fagito2000 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Η δόνηση πως ενεργοποιείται;; Αν πατήσεις δίεση γίνεται αθόρυβο και ενεργοποιείται μόνο η δόνηση. Από τις ρυθμίσεις μπορείς να ενεργοποιήσεις τη δόνηση στις κλίσεις μάζι με ήχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrivas Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 software που μπορώ να βρώ ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Καλησπέρα, εδώ και 5 μέρες είμαι και εγώ ένας ευτυχής ιδιοκτήτης του E900. Τα πλήκτρα αφής είναι καθαρά θέμα συνήθειας και, ευτυχώς, είμαι από τους ανθρώπους που τα συνήθισαν άμεσα... αν εξαιρέσει κανείς την δύναμη που έβαλα την πρώτη φορά που πήγα να πατήσω ένα πλήκτρο συνηθισμένος από το "ταλαιπωρημένο" μου Qtek 8010... Σε γενικές γραμμες: ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ: + Εξαιρετικό design και ποιότητα κατασκευής / κύλισης. + Πολύ απλό στην χρήση με γρήγορα μενού, προορίζεται για χρήστες χωρίς πολλές απαιτήσεις. + Η εσωτερική μνήμη των 80 Mb είναι σχετικά αρκετή αν δεν προορίζεται για mp3 player (δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τα ακουστικά). ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ: - Δεν "σορτάρει" σωστά τις επαφές. Στους κοινούς χαρακτήρες Ελληνικών/Λατινικών κάνει τα δικά του. Προσωπικά δεν με ενοχλεί πάρα πολύ καθ' ότι υπάρχουν "πλάγιοι" τρόποι για να το προσπεράσω αλλά σε μία αναβάθμιση θα ήταν σημαντικό να φτιάξει. Το περίεργο είναι ότι έχει διαφορετική συμπεριφορά το "σορτάρισμα" όταν διαλέγεις επαφή για αποστολή SMS. - Δεν υπάρχουν προφίλ ήχων παρά μόνο το αθόρυβο και το κανονικό. Δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις και ήχο με δόνηση ή μόνο δόνηση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Τα πλήκτρα δεξια του τηλεφώνου που έχουν πάνω μια κάμερα το ένα και το άλλο γράφει mp3 χρειάζονται καμμιά ρύθμιση για να λειτουργίσουν;; Εγώ όταν τα πατάω δεν συμβαίνει τίποτε. Για να λειτουργίσουν πρέπει να έχεις το τηλέφωνο ανοιχτό, slided open. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Το πήρα χτες κι έχω μείνει πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένος! Το έμαθα αμέσως και να σκεφτείτε δεν είχα ποτέ samsung μόνο Nokia και πριν από αυτό το 2020i που είναι με Windows... Τρομερό! Παρήγγειλα και data cable για να αλλάξω firmware, να βάλω κανένα που να έχει answering machine και call recording... Ξέρει κανείς από firmware, έχω βρει πολλά πράγμματα σε ξένα forums αλλά θέλει λίγο ψάξιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deneb79 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις και ήχο με δόνηση ή μόνο δόνηση? Μπορείς, αυτό που εννοώ είναι οτί δεν έχει πολλαπλά προφίλ π.χ. meeting, εξωτ. χώροι κλπ. Όταν είναι αθόρυβο έχει δόνηση, όταν δεν είναι αθόρυβο μπορεί να έχει μόνο ήχο κλήσης ή ήχο και δόνηση. Ελπίζω να σε κάλυψα. Παρήγγειλα και data cable για να αλλάξω firmware Μέσα στην συσκευασία δεν είχε data cable? :worry: Παράθεση " Knowledge Is Power" Panathinaikos F.C. - WilliamsF1 Team Deneb a.k.a. Stratos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Μπορείς, αυτό που εννοώ είναι οτί δεν έχει πολλαπλά προφίλ π.χ. meeting, εξωτ. χώροι κλπ. Όταν είναι αθόρυβο έχει δόνηση, όταν δεν είναι αθόρυβο μπορεί να έχει μόνο ήχο κλήσης ή ήχο και δόνηση. Ελπίζω να σε κάλυψα. Μέσα στην συσκευασία δεν είχε data cable? :worry: Έχει καλώδιο, αλλά όχι καλώδιο για να αλλάξεις firmware! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Μπορείς, αυτό που εννοώ είναι οτί δεν έχει πολλαπλά προφίλ π.χ. meeting, εξωτ. χώροι κλπ. Όταν είναι αθόρυβο έχει δόνηση, όταν δεν είναι αθόρυβο μπορεί να έχει μόνο ήχο κλήσης ή ήχο και δόνηση. Ελπίζω να σε κάλυψα. Μέσα στην συσκευασία δεν είχε data cable? :worry: Ξέχασες και το αθόρυβο χωρίς δόνηση και κλήση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
case Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Καλησπέρα. Ενας φίλος μου, το έχει πάρει εδώ και 2 μέρες. Τον έχω δίπλα μου. Δεν μπορεί να κάνει σύνδεση με το usb. Όταν συνδέσουμε το καλώδιο στην συσκευή και στο pc, ενεργοποιούμε κάτι απο το μενού; Διοτι απ'ότι βλέπω και εγώ στην αναζήτηση συσκευής, δεν το βρίσκει. Τι δυνατότητες παρέχονται απο την σύνδεση αυτή; Περνάμε ήχους, εικόνες κλπ; Διαχειριζόμαστε επαφές sms κλπ; Ευχαριστώ. Εχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Συνδέω το καλώδιο στην συσκευή και στο pc αλλά δεν βλέπω να γίνεται καμμιά ένωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Εχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Συνδέω το καλώδιο στην συσκευή και στο pc αλλά δεν βλέπω να γίνεται καμμιά ένωση. Το πρόγραμμα είναι9 για όλα αυτά που ανέφερες και synchronization με τον υπολογιστή. Κάτι πρέπει να έχει γίνει λάθος στην εγκατάσταση των drivers και του προγράμματος, γιατί εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Όλα πήγαν και πάνε ρολόι! Δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις τα πάντα και ακολούθησε προσσεκτικά τα βήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boudas1 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Ε900. ΕΙΧΑ ΝΟΚΙΑ 6670 SYMPIAN(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ GAMES, VIDEO, KAI ΑΛΛΑ FREE STAFF ΓΙΑ ΤΟ Ε900. ΥΠΑΡΧΟΥΝ SITES ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ FREE ΓΙΑ Ε900? ΑΝ ΟΧΙ, ΜΕ ΠΙΟ ΑΛΟ SAMSUNG ΜΙΑΖΕΙ? ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΡΙΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Ε900. ΕΙΧΑ ΝΟΚΙΑ 6670 SYMPIAN(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ GAMES, VIDEO, KAI ΑΛΛΑ FREE STAFF ΓΙΑ ΤΟ Ε900. ΥΠΑΡΧΟΥΝ SITES ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ FREE ΓΙΑ Ε900? ΑΝ ΟΧΙ, ΜΕ ΠΙΟ ΑΛΟ SAMSUNG ΜΙΑΖΕΙ? ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΡΙΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.[/QUO Και ειναι μαπα το καρπουζι επειδει δε μπορεις να βρεις games και video:blink: Καλο ειναι να μην δινουμε λανθασμενες εντυπωσεις για ενα κινιτο επειδει δε μπορουμε να βρουμε εμεις αυτο που θελουμε η βαριεμαστε να ψαξουμε;) Δες εδω εχει αρκετα http://www.mobile9.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 To tv-out καλώδιο συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία? Αν όχι, γνωρίζει κανείς που πωλείται και πόσο κοστίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Δε περιλαμβάνεται. υπολόγισε 10-15€ από ebay...Ελλάδα δε ξέρω που έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boudas1 Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Ε900. ΕΙΧΑ ΝΟΚΙΑ 6670 SYMPIAN(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ GAMES, VIDEO, KAI ΑΛΛΑ FREE STAFF ΓΙΑ ΤΟ Ε900. ΥΠΑΡΧΟΥΝ SITES ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ FREE ΓΙΑ Ε900? ΑΝ ΟΧΙ, ΜΕ ΠΙΟ ΑΛΟ SAMSUNG ΜΙΑΖΕΙ? ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΡΙΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.[/QUO Και ειναι μαπα το καρπουζι επειδει δε μπορεις να βρεις games και video:blink: Καλο ειναι να μην δινουμε λανθασμενες εντυπωσεις για ενα κινιτο επειδει δε μπορουμε να βρουμε εμεις αυτο που θελουμε η βαριεμαστε να ψαξουμε;) Δες εδω εχει αρκετα http://www.mobile9.com EIXA NOKIA 6670 SYMPIAN. TA VIDEO TA ΕΠΕΖΕ FULL SCREEN ΚΑΙ ΤΙΣ PHOTO.JAVA GAMES ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. ΕΙΧΕ THEMES K.A. ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΝΟΝΤΑΙ Ή ΜΥΝΗΜΑΤΑ. ANYWAY, ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ. ΜΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ TOUCH ΠΛΗΚΤΡΑ. VIDEO ΩΣ ΦΟΝΤΟ ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Δεν γιναιτε να τα εχουμε ολα φιλε μου σιγουρα κατι θα μας λειπει απτο προηγουμενω μας κινιτο :) Ποσο μαλλον οταν αλαζουμε κ μαρκα. Αν ενοοις τα Screensavers που βαζουμε στην οθονη για να τα βγαζει ολοκληρα θα πρεπει να ειναι 240χ320:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Δεύτερη ερώτηση. Για να γίνει ηχογράφηση (όχι συνομιλίας, αλλά εξωτερικού ήχου, πχ από αμφιθέατρο), χρειάζεται να είναι σε θέση slide-up το κινητό α) Καθ'όλη την διάρκεια της ηχογράφησης? β) Μόνο για να ξεκινήσουμε την ηχογράφηση? γ) Ή μήπως γίνεται να ξεκινήσουμε την ηχογράφηση και με το κινητό σε "κλειστή" θέση? Από ποιότητα και ευαισθησία του μικροφώνου, πως σας φαίνεται το Ε900 για τέτοιες χρήσεις? Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 1.Παιδιά πόσο ευαίσθητα είναι τα πλήκτρα αφής? Σε περίπτωση που είναι στην τσέπη και πάω να το βγάλω, μπορεί να απαντήσω καταλάθως αυτόματα? 2. Ουδείς λόγος γίνεται για την ύπαρξη ραδιοφώνου. Να φανταστώ ότι ούτε εδώ έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 1.Παιδιά πόσο ευαίσθητα είναι τα πλήκτρα αφής? Σε περίπτωση που είναι στην τσέπη και πάω να το βγάλω, μπορεί να απαντήσω καταλάθως αυτόματα? 2. Ουδείς λόγος γίνεται για την ύπαρξη ραδιοφώνου. Να φανταστώ ότι ούτε εδώ έχουμε? 1. Δεν είναι και τόσο ευαίσθητα τα πλήκτρα, δεν θα αντιμετωπίσεις τέτοια προβλήματα! Εγώ σε μια άντε δυο φορές που το δούλεψα τα συνήθισα ;) 2. Όχι δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvano Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 μηπως υπαρχει τροπος να ανεβασουμε την ενταση του ηχειου του ρε παιδια? δεν ακουγεται καθολου το ρημαδι. εδωσα το d600 και το μετανοιωσα :( και αυτος ο ρημαδο τηλεφωνικος καταλογος με κουραζει.. Παράθεση softzone.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Για την απορία μου σχετικά με την ηχογράφηση, κανένας δεν έχει δοκιμάσει? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Για την απορία μου σχετικά με την ηχογράφηση, κανένας δεν έχει δοκιμάσει? :worry: Ισχύει το γ που είπες. Μπορείς να ξεκινήσεις ηχογράφηση με κλειστό το slider ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvano Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 για την ενταση του ηχειου παιζει τιποτα η οχι? Παράθεση softzone.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Αν κατάλαβα καλά απο αυτά που λέτε: Eχει βγεί καινούργιο επίσημο ελληνικό firmware που να έχει ήχο+δόνηση μαζί? Το ρώσικο το ξέρω αλλα θέλω υποστήριξη ελληνικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 παιδιά θέλω να βάλω το opera mini(free και λέει στο site οτι υποστηρίζει το E900). Μου δίνει να κατεβάσω δύο αρχεία 1.jar και 1.jad. Μετά τι κάνω για να τα εγκαταστήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts