XASAPAKOS Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Γεια σε ολους.. Ενεργοποιησα μια υπηρεσια του whats up το sms them all 600...αλλα το μετανοιωσα και θα ηθελα να ενεργοποιησω αυτη που εχεις 600 και μηνυματα και λεπτα ομιλιας προς whats up κινητα....γι'αυτο γινεται ν'ακυρωσω αυτη που εχω ηδη και να ενεργοποιησω την αλλη υπηρεσια με τα 600 λεπτα και μηνυματα?? αν ναι πως την ακυρωνω?? Ευχαριστω... Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Δεν ακυρώνεται... Πρέπει να πάρεις ξεχωριστά τα sms τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Δεν ακυρώνεται... Πρέπει να πάρεις ξεχωριστά τα sms τώρα... Δλδ γινεται να ενεργοποιησω με 5 ευρω παλι την υπηρεσια call them all 600 και να εχω ταυτοχρονα κ τις δυο υπηρεσιες???...δλδ και sms them all 600 και call them all 600 αφου δν γινεται να ακυρωσω την ηδη ενεργοποιημενη... Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Δλδ γινεται να ενεργοποιησω με 5 ευρω παλι την υπηρεσια call them all 600 και να εχω ταυτοχρονα κ τις δυο υπηρεσιες???...δλδ και sms them all 600 και call them all 600 αφου δν γινεται να ακυρωσω την ηδη ενεργοποιημενη... αν και δεν το εχω κανει , γιατι χρησιμοποιω μονο το call them all 600 , νομιζω οτι γινεται να εχεις ενεργοποιησει και τις 2 ταυτοχρονα μιας και τωρα εληξε η προσφορα για sms και χρονο ομιλιας μαζι !!!! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprossi Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 ευχαριστω πολυ για την ενημερωση :) Εστειλα μηνυμα κενο και μου εστειλαν η υπηρεσια δεν βρεθηκε :( αρα λογικα πρεπει να περιμενω μερικες ωρες ακομα :P Στο δικό μου ΝΟΚΙΑ, εμφάνιζε αυτό το μήνυμα της ...ανύπαρκτης υπηρεσίας. Μετά από δοκιμές κατέληξα στα μήνυμα:" Υ " σκέτο, και κατόπιν αποστολή στο 1313. Προσοχή όμως! Το Υ να είναι Λατινικό και όχι Ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Πολλές συσκευές έχουν προβλήματα με τους "κωδικούς" που έχει η Cosmote για τις υπηρεσίες της.Για παράδειγμα, όταν έστελνα μηνύματα από κινητό Mitsubishi (πριν από πολλά χρόνια :p) σε υπηρεσίες της Cosmote μου έστελναν απάντηση:"Η υπηρεσία δεν βρέθηκε!" και έπρεπε να καλέσω στο cc της Cosmote,να μου στείλουν αυτοί τον "κωδικό" μέσω computer και στο τέλος να κάνω προώθηση το μήνυμά με τον "κωδικό" που μου είχε στείλει το cc :blink:.Τα θυμάμαι και γελάω.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprossi Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Εντελώς τυχαία το δοκίμασα το "Υ". Λογικά, ισχύει για όλα τα τελευταίας γενιάς ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titos18 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Παιδιά αυτό ισχύει ή είναι παλιό κι αυτό? http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=WHATSUP&rootid=0b0f42bb802647c0 Στελνεις PLUS στο 1313 για 600min + 600sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Ισχυει κανονικα φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts