Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αντάπτορα για memory stick pro duo? Μέσα στο πακέτο του w580 δεν είχε!
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To βρήκα πρόσφατα στο κατάστημα electro world στην Θεσ/νικη. Η τιμή του πάντως 345 ευρώ, γρήγορα με έκανε να αλλάξω γνώμη!
[sIGPIC][/sIGPIC]

θα μπορουσα να ξαναθεσω το ερωτημα με την ταχυτητα του μενου? Γενικα μου ειναι ψιλοαργο, ιδιαιτερα με το κουμπι των συντομευσεων. Ποιες ειναι οι εμπειριες σας. (Ειμαι αναβαθμισμενος)

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αντάπτορα για memory stick pro duo? Μέσα στο πακέτο του w580 δεν είχε!

ναι ρε ****το δεν είχε. Είχε όμως η 2gb κάρτα που πήρα και χρησιμοποιώ εκείνης. Δύστυχος δεν μπορώ να στην δώσω. :(

θα μπορουσα να ξαναθεσω το ερωτημα με την ταχυτητα του μενου? Γενικα μου ειναι ψιλοαργο, ιδιαιτερα με το κουμπι των συντομευσεων. Ποιες ειναι οι εμπειριες σας. (Ειμαι αναβαθμισμενος)

Γενικως με την τελευταια αναβαθμιση ειναι λιγο ψιλοχαλια.

Με την προηγουμενη εκδοση ηταν μια χαρα!

Ελπιζουμε ολοι να βγαλουν μια καινουρια αναβαυμιση (αν και δεν το κοβω)

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Λένε οτι η τελευταία αναβάθμιση μειωσε την αυτονομία. Το πρόσεξε κανείς? εγώ δεν την έκανα. Τους εχω ικανούς να το κάνουν αυτό και αλλα διαφορα για να φανεί το κινητό οτι έφαγε τα ψωμάκια του και να πάμε για άλλα. Δε σφάξαμε
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Λένε οτι η τελευταία αναβάθμιση μειωσε την αυτονομία. Το πρόσεξε κανείς? εγώ δεν την έκανα. Τους εχω ικανούς να το κάνουν αυτό και αλλα διαφορα για να φανεί το κινητό οτι έφαγε τα ψωμάκια του και να πάμε για άλλα. Δε σφάξαμε

Εμενα με την τελευταια αναβαθμιση και την 4GB καρτα μνημης πανω μου κραταει 1 ημερα η μπαταρια χωρις χρηση.

Εμενα με την τελευταια αναβαθμιση και την 4GB καρτα μνημης πανω μου κραταει 1 ημερα η μπαταρια χωρις χρηση.

mpa

ego ne tin 4ara ksexnao na to fortiso (xoris 3g sima)

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

mpa

ego ne tin 4ara ksexnao na to fortiso (xoris 3g sima)

Αγορασα και καινουρια μπαταρια πριν ενα μηνα αλλα παλι μια μερα με το ζορι.:mad:

Τόσο γρήγορα ξεφορτίζει?Εγώ το χω από τον Απρίλιο ΦΟΥΛ στη μουσική την κάρτα μνήμης του πακέτου και ούτε μια φορά δεν κόλλησε και κρατάει μπαταρία περίπου 5 μέρες με σχετικά συχνή καθημερινή χρήση!

Exeis provlima

to w850 einai apo ta kalitera stin autonomia (eidika me gsm mono sima)

einai thirio 23 ores pragmatikes sinexomenis anaparagogis

kai me tin 4ara dikaiologite mikroteri autonomia, kai to teleutaio firmware einai mia xara.

an kai otan vazo ta akoustika kamia fora de fotizei i othoni, me 1-2 anoigoklisimata stronei.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Αγορασα και καινουρια μπαταρια πριν ενα μηνα αλλα παλι μια μερα με το ζορι.:mad:

Dokimases kana firmware update???!!!

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

kalispera paides,ti kanete? exw to ekshs provlima..shmera pou evrexe epeidi odigaw mhxanaki perase mallon nero apo th steph sto mpoufan mou k mallon pige sto kinito(w850i)....leitourei kanonika apla to mono provlima einai to koumpi tou walkman(to mesaio dld to portokali),einai stathera anameno...k de svhnei me tpt..ti epanekiniseis,ti diafores rythmiseis,ti upedate service apo ths sony ericsson to site,tpt ayto...rwthsa k mou eipan oti mallon exei vraxykiklwsei..oxi tpt allo alla fovamai na to valw k gia forthsh...ti lete na kanw:(:(:(????

Εγώ λέω να ανοίξεις το κινητό, να του αφαιρέσεις τα καλύματα κ να το αφήσεις 2-3 μέρες στον ήλιο. Αυτό έκανα εγώ όταν ένα κινητό μου έπεσε μέσα σε μπώλ με νερό κ σαπουνάδα.Κ σα να μην έφτανε αυτό, το ξέπλυνα κιόλας! Μετά απο 3 μέρες στον ήλιο ξαναδούλευε σαν να μην του είχε συμβεί τίποτα!

Dokimases kana firmware update???!!!

Εχω το τελευταιο Firmware.

Ισως κατι αλλο παιζει.

Ευχαριστω παντως.

Εγώ λέω να ανοίξεις το κινητό, να του αφαιρέσεις τα καλύματα κ να το αφήσεις 2-3 μέρες στον ήλιο. Αυτό έκανα εγώ όταν ένα κινητό μου έπεσε μέσα σε μπώλ με νερό κ σαπουνάδα.Κ σα να μην έφτανε αυτό, το ξέπλυνα κιόλας! Μετά απο 3 μέρες στον ήλιο ξαναδούλευε σαν να μην του είχε συμβεί τίποτα!

Με τί εργαλεία το άνοιξες?

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Με τί εργαλεία το άνοιξες?

Στον ήλιο δεν είναι και τόσο καλό.Μπορεί να πάθει κάτι.Στο καλοριφέρ όμως...

Στον ήλιο δεν είναι και τόσο καλό.Μπορεί να πάθει κάτι.Στο καλοριφέρ όμως...

και το σεσουάρ κάνει θαύματα!!!έσωσε το κ300 αλλά επειδή απ'οταν έπεσε στη θάλασσα δε λειτουργούσε η οθόνη καλά ο φωτισμός ότι ρυθμίσεις και αν έκανα έμενε στο 50% το πήγα για φτιάξιμο και μετα δεν άνοιγε καν. . . .:mad:αλλά το σεσουάρ το είχε κάνει το θαύμα του!!!;)

Hip Hop.

:lol::lol::lol::lol:sto fourno tha to valw!!! vrika enan gnwsto mou pou kanei service se kinita k tha tha mou to ftiaxei..ena vraxykiklwma einai mou eipe

φούρνο έ??δε το είχα σκεφτεί!!!:fool::lol::lol:

Hip Hop.

παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση

δεν εχω κανει καμια αναβαθμηση το κινητο ειναι μια χαρα εσεις που εχετε κανει τι διαφορεσ ειδατε.για ποιο λογο να κανω αναβαθμηση δηλαδη?

παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση

δεν εχω κανει καμια αναβαθμηση το κινητο ειναι μια χαρα εσεις που εχετε κανει τι διαφορεσ ειδατε.για ποιο λογο να κανω αναβαθμηση δηλαδη?

Εγω σου λεω να μην κανεις καθολου,αστο το κινητο οπως ειναι..! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω σου λεω να μην κανεις καθολου,αστο το κινητο οπως ειναι..! :)

εχεις κανει αναβαθμηση στο συγκεκριμενο κινητο και ξερεις ποιες ειναι οι διαφορες που εχει πριν και μετα?:confused:

αν ναι οκ.;)

αν οχι θελω γνωμες απο καποιον που εχει το κινητο και το εχει αναβαθμησει.:X

• The title was changed to Sony Ericsson W850