημα" ( :blink: ) στο Ζ710?!?! Μαλλον οχι, μονο αερολογιες. Και για να μην λεμε τα μισα, οι διαφορες τους ειναι αρκετες, υπερ του Ζ710. Καταρχην εχουν ελαχιστη διαφορα τμης (€25-30 οπως ειπε ο φιλος). Το Ζ710 εχει μαζι και μια καρτουλα 64ΜΒ, που σε πολλους ειναι αρκετη. Επισης το Ζ710 εχει EDGE, Υπερυθρες, USB 2.0 (οχι 1.1 του Ζ550) και Πολυφωνικους ηχους 72 καναλιων (το Ζ550 εχει 40)! Θες κι αλλα? Φυσικα η ανωτερη καμερα των 2Mpixel σε αντιθεση με την 1,3Mpixel του Ζ550. Και δεν ειναι ασημαντη η καμερα, αφου πλεον την αποδοση της καμερας την υπολογιζουν σχεδον ολοι. Επισης, εχει μεγαλυτερη μπαταρια 900 mAh (το Ζ550 εχει 750 mAh), κατι που δινει στο Ζ710 διπλασιο χρονο ομιλιας!! Επισης στο Ζ710 υπαρχουν τα εξωτερικα κουμπια για να παιζει ειτε mp3 ειτε radio, σαν walkman, που το εχω βρει παρα πολυ χρησιμο! Και τελος το Ζ710 ειναι quad-band ενω το Ζ550 tri-band. Οσο για την εμφανιση, αυτο ειναι θεμα προσωπικου γουστου και δεν κρινεται. Ετσι για να τα λεμε ΟΛΑ και να βγαζει ο καθενας σωστα συμπερασματα. Σοβαρο forum ειναι εδω, μην λεμε και οτι να 'ναι!!! ακριβώς έτσι είναι..πρόσθεσε και το flight mode, και την καλύτερη εξωτερική εμφάνιση του z710.. Εννοω οτι δεν εχει το ξεθωριασμα του 710 κ εχει πολυ καλυτερη αποδοση.καθως επισης κ οτι δεν θυμιζει πλαστικο παιχνιδακι ουτε εχει καπακια που ελαφρως κουνιουνται..ακομα κ στον ηχο ειναι καλυτερο... δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να κανω κριτικη σ ενα τηλεφωνο που χρησιμοποιω ... ξεθώριασμα;; πλαστικό παιχνιδάκι;; φίλε μου είναι για γέλια αυτά που γράφεις..σε φωτογραφία το έχεις δει το κινητό μόνο;; δεν ξέρω αυτό που είδες εσύ, πάντως στο δικό μου δεν κουνιέται ελαφρώς κανένα καπάκι :rolleyes: Κριτική μπορείς να κάνεις, στην περίπτωση αυτή όμως είναι λίγο ατυχής.. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Εννοω οτι δεν εχει το ξεθωριασμα του 710 κ εχει πολυ καλυτερη αποδοση.καθως επισης κ οτι δεν θυμιζει πλαστικο παιχνιδακι ουτε εχει καπακια που ελαφρως κουνιουνται..ακομα κ στον ηχο ειναι καλυτερο... δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορω να κανω κριτικη σ ενα τηλεφωνο που χρησιμοποιω ... Η κριτικη ειναι ευπροσδεκτη για καθε κινητο. Μονο που θα πρεπει να εχει και βαση, να τεκμηριωνεται. Αλλιως θα ακουμε παρανοικα πραγματα. :wacko: Τωρα ο χαρακτηρισμος "ξεθωριασμα" ταιριαζει σε κανενα πουκαμισο ή τζιν, οχι σε κινητο!!! :lol: Αναφερεσαι παλι σε "καλυτερη αποδοση" ομως δε μας λες σε τι ακριβως!!! Συγνωμη αλλα αυτες ειναι λεξεις χωρις νοημα. ;) Οσο για το καπακι, τι να πω ισως ετυχε σε σενα. Σε κανεναν αλλον οπως βλεπεις απο τις γνωμες των κατοχων. Για το αν ειναι πλαστικο παιχνιδακι θα σε παραπεμψω να διαβασεις τις προηγουμενες απαντησεις στο θεμα οσων το αγορασαν η το επεξεργαστηκαν. Λες να ειμαστε ολοι εμεις στον κοσμο μας και να μην βλεπουμε αυτο το "πλαστκο παιχνιδακι" ? Χμμμ, χλωμο!!! Και για το θεμα του ηχου, παω πασο, δεν εχω μουσικο αυτι!!! :!: Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 Στο μενου ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -> ΓΕΝΙΚΕΣ -> UPDATE SERVICE -> ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, μου εμφανιζει οτι εχω την ver.: CXC1250434 R1EF001 060907 Σ'εσας τι γραφει; Γνωριζει κανεις εαν εχει βγει νεα εκδοση στο site της SE; Αν ναι την εχει περασει κανεις στο κινητο για να μας πει διαφορες με την προηγουμενη; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Στο μενου ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -> ΓΕΝΙΚΕΣ -> UPDATE SERVICE -> ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, μου εμφανιζει οτι εχω την ver.: CXC1250434 R1EF001 060907 Σ'εσας τι γραφει; Γνωριζει κανεις εαν εχει βγει νεα εκδοση στο site της SE; Αν ναι την εχει περασει κανεις στο κινητο για να μας πει διαφορες με την προηγουμενη;Αυτη ειναι η version που εχω και εγω.Σε λιγο καιρο θα βγει η καινουργια;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Στο μενου ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ -> ΓΕΝΙΚΕΣ -> UPDATE SERVICE -> ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, μου εμφανιζει οτι εχω την ver.: CXC1250434 R1EF001 060907 Σ'εσας τι γραφει; Γνωριζει κανεις εαν εχει βγει νεα εκδοση στο site της SE; Αν ναι την εχει περασει κανεις στο κινητο για να μας πει διαφορες με την προηγουμενη; Κι εγω αυτη εχω, και νομιζω ολοι την ιδια θα εχουνε. Ε καποια στιμγη θα βγαλουν νεα. Αλλα δε νομιζω να την περασω. Δεν εχω κανενα λογο, μιας και τοσες εβδομαδες ανοιχτο 24/7 δεν εχει κολλησει ουτε μια στιγμη, ουτε ενα μικρο bug. Δεν το βλεπεις και συχνα αυτο, συνηθως ενα κολληματακι θα το φανε τα πιο πολλα κινητα! Μονο εαν ειναι σημαντικη η αλλαγη στο firmware, και προσφερει νεα χαρακτηριστικα που μου χρειαζονται, θα σκεφτω να το βαλω. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Κι εγω αυτη εχω, και νομιζω ολοι την ιδια θα εχουνε. Ε καποια στιμγη θα βγαλουν νεα. Αλλα δε νομιζω να την περασω. Δεν εχω κανενα λογο, μιας και τοσες εβδομαδες ανοιχτο 24/7 δεν εχει κολλησει ουτε μια στιγμη, ουτε ενα μικρο bug. Δεν το βλεπεις και συχνα αυτο, συνηθως ενα κολληματακι θα το φανε τα πιο πολλα κινητα! Μονο εαν ειναι σημαντικη η αλλαγη στο firmware, και προσφερει νεα χαρακτηριστικα που μου χρειαζονται, θα σκεφτω να το βαλω. Απολυτως σωστος ;) και εγω την ιδια γνωμη εχω για τις αναβαθμισεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larita Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Geia sas!! Eimai kai egw katoxos tou Z710 kai mporw na pw oti einai fovero gia ta lefta tou :D :D Diavasa stis prohgoumenes selides oti uparxei ena krufo menou kai oti prepei na pathsw > * < < * < * gia na mou emfanisth. An mporei kapoios na me voithisei giati den kserw pio plhktro einai to > ? :wacko: Euxaristw polu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Geia sas!! Eimai kai egw katoxos tou Z710 kai mporw na pw oti einai fovero gia ta lefta tou :D :D Diavasa stis prohgoumenes selides oti uparxei ena krufo menou kai oti prepei na pathsw > * < < * < * gia na mou emfanisth. An mporei kapoios na me voithisei giati den kserw pio plhktro einai to > ? :wacko: Euxaristw polu >*<<*<* ( Δεξιά-αστέρι / αριστερά , αριστερά-αστέρι / αριστερά-αστέρι ) Το <> ειναι το κεντρικο πολυπληκτρο,στα παλιοτερα μοντελα το joystic! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larita Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Entaksei mou vghke! Se evxaristw!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Entaksei mou vghke! Se evxaristw!! Παρακαλω πολυ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Παιδιά, κάποιες ερωτήσεις: 1.Πόσο δυνατά χτυπά η συσκευή αν βάλεις για ήχο κλήσης mp3; [Μετακινούμε στο κέντρο & με λεωφορείο (πολύ βαζούρα ώρες-ώρες) και έχω βαρεθεί να χάνω κλήσεις με άλλα κινητά!] 2.Το πληκτρολόγιο πόσο εύχρηστο είναι, έτσι "κολλημένα" που είναι τα πλήκτρα μεταξύ τους; [Ο πατέρας μου πήρε πρίν λίγες μέρες το Ζ550i και μου φαίνεται πιο "ξεκάθαρο" το πληκτρολόγιο] 3. Η εξωτερική οθόνη μπορεί να μένει μονίμως αναμένη (πχ. να δείχνει συνέχεια την ώρα) ή οπωσδήποτε σβήνει μόνη της μετά από λίγο; ~~Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν!~~ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resido Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Πόσο έχει περίπου το z710i ; Παράθεση Να 'φευγε όλη η κοινωνία με ταξιά, με λεωφορεία να μας σκέπαζε απόψε σκέτος ουρανός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Πόσο έχει περίπου το z710i ; 225 euro.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Παιδιά, κάποιες ερωτήσεις: 1.Πόσο δυνατά χτυπά η συσκευή αν βάλεις για ήχο κλήσης mp3; [Μετακινούμε στο κέντρο & με λεωφορείο (πολύ βαζούρα ώρες-ώρες) και έχω βαρεθεί να χάνω κλήσεις με άλλα κινητά!] 2.Το πληκτρολόγιο πόσο εύχρηστο είναι, έτσι "κολλημένα" που είναι τα πλήκτρα μεταξύ τους; [Ο πατέρας μου πήρε πρίν λίγες μέρες το Ζ550i και μου φαίνεται πιο "ξεκάθαρο" το πληκτρολόγιο] 3. Η εξωτερική οθόνη μπορεί να μένει μονίμως αναμένη (πχ. να δείχνει συνέχεια την ώρα) ή οπωσδήποτε σβήνει μόνη της μετά από λίγο; ~~Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν!~~ 1. Εχει αρκετα δυνατο ηχειο, σιγουρα θα σε καλυψει. Μην ξεχνας ομως οτι ρολο παιζει και η εσωτερικη ενταση του mp3! 2. Δεν ειχα κανενα προβλημα με το πληκτρολογιο, παροτι ειχα το Ζ520 πριν, που τα ειχε πιο αραια και μεγαλα. Μπορεις να το δεις και μονος σου πηγαινοντας σε ενα μαγαζι οπου μπορεις να το επεξεργαστεις απο κοντα. 3. Η εξωτερικη οθονη εχει δυο επιλογες. Ειτε σβηνει τελειως, ειτε δειχνει την ωρα, αλλα οχι με φωτισμο. Αυτο αλλωστε δε θα ηταν καλο γιατι θα σου ετρωγε την μπαταρια αμεσως! Φυσικα με το πατημα ενος εξωτερικου πληκτρου η οθονη φωτιζεται. Πόσο έχει περίπου το z710i ; Στο Πλαισιο εχει €238 και στο eshop €234! Υποψην οτι αν το παρεις με επιδοτηση θα σου βγει πιο φθηνο! Εμενα π.χ. μου ηρθε στα €220 (επιδοτηση + οτι πληρωσα). Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_d Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΩ 7 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ.....ΕΙΝΑΙ SONYERICSSON !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Mia erwthsh re paidia. Otan exw handsfree epanw mporw na apantaw me to koumpi tou handsfree xwris na anoigw to kapaki? Efxaristw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Paidia mia erwthsh . Otan xrhsimopoiw to handsfree kai kalesei kapoios xreiazetai na anoi3w to kapaki h apla apantaw me to plhktro tou handsfree? Efxaristw ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Mia erwthsh re paidia. Otan exw handsfree epanw mporw na apantaw me to koumpi tou handsfree xwris na anoigw to kapaki? Efxaristw! Ναι γινεται,αυτο ομως θα το ριθμυσεις μεσα απο προφιλ και θα τσεκαρεις την επιλογη ανοιγμα χωρις καπακι.αλλωστε οταν χρησιμοποιεις handsfree αυτοματως εισαι και σε αλλο προφιλ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Καλημερα! Το εχω παραγγειλει και εγω για δευτερο τηλεφωνο και περιμενω να μου ερθει να το δω και απο κοντα. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι θα ειναι vodafone live. εχει κανενας αλλος vf live να μου πει αν του εχουν αλλαξει το μενου ή αν εχουν αφησει το δικο του και αν εχει καποια ρυθμιση για να μου εμφανιζει τα εικονιδια τα δικα του και οχι του vf live? ευχαριστω! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Καλημερα! Το εχω παραγγειλει και εγω για δευτερο τηλεφωνο και περιμενω να μου ερθει να το δω και απο κοντα. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι θα ειναι vodafone live. εχει κανενας αλλος vf live να μου πει αν του εχουν αλλαξει το μενου ή αν εχουν αφησει το δικο του και αν εχει καποια ρυθμιση για να μου εμφανιζει τα εικονιδια τα δικα του και οχι του vf live? ευχαριστω! Shmera phra 2 ena diko mou ena ths aderfhs mou.Me ananewsh sumvolaiou vodafone.Perimena na ienai live kai eixa elafrws 3enerwsei giafto kai skopeva na to exw gia deftero.Me megalh mou ekplh3h den eida pou8ena logotupa LIVE oute sto kouti oute sta menu oute sto kinhto. Twra an einai sumptwsh h oxi den 3erw pantws ka8e xrono LIVE htan ola ta SE pou epairne h aderfh mou me ananewsh sumvolaiou. Isws to sugekrimeno den to evgalan live kai kalutera gia emas :) Arketa efxaristhmenos kai pistevw oti einai mia timia protash ths SE gia ta lefta pou zhtaei gia thn sugekrimenh suskevh. Sumpa8htiko omorfo kai "stivarh" kataskevh an e3airesoume opws PANTA sta thlefwna ths Se ta e3wterika mikra koumpakia pou einai psilopseftika kai pote den ta sumpa8hsa. Egw perissotero to phra giati den eixa pote clamshell kai h8ela na dw pws einai.To sumpa8hsa arketa kai arxisa na to xrhsimopoiw pantws kai eimai polu mhsturios me ta kinhta hahaah :) Sigoura den apef8unetai se apaithtikous xrhstes pou den 8a asxolh8oun kan me tetoia suskevh alla gia tous upoloipous einai kalh epilogh pistevw . Kamia kalh efarmogh/games h kai themes uparxoun pou8ena na katevasoume na goustaroume? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Εγω που ρωτησα μου ειπαν οτι θα ειναι vf live. θα διξει οταν ερθει! Τελικο σιγμα ελληνικο (ς) εχει? Γιατι απο λιγα που θυμαμαι απο κατι αλλα μοντελα που εχω δει δεν ειχαν! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Εγω που ρωτησα μου ειπαν οτι θα ειναι vf live. θα διξει οταν ερθει! Τελικο σιγμα ελληνικο (ς) εχει? Γιατι απο λιγα που θυμαμαι απο κατι αλλα μοντελα που εχω δει δεν ειχαν! τι εννοεις οταν ερθει? Εχει ερθει εδω και εναμιση μηνα στη Βονταφον και ΔΕΝ ειναι live! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts