stefi21 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό. Δοκίμασε αρχικά να ξαναπεράσεις το λογισμικό μέσω του update service και δες μετά τι συμβαίνει, αν το συνεχίζει θα πρέπει μάλλον να το πας στο service. Πως μπορώ να ξαναπεράσω το λογισμικό? Απο το CD του κινητού? Γιατί όταν κάνω Update service μου λέει πως έχω την τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Που μπορώ να βρω παιχνίδια για το W580? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatsi Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Το κινητό μου, δεν ξέρω γιατί αλλά αναβοσβήνει όταν παίρνω ή με παίρνουν τηλέφωνο καθώς και όταν στέλνω ή μου στέλνουν μηνύματα. Δηλαδή, για παράδειγμα, παίρνω ένα τηλέφωνο και το κινητό σαν να κλειδώνει, με ανοιχτή οθόνη, μετά από λίγα δευτερόλεπτα η οθόνη σβήνει και μετά από λίγο ξανανοίγει, χωρίς να ζητήσει PIN κλπ. αλλά είναι σαν να έσβησε το κινητό. Έχει συμβεί και σε άλλους, βρήκατε καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Που μπορώ να βρω παιχνίδια για το W580? :worry: Εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Ευχαριστώ πολυ Raver! Να ρωτήσω... Επειδή το ψάχνω σε λευκό και δεν το βρίσκω (σε χαμηλή τιμή), μόνο μαύρο υπάρχει, και το βρήκα στο ebay. Θα υπάρχει ελληνικό μενού, και αν όχι θα μπορεί να μπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Ευχαριστώ πολυ Raver! Να ρωτήσω... Επειδή το ψάχνω σε λευκό και δεν το βρίσκω (σε χαμηλή τιμή), μόνο μαύρο υπάρχει, και το βρήκα στο ebay. Θα υπάρχει ελληνικό μενού, και αν όχι θα μπορεί να μπει? ισως υπαρχει εδώ.στειλε ενα εμαιλ. εχει πολυ καλη εξυπηρετηση το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο καταστημα. μην αγοραζεις κινητα απο ebay :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Πήρα τηλ το απόγευμα και δεν το έχουν. Γιατί όχι κινητά απο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris69 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 καλησπερα σας.....παιδια εχω ενα προβλημα(οχι εγω το κινητο):lol: το εχει ο πατερας μου και μου λεει οτι το ειχε στη τσεπη και εκλεισε...τωρα οταν παω να το ανοιξω αναβοσβινει ενα κοκκινο φωτακι κατω απο το κατω δεξι κουμπι(αυτο που ειναι για την επιστροφη) και δεν ανοιγει εννοειτε...το βαζω να φορτεισει και τιποτα παλι ,,,ξερει κανεις τιποτα ????? ευχαρηστω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]εαν ξερει κανεις πως να αυξησω το upload ...ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Καλησπέρα! Υπάρχει τρόπος να κλειδώσω με κωδικό την κάρτα μνήμης του κινητού ώστε σε περίπτωση κλοπής πχ (μακριά από εμάς!) να μη μπορεί να δει άλλος τις φωτογραφίες;; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Καλησπέρα! Υπάρχει τρόπος να κλειδώσω με κωδικό την κάρτα μνήμης του κινητού ώστε σε περίπτωση κλοπής πχ (μακριά από εμάς!) να μη μπορεί να δει άλλος τις φωτογραφίες;; :) πολλα μπορεις να κανεις στην καρτα από το pc,αλλα δεν θα ειναι προσβασιμη απο το τηλ μετα.απο το κινητο δεν νομιζω να μπορεις να κανεις αυτο που ζητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Δηλαδή αν το κλειδώσω από το pc δε θα μπορώ να βλέπω τις φώτος στο κινητό;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Δηλαδή αν το κλειδώσω από το pc δε θα μπορώ να βλέπω τις φώτος στο κινητό;:wacko: επειδη καταλαβαινω οτι το υλικο ειναι "ευαισθητο" μπορεις να χρημοποιησεις καποια προγραμμα για να κρυπτογραφησεις τα αρχεια της καρτας.για να είναι ομως προσβασιμα πρεπει να τα αποκρυπτογραφεις στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamatosospiros Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 exete anferei mia efermogi i opoia metraei ta vimata pou kaneis . tha ithela loipon an den sas einai diskolo na mou peite to onoma autis tis efarmogis giati thelo na tin peraso sto kinito mou gia na metrao posa vimata kano tis ores pou perpatao EYXARISTO :!: Επισήμανση modetator :!: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, [highlight]δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish»[/highlight]. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 exete anferei mia efermogi i opoia metraei ta vimata pou kaneis . tha ithela loipon an den sas einai diskolo na mou peite to onoma autis tis efarmogis giati thelo na tin peraso sto kinito mou gia na metrao posa vimata kano tis ores pou perpatao EYXARISTO εχω την εντυπωση οτι η εφαρμογη που ψαχνεις ειναι accelometer! μπορεις να την κατεβασεις απο εδώ. Στέλνεις το αρχειο jar στο κινητο σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamatosospiros Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 raver den to kanei egkatastasi ti kano tora???? :!: Επισήμανση modetator :!: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, [highlight]δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish»[/highlight]. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 raver den to kanei egkatastasi ti kano tora???? οπως σου ειπα στελενεις το αρχειο jar στο κινητο σου. το κατεβαζεις,το ξεζιπαρεις και το αρχειο που ειναι μεσα το στελενεις στο κινητο σου.ειναι εφαρμογη και τρεχει σωστα σε κινητα που εχουν αισθητηρα κινησης. σε αλλα κινητα δεν δουλευει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leni_kb Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα. Δοκίμασε να πιέσεις και να σταθεροποιήσεις καλύτερα την κάρτα sim στην υποδοχή της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burner Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Μηνυμα που δεν διαβάζεται με τπτ :( Μου έχει έρθει ένα μηνυμα που δεν μπορώ να το ανοίξω & όταν πάω να το ανοίξω μου γράφει (Λήψη μηνύματος...) - (Η λήψη απέτυχε.Σφάλμα σύνδεσης. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά) Εντώμεταξύ το μήνυμα έχει ένα φακελάκι χρώματος Γκρί. Πρώτη φορά μου έχει έρθει κάτι τέτοιο. Στο δίκτυο της Wind είμαι. Λέτε να είναι πρόβλημα του κινητού? ή Της Wind? Σας ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Τον αποστολέα τον γνωρίζεις; Αν όχι διέγραψέ το (εγώ αυτό θα έκανα). Αλλιώς, όπως το περιγράφεις, πρέπει να βάλεις τις ρυθμίσεις για τα MMS, πάρε τηλέφωνο στο 1260 (νομίζω)... Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burner Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Ναι ο αποστολέας είναι συγγενικό πρόσωπο! Λές να είναι ρυθμίσεις MMS ? Επείδη είμαι κάπως άσχετος πρέπει να τηλεφωνήσω στην wind για να ενεργοποιήσω τα MMS; ή Υπάρχει και άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daywalk3r Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 παίδες γεια σας και καλή συνέχεια στο καλοκαίρι. λοιπόν έχω το w580i και εκεί που έβλεπα ΦΩΤΟ με την ησυχία μου ξαφνικά έκλεισε και απο τότε δεν ξανά άνοιξε. ένα παιδί μου είπε οτι με κατι συνδυασμούς απο πλήκτρα μπορώ να κάνω format το κινητό και να ξανανοίξει. ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι, πώς μπορώ να το κάνω για να μην τρέχω σε "γερμανούς" κτλ.??? ευχαριστώ και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ :up:!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Αυτό που λές με το format ισχύει σε κάτι NOKIA μόνο...Απλά θα κάνεις απο το p.c μια επανεγκατάσταση στο λογισμικό του κινητού σου μέσω του sonyericsson ypdate service(αυτό το πρόγραμμα θα το βρείς στη σελίδα της S.E)Αν και μετά την επανεγκατάστηση του λογισμικού δεν ανοίγει,τότε μπορεί να έχει πρόβλαμα καμιά πλακέτα,αλλα δε νομίζω...;) Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daywalk3r Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 ma to thema einai oti den anoigei kan to kinito diladi ama to sindesw ston ypologisti tha leitourgisei? ekana auto pou mou eipes alla den kanei tpt...to kinito den antapokrinetai...mavri mavrila plakwse!!!! fovamai oti egine auto pou eipes...kaikeeeee!!! :!: Επισήμανση modetator :!: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, [highlight]δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish»[/highlight]. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XaRiS_ Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Το προβλημα με την μπαταρια ειναι το ιδιο και σε εμενα το εχω 2.5+ χρονια.Οταν μιλαω στο κινιτο κραταει για 5 λεπτα το πολυ ακομα και οταν το εχω φορτισει full πριν 1 λεπτο. Σκευτομαι να αλλαξω μπαταρια αλλα οταν εψαξα βρηκα διαφορες μπαταριες που εγραφαν 900 mAh 1115 κτλπ ,αλλα πουθενα δεν βρηκα καπου που να ειναι οπως στο κινητο δηλαδη 950 mAh.Αν Αν γνωριζει κανενας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Το προβλημα με την μπαταρια ειναι το ιδιο και σε εμενα το εχω 2.5+ χρονια.Οταν μιλαω στο κινιτο κραταει για 5 λεπτα το πολυ ακομα και οταν το εχω φορτισει full πριν 1 λεπτο. Σκευτομαι να αλλαξω μπαταρια αλλα οταν εψαξα βρηκα διαφορες μπαταριες που εγραφαν 900 mAh 1115 κτλπ ,αλλα πουθενα δεν βρηκα καπου που να ειναι οπως στο κινητο δηλαδη 950 mAh.Αν Αν γνωριζει κανενας.. Oπως ακριβως τα ειπες.μετα απο τοσο καιρο και την πολυχρησια η μπαταρια τα εφτησε! παιρνεις μια μαιμου..και εισαι αρχοντας.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts