ddr2 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 gt pio kinito kaneis enalagi apo radio se mp3? mono me hf san ta 970 mporeis na kaneis kkati tetio. nomizw Ναι, μόνο από τα hf (πχ του w900) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_74 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 καλησπερα παιδια! Μολις αγορασα το w850 και θα ηθελα μια βοηθεια για το mms και το internet που λεει. Εστειλα MMS E στο 1651 (εχω cosmote) και μου ηρθε ενα μηνυμα που το εκανα εγκατασταση. παρολα αυτα ομως δεν λαμβανω mms. Τελος τι ρυθμισεις πρεπει να κανω ωστε να μπαινει στο internet? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 καλησπερα παιδια! Μολις αγορασα το w850 και θα ηθελα μια βοηθεια για το mms και το internet που λεει. Εστειλα MMS E στο 1651 (εχω cosmote) και μου ηρθε ενα μηνυμα που το εκανα εγκατασταση. παρολα αυτα ομως δεν λαμβανω mms. Τελος τι ρυθμισεις πρεπει να κανω ωστε να μπαινει στο internet? Ευχαριστω! να κλείσεις το κινητο σου για 5 λεπτά, μια τούμπα στον αέρα να το ξανα ανο΄ξεις και λογικά θα δούλεύον, αλλιώς ξανα στείλε τις ρυθμίσεις και ξανα κάνε το πρώτο βήμα. αν δεν δουλέψει ξανα στείλε Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Μολις αγορασα το w850 και θα ηθελα μια βοηθεια για το mms και το internet που λεει. Τελος τι ρυθμισεις πρεπει να κανω ωστε να μπαινει στο internet? Ευχαριστω! Des edo http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps3&zone=ps Steile tis rithmiseis gia mms kai gia wap. Gia Vodafone pantos douleuoune :p Oi rithmiseis gia wap einai tou internet Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fournarhs Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Λοιπόν νομίζω πως ανακάλυψα ένα bug στο software. όταν το πρωτοπήρα (πριν 2 εβδομάδες) είχα ενεργοποιήσει τα πάντα(φωνητική απάντηση, φωνητική κλήση, είχα βάλει mp3 ringtone κτλ) και ενώ έπαιζε το mp3 player όποτε δεχόμουν κλήση το κινητό έκανε restart. το έχει επισημάνει κανείς άλλος αυτό; Πέραν αυτού, αν εξαιρέσει κανείς το dpad και το πλήκτρο για το walkman που τα πατάω καταλάθος, μου αρέσει αρκετά το κινητό. καλό σας βράδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Λοιπόν νομίζω πως ανακάλυψα ένα bug στο software. όταν το πρωτοπήρα (πριν 2 εβδομάδες) είχα ενεργοποιήσει τα πάντα(φωνητική απάντηση, φωνητική κλήση, είχα βάλει mp3 ringtone κτλ) και ενώ έπαιζε το mp3 player όποτε δεχόμουν κλήση το κινητό έκανε restart. το έχει επισημάνει κανείς άλλος αυτό; Πέραν αυτού, αν εξαιρέσει κανείς το dpad και το πλήκτρο για το walkman που τα πατάω καταλάθος, μου αρέσει αρκετά το κινητό. καλό σας βράδι. Το έίπα και για τον εαυτό μου όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα... Καλώς πάντως που το βρήκες. Πιθανών με νέα ανβάθμιση θα λυθεί Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_74 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Μηπως ξερετε στο trackid γιατι συνεχεια μου λεει "η υπηρεσια αναγνωρισης μουσικης δεν ειναι διαθεσιμη" ?? Μηπως δεν δουλευει παντα? Στο internet μπαινει οκ τωρα και σας ευχαριστω για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Μηπως ξερετε στο trackid γιατι συνεχεια μου λεει "η υπηρεσια αναγνωρισης μουσικης δεν ειναι διαθεσιμη" ?? Μηπως δεν δουλευει παντα? Στο internet μπαινει οκ τωρα και σας ευχαριστω για την βοηθεια! και μένα σταμάτησε να δουλεύει Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris74 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 και μένα σταμάτησε να δουλεύει Και σε μενα σταματησε αλλα μετα απο ενα κλεισιμο και ανοιγμα ολα οκ.Μπορει να ηταν και τυχαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_74 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ VIDEO ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ W850 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ VIDEO ΚΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η VIDEO ΚΛΗΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ? ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ 3G ΚΑΡΤΑ COSMOTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ VIDEO ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ W850 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ VIDEO ΚΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η VIDEO ΚΛΗΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ? ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ 3G ΚΑΡΤΑ COSMOTE. 1on Prepei na eisai entos embeleias 3G, 2on na exei kai o allos 3G kinhto to opoio na einai kai ekeino entos embeleia. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_74 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ 3G ΕΠΑΝΩ (ΕΝΑ ΣΑΝ ΚΥΚΛΑΚΙ), ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΛΥΨΗ 3G. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 kane ena tf sthn etairia naq deis ean einai energopoihmenh h yphresia ...pote den ksereis.... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_74 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ TRACK-ID ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ"! ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ Η ΟΧΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Na se rothso... exeis sundesh h karta? Mhpos den exeis karta sto kounito :p Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_74 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΧΩ. INTERNET ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, MMS ITS OK. ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ "Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ" ΣΕ ΕΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ? ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑ??:tease: Για τσεκαρε τις ρυθμισεις σου, μιλα με Κοσμο. Track ID δεν χρεωνει οποτε επρεπει να ηταν οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_74 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Ρυθμισεις σχετικα με mms και internet ειναι σωστες, διοτι και τα 2 τα δοκιμασα και δουλευουν. Χρειαζεται καποιες περαιταιρω ρυθμισεις σχετικα με το track id? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_74 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Καποια βοηθεια σχετικα με το track-id που σε εμενα δεν δουλευει? Σε εσας δουλευει? Please help! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Καποια βοηθεια σχετικα με το track-id που σε εμενα δεν δουλευει? Σε εσας δουλευει? Please help! :( Το Track ID δεν δουλευει ουτε σε μενα. Εχω κανονικα MMS και 3G αλλα τιποτα στο Track ID. Παντα βγαζει η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη. Cosmote εχω και εγω. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 μια βοήθεια παρακαλώ:ενας φίλος θα πάρει το w850 απο κατάστημα tim και του είπαν οτι δεν δίνει κάρτα μνήμης το πακέτο.ισχύει αυτό?δεν έχει 1 γίγα απο την μάνα του? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris74 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Kai egv kai dyo gnvstoi moy poy to phran eixe karta 1 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Το κινητο οσο περναει ο καιρος εχει ολα τα προβληματα που εχουν αναφερθει ποιο πισω.:( δεν θα πω για software.;) στην αρχη δεν ειχε τζογο η οθονη ελεγα οτι φταιει η κακη χρηση σε αυτους που το επαθαν(το κινητο το εχω σε θηκη δεν εχει πεσει ποτε κατω και τον απεκτησα):X ειδα ενα φιλο σε προηγουμενα post που του εσπασε το κεντρικο πληκτρο και λεω εμενα πως να γινει αυτο και ομως εγινε.:cry: το κινητο ειναι απαισιο γεματο προβληματα.:!: το θεμα ειναι κανουν αντικατασταση συσκευης:worry: μπορω να παρω αλλο κινητο Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 ειδα ενα φιλο σε προηγουμενα post που του εσπασε το κεντρικο πληκτρο και λεω εμενα πως να γινει αυτο και ομως εγινε.:cry: το κινητο ειναι απαισιο γεματο προβληματα.:!: το θεμα ειναι κανουν αντικατασταση συσκευης:worry: μπορω να παρω αλλο κινητο Αυτό με το κεντρικό πλήκτρο είναι εντελώς απαράδεκτο!!:mad::mad:Το έκαναν πάλι το θαύμα τους Θα σου το αλλάξουν μάλλον, αλλά το θέμα είναι να μην γίνεται συνέχεια αυτό το πράγμα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 μια βοήθεια παρακαλώ:ενας φίλος θα πάρει το w850 απο κατάστημα tim και του είπαν οτι δεν δίνει κάρτα μνήμης το πακέτο.ισχύει αυτό?δεν έχει 1 γίγα απο την μάνα του? Εχει καρτα μνημης 1gb στην βασικη του συσκευασια.αυτο που του ειπαν στο καταστημα της Tim δεν ειναι σωστο.επισης αν θελει να το αποκτησει να μην το παρει χωρις την καρτα...ισως ειναι καποιο επικοινωνιακο κολπο της εταιριας.:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts