Itchrist86 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Μπορει καποιος να ξανα-ανεβασει καπου αυτο το προγραμματακι; Ευχαριστω :) Κατέβασε το από εδώ: h**p://www.symbian-freak.com/news/007/05/free_java_resizer_for_s60.htm Άνοιξε τη σελίδα με Internet Explorer! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Κατέβασε το από εδώ: h**p://www.symbian-freak.com/news/007/05/free_java_resizer_for_s60.htm Άνοιξε τη σελίδα με Internet Explorer! ;) Oooops :p Σ'ευχαριστω φιλε μου ;) Με FF δεν ανοιγε και γι'αυτο το ζητησα...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Oooops :p Σ'ευχαριστω φιλε μου ;) Με FF δεν ανοιγε και γι'αυτο το ζητησα...:O Ναι, αυτό το site δεν ανοίγει με Firefox. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiva Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ρε παιδια, τα midnight pool & 3d real billiards ειναι στα ρωσικα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Ρε παιδια, τα midnight pool & 3d real billiards ειναι στα ρωσικα!:lol: εψαξες στο xxxxxxxxxxxxx??πρεπει να εχει στα αγγλικα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george5 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 ginetai kapoios na 3anadwsei to trivial persuit sta ellhnika gia s60? eyxaristw prokatabolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Σου ανεβασα 3 παιχνιδια που ειναι στα ελληνικα.. 1. trivial persuit 2. Εκατομμυριουχος 3. Deal http://www.rapiduploader.com/582843 Y.Γ. Το trivial persuit και ο Εκατομμυριουχος δεν εχουν καλη αναλυση γιατι εχουν αλλαξει οι διαστασεις :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george5 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 se euxaristw para polu,ta epsaxna arketo kairo. k pali euxaristw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Σε εμενα ανοιγει κανονικοτατα με ΙΕ7. Ελπιζω να βρουμε κανα καλο παιχνιδακι. Θεω επισης ενα με φορμουλα 1 αν ειναι εφικτο... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Στο xxxxxxxxxxxx υπαρχουν αρκετα παιχνιδια οπως και διαφορα με αυτοκινητα ψαξε εκει :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Στο xxxxxxxxxxxxxx υπαρχουν αρκετα παιχνιδια οπως και διαφορα με αυτοκινητα ψαξε εκει :) Οντως !!! Επιβεβαιώνω κι εγω :p Εχει παρα μα παρα πολλα παιχνιδια με αυτοκινητα serfistas1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Το final battle το εχει βαλει κανενας;Τρομερο γελιο οι διαλογοι του!Ελα ομως που δεν μπορω να βρω στην αρχη του παιχνιδιου πως βγαινεις απο την πορτα εκει που εχει και μια τραμπαλα.Καμια βοηθεια κανεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Το παιχνιδι Marble που εχει το 6110 NAVIGATOR ξερει κανεις που θα το βρουμε ????Εψαξα στο μαγαζακι αλλα δεν βρηκα κατι.... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Το final battle το εχει βαλει κανενας;Τρομερο γελιο οι διαλογοι του!Ελα ομως που δεν μπορω να βρω στην αρχη του παιχνιδιου πως βγαινεις απο την πορτα εκει που εχει και μια τραμπαλα.Καμια βοηθεια κανεις; Βαζεις τη σκάλα αριστερά από το παράθυρο. Ανεβαίνεις. Παίρνεις την τσάπα πάνω αριστερά. Κάτω πάλι. Σπας το δεύτερο τούβλο κάτω. Την κάνεις με ελαφρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Πως κατεβαινεις απο την σκαλα στο final battle? εγω για να κατεβω βγηκα απο το game το εσωσα και μετα οταν ξαναμπηκα ειταν κατω.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Βαζεις τη σκάλα αριστερά από το παράθυρο. Ανεβαίνεις. Παίρνεις την τσάπα πάνω αριστερά. Κάτω πάλι. Σπας το δεύτερο τούβλο κάτω. Την κάνεις με ελαφρά... Δεν εννοουσα αυτο το σημειο.Αφου βγεις εξω,ξεπατωσεις τα λουλουδια μετα σε βγαζει σε εναν χαρτη με δυο σπιτια,την αυλη και εκει που λεει exit.Μπαινοντας εκει που λεει exit δεν μπορω να βρω πως συνεχιζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Ωχ εχει πολλα... Να μια περίληψη. Παιρνεις τα μασστιγια ή το σχοινι (δεν ειμαι σιγουρος) και τα βαζεις στη μηχανη διπλα απο τον κρατουμενο για να κανεις διχτυ, το οποιο βαζεις στο δεντρο δεξια απο την τραμπαλα. Στο δωαματιο με το τζακι παιρνεις τον κουβα και βαζεις εκει τις πετρες που πηρες απο το exit. Στο ιδιο δωματιο εχει ενα γατζο στο ταβανι. Ανεβαινεις στο επανω δωματιο ,γεμιζεις τον κουβα με τα μπουκαλια και τον βαζεις παλι πισω. Για να βγαλεις το μαχαιρι απο τον κρατουμενο πρεπει να τον μαστουρωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Χθες το βραδυ 1 ωρα το επαζα πριν διαβασω την λυση και το μονο που καταφερα να κανω ειναι να γεμισω τον κουβα με το νερο και να παρω το μεγαλο βαριδιο. με το μαστιγιο δεν μπορω να γυρισω το μηχανημα και το σκοινη δεν μπορω να το παρω απο τον πασαλο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsonisa Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να με διαφωτήσει αλλά έχω το εξής πρόβλημα: χτες αναβάθμησα το Ν73 ενός φίλου και χάθηκε το snake. Μπορώ να το βρώ από κάπου χωρίς να πληρώσω ή να μου το δώσει κάποιος που το έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν μπορεί κανείς να με διαφωτήσει αλλά έχω το εξής πρόβλημα: χτες αναβάθμησα το Ν73 ενός φίλου και χάθηκε το snake. Μπορώ να το βρώ από κάπου χωρίς να πληρώσω ή να μου το δώσει κάποιος που το έχει; Δεν ειναι ακριβως προβλημα . Απλως το καταργησαν απο την τελευταια αναβαθμιση . Κοιταξε μεσα απο το εικονιδιο Ληψη μηπως υπαρχει και το κατεβασεις . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsonisa Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Nervous προσπαθώ να συνδεθώ απο το δικό μου N73 και μου βγάζει " Δεν διατίθεται σύνδεση πακέτων δεδομένων". Έχω προσπάθήσει με όλα τα profile που έχει το τηλέφωνο. Έχω σύνδεση Voda. Θέλω άλλες ρυθμίσεις; Sorry για το offtopic του θέματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Nervous προσπαθώ να συνδεθώ απο το δικό μου N73 και μου βγάζει " Δεν διατίθεται σύνδεση πακέτων δεδομένων". Έχω προσπάθήσει με όλα τα profile που έχει το τηλέφωνο. Έχω σύνδεση Voda. Θέλω άλλες ρυθμίσεις; στο ανεβασα εδω για σενα ...:) http://www.sendspace.com/file/uwajed Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsonisa Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Ευχαριστώ πολύ panagis_89!! :respect: Δουλεύει μια χαρά και ηρεμήσαμε από την γκρίνια της κόρης του φίλου μου... :lol::p Thanks και σε σένα nervous! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Μια που μηλαμε για το φιδακι! υπαρχει το κλασικο φιδακι για τα κινητα μας? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Χθες το βραδυ 1 ωρα το επαζα πριν διαβασω την λυση και το μονο που καταφερα να κανω ειναι να γεμισω τον κουβα με το νερο και να παρω το μεγαλο βαριδιο. με το μαστιγιο δεν μπορω να γυρισω το μηχανημα και το σκοινη δεν μπορω να το παρω απο τον πασαλο. Μια απο τα ιδια και εγω.Τα νευρα μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts