Jump to content

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες...

_NeC_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν παιδες καλησπέρα κατ'αρχην...

Δεν ξέρω αν έχει ξανα σχολιαστεί κάτι παρόμοιο, δεν ξέρω επίσης αν είναι το σωστό μέρος για να ανοίξω νέο θέμα, όμως έχω αυτό το πρόβλημα πάντα όταν πλησιάζει η γιορτή ή τα γεννέθλια της (εκάστοτε :D ) κοπέλας μου, δεν ξέρω τι δώρο να της πάρω. Φυσικά θα αρκούσε ένα άρωμα ή λουλούδια ή κάποιο αξεσουάρ άντε και κανα ρούχο... Δεδομένου όμως του ότι οι γυναίκες ασχολούνται όλο και πιο πολύ με την τεχνολογία (πχ κάποιες απο αυτές έχουν καλύτερο κινητό απο εμένα που είμαι παραδοσιακός χρήστης της τεχνολογίας σαν αγοράκι, και βέβαια το απέκτησαν αφού το έψαξαν πολύ...), σκέφτηκα να της αγοράσω κάτι "τεχνολογικό". Όμως τελικά τι είναι αυτό που απο τεχνολογικής απόψεως αρέσει σε μια γυναίκα? πχ ένα iPod? ή μήπως ένας φορητός Η/Υ (μεγάλο το κόστος), ένα mp3 player ή ένα κινητό τηλέφωνο, gaget ή κάτι που θα είναι χρήσιμο (ακόμη και για εμένα)?

Όποιος θέλει ας απαντήσει και ας με φωτίσει, γιατί οι γυναίκες σήμερις έχουν γίνει απαιτητικές αλλά και ενημερωμένες...

Εσείς τι έχετε κάνει σε ανάλογη περίπτωση?

Πως σου φαινετε η ιδεά μιας usb κορνίζας??? Ειδικά αν έχει και καμια φωτογραφική νομιζω ότι είναι σουπερ ιδέα....:)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

ειναι λίγο τσιμπιμένη η τιμη (αν σκεφτείς οτί προκυτε για κορνίζα) αλλα λεει τρελλα

http://www.asxetoshop.gr/catalog_details.asp?ID=44&c=20

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

Πως σου φαινετε η ιδεά μιας usb κορνίζας??? Ειδικά αν έχει και καμια φωτογραφική νομιζω ότι είναι σουπερ ιδέα....:)

Γεία χαρά...:happy:

usb κορνίζα...?:confused:

Δεν το έχω ξανακούσει τι είναι αυτό?:blink:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

:X καλή αλλά η τιμή τσούζει...:p

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Γεια σου! Χαίρομαι που το ψάχνεις τόσο!! Λοιπόν! Άνοιξες μεγάλο θέμα! Έχω πάρα πολλά να σου πω αλλά δε θα το κάνω γιατί θα βαρεθείς να διαβάζεις και στο τέλος μπορεί να μην πάρεις και τίποτα! Καταρχήν εχει pc? Ασχολείται πολύ με αυτό? Αν ναι, προτείνω κανένα εκτυπωτή, scanner, ups, ηχεία, ασυρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι και πολλά άλλα! Εξαρτάται από τα ενδιαφέροντα της. Πέρα από τα pc, προτείνω καμία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή/βιντεοκάμερα ή gps αν οδηγεί. Και τώρα στα πιο φθηνά γιατί το παράκανα! Αυτά που προτείνεις κι εσύ είναι πολύ καλές επιλογές και προσθέτω: κανένα bluetooth μαζί με καμία κάρτα μνήμης για το κινητό. Τώρα δε μου ερχεται κάτι άλλο στο μυαλό! Όπως βλέπεις υπάρχουν πολλά. Τώρα εσύ που ξέρεις καλύτερα τις ανάγκεσ της αποφασίζεις. Ελπίζω να μην άλλαξες γνώμη μετά από αυτά!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν πας στα Τεχνολογικα κανε της δωρο κατι που θα κανεις μονος σου..

Αν πας στα Τεχνολογικα παρε κατι με θηλυκο design και καλαισθησια .

Στον μεσαίωνα έκαιγαν βιβλία,σήμερα καίνε μυαλά. :X

an einai poli tis modas, firmes kai tetoia partis ena i-pod (extra tip: mia case louis vuitton einai poli tis modas atm). an einai pio xalari, min pareis kati poli akribo apo monos sou! 8a tis steriseis tin xara na "psa3ei" tin agora. kalytera sizitiste to mazi :D

min fobasai den 8a xalaseis tin "ais8isi" tou dwrou :p

• 2 weeks later...

Δε βλέπω να είναι και πολύ "ανθεκτική" η κορνίζα...

20.000 ώρες σε μάλλον χαμηλή φωτεινότητα (50%) είναι λιγότερο από 2,5 χρόνια. Έχει άραγε καποιο screen saver ή κάτι σχετικό??

Πάντως σχετικά με το δώρο, θα πρότεινα κάτι που να θυμίζει πραγματικά δώρο. Π.χ. δε νομίζω να θυμάμαι ότι μου έκαναν δώρο μια κάρτα μνήμης για το κινητό μου έστω και αν ήταν 2 GB, όσο θα θυμάμαι ένα dvd με μια ταινία που μου αρέσει (το οποίο θα στοίχιζε το 20% της καρτας).