RAVER Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 τα εκατοντάδες κινητά που τα βρήκες εδωμέσα? Και μεστο σχολείο μου τόχουν τόσοι αλλά δεν ξέρουν τη τύφλα τους και δεν τους νοιάζει. μαγκιά τους. εγώ όμως τοψαξα περισσότερο και περισσοτερο απο τους υπολοιπους εδωμέσα και το πρόβλημα αυτό υπάρχει. Μαγκιά μου και μένα λοιπόν http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=137114&start=0 Γιατι αμφιβαλεις οτι εδω μεσα υπαρχουν 100 ατομα με αυτο το κινητο.οπως και να χει εγω εχω φιλαρακια με το κινητο αυτο(14) και κανεις δεν εχει παθει το παραμικρο προβλημα,Τωρα η εσυ εισαι γκαντεμης η προκαλεις την τυχη σου.αυτο εχω μονο να πω..και δεν εχω τιποτα να χωρισω μαζι σου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Γιατι αμφιβαλεις οτι εδω μεσα υπαρχουν 100 ατομα με αυτο το κινητο.οπως και να χει εγω εχω φιλαρακια με το κινητο αυτο(14) και κανεις δεν εχει παθει το παραμικρο προβλημα,Τωρα η εσυ εισαι γκαντεμης η προκαλεις την τυχη σου.αυτο εχω μονο να πω..και δεν εχω τιποτα να χωρισω μαζι σου.:) 14 ατομα έχουν το κινητό σου? το πρόβλημα αυτό δεν φαίνεται ευκολα. οι μισοί μου φίλοι δεν το βλέπαν. πρεπει ν το δεις σε ιδανικές συνθήκες φωτός. Αν τους ρωτήσεςι μόνο δεν θα ξέρουν τι είναι. Οπως και ναχει. το μόνο που συμφωνούμε είνασι οτι είμαι γκαντέμης και προκαλώ τη τύχη μου, γαμώ τη γκαντεμιά μου μέσα. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 τα εκατοντάδες κινητά που τα βρήκες εδωμέσα? Και μεστο σχολείο μου τόχουν τόσοι αλλά δεν ξέρουν τη τύφλα τους και δεν τους νοιάζει. μαγκιά τους. εγώ όμως τοψαξα περισσότερο και περισσοτερο απο τους υπολοιπους εδωμέσα και το πρόβλημα αυτό υπάρχει. Μαγκιά μου και μένα λοιπόν http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=137114&start=0 Δεν καταλαβαίνω γιατί μαλώνετε!! Ο AngeloDion δεν έχει κανένα λόγο να πεί ψέμματα(δλδ να προξένησε αυτός την βλάβη στο κινητό). Επίσης, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να παρουσιάσουν όλα τα w850 την ίδια βλάβη. Τέλος, δυστυχώς το βλέπω απίθανο η εγγύηση να καλύψει κάτι τέτοιο:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Δεν καταλαβαίνω γιατί μαλώνετε!! Ο AngeloDion δεν έχει κανένα λόγο να πεί ψέμματα(δλδ να προξένησε αυτός την βλάβη στο κινητό). Επίσης, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να παρουσιάσουν όλα τα w850 την ίδια βλάβη. Τέλος, δυστυχώς το βλέπω απίθανο η εγγύηση να καλύψει κάτι τέτοιο:( εκαλά το πολύ πολύ να τους πάρω κανένα κινηνο απτην βιτρίνα και ναρχίσω να τρέχω. ένα 7390 δεν με χαλά. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Τελικά το trackID είναι χρεώσιμη ή δωρεάν υπηρεσία; :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Τελικά το trackID είναι χρεώσιμη ή δωρεάν υπηρεσία; :confused: δωρεάν είπαμε Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 @Raver: Μην εισαι αδικος με τον AngeloDion γιατι ειχα αναφερει στο ποστ μου οτι κ εγω το ειχα ακουσει.;) Τελος παντων δεν ειναι αναγκη να χαλαμε τις καρδιες μας. Επαθε ζημια το παιδι κ μην ξεχναμε οτι ειναι κυπριακη edition το κινητο, ισως να εκατσε μαπα παρτιδα. Οσο αναφορα το πολυποθητο κ πολυσυζητημένο Track ID, προσπάθησα να κανω match ενα τραγουδακι απο κλαμπ αλλα τζιφος. Ηταν remixaki ομως, χρεωση υπηρεσιας 0 ολοκληρα cent. ΦΑΛΗΡΙΣΑ παιδες :cry: ΦΑΛΗΡΙΣΑ. Καθως γυρισα σπιτι επαιζε Τσαλικη στο ραδιο (του αυτοκινητου) οποτε χτυπαω αλλο ενα ID, οπα νατος ο μαγκας στην οθονη QVGA. Χρεωση υπηρεσιας τωρα που το βρηκε, 0 cents. Απαραδεκτη υπηρεσια να παιρνει τα λεφτα του κοσμακι.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knithil Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Τελικά έχει βγει στην αγορά σε λευκό χρώμα DEbranded? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_74 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω αν το sony ericsson w850 εχει κωδικο ασφαλειας πληκτρολογιου (οπως τα nokia). Για παραδειγμα οταν κλειδωσω το πληκτρολογιο να ζηταει κωδικο (που εχω δωσει εγω) για να ξεκλειδωσει. Σκεφτομαι να παρω το ericsson w850 για αυτο το ρωταω αυτο. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 καλως ηρθες καταρχην. οχι δεν υπαρχει τετοιο κλειδωμα εχει ενα κωδικο ασφαλειας αλλα ειναι για οταν ανοιγεις το κινητο(πρωσωπικα εμενα δεν μου δουλευει). ισως υπαρχει καποια εφαρμογη που να κλειδωνει συγκεκριμενα πραγματα(μυνηματα,τραγουδια κτλ. Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 καλως ηρθες καταρχην. οχι δεν υπαρχει τετοιο κλειδωμα εχει ενα κωδικο ασφαλειας αλλα ειναι για οταν ανοιγεις το κινητο(πρωσωπικα εμενα δεν μου δουλευει). Αυτός ο κωδικός είναι για την περίπτωση που ενεργοποιείς το κινητό με διαφορετική κάρτα sim από αυτή που είχε όταν ενεργοποίησες τη λειτουργία. Δοκίμασε με μια άλλη κάρτα sim μέσα και θα σου δουλέψει;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Αυτός ο κωδικός είναι για την περίπτωση που ενεργοποιείς το κινητό με διαφορετική κάρτα sim από αυτή που είχε όταν ενεργοποίησες τη λειτουργία. Δοκίμασε με μια άλλη κάρτα sim μέσα και θα σου δουλέψει;) Ακριβώς.Επίσης, όσες κάρτες sim τις ενεργοποιείς με τον κωδικό ασφαλείας, μετά δεν χρειάζεται να τις ξαναενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Ακριβώς.Επίσης, όσες κάρτες sim τις ενεργοποιείς με τον κωδικό ασφαλείας, μετά δεν χρειάζεται να τις ξαναενεργοποιήσεις. ναι μεν αλλα:wacko: το θεμα ειναι οτι το κινητο κατι δεν κανει καλα με αυτον τον κωδικο μια μου τον ζηταει μια οχι.μια θα με αφησει να τον βαλω και μια θα τον προσπερασει.:cry: οτι και να λεμε το κινητο εχει αρκετα προβληματα και ειδη αρχιζω να κλαιω τα λεφτα μου.(δεν τα αξιζει με τιποτα{γνωμη μου}):sorry: Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 ναι μεν αλλα:wacko: το θεμα ειναι οτι το κινητο κατι δεν κανει καλα με αυτον τον κωδικο μια μου τον ζηταει μια οχι.μια θα με αφησει να τον βαλω και μια θα τον προσπερασει.:cry: οτι και να λεμε το κινητο εχει αρκετα προβληματα και ειδη αρχιζω να κλαιω τα λεφτα μου.(δεν τα αξιζει με τιποτα{γνωμη μου}):sorry: Εγώ νομίζω ότι αυτό κινητό τηλέφωνο αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του, αλλά ίσως η συγκεκριμένη συσκευή να έχει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 ναι μεν αλλα:wacko: το θεμα ειναι οτι το κινητο κατι δεν κανει καλα με αυτον τον κωδικο μια μου τον ζηταει μια οχι.μια θα με αφησει να τον βαλω και μια θα τον προσπερασει.:cry: οτι και να λεμε το κινητο εχει αρκετα προβληματα και ειδη αρχιζω να κλαιω τα λεφτα μου.(δεν τα αξιζει με τιποτα{γνωμη μου}):sorry: τι προβλήματα έχεις? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 τι προβλήματα έχεις? φιλε bill αν ψαξεις και στα προηγουμενα post θα δεις αρκετες φορες την φραση "η συγκεκριμενη συσκευη ισως εχει προβλημα" δεν νομιζω να ειναι τυχαιο.εχω και φιλο που εχει το ιδιο και του κανει τα ιδια. τα προβληματα που εχω πολλα και για τα λεφτα που εδωσα δεν περιμενα τετοιο πραγμα. 1)ανοιγει και σβηνει μονο του.:blink: 2)πολλες φορες στην αναπαραγωγη καποιου τραγουδιου μου λεει απετυχε:worry: 3)ο διασιμος πλεον "τζογος" της οθονης ειδικα κατω δεξια κανει σαν βαρκα:cry: 4)οταν συνδεσω το usb κανει restart 3-4 φορες και μετα παιζει :mad: a)οταν συνδεθει μια φορτιζει μια οχι:mad: b)οταν το αποσυνδεσω συνεχιζει να φορτιζει:ninja: 5)δεν μπορω να δω το μεγεθος του φακελου των παιχνιδιων+των εφαρμογων:wacko: 6)αρκετες φορες δεν μ αποθηκευει τις κλησεις(εισερχομενες εξερχομενες κτλ) 7)οι συντομευσεις σβηνονται μετα απο κλησιμο συσκευεις:cry: αυτα τα λιγα θα μου πει καποιος τωρα οτι καποια λυνονται με διαφορους τροπους να του θυμησω ομως οτι εδωσα 400€ ειχα περισσοτερες απαιτησεις. Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 φιλε bill αν ψαξεις και στα προηγουμενα post θα δεις αρκετες φορες την φραση "η συγκεκριμενη συσκευη ισως εχει προβλημα" δεν νομιζω να ειναι τυχαιο.εχω και φιλο που εχει το ιδιο και του κανει τα ιδια. τα προβληματα που εχω πολλα και για τα λεφτα που εδωσα δεν περιμενα τετοιο πραγμα. 1)ανοιγει και σβηνει μονο του.:blink: Μια φορα μου το εχει κανει μονο επειτα απο εντατικη προσβαση στην καρτα μνημης 2)πολλες φορες στην αναπαραγωγη καποιου τραγουδιου μου λεει απετυχε:worry: Ποτε. 3)ο διασιμος πλεον "τζογος" της οθονης ειδικα κατω δεξια κανει σαν βαρκα:cry: Ειναι για λειτουργικους λογους κ δεν σημαινει οτι εχει προβλημα η συσκευη.Αμα σου χαλαγε το slider τοτε θα εκλαιγες τα λεφτα σου.Εχει το καλυτερο slide που εχω δοκιμασει, ολα τα αλλα φρεναρουν πανω στα πλαστικα τους λογω τριβης. Προτειμω τζογο απο το να μην γλιστραει (προσωπικα παντα) 4)οταν συνδεσω το usb κανει restart 3-4 φορες και μετα παιζει :mad: a)οταν συνδεθει μια φορτιζει μια οχι:mad: b)οταν το αποσυνδεσω συνεχιζει να φορτιζει:ninja: Μπορεις να κλεισεις να φορτιζει το κινητο μεσα απο το μενου του κινητου.Τσεκαρε τα ποστ. Βαλε myphone explorer κ να μπαινεις σε videophone mode. 5)δεν μπορω να δω το μεγεθος του φακελου των παιχνιδιων+των εφαρμογων:wacko: Πηγαινε στον explorer κ μετα More k Information, τα δειχνει ολα κανονικοτατα 6)αρκετες φορες δεν μ αποθηκευει τις κλησεις(εισερχομενες εξερχομενες κτλ) Δεν το ειχα το προβλημα! 7)οι συντομευσεις σβηνονται μετα απο κλησιμο συσκευεις:cry: Το κανει μονο για το πανω, το δεξια θα ειναι οκ, βαλε συντομευση, βγαλε μπαταρια, ξαναβαλε κ θα εισαι οκ. (δεν το εχω δοκιμασει ακομα για μενα) αυτα τα λιγα θα μου πει καποιος τωρα οτι καποια λυνονται με διαφορους τροπους να του θυμησω ομως οτι εδωσα 400€ ειχα περισσοτερες απαιτησεις. Απαντησεις!! Γενικα μου ακουγετε σαν να εχεις προβλημα με το card reader της συσκευης, επισης χτυπα ενα upgrade να μην σου ξανασβησει η να χασεις αναπαντητες, αν δεν λυθει τοτε αλλαξε συσκευη στην αντιπροσωπεια. Αν εβαλες αλλη καρτα μνημης, ξαναβαλε πισω την δικια του κ μεινε ετσι για λιγες μερες. Ελπιζω να βοηθησα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOOFY1986 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Gia se olous!! Den ksero an exoun apantithi proigoumenos avtes i erotiseis den mporesa na diavaso ola ta post...anw tha ithela na rotiso 1) an mporo na na kano forward sta video tou w850...????