Jump to content

Samsung SGH-E900

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα παιδια,

σκέφτομαι να αγοράσω το Ε900 αλλά εχω ακούσει οτι γενικά υπάρχει πρόβλημα σε αυτα τα καινούργια κινητά με τα πλήκτρα αφής!!ισχύει αυτό??το κινητό θελω το κρατήσω αρκετά χρόνια τουλάχιστον 3 χρόνια οπότε δε θελω να τα φτύσει...και επισης άκουσα ότι εχει κάτι απο τα τερτίπια του παλιού μου GX-20 κάνει restart μονό του κτλ...αληθεύουν αυτά??

Σαν δυνατότητες με καλύπτει το κινητό το μόνο κόλλημα μου ειναι τα παραπάνω..;)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

:rolleyes:

• Απαντήσεις 566
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι χρειάζεται λίγο διάστημα για να συνηθήσεις τα πλήκτρα αφής αλλά δεν είναι καθόλου τραγικά τα πράγματα.... Άμα είσαι έστω και λίγο έμπειρος με κινητά δεν θα δυσκολευτείς...

Το πολύ σε 5 μέρες θα είσαι μια χαρά...

δεν εννοώ αν ειναι εύχρηστα η οχι που και αυτο βέβαια είναι ενα θέμα αλλα αν ειναι προβληματικά,αν δλδ το κινητό βγαζει προβληματα μετα απο καποιο καιρο με τα πληκτρα αυτα!!

και μια αλλη ερωτηση μπορεις να περασεις αρχείο word απο το pc και να το ανοίξεις κανονικά απο το κινητό?

Έκανα και εγώ το update αλλά κάρτα δεν βλέπω. Μόνο την μνήμη του τηλεφώνου.

Έτσι είναι ρε παιδια και σε σας;

Ενοώ με bluetooth πάντα. Με το καλώδιο την βλέπω την κάρτα μια χαρά.

Αλλά το βαριέμαι το καλώδιο :rolleyes:

Εμένα δεν μου βλέπει τη κάρτα ούτε με bt ούτε με το καλώδιο μέσα απο το Samsung PC Studio

Με το καλώδιο το βλέπει σαν removable storage device ενώ με το bluetooth μέσα απο το menu της συσκευής bt του υπολογιστή.

Τα ίδια συμβαίνουν και με ένα D600 που δοκίμασα όλα αυτά σε δύο διαφορετικούς υπολογιστές.

Η κάρτα μνήμης που έχω είναι μια sandisk 1GB. Στο site της εταιρίας λέει οτι έιναι συμβατή με το D600. Πάντως και στα δύο τηλ η κάρτα αναγνωρίζεται και αναπαράγονται τα περιεχόμενα της.

Εσένα πως το βλέπει μέσω καλωδίου? ποια έκδοση λογισμικού φοράει το τηλ.?

Είναι θέμα αναβάθμισης λογισμικού στο τηλ? στο pc? ασυμβατότητα κάρτας μνήμης ή feature :p ? θα δείξει :)

Εγώ το έχω για περίπου 3 μήνες και δεν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα...

Εγώ το έχω 6 μήνες και ουδέν πρόβλημα, αν εξαιρέσεις τις παραπάνω παρατηρήσεις

Παιδιά γεια. Το κινητό είναι κουκλί, είναι το στυλ ακριβώς που μου αρέσει αλλά σχετικά με το μηχανισμό ανοίγματος, όσοι το χετε αρκετό καιρό, πως πάει? Έχει χαλαρώσει καθόλου; Επίσης, κάτι ίσως αστείο, πως στο καλό ανοίγει κανείς ένα τέτοιο κινητό, εννοώ που βάζετε τον αντίχειρα για να το σπρώξετε προς τα πάνω; Όπου να ναι? Όσες φορές κ να το άνοιξα, δεν βολεύτηκα. Ορισμένα Νόκια πχ είναι πιο προσεγμένα σε αυτό το θέμα.

Εμένα δεν μου βλέπει τη κάρτα ούτε με bt ούτε με το καλώδιο μέσα απο το Samsung PC Studio

Με το καλώδιο το βλέπει σαν removable storage device ενώ με το bluetooth μέσα απο το menu της συσκευής bt του υπολογιστή.

Μια ή δύο φορές το σύνδεσα με το καλώδιο και θυμάμε ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα. Την κάρτα την είχα δεί και εγώ σαν αφαιρούμενο δίσκο. Δεν θυμάμε αν την έβλεπε το πρόγραμμα Samsung PC Studio. Θα το ξανακοιτάξω αύριο πάντως και θα αναφέρω.

Δεν αφήνω την ευκολία του ΒΤ με τίποτα :O

Η κάρτα μνήμης που έχω είναι μια sandisk 1GB

Κι εγώ :)

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Παιδιά γεια. Το κινητό είναι κουκλί, είναι το στυλ ακριβώς που μου αρέσει αλλά σχετικά με το μηχανισμό ανοίγματος, όσοι το χετε αρκετό καιρό, πως πάει? Έχει χαλαρώσει καθόλου; Επίσης, κάτι ίσως αστείο, πως στο καλό ανοίγει κανείς ένα τέτοιο κινητό, εννοώ που βάζετε τον αντίχειρα για να το σπρώξετε προς τα πάνω; Όπου να ναι? Όσες φορές κ να το άνοιξα, δεν βολεύτηκα. Ορισμένα Νόκια πχ είναι πιο προσεγμένα σε αυτό το θέμα.

Εγώ το βάζω κάτω το πατώ με το δεξί πόδι και το τραβάω να ανοίξει με το αριστερό χέρι. Αμέσως το αρπάζω με το δεξί χέρι πρίν κλείσει. :lol:

Καλό εεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν αφού το έφερε η κουβέντα ας πω τον τρόπο μου τον πραγματικό. Και όποιος έχει κάποια άλλη τεχνική για τέτοια τηλέφωνα ας την πει και αυτός.

Παρότι είμαι δεξιόχειρας και κάνω τα πάντα με το δεξί χέρι με αυτό το τηλέφωνο αναγκάστικα και πλέον δουλεύω το αριστερό.

Το βάζω λοιπόν στην αριστερή παλάμη. Κρατάω το κάτω μέρος του τηλεφώνου στην πάνω μεριά με την δείκτη και στην κάτω με το μικρό και φυσικά στηρίζεται στα δύο μεσαία για να μην το ψάχνουμε. :lol: Μένει έτσι ελεύθερος ο αντίχειρας ο οποίος με μια πολύ μικρή ώθηση ανοίγει το τηλέφωνο.

Προτείνω το αριστερό χέρι για αυτό το τηλέφωνο γιατί θα αντιμετωπίσουμε τα λιγότερα προβλήματα λόγο των κουμπιών αφής και του σπαστικού κάτω δεξιά κουμπιού «κλεισίματος». Αν το δουλέψω τουλάχιστον εγώ με το δεξί τότε ή θα μου πέσει το τηλέφωνο ή θα κλείνω συνέχεια το μενού περνώντας κατά λάθος τον δεξί αντίχειρα πάνω από το παλιόκουμπο κάτω δεξιά που κλείνει ότι ανοίγουμε :blink:

Ετσι τουλάχιστον βολεύομε εγώ. Ήταν και για εμένα μια απορία το πως θα το δουλέψω τις πρώτες μέρες.

Ας μας πει και κάποιος άλλος αν έχει άλλη τεχνική. Εκτός από το να το κρατάει με το δεξί και να το σπρώχνει με το αριστερό :lol:

Για να το κλείσουμε το συμπιέζουμε δυνατά με τις χούφτες μας και με τα δύο μας χέρια :X

To κραταω με το δεξι κ το ανοιγω πατωντας λιγο πιο δυνατα την οθονη

Αυτό είναι το θέμα (για μένα έστω). Θα προτιμούσα να είχε μια μικρή οριζόντια εξοχή κάτω από την οθόνη και να την ανοίγω από εκεί. :(

To κραταω με το δεξι κ το ανοιγω πατωντας λιγο πιο δυνατα την οθονη

Αυτό είναι κλασικό αλλά αφήνει και την κλασική δακτυλιά που όλοι όσοι έχουμε αυτό ή παρόμοια κινητά προσπαθούμε να αποφύγουμε. :rolleyes:

Κι αν είναι και καλοκαίρι και είμαστε ιδρωμένοι τότε το κάναμε χάλια.

Αλλο κόλπο τώρα. Επείδη πάντα τα κινητά μου θέλω να στέκονται όρθια να τα βλέπω. :cool:

Το ανακάλυψα σήμερα που ήθελα να τραβήξω ένα βιντεάκι εμένα και φυσικά δεν μπορούσα να το κρατάω......

Χρησιμοποιώ για βάση ένα CD. Στην τρύπα του στέκεται μια χαρά. :D

Α είχα πει να αναφέρω και για το καλώδιο αν και πως βλέπει την κάρτα. Το σύνδεσα σήμερα. Την κάρτα τελικά δεν την βλέπει μέσα στο τηλέφωνο αλλά μόνο σαν αφαιρούμενο δίσκο στον υπολογιστή μου. Πάλι καλά. Άλλωστε αν έχουμε κάνα βιντεάκι μεγάλο και θέλουμε να το τραβήξουμε μέσω ΒΤ θα μας βγάλει την πίστη, ενώ με το καλώδιο πάει πολύ ποιό γρήγορα. 13mb βίντεο που είχα και το πήρα στον υπολογιστή μέσω ΒΤ έκανε αν θυμάμε καλά κάνα μισάωρο, την στιγμή που με το καλώδιο ήθελε το πολύ ένα λεπτό. Για μικρά αρχεία όμως το ΒΤ είναι θεός και δεν μπερδεύεσε με καλώδια.

και μια αλλη ερωτηση μπορεις να περασεις αρχείο word απο το pc και να το ανοίξεις κανονικά απο το κινητό?

Εγώ έχω δοκιμάσει και έχω περάσει και αρχείο word και excel και εμφανίζεται μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

Kalispera se olous! Epeidi eida polla peri kartas mnimis kai Samsung pc studio tha ithela na ksekathariso gia apofigi pareksigiseon oti:

Sindeontas to tilephono me ton ipologisti meso USB, sto menu "my computer" ("O ipologistis mou") blepeis tin karta mnimis, eno apo to Samsung PC Studio blepeis tin ensomatomeni mnimi tou tilefonou (80MB thimizo). Elpizo na boithisa osous to eidan gia proti fora. :)

paidia molis to pira...apogoiteytika!!!lpizw na mporeite na me voithisete alliws tha to poulisw mallon!!!

otan stelno mia foto apo to nokia 6280 estw ki an einai 640*480 k den mpainei fonto full screen!!!! giati? apo oti katalava mono oi fotografies pou travas me ti mixani tou kin mpainoun full screen!! mipos iparxei kapoia rithmisi pou dn vlepo?

Sas eyxaristw ek ton proteron.

paidia to vrika!!! mporeis na valeis full screen opoiadipote photo telika apla piezontas ta pliktra entasis ixou eno vlepeis ti photo!!! teleia!!!! akomi den exw kanei ti prwti fortisi mias kai den exei apofortistei apo ti mpataria pou eixe otan to agorasa!!!

ρφε παιδες μια μικρη βοηθεια!! μολισ χθες αγορασα το κινητο, και ακομα ειμαι σε περιοδο προσαρμογης!! δυο μονο ερωτησεις...

-ποιες ρυθμισεις πρεπει να βαλω στις ρυθμισεις sms, ετσι ωστε να γραφω μυνημα, και να μην χρεωνει αμεσως δυο μηνυματα, και που το βλεπω αυτο??

-ισχυει σε ολους οτι, οταν τραβας φωτο(στην απλη ληψη), στην βγαζει σαν τρεις? και πως μπορω να τραβαω τις φωτο κατακορυφα ετσι οπως δειχνουν στην οθονη???

Thanx!!!

-ποιες ρυθμισεις πρεπει να βαλω στις ρυθμισεις sms, ετσι ωστε να γραφω μυνημα, και να μην χρεωνει αμεσως δυο μηνυματα, και που το βλεπω αυτο??

Αφού και όπως είπες μόλις χθές αγόρασες το κινητό θα σου συνιστούσα να διαβάσεις λίγο το βιβλίο που περιέχεται στη συσκευασία για να σου λυθούν κάποιες απορίες.

Για τα μυνήματα τώρα πας στο μενού Μηνύματα-->Ρυθμίσεις --> Μήνυμα κειμένου--> Επιλογές αποστολής--> Στο τρίτο σημείο κάντο Uni-Code.

-ισχυει σε ολους οτι, οταν τραβας φωτο(στην απλη ληψη), στην βγαζει σαν τρεις?

Μάλλον αποτελείς εξέρεση. :O

Ψάξε λίγο το κινητό σου. Έχει πάρα πολλές επιλογές σε πολλά πράγματα. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο. Και στις φωτογραφίες πάλι θα πρέπει να τις φτιάξεις από το μενού. Ανοιξε το μενού κάμερα. Πήγαινε στο 8 που λέει ρυθμίσεις κάμερας και κάνε τις επιλογές σου. Επίσης στο 2 που λέει λειτουργία λήψης επέλεξε απλή λήψη.

Όπως κατάλαβες απλά θέλει λίγο παίξιμο με το μενού για να το φέρεις στα μέτρα σου.

nai kai ego exo psiloapogoiteutei...to poulaw....opoios endiaferatai pm

Εγώ και έχω , και ικανοποιημένος είμαι :D

Γιατί μπρε παιδία όταν φορτίζει το κιν η οθόνη είναι αναμένη;:worry:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Γιατί μπρε παιδία όταν φορτίζει το κιν η οθόνη είναι αναμένη;:worry:

Έλα ντε , γιατί; ;)

Όχι ότι με χαλάει. Αλλά δεν έχω βρεί τρόπο να μένει κλειστή. Ακόμα και κλειστό να είναι δείχνει εκείνη την μπαταρία.

Ας το δούμε σαν αστείο :lol:

paidia kalispera... loipon ekatsa kai egrapsa oles tis epafes mou sto pc kai tis perasa me to progrmamma.. otan pataw epafes anazitisi kai pataw px B h k den ginetai tipota! enw an to patisw stin othoni anamonis to 2 meta an patisw b leitourgei mia xara. episis me to t9 leitourgei swsta? mipos ftiaei to diko mou i einai genikotero provlima?

2) gia ksipnitiri ti ixous mporoume na valoume? mp3 den mporw me tipota!!!:(

eyxaristw poli ek ton proteron!

to kinhto den thn paleuei..!exei basika meionekthmata..ta perissotera ta exete anaferei alla de diavasa se mia prwth matia 1 akoma meionekthma pou deixnei poso pisw eina ito logismiko tou....h anafora mhnumatos erxetai san kanoniko mhnuma??????akoma k to E700 pou eixa prin 3 xronia eixe kalutero logismiko!xaxa!jesus christ!prepei na rixoume 1 gero kra sth samsung na to euxaristithoume k oxi na klaigomaste edw mesa!toulaxiston omadika mails sthn samsung-europe tous xreiazetai...alliws de noiwthoun k de tha vgei anavathmish oute to 2008!samsung oeoeoeoeeooeeeee......
http://www.fantasycars.com/cgi-bin/photos/index.cgi?action=view&link=Wallpaper%20of%20the%20Week/800&image=McLaren_F1_1.jpg&img=24&tt=

xthes pareigila kai egw to E900 alla me auta pou lete twra edw tha me kanete na to metaniwsw re paidia!!!

giati toso xalia einai telika??mesa stin epomeni bdomada tha to exw sta xeria mou..

Εγώ πάντος έχω μείνει ευχαριστημένος σε όλα τα σημεία του.

Αυτό φυσικά είναι άποψή μου. Ο καθένας μπορεί να βρεί σίγουρα μειονεκτήματα σε σχέση με κάποιο άλλο κινητό.

Και για εμένα για παράδειγμα δεν έχει κάποια σημεία που είχε το παλιό μου κινητό. Εγώ όμως δεν θα τα δω σαν μειονέκτημα αλλά απλά σαν κάτι διαφορετικό. Αλλωστε έχει πάρα πολλά παραπάνω.

Τώρα αν κάποιος παίρνει κινητό για φωτογραφική μηχανή.

Αν κάποιος παίρνει κινητό αντί για PC.

Αν κάποιος παίρνει samsung και περιμένει να δεί nokia.

Τότε απλά έχει κάνει μεγάλο λάθος.

Ερώτηση:

Όταν πάω να μηδενίσω τον χρόνο των πχ. "εισερχόμενων κλήσεων"... μου ζητάει έναν "κωδικό πρόσβασης"! Τί ειν' τούτο...:confused:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Ερώτηση:

Όταν πάω να μηδενίσω τον χρόνο των πχ. "εισερχόμενων κλήσεων"... μου ζητάει έναν "κωδικό πρόσβασης"! Τί ειν' τούτο...:confused:

00000000 = οκτώ (8) μηδενικά. :D

Εκτός και έχεις αλλάξει τον κωδικό ασφαλείας.

Όλα τα κινητά έτσι και αυτό συνοδεύονται από ένα βιβλιαράκι. Αν ρίξουμε μια ματιά λύνουμε τις περισότερες απορίες μας. Και εγώ μια κλεφτή ματιά έριξα. :ninja:

Πάντως έχει και άλλα χρήσιμα που δεν θα τα βρούμε εύκολα μόνοι μας ψάχνοντας το μενού. Όπως το σύστημα ασφαλείας για περίπτωση κλοπής. Εκεί μπορούμε να ορίσουμε ένα αριθμό κινητού στο οποίο θα σταλεί μύνημα αν αλάξει η κάρτα του κινητού. Κάπου στις ρυθμίσεις είναι αλλά δεν θυμάμε ακριβώς τώρα που και δεν έχω και το manual. Δεν έχω αλλάξει κάρτα όμως για να δοκιμάσω γιατί βαριέμε :lol:

• The title was changed to Samsung SGH-E900