RAVER Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 exoume kanena neo gia w580?? t perimeno 2 bdomades.. poso sintoma tha erthei?? περιμενεις που περιμενεις...μια εβδομαδα ακομη δεν πειραζει.παντως αξιζει τον κοπο η αναμονη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 εχει τον αισθητηρα κινησης για να αλλαζει τα τραγουδια? και αν ναι αυτο επηρεαζει και τα παιχνιδια?(μπορεις να παρεις μια στροφη με μια κινηση? ναι υπάρχουν ειδικά παιχνιδια, και νομίζω και 1 ενσωματομένο που χρησιμοποιάς τον αισθητήρα Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 les na aksizei emena m eipan diafopoi oti apo septembri tha erthei isxiei? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 les na aksizei emena m eipan diafopoi oti apo septembri tha erthei isxiei??? aa kserete se ti xroma tha kikloforisei???:worry::worry:: Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 les na aksizei emena m eipan diafopoi oti apo septembri tha erthei isxiei??? aa kserete se ti xroma tha kikloforisei???:worry::worry:: Σε 3 χρωματα.--->ασπρο-πορτοκαλι,μαυρο-πορτοκαλι και γκρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 les na aksizei emena m eipan diafopoi oti apo septembri tha erthei isxiei? Αποκλείεται! Το αργότερο μέσα στον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperfg Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 xairete pedia...einai kamia vdomada pou to pira to kin.arketa euxaristimenos all exei prokipsi ena provlima...molis to agorasa ekana tis aparaitites kinisis gia tin ipiresia mms.estila minima k elava rihmisis.omos m evgaze sflama to til.milisa me eskipiretisi k me sindesane me to tmima data.para ta osa kaname sinexize na m leei sfalma epikounonias to kin.o ipefthinos apo to tmima data pou me sindesane ipe oti ftaei to kin m.ontos ine dinaton na ine mia vlavi tou kin?k an ine kseri kanis pos ine dinaton na ftiaxtei?tha m parei kairo dld?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 xairete pedia...einai kamia vdomada pou to pira to kin.arketa euxaristimenos all exei prokipsi ena provlima...molis to agorasa ekana tis aparaitites kinisis gia tin ipiresia mms.estila minima k elava rihmisis.omos m evgaze sflama to til.milisa me eskipiretisi k me sindesane me to tmima data.para ta osa kaname sinexize na m leei sfalma epikounonias to kin.o ipefthinos apo to tmima data pou me sindesane ipe oti ftaei to kin m.ontos ine dinaton na ine mia vlavi tou kin?k an ine kseri kanis pos ine dinaton na ftiaxtei?tha m parei kairo dld?:( ΔΕν μας ειπες και σε ποιο δικτυο εισαι ???? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperfg Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 sorry exeis dikio..stin cosmote anhko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 sorry exeis dikio..stin cosmote anhko :worry: Ρυθμισεις mms μεσα απο το Site της Sony ericsson :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 paidia evala stixima oti an erthei se mia bdomada tha paroun doro k an dn erthei tha doso 100 euro kala ekana??/ Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 apantiste kapoios re paidia...... Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 kala ekane kapoios na apantisei.. Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geotzourmi Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 kala ekane kapoios na apantisei.. mpaaaaaaaaaaaaaaaaaa...mesa augoustou to peromenoun k sth wind pou rwthsa (etsi pisteuoun) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniperfg Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 φίλε μου με έσωσες...:D παραλίγο να τρέχω σε γερμανούς κ στα σέρβις της Έρικσον για κάποιους που δεν ξέρουν καλά την δουλειά τους ή βαριούνται να ασχοληθούν..τέλος πάντων...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 φίλε μου με έσωσες...:D παραλίγο να τρέχω σε γερμανούς κ στα σέρβις της Έρικσον για κάποιους που δεν ξέρουν καλά την δουλειά τους ή βαριούνται να ασχοληθούν..τέλος πάντων...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ :respect: Παρακαλώ πολύ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 kanaena neo gia w580i?? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RASOUL Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 ρε παιδιά... ξέρει κανείς από πότε έχει να βγεί αναβάθμιση στο firmware του w850i? Τουλάχιστον 3 μήνες! Δεν τους ενδιαφέρει εκεί στην sony-ericsson? Έχω Vodafone branded κινητό και έχω 3 σημαντικά προβλήματα. 1ον δεν υπάρχει αναγνώριση τίτλου τραγουδιού (παρά μόνον στο ραδιόφωνο). όταν η sony-ericsson διαφημίζει ότι μπορείς να αναγνωρίσεις τραγούδι χωρίς να το παίζει το ραδιόφωνο νομίζω ότι είναι απάτη που πλήρωσα για ένα feature που δεν υπάρχει. 2ον όταν αλλάζεις wallpaper αυτό επιστρέφει στο αρχικό wallpaper του theme όταν αλλάξεις theme. 3ον δεν υπάρχει αναβάθμιση firmware μέσω κινητού (αν φυσικά υπάρξει και ποτέ). Και κάτι που δεν αλλάζει με firmware ή κάτι ανάλογο, ρε παίδες, αυτή η sim δεν σας σπάζει τα νεύρα; πολύ δύσκολο να βγεί με γυμνά χέρια! Αυτά... κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό μου. Το αλλάζω μόνο με iphone. Καλά να περνάτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 ρε παιδιά... ξέρει κανείς από πότε έχει να βγεί αναβάθμιση στο firmware του w850i? Τουλάχιστον 3 μήνες! Δεν τους ενδιαφέρει εκεί στην sony-ericsson? Έχω Vodafone branded κινητό και έχω 3 σημαντικά προβλήματα. 1ον δεν υπάρχει αναγνώριση τίτλου τραγουδιού (παρά μόνον στο ραδιόφωνο). όταν η sony-ericsson διαφημίζει ότι μπορείς να αναγνωρίσεις τραγούδι χωρίς να το παίζει το ραδιόφωνο νομίζω ότι είναι απάτη που πλήρωσα για ένα feature που δεν υπάρχει. 2ον όταν αλλάζεις wallpaper αυτό επιστρέφει στο αρχικό wallpaper του theme όταν αλλάξεις theme. 3ον δεν υπάρχει αναβάθμιση firmware μέσω κινητού (αν φυσικά υπάρξει και ποτέ). Και κάτι που δεν αλλάζει με firmware ή κάτι ανάλογο, ρε παίδες, αυτή η sim δεν σας σπάζει τα νεύρα; πολύ δύσκολο να βγεί με γυμνά χέρια! Αυτά... κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό μου. Το αλλάζω μόνο με iphone. Καλά να περνάτε! den tha exei alles anavathmiseis, perasan oi 11 mines apo tin kykloforia tou. toy evales 4ara karta? einai must Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Καλημέρα! έχω το 850i από το Σάββατο και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από την γενικότερη εικόνα του κινητού:happy: θα ήθελα να μου πει κάποιος φίλος όμως αν έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού μια που από ότι μου είπαν σε γερμανό και cosmote έχει σταματήσει πλέον να βγαίνει το κινητό:( το λογισμικό που φοράει είναι CXC1250200 R1GB001 061129 ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Καλημέρα! έχω το 850i από το Σάββατο και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος από την γενικότερη εικόνα του κινητού:happy: θα ήθελα να μου πει κάποιος φίλος όμως αν έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού μια που από ότι μου είπαν σε γερμανό και cosmote έχει σταματήσει πλέον να βγαίνει το κινητό:( το λογισμικό που φοράει είναι CXC1250200 R1GB001 061129 ευχαριστώ! υπάρχει και πιο νέα Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 ρε παιδιά... ξέρει κανείς από πότε έχει να βγεί αναβάθμιση στο firmware του w850i? Τουλάχιστον 3 μήνες! Δεν τους ενδιαφέρει εκεί στην sony-ericsson? Έχω Vodafone branded κινητό και έχω 3 σημαντικά προβλήματα. 1ον δεν υπάρχει αναγνώριση τίτλου τραγουδιού (παρά μόνον στο ραδιόφωνο). όταν η sony-ericsson διαφημίζει ότι μπορείς να αναγνωρίσεις τραγούδι χωρίς να το παίζει το ραδιόφωνο νομίζω ότι είναι απάτη που πλήρωσα για ένα feature που δεν υπάρχει. 2ον όταν αλλάζεις wallpaper αυτό επιστρέφει στο αρχικό wallpaper του theme όταν αλλάξεις theme. 3ον δεν υπάρχει αναβάθμιση firmware μέσω κινητού (αν φυσικά υπάρξει και ποτέ). Και κάτι που δεν αλλάζει με firmware ή κάτι ανάλογο, ρε παίδες, αυτή η sim δεν σας σπάζει τα νεύρα; πολύ δύσκολο να βγεί με γυμνά χέρια! Αυτά... κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό μου. Το αλλάζω μόνο με iphone. Καλά να περνάτε! 2. το θέμα δεν αλλάζει΄μόνο του, πάντα σε ρωτά αμα θες να κρατήσεις το custom wallpaper. 3. αναβάθμιση εχει βγει πριν κανα 2 μηνο νομιζω η Κ. Οταν βγάλουν για το κ800 θα βγει μαζί και γιαυτό το κινητό. α vodafone ομως είναι διαφορετικά. βγαίνουν αργοπορημένα η μπορεί και καθόλου. 4. η σιμ είναι ευκολο να βγει αν έχει έστω και λίγο νυχι. απτην πλευρά που βγαίνει, την σηκώνεις λίγο με το νύχι σου, και απτην άλλη την σπρώχνεις με το άλλο Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Για το Κ800 και το W850 η τελευταια εκδοση ειναι η R1KG001 CID 52 και δυστηχος εδω και 2 μηνες δεν βγηκε καινουργια, και μαλλον δεν θα βγει γιατι το κινητο το αφησε η ΣΕ, αλλα ποιος ειπε οτι δεν το πουλανε ακομη, αναβαθμισεις δεν βγαζουν. Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Καλησπέρα! έβαλα την τελευταία έκδοση λογισμικού μέσω του PC μου:D:D (νιώθω σαν τον amstrong όταν πάτησε στο φεγγάρι):p ξέρετε όμως αν διορθώνει η βελτιώνει κάτι η τσάμπα ο κόπος?:confused::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Καλησπέρα! έβαλα την τελευταία έκδοση λογισμικού μέσω του PC μου:D:D (νιώθω σαν τον amstrong όταν πάτησε στο φεγγάρι):p ξέρετε όμως αν διορθώνει η βελτιώνει κάτι η τσάμπα ο κόπος?:confused::) Με την χαρά που πήρες δεν πήγε τζάμπα ο κόπος. :) Μπορείς να ενημερώνεσαι για τις αλλαγές του λογισμικού εδώ. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts