Jump to content

Samsung SGH-E900

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυριο θα μαθω ποτε θα μου ερθει το κινητο...αποτι φανταζομαι καρτα μνημης δε θα εχει εε??

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569534

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569530

αυτες ειναι οι συμβατες καρτες για το κινητο?

• Απαντήσεις 566
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυριο θα μαθω ποτε θα μου ερθει το κινητο...αποτι φανταζομαι καρτα μνημης δε θα εχει εε??

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569534

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569530

αυτες ειναι οι συμβατες καρτες για το κινητο?

Είναι.;)

βρε παιδια να ρωτησω, αν και καπου το ειχα διαβασει αλλα δεν το βρισκω!!

γινεται ο ηχος να ακουγεται κατευθειαν σε υψηλη ενταση και οχι στην αρχη σιγα και μετα να δυναμωνει?

μου τη δινει πολυ αυτο!!:mad:

α, και κατι ακομα...

γιατι τα παιχνιδια που κατεβαζω απ΄το net, και τα κανω εγκατασταση μου τα δειχνει σε μια πολυ μικρη οθονη?? πρεπει να αλλαξω κατι??

thanx και για τις 2 ερωτησεις!!!

• 2 weeks later...
paidia geia sas kai apo emena. eimai apo htes enas katohos e900. ehw ena provlima. den xerw an ehei ipothei se proigoumeno post alla oso epsaksa den vrika kati. loipon otan stelnw kapoio arheio apo to e900 se alli siskevi meso bluetooth einai ola ok. otan omos paw na steilw apo to allo kinito mou kaopio arheio me bluetooth sto e900 vgazei sfalma. Mipos gnerizei kaiti kaneis? ehw dokimasei na steilw me diafora tilefwna alla tipota.

Γεννήθηκα χωρίς να θέλω.

Θα πεθάνω χωρίς να θέλω.

Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω.

Παρακάτω θα σας αφηγηθώ μια μικρή περιπέτεια την οποία έζησα γιατί απλώς ήθελα ο καημένος να αλλάξω τη συσκευή του κινητού τηλεφώνου μου.

Αποφάσισα λοιπόν μετά από πολύ καιρό να αποχωριστώ την παλιά μου συσκευή (η οποία την δουλειά της την κάνει ακόμα και με το παραπάνω) και να κοιτάξω για κάτι νέο.

Εκμεταλλευόμενος μία επιδότηση από νέα σύνδεση, λέω στον εαυτό μου ας βάλω και κάτι παραπάνω και ας αγοράσω μια ομολογουμένως ψαγμένη συσκευή την Samsung E900 (Οι μυημένοι ξέρουν).

Έτσι και έγινε. Παίρνω φόρα και στις 7 Φεβρουαρίου 2007 (ημέρα Τετάρτη) αγοράζω 2 συσκευές Ε900 (η μία για δώρο).

Στις 9 Φεβρουαρίου αγοράζω και μία κάρτα μνήμης 1Gb , τη βάζω στο κινητό και….τίποτα. Τη βάζω στο άλλο κινητό όλα μια χαρά.

Συμπεραίνω και εγώ λοιπόν ότι φταίει το κινητό.

Μεσολαβεί Σαβ/κο και τη Δευτέρα το πρωί επικοινωνώ με το Service της Samsung. Μια συμπαθέστατη κυρία μου λέει «απαπαπαπα, το κινητό αυτό δεν υποστηρίζει πάνω από 256Mb κάρτα».

Το link που δίνω παρακάτω είναι σε απάντησή της. http://erms.samsungelectronics.com/customer/uk/jsp/faqs/faqs_view.jsp?SITE_ID=31&PG_ID=2&AT_ID=76551&PROD_SUB_ID=35

Φυσικά της το έθεσα εκ νέου και η απάντηση που έλαβα είναι ότι αυτά συμβαίνουν σε κινητά άλλων χωρών και όχι στα Ελληνικά (ακούει η «μαμά» Samsung;).

Επίσης μου είπε, αφού της απάντησα επιπλέον ότι στο manual της συσκευής αλλά και στο samsung.com/gr δεν αναγράφεται ο ισχυρισμός της, ότι η αντιπροσωπεία λέει στους πωλητές να προειδοποιούν τους υποψήφιους αγοραστές για την ποσότητα της memory card που δέχεται το τηλέφωνο. Ξέρει κανένας αγοραστής τίποτα τέτοιο; (μάλλον φιλοσοφικό το ερώτημα)

Απογοητευμένος αλλά και δυσαρεστημένος (να μην πω τσατισμένος) την άκουγα να μου λέει όλα αυτά.

Τελικά (ουφ κουράστηκα) η λύση ήρθε από το κατάστημα που αγόρασα τη συσκευή (κατάστημα ΤΙΜ της Λάρισας ,οδού Κύπρου) στο οποίο εν ολίγης μου είπαν «μην στεναχωριέσαι για τέτοια πράγματα» και αφού τους πήγα την προβληματική συσκευή ,διαπιστώσανε και οι ίδιοι το πρόβλημα και μου την αλλάξανε άμεσα με νέα (στην οποία έτρεχε κανονικά η μνήμη).

Το σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για μία συσκευή (άσχετα αν δαπανάς και ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την απόκτησή της, ούτε αν ακόμα πιστεύεις ότι εξαπατήθηκες πριν την αγορά της).

Από τέτοιες περιπέτειες όμως καταλαβαίνεις ποιους επαγγελματίες αξίζει να επιβραβεύεις και να συστήνεις και σε άλλους υποψηφίους αγοραστές

και ποιους απλώς να τους αποφεύγεις.

Υ.Γ. Σήμερα η νέα συσκευή μου χάλασε και αυτή (όχι δεν τις τρώω και πρβλ. στο ηχείο αυτή τη φορά). Λέτε να μου τη ξανά αλλάξουν η θα τρέχω για κανένα Service; (7 ημέρες την έχω στα χέρια μου ακόμα δεν τη χάρηκα).

Odi

To E900 γενικά είναι καλή συσκευή. Για τα λεφτά του είναι ότι καλύτερο υπάρχει και πιστεύω ότι όχι απλώς είοναι μία καλή αγορά αλλά και σε κάποια πράγματα έιναι μονόδρομος. Διάβασα όλα αυτά που γράφονται περι πληκτρολογίου, φόντου, επαφών τηλεφώνου κ.τ.λ. και σας πληροφορώ ότι όλα είναι μια συνήθεια.

Από το 2000 αγοράζω μόνο Siemens (Sl45, S55, S65) και το μόνο που με δυσκόλεψε στο Ε900 είναι η σύνταξη SMS (αναφερόμενος φυσικά στη συνήθεια). Τελικό συμπέρασμα...αγοράστε το ανεπιφύλακτα (α για να μην το ξεχάσω, για αυτούς που ζητάνε το τέλειο, δεν ψήνει καφέ!!!!)

Odi

σημερα επιτελους μετα απο πολυημερη καθυστερηση παρελαβα και εγω το Ε900..το εβαλα το μεσιμερη φορτισε ολα καλα και τωρα παω να περασω καποιες επαφες αλλα δεν μπορω να γραψω στα ελληνικα..γιατι?ουτε απο το κινητο ουτε απο το pc...τι γινεται?

Το ξυπνητήρι δεν χτυπάει όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό;:what:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

-εαν περασεις και το .jad αρχειο τοτε μπορεις να εγκαταστησεις το παιχνιδι πατωντας στην αρχη καποιους κωδικους και μετα επιλεγοντας το install midlet(καπως ετσι το αναφερει)

-το ξυπνητηρι χτυπαει απλα πρεπει να ενεργοποιησεις την επιλογη "αυτοματη ενεργοποιηση"

-για το οτι δεν γραφεις ελληνικα μπορεις να μας πεις απο που το εχεις αγορασει το κινητο?

Σε ευχαριστώ akismei.:)

Ήδη άργησα 2 φορές στην δουλειά.

Την 3η ή θα άλλαζα δουλειά ή κινητό!:lol:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

λοιπον το κινιτο το αγορασα μεσω της εταιρειας του πατερα μου και η αληθεια ειναι οτι οταν το ανοιξα ηταν ολα στα ολλανδικα!!με βοηθεια για το μενου απο το βιβλιαρακι αλλαξα την γλωσσα στα ελληνικα..

ομως

η ημερομηνια παραμενει στα αγγλικα,οταν γραφω μηνυμα με Τ9 γραφει ελληνικα αλλα χωρις Τ9 οχι..και στο ευρετιριο μονο αγγλικα..τι γινεται ρε παιδια??

Εγω δεν μπορω να γραψω ελληνικα, προσπαθησα να αλλαξω την γλωσσα αλλα τπτ... Μπορει κανεις να προτεινει κατι?

Α, το τηλεφωνο το πηρα απο Αγγλια αλλα στο μενου δειχνει κανονικα τα ελληνικα

Bichor kai toxic otan grafete minima pigete stin epiloges (aristero pliktro) kai iparxoun oi epiloges "glossa eisagogis" opou rithmizete tin glossa kai "methodos eisagogis" pou epilegete tin xrisi tou T9 i oxi. Elpizo na boithisa :p

Gia tin egkatastasi Java efarmogon, epeidi kapoioi eixan apories (den gnorizo an exei anaferthei se allo post), kanoume ta eksis bimata:

1. Esto oti exoume mia Java efarmogi. Gia na einai pliris (toulaxiston gia ton E900) prepei na exei 2 arxeia. 1 me epektasi jar kai ena me epektasi jad. (an exete java efarmoges me mono to jar arxeio min agxoneste iparxoun programmatakia sto internet pou sas ftiaxnoun apo to jar to jad kai eiste etoimoi)

2. Pername kai ta 2 arxeia stin mnimi tou tilefonou ston katalogo "Other files"

3. Briskomenoi stin kiria othoni pliktrologoume *#9998*5282#

4. Emfanizetai ena menu kai epiegoume "java Midlet"

5. Mas zitite enas kodikos. Autos einai 235282

6. Emganizetai to periexomeno tou fakelou "Other files" tou tilefonou opou exoume topothetisei ta arxeia tis Java efarmogis mas. Epilegoume to arxeio. Apantame katafatika stin erotisi gia egkatastasi. Telos :)

Episeis sas dino kai 2 xrisimes sintomeuseis (eimai stis kales mou :P)

1. Fakos. Anoigoume to kinito (slide up) kai kratame patimeno gia 2-3 sec to koumpi pou dinamonoume tin entasi. Amesos anabei to flas.

2. Fullscreen video. Otan paizoume kapoio video patame ton arithmo "1". Amesos ginetai fullscreen. Ksanapatame to "1" kai eksakoloythei na einai fullscreen alla exei peristrafei kata 180 moires. Patame alli mia fora to "1" kai epanerxete stin kanoniki proboli

Telos i gnomi mou gia to tilefono einai i ekseis:

Prosopika mou aresei para poli kai me boleuei. Mou pire ligo na sinithiso to touch panel alla tora ok. Omos apo prin iksera ti ithela apo ena tilefono, pou to epsaxna kai telos ti agorasa: Ithela ena fashion kinito me perissoteres dinatotites apo ta ipolipa fashion tilefona pou kata kanona einai ftoxa, kathos epeisis kai na diathetei poiotita kataskeuis. Pisteuo oti auta ta xaraktiristika to E900 ta sigkentronei sto megisto. An ithela ena high tech kinito me ta idia xrimata den tha eperna to E900 alla kati allo (mallon kati se sony). Prepei na kseroume ti theloume alla kai pou to psaxnoume kathe fora. Den mporoume na sigkrinoume kinita diaforetikon katigorion.

Giati otan mou stelnoun eikones i tragoudia apo alla kinita sto diko mou me bluethooth, mou vgazei to exeis minima "den epitrepete"? ginete kai se allous afto? de ehw kataferi akomi na mou steiloun kati apo alla kinita me bloetooth, para mono epafes. apo ypologisti ola ok. apo alla tilefwna omos? ehw prospathisi na stilw apo eten m600+, qtek s200, nokia 6111.

Γεννήθηκα χωρίς να θέλω.

Θα πεθάνω χωρίς να θέλω.

Αφήστεμε να ζήσω όπως θέλω.

egw ayto pou anakalupsa einai otan vgazeis fwtografia an pathseis to koumpi pou ay3anei thn entash tou hxou fernei ta panw katw. an pathseis to koumpi pou katevazei thn entash tou hxou vgazei fwto se mirror mode!!!

Ζαχλωρίτικα

Olympic Games 2016

Rayven auta pou les gia tis Java efarmoges poia einai ta programmata pou mas ftiaxnoun to .jad??

kai episeis pou mporoume na broume java efarmoges gia to kinito mas??

emena sta minimata to krataei to T9!!sto euretirio omws oxi..exw arxisei na to sinithizw pantws...

• The title was changed to Samsung SGH-E900