DRJ Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Επειδη δεν το εχω καταφερει , πρεπει να γινει καποια ρυθμιση ?, παιζει με ολα τα bluetooth ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Επειδη δεν το εχω καταφερει , πρεπει να γινει καποια ρυθμιση ?, παιζει με ολα τα bluetooth ? Λογικά ναι. Αν ένα bluetooth δεν παίζει με κάποιο SE τότε έχει πρόβλημα το BT handfree. Βασικά πρέπει να περάσεις ένα κωδικό. Διάβασε λίγο το manual του ακουστικού σου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaflexi Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Δεν νομιζω να υπαρχει κανενας που θα παει απο το κ800 στο w850.:blink: Εγώ φίλε μου πήγα από το κ800 στο w850 γιατί μπαίνω σε λίγες μέρες στρατό και με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η μουσική, η ποιότητά του ήχου και η χωρητικότητα, παρά η φωτεινή οθόνη του κ800 και η καλύτερη camera που διαθέτει το κ800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DRJ Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Λογικά ναι. Αν ένα bluetooth δεν παίζει με κάποιο SE τότε έχει πρόβλημα το BT handfree. Βασικά πρέπει να περάσεις ένα κωδικό. Διάβασε λίγο το manual του ακουστικού σου. Φιλε μου , την διαδικασια την ξερω μια χαρα. Το κουφο ειναι οτι ενα bluetooth ΗΒΗ-662 και ενα BΗ-700 που εχω παιζoυν μια χαρα με το Nokia 6230i και δεν παιζουν με το W850i και το K750i. Γιαυτο αναρωτιεμαι εαν προκειται για καποια ρυθμιση ή θεμα συμβατοτητας !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Εγώ φίλε μου πήγα από το κ800 στο w850 γιατί μπαίνω σε λίγες μέρες στρατό και με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η μουσική, η ποιότητά του ήχου και η χωρητικότητα, παρά η φωτεινή οθόνη του κ800 και η καλύτερη camera που διαθέτει το κ800. Εσυ εισαι η εξαιρεση,φιλικα παντα..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 γεια σας είμαι και εγω κάτοχος ενος w850 σας παρακαλω πειτε μου τι παιζει με το zoom υπάρχει περίπτωση με αναβάθμιση να γίνει. ( αν γίνετε απαντηστε μου λίγο γρήγορα γιατί είμαι στην δουλεία):O Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisPsar Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Καλησπέρα παιδιά, η ερώτησή μου είναι λιγάκι χαζή αλλά το μενού του w850i είναι όπως δείχνουν οι φωτογραφίες? Βασικά υπάρχουν τίποτα φωτογραφίες με την επιφάνεια εργασίας και με το μενού του? Παράθεση http://www.podosfairo.info/logo.gif Ποδοσφαιρικές Συζητήσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 γεια σας είμαι και εγω κάτοχος ενος w850 σας παρακαλω πειτε μου τι παιζει με το zoom υπάρχει περίπτωση με αναβάθμιση να γίνει. ( αν γίνετε απαντηστε μου λίγο γρήγορα γιατί είμαι στην δουλεία):O νομίζω δουλεύει μέχρι την μεσαία ανάλυση. δεν νομίζω να το ανεβάσουν στην επομενη αναβάθμιση Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisPsar Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Φωτο του σκασμου!!! :D http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w850-review-114.php Παιχταρά μου!!! Αύριο θα το πάρω!!! :lol: :) :D Παράθεση http://www.podosfairo.info/logo.gif Ποδοσφαιρικές Συζητήσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 μια απορια. Το κινητό αυτό και γενικά όλα τα ερικσσον εχτος το 900 τραβάνε βίντεο 15 frames per second. Ξέρει κανένας άμα το κινητό αυτό (w850) πάιζει απτο βίντεο player 25-30 frames per second? δηλαδή όταν θα μετατρέπω μια ταινια να βάλω 25 frames p second? ή δεν παίζει ρόλο? Ευχαριστώ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 καλα υπαρχει διαθεση να βγει το ασπρο η οχι? η το κανουν επιτηδες να μας εκνευρισουν? τι νοοτροπια και αυτη δηλαδη? Πρωτα το ενα και μετα το αλλο και αν γουσταρουμε? Το εχει δει κανεις πουθενα? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konpolitaki22 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Kalispera. - VISUALIZATIONS / EKSOFILA GIA ALBUM sto walkman tou w850i : Xerei kaneis ti paizei me ta visualizations (eksofila album,art pics) ? pos ta vazume mesa sto kinito? to kathe tragudi, to vazume se ksexoristo fakelo pu dimiourgoume stin karta mnimis? ekei episinaptume ti mikri fotografia 96x96pixels? sas parakalw peite mu giati den exw vrei puthena apantisi :) tnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 den mporw na katalabw giati den tou balane to idio fwteinh othonh me to w810,kai giati den balane autofocus.....alla klassika den kanoun ena kinito pou na ta exei ola gia emporikous logous.....:rolleyes: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 den mporw na katalabw giati den tou balane to idio fwteinh othonh me to w810,kai giati den balane autofocus.....alla klassika den kanoun ena kinito pou na ta exei ola gia emporikous logous.....:rolleyes: Αφού το καταλαβαίνεις, γιατί κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις?:p Αυτό θα γίνεται μια ζωή... Νομίζω ότι η φωτεινότερη οθόνη και το autofocus είναι πιο σημαντικά από το 3G πάντως. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Kai egw tha thela to w950 na mou exei estw mia kamera gia na lew!Alla den exei! To epomeno tha exei! Etsi einai oi etairies! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Και γιατι να εχει καμερα,δεν το καταλαβαινω αυτο..ενα κινητο εβγαλε η SE χωρις καμερα και αρχισαν τα παραπονα.αλλωστε το κινητο ειναι καθαρα για :music:.Μακαρι να εβγαζει και αλλα κινητα χωρις camera και θα εβλεπες οτι ο κοσμος θα τα προτιμουσε..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Συμφωνώ RAVER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 μια απορια. Το κινητό αυτό και γενικά όλα τα ερικσσον εχτος το 900 τραβάνε βίντεο 15 frames per second. Ξέρει κανένας άμα το κινητό αυτό (w850) πάιζει απτο βίντεο player 25-30 frames per second? δηλαδή όταν θα μετατρέπω μια ταινια να βάλω 25 frames p second? ή δεν παίζει ρόλο? Ευχαριστώ κάποιος? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 κάποιος? Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στο video playback. Δεν έχει καμία σχέση η ποιότητα με την οποία τραβάει βίντεο ένα κινητό με την ποιότητα αναπαραγωγής βίντεο που διαθέτει. Φαντάζομαι πως ναι, θα μπορεί να παίξει βίντεο με 30 fps Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στο video playback. Δεν έχει καμία σχέση η ποιότητα με την οποία τραβάει βίντεο ένα κινητό με την ποιότητα αναπαραγωγής βίντεο που διαθέτει. Φαντάζομαι πως ναι, θα μπορεί να παίξει βίντεο με 30 fps ok ευχαριστώ. το Κ800 παίζει? το Κ750? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 κανονικα τα παιζει το k-800. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 δοκίμασε κανένας να βάλει τραγούδια με ελληνικούς χαρακτήρες (με αλμπουμ αρτιστς κτλ)? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 epano sthn koryfh dipla apo ekei poy mpainei h karta mnhmhs kati poy exei san aspro fotaki ...einai fortokytaro gia na ry8mizei to anama foteinothtas toy plhktrologioy? sto manual den leei tipota... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 ok ευχαριστώ. το Κ800 παίζει? το Κ750? Ναι ναι. Κανονικά.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 kserei kaneis pos pernane oi eikones san eksofilo alboum; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts