bomber21 Δημοσιεύτηκε May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2006 Απο χτες το βραδυ αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:Συνδεομαι στο Νετ κανονικα με onDSL Kit αλλα δεν μπορω να ανοιξω καμια σελιδα! Απενεργοποιησα το firewall,απεγκατεστησα και ξαναεγκατεστησα τους drivers του Modem,εσβησα cookies ktl,μιλησα με 4 υπαλληλους του cc της OTENET οι οποιο με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα στη συνδεση μου ...και το προβλημα παραμενει!! :(:( Mπορειτε να βοηθησετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το 'εργασια χωρις συνδεση'? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Οχι,το τσεκαρα και αυτο.Μου το ειπανε απο το cc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Μήπως έφυγαν οι DNS servers από τις ρυθμίσεις του router; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Βασικα σε μενα το DNS χρειαζεται να το βαλω και στο pc αλλιως δεν μπαινει πουθενα.Δεν ξερω γιατι γινεται αυτο, αλλα κανονικα δε θα επρεπε.Αν δε φταιει το router, δοκιμασε να το βαλεις και στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Μήπως έφυγαν οι DNS servers από τις ρυθμίσεις του router; Δεν εχω ρουτερ.Εχω usb modem,το sagem 800! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Mε πηραν τηλεφωνο απο την ΟΤΕΝΕΤ ξανα και μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα με τη γραμμη μου και οτι φταιει μαλλον ο υπολογιστης μου! Αλλα τυχαινει να εχω και δευτερο pc και στο οποιο δοκιμασα να ανοιξω σελιδες... Συμβαινει το ιδιο... Οποτε κατι συμβαινει στο δικτυο,στη γραμμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Demo απο άλλον isp? Με username otenet@otenet.gr και pass otenet ανοίγει το my.otenet.gr ? Μετά δοκίμασε και δήλωση βλάβης στο 121. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Με τα δοκιμαστικα user/pass συμβαινει το ιδιο.Συνδεομαι αλλα δεν ανοιγουν σελιδες. Αν δηλωσω βλαβη στο 121,θα ερθουν απο δω τεχνικοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 gia kane ena reset sto modem prwta na deis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα χθες το μεσημερι για 3 ωρες, πηρα τηλ. στην οτενετ, μου ειπαν τις γνωστες ******ες για firewall, να βαλω το sagem να δοκιμασω (εχω router) κλπ. και τελικα αφου πειστηκαν οτι ειναι δικο τους προβλημα μου ειπαν οτι θα με παρει τηλ. ενας τεχνικος της οτενετ. Δεν με πηρε κανεις τηλ. αλλα οπως ειπα και πριν μετα απο 3 ωρες επανηλθε η γραμμη μονη της (εκτος και αν εκαναν κατι απο οτενετ). Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Με τα δοκιμαστικα user/pass συμβαινει το ιδιο.Συνδεομαι αλλα δεν ανοιγουν σελιδες. Αν δηλωσω βλαβη στο 121,θα ερθουν απο δω τεχνικοι; Όχι έναν έλεγχο στη γραμμή σου θα κάνουν.Μπορείς και μέσω της otenet να το κάνεις αυτό φαντάζομαι. (Να επικοινωνήσουν αυτοί με τις βλάβες ΟΤΕ) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 και εγω εχω το ιδιο προβλημα.με sagem router 1540wg.Τυχαιο το οτι ειναι και το δικο μου sagem?Το προβλημα φευγει μόνο αν απενεργοποιησω το firewall του router.Τα downloads συνηθως κολλανε στο 99%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Αναφέρθηκε και προηγουμένως αλλά πέρασε στο "ντούκου". Μήπως δεν "περνάνε" οι ρυθμίσεις του DNS;;; Τρέξε την εντολή ipconfig/all στο command prompt και κάνε paste εδώ τα αποτελέσματα ώστε να ρίξουμε μια ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Μήπως παίζει τίποτα κανένα spyware? :O Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Κλασσική περίπτωση spyware/adware. Το είχα πάθει κι εγώ πρίν 1-2 βδομάδες... Η λύση? http://www.xp-smoker.com/freeware.html :D Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Στη δικη μου περιπτωση τελικως φταιει το ρουτερ μιας και δοκιμαζοντας αλλο τα προβληματα ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts