Jump to content

[Επίσημο] Nokia E50

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια είναι αυτά τα "γνωστά" μέρη;

Διαβασε το προτο ποστ εδω :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια μια ερωτηση.Μπορουμε να κανουμε χρηση του κινητου(διαβασμα αρχειων-ακροαση μουσικης)χωρις αυτο να ειναι στο δικτυο?Λειτουργεια πτησης αν δεν κανω λαθος εχει?

Εννοείται οτι μπορείς να το κάνεις αυτό. Απενεργοποιείται απλά η κάρτα sim και όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του κινητού εκτελούνται κανονικά.

Πας προφίλ και επιλέγεις "εκτός σύνδεσης" ή "flight mode"

να σας ρωτησς παιδια υπαρχει περιπτωση να δουμε ποτε το 9.2 για το Ε50 η να δοθμε εικονιδια με animation στο μενου? θα ηταν κατι ωραιο και διαφορετικο:)

να σας ρωτησς παιδια υπαρχει περιπτωση να δουμε ποτε το 9.2 για το Ε50 η να δοθμε εικονιδια με animation στο μενου? θα ηταν κατι ωραιο και διαφορετικο:)

Φυσικα και οχι ,δεν γινεται κατι τετοιο..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπέρα, στην πρώτη σελίδα που λέει για τα product codes to white ποθ λεει ειναι το ασημί? γιατί θα το πάρω αύριο apo vodafone και θέλω να το βγάλω. Ευχαριστώ

Οσο μεγαλωνω αρχιζω και εχω προβληματακια με την οραση μου..... :)

Το Ε50 ειναι η αφορμη να το καραλαβω....

Πρεπει η να αλλαξω γραμματοσειρα ή να μεγαλωσω τα χερια μου :)

Και κατι αλλο .... γιατι καποιες εφαργογες που εχω εγκαταστησει δεν εμφανιζονται σε πληρη οθονη?

:blink::blink::blink::D

παιδιά καλησπέρα πήρα το ε50 live brandet αλλα η αναβαθμισι εγινε μια χαρα χωρισ αλλαγή product code. Το προβλημα ειναι οτι μαζί με το screen saver καθε τοσο ανάβει η οθόνει και δείχνει το λογότυπο τις vodafone , δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί αυτό? ευχαριστώ

Πηγαινεισ στο εργαλεια και μετα στα 8εματα εκει επιλεγεισ το θεμα που εχεισ και επεξεργασια και εκει αλλαζεις στο εξοικονομιση ενεργειασ σε κατι αλλοσ εκτοσ τοu vodafone screensaver

• 3 weeks later...

Παιδια, μηπως εχετε ανακαλυψει κανεναν τροπο να μεγαλωσω τα γραμματα στο Ε50? Εφαρμογή, αναβάθμιση, οτιδήποτε... Πολυ καλο τηλέφωνο, αλλα μικρα γράμματα ρε παιδί μου...

Ευχαριστω

Παιδια, μηπως εχετε ανακαλυψει κανεναν τροπο να μεγαλωσω τα γραμματα στο Ε50? Εφαρμογή, αναβάθμιση, οτιδήποτε... Πολυ καλο τηλέφωνο, αλλα μικρα γράμματα ρε παιδί μου...

Ευχαριστω

Ρίξε μια ματιά εδώ. Αν ψάξεις και στα γνωστά μαγαζάκια ίσως τη βρεις και σπασμένη.....:X

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

geia sas paidia..exw ena problima me to e50 kinito mou.de mporo na prostheso kapoia leksi sto t9 otan grafo minimata..prostithetai diladi alla tin epomeni fora ksana den uparxei..mipos gemise i mnimi?ti allo mporo na kano?euxaristo...

Ακολουθείς τη διαδικασία που λέει εδω, με τη διαφορά οτι στο product code βάζεις 0536235

Ευχαριστώ πολυ και συγνωμη για την καθυστέρηση. Υπάρχει κωδικός για να δούμε το product code του τηλεφώνου ?

Ε Υπάρχει κωδικός για να δούμε το product code του τηλεφώνου ?

κωδικος για να δεις το product code δεν υπαρχει.

Το product code γραφεται στο εσωτερικο της συσκευης,

κατω απο την μπαταρια . Ειναι ενα 7-ψηφιο νουμερο.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

κωδικος για να δεις το product code δεν υπαρχει.

Το product code γραφεται στο εσωτερικο της συσκευης,

κατω απο την μπαταρια . Ειναι ενα 7-ψηφιο νουμερο.

Ευχαριστώ πολύ.

Το τηλέφωνο ειναι αγορασμένο στο το εξωτερικο. Εκανα αναβάθμιση απ το nsu στο v.06.41.3.0 αλλά δεν κατέβασε το ελληνικό language pack. Πήγα σε Nokia Shop και εκανα αναβάθμιση με το ελληνικο language pack. Είδα οτι έχει βγεί και η έκδοση V 07.13.0.0

26-04-2007

Τσέκαρα το product code με το nss και έδειξε οτι είναι το 0536235 (το σωστό δηλαδή). Να υποθέσω οτι το Nokia shop μου άλλαξε το product code στο σωστο του EURO??? Θα μπορέσω άραγε να κάνω αναβάθμιση με το nsu στην πιο καινούργια έκδοση χωρίς να διαβάσει ξανά το προηγούμενο product code??

Ναι το product code είναι το ελληνικό τώρα (0536235: BALKANS Greece and Cyprus) οπότε την επόμενη φορά δεν θα έχεις πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Γειά σας και από μένα, μόλις πρόσφατα αγόρασα το E50 και βρήκα πολύ χρήσιμο το φόρουμ αυτό.

Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να κάνεις backup το firmware του τηλεφώνου, προτού βάλεις τo νέο firmware??

Έχει δοκιμάσει κανείς το firmware ver. (07.13.00)?

Γειά σας και από μένα, μόλις πρόσφατα αγόρασα το E50 και βρήκα πολύ χρήσιμο το φόρουμ αυτό.

Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να κάνεις backup το firmware του τηλεφώνου, προτού βάλεις τo νέο firmware??

Να κάνεις back up το firmware δεν γίνεται.

Επίσης αναφέρω πληροφοριακά πως δεν γίνεται να εγκαταστήσεις παλιότερο firmware από αυτό που ήδη έχεις!

Ειναι πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο. Ειναι πιο γρηγορο το τηλεφωνο και νομιζω οτι μου εχει διορθωσει και το bug με την ανοιχτη ακρόαση!

Καλού κακού κοιτάξτε τη μπαταρία σας: https://batteryreplacement.nokia.com/batteryreplacement/en/

Έβαλα το S/N της δικής μου και μου είπε ότι θα μου κάνουν αντικατάσταση με νέα (και τους στέλνεις πίσω την παλιά)... Αν "χτυπήσει" το S/N της μπαταρίας σας καλύτερα να μην το αφήνετε να φορτίζει μόνο του, αρκετές φωτιές είχαμε φέτος!!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος