Jump to content

resido

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by resido

  1. ευχαριστω για την απαντηση κατ'αρχας.για εκει ειμαι περιμενω σημα τελος Αυγουστου και ηθελα να παρω μια γευση γιατι απο ο,τι ακουω εχουν ''χαλασει '' πολλες απο τις καλες μεταθεσεις λογω ελλειψης ατομων...(στο ρουφ απο 1 υπηρεσια τον Απριλιο εχουν 10 τον Αυγουστο!!)
  2. Καλή σειρά φαίνεται,σαν το φεύγα είναι περίπου.Οι περισσότεροι ηθοποιοί πάντως δεν είναι γνωστοί.
  3. Ίσως ο Καπουτζίδης να θέλει να τελειώσει το μέρος της υπόθεσης σχετικά νωρίς για να επικεντρωθεί μετά στους χαρακτήρες και τη ζωή τους..
  4. Εντάξει,αυτο μπορεί να έγινε απλά για να βεβαιωθούν οτι είναι μπλεγμένος ο Παυριανός, αλλα δεν είναι και απίθανο να το έκανε αυτός επίτηδες για να διαπιστώσει αν είναι η Ντάλια είναι ανάμεσα στους 11..αν και δεν είναι ανάγκη οτι επειδή δεν έδωσε το τηλ. ο βοηθός της κινεί υποψίες η Ν..
  5. Γενικά ναι,χρειάζεται βέβαια και ενα μεταπτυχιακό όπως οι περισσότερες σχολές αλλα σε σχέση με αλλες σχολές του 1ου πεδίο είναι πολύ καλή σχολή..
  6. Μπορείς να πας στέλεχος οργάνων της Ε.Ε,στο Διπλωματικό σώμα και στη δημόσια διοίκηση,εύκολη σχολή γενικά.Αυτά..
  7. Όχι ο ίδιος είναι.
  8. Που μπορώ να βρω υπότιτλους για το πρώτο επεισόδιο ;;
  9. Όχι δεν την πρόσεξα και ήθελα κάπου που να μη χρειάζεται να εγγραφείς, όπως το myk750.. τεσπα θα ψάξω αλλου.ευχαριστώ πάντως.
  10. Καλησπέρα!Μήπως υπάρχει καμμια διεύθυνση για free java games για το k750i ;;
  11. Το mega αμα είχε έτοιμα επεισόδια θα προτιμούσε να δείξει αυτά και οχι επαναλήψεις,αφου το συμφερει, απλα το θέμα είναι οτι δεν είναι έτοιμα τα επεισόδια και προσπαθεί να βγάλει οσα περισσότερα μπορεί απο τις επαναλήψεις.
  12. Το θέμα είναι οτι ο Καπουτζίδης δεν κατεβάζει πια ιδέες και κάνει μια βδομάδα να γράψει 1 επεισόδιο..
  13. Πόσο έχει περίπου το z710i ;
×
×
  • Create New...