Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.

Παρατηρησα οτι μολις εβαλα την καρτα μνημης των 4GB η μπαταρια τελειωνει πιο γρηγορα.

Γιατι ετσι?

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους.

Παρατηρησα οτι μολις εβαλα την καρτα μνημης των 4GB η μπαταρια τελειωνει πιο γρηγορα.

Γιατι ετσι?

Ετσι είναι, ξανα συζητήθηκε. Μεγαλύτερη κάρτα, μεγαλύτερη κατανάλωση

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Ετσι είναι, ξανα συζητήθηκε. Μεγαλύτερη κάρτα, μεγαλύτερη κατανάλωση

Κριμα :(

Ευχαριστω παντως.

Πόσο κρατάει η μπαταρία του κινητού?

Με μετρια χρηση mp3,camera κοντα στις 3 μερες! η αυτονομια δεν ειναι και οτι το καλυτερο σε αυτο το κινητο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

thelw voithia

kserete na mou peite pws kai apo pio site tha kanw update sto logismiko tou kinitou mou;;;;;exw to w850....voithiaaaaaaaaaaaaa

eyxaristwwwwwwwwww

:!:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10447&fid=21839&esi=true

Με μετρια χρηση mp3,camera κοντα στις 3 μερες! η αυτονομια δεν ειναι και οτι το καλυτερο σε αυτο το κινητο!

τί λες ρε? που το άκουσες αυτό το ανέκδοτο? ΕΛΕΟΣ δηλαδή εδωμέσα, απλά έλεος. τίποτα άλλο

τί λες ρε? που το άκουσες αυτό το ανέκδοτο? ΕΛΕΟΣ δηλαδή εδωμέσα, απλά έλεος. τίποτα άλλο

Γιατι χαλιεσαι..δεν το καταλαβαινω..μην ταραζεσαι...:!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ταράζομαι, απλά μου τ δίνει οταν βλέπω να γράφουν ανακρίβειες και ψευτιές. Το κινητό έχει την περισσοτερη αναπαργωγή μουσικής, την περισσότερες ώρες ομιλίας και βιντεοκλήσεις μαζί με το κ800 σε μετρήσεις που έγιναν και πάρακ πολύ καλή αυτονομια.

Δεν ταράζομαι, απλά μου τ δίνει οταν βλέπω να γράφουν ανακρίβειες και ψευτιές. Το κινητό έχει την περισσοτερη αναπαργωγή μουσικής, την περισσότερες ώρες ομιλίας και βιντεοκλήσεις μαζί με το κ800 σε μετρήσεις που έγιναν και πάρακ πολύ καλή αυτονομια.

Θα συμφωνησω μαζι σου.

Σε σχεση με αλλα κινητα 3G εχει τη μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας και τις πιο πολλες ωρες αναπαραγωγης μουσικης.

Οκ! με την προυποθεση να μην μειλας περισσοτερο απο 5 λεπτα κλησης την ημερα.με αυτα τα δεδομενα εχει..μεγαλυτερη αυτονομια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά,μια φίλη έχει το κινητό σε vodafone.Όταν πάει να γραψει μήνυμα και βάζει ένα προσωπάκι της στέλνεται σαν ΜΜΣ.Ενώ εμένα κανονικά.Γιατί?Και δεν έχει καν την επιλογή ΣΜΣ,ΜΜΣ πριν πάει στο μήνυμα!

Οκ! με την προυποθεση να μην μειλας περισσοτερο απο 5 λεπτα κλησης την ημερα.με αυτα τα δεδομενα εχει..μεγαλυτερη αυτονομια!

Αποδεδειγμένα το w850 παιζει 28 ώρες μουσική.

Έχει καλή αυτονομία αλλά αμά το ξεσκίζεις κρατάει 1-2 μέρες. φόνικος συνδιασμος radio ή media player και java 3d game, ούτε μέρα δεν κράταει.

Άμα χρησιμόποιεις το GSM σήμα κρατάει πεισσότερο, βοηθάει το 3g στην συνηθησμένη χρήση του κινήτου δλδ στις κλήσεις (όχι βίντεο κλήσεις)?

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Μάλλον δεν έχεις ιδέα απο κινητά. Δηλαδή ποιο κινητό αντέχει παραπάνω? ή μάλλον πόια? αφου το θεωρείς ασχημο στην αυτονομια? δεν κάνουμε σχολια ουτε συζητάμε. Ειναι δεδομένο οτι το κινητό έχει μια απο τις καλύτερες μπαταρίες στα κινητά που κυκλοφορούν. Τελος

Το κινητο το χρησιμοποιω σαν εταιρικο νουμρο και μιλαω πολλες ωρες την μερα (6 ωρες) και η μπαταρια μου κραταει 2 μερες περιπου συνεχεια ανοιχτο.

Μεχρι σημερα ειναι απο τα καλυτερα κινητα σε θεμα μπαταριας (σε σχεση με Ν80 και Ε65 που δοκιμασα), στα οποια τελειωνε η μπαταρια μεσα σε μια μερα με την χρηση που εκανα.

Μάλλον δεν έχεις ιδέα απο κινητά. Δηλαδή ποιο κινητό αντέχει παραπάνω? ή μάλλον πόια? αφου το θεωρείς ασχημο στην αυτονομια? δεν κάνουμε σχολια ουτε συζητάμε. Ειναι δεδομένο οτι το κινητό έχει μια απο τις καλύτερες μπαταρίες στα κινητά που κυκλοφορούν. Τελος

mazi sou angelo simfono apolitos

Γιάννης::google:

Μεσα κ εγω παιδια για την μπαταρια, δεν μαρεσει βεβαια πολυ με χρηση μπλε δοντιου, πεφτει αρκετα γρηγορα (με power save mode on)

Να ρωτησω κατι? Εχω βαλει τη 2Γιγ Ultra 2 της Sandisk κ μου κανει προβλημα στο write. Στο read ειναι ολα οκ. Οταν πχ παω να μεταφερω κατι στην καρτα μεσω μπλε η ΙR μπορει να μου την πετα3ει κ να θελω restart.

Γνωριζει κανεις κατι?

παντως μεγαλυτερη απο εσενα! οταν εγω ειχα κινητο εσυ..ακομη ειχες την πιπιλα στο στομα.αστο καλυτερα...

παιξε εκει με το κινητο σου..και οπως ειχες πει και παλιοτερα κι'εσυ κρατα την αυτονομια που δινει η sony ericsson :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Paides apo th stigmh poy to exei anarthsei ( kai oxi aplws anakoinwsei ) h se sto episimo syte ths, den nomizw na arghsei toso. Akoysa oti telos Iounh 8a bgei. Telos oson afora thn timh toy, h se exei dei3ei shmeia ptwshs ( kai kala ekane ) twn timwn ( blepe to w610i molis vghke sta 290 sto plaisio htan kai einai sxedon 1 w810i ). Pisteyw oti ligo poio panw apo ta 300 8a kanei. To perimenw gia thn kopelia moy. Eidwmen... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Όποιος θέλει να επιστρέψει στην εποχή του nokia 3210 μπορεί να το κάνει.

Τα σημερινά κινητά είναι ενεργοβόρα αλλά έχουν γρηγορότερη φόρτιση και ανθεκτικότερες μπαταρίες.

Το w850 με βάση τα σημερινά δεδομένα, όχι πριν άπο 2 χρόνια, η αυτονομία του είναι καλή.

Μια λύση είναι μεγάλυτερη μπαταρία, το z1010 είχε 1260mAh και έχω δει μπαταρία για το k800 1300mAh, ισός μπαίνει και στο w850 αφού αύτα τα δύο κινητά έχουν τον ίδιο πυρήνα.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

παντως μεγαλυτερη απο εσενα! οταν εγω ειχα κινητο εσυ..ακομη ειχες την πιπιλα στο στομα.αστο καλυτερα...

παιξε εκει με το κινητο σου..και οπως ειχες πει και παλιοτερα κι'εσυ κρατα την αυτονομια που δινει η sony ericsson :ninja:

δείξε ποστ αφού το είπα. αυτό με το τί είπα παλιότερα το ξανα έκανες. Άμα δεν θα παραθέτεις ποστ μου να μην βάζεις στο στόμα σου τί είπα και τι δεν είπα. Πάντως το γεγονός οτι οταν εσύ είχες κινητό εγώ είχα πιπίλα δεν σε ωφελεί, αφού τώρα ξέρω κάτι χιλιάδες φορές παράπάνω πράγματα απο σένα που αποδείχθηκε τόσες φορές. (ο τύπος που ήθελε να κάνει debrand vodafone, και η μελίτα με τον κωδικό. ) Απλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε ξεπέρασα και συ ακόμα ασχολήσε με τα specs. Όπως και ναχει το γεγονός οτι το κινητό έχει απτις καλύτερες αυτονομίες όλων των κινητών δεν αλλάζει όσο και να προσπαθείς πλέον να αλλάξεις θέμα.

Στο επίσημο site της ερικσσον γράφει και πολλές άλλες ανακρίβειες. όπως οτι το w800 παίρνει μέχρι τέσσερα, ή οτι παίζει 30 ώρες συνεχόμενες μουσικής, αν φτάνει πάνω απο 20 εγώ είμαι αεροπλάνο.

ποιου έκανε πρόβλημα? του feanor?

Οπως έκανες πριν για την δική μου απάντηση, κάνω το ίδιο. Η επίσημη ερικσσον λεει πως το w800 παίζει 30 ώρες μουσική. αν ακολουθούσες το λινκ θα το έβλεπες. με΄μονο αυτή τη ******* της ερικσσον καταλααίνω πόσο ακριβείς είναι, ποσο γράφουν βλακείες για το μάρκετινγ και πόσο επίσημη είναι που θα μου πει πόσα παίρνει το κινητό μου. Τέλιωσα μαυτο

Και θα σε παρακαλεσω...αλλη φορα να μην ξανασχοληθεις με post μου!

Υ.Γ.πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου...coolαρε λιγακι.δεν ειναι ολοι ισοι και ομοιοι εδω μεσα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W850