(sto W800 an thimame kala ipirxe avti i dinatotita!!) 2) an to id track doulevi me kartokiniti Q?....kati asxeto apla ithela na sas enimeroso poso poli mas klevoune stin Ellada...pira prin liges meras mia Sony Duo Pro 2Gb 17 evro apo e-bay(ameriki) kai to e-shop tin exi 89 evro + to plaisio tin exi 79 evro...apla sigrinete mono 62 evro diafora:PP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Απαντησεις!! Γενικα μου ακουγετε σαν να εχεις προβλημα με το card reader της συσκευης, επισης χτυπα ενα upgrade να μην σου ξανασβησει η να χασεις αναπαντητες, αν δεν λυθει τοτε αλλαξε συσκευη στην αντιπροσωπεια. Αν εβαλες αλλη καρτα μνημης, ξαναβαλε πισω την δικια του κ μεινε ετσι για λιγες μερες. Ελπιζω να βοηθησα!! εβγαλα τη καρτα και κανει τα ιδια να ετυχα σε προβληματικη συσκευη και εγω. οσο για τον φιλο τον goofy ναι κανει προς πισω το video εχει video player. το track id παιζει με vodafone τιμ cosmote και προφανος θα παιζει με ολες. οσο για τους κλεφτες στην ελλαδα ειμαστε Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Gia se olous!! Den ksero an exoun apantithi proigoumenos avtes i erotiseis den mporesa na diavaso ola ta post...anw tha ithela na rotiso 1) an mporo na na kano forward sta video tou w850...????(sto W800 an thimame kala ipirxe avti i dinatotita!!) 2) an to id track doulevi me kartokiniti Q?....kati asxeto apla ithela na sas enimeroso poso poli mas klevoune stin Ellada...pira prin liges meras mia Sony Duo Pro 2Gb 17 evro apo e-bay(ameriki) kai to e-shop tin exi 89 evro + to plaisio tin exi 79 evro...apla sigrinete mono 62 evro diafora:PP na rwthsw kati: pws pernaei telwneio xwris forous? kai se poso kairo erxete kai me ti?(elta? courier?) thelw na kanw kapoies agores apo amerikh alla eimai new sto thema ebay.kai ekei nomizw den legonte courier kai elta oi iphresies alliws legonte.....:confused: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 η ερωτηση ειναι απλη τι πως μπορω να μν χανω καθε αναπ η τηλ που κανω? οποιος και να με περνει μετα δεν μου βγαζει τον αριθμο του πουθενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 η ερωτηση ειναι απλη τι πως μπορω να μν χανω καθε αναπ η τηλ που κανω? οποιος και να με περνει μετα δεν μου βγαζει τον αριθμο του πουθενα! Aντιπροσωπεια να παρεις καινουργιο.Αν εχεις κανει update κ κανει τα ιδια δωστο να παρεις αλλο. Οπως επισης προσεξα οτι πολλες μπαταριες της ΣΕ εχουν προβλημα αλλα κ παλι τις αλλαζουν. Δυστηχως συμβαινει να βγαινουν ελλατωματικα αλλα ισως για την συγκεκριμενη κατηγορια να ειναι καποιο καλο ποσοστο.:mad: @hackfree: Αμα πεις να στο στειλουν σαν gift δεν εχει φορους. Επισης αν μιλαμε για κατω απο 30€ δεν παιζουυν ουτως η αλλως. Τωρα για να ερθει απο USA ισως να παρει κ 15 εργασιμες. Απλα υπομονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 καλησπερα,μολισ απεκτησα κ γω το w850,προσπαθησα να εγκαταστησω το pc suite αλλα μου βγαζει ενα μυν που λεει "η μοναδα δισκου δεν ειναι εγκυρη Η¨/¨".το κατεβασα το αρχειο κ απ το site της ericsson αλλα μου βγαζει το ιδιο μην.μηπως ξερει κανεισ γιατι συμβαινει αυτο? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 καλησπερα,μολισ απεκτησα κ γω το w850,προσπαθησα να εγκαταστησω το pc suite αλλα μου βγαζει ενα μυν που λεει "η μοναδα δισκου δεν ειναι εγκυρη Η¨/¨".το κατεβασα το αρχειο κ απ το site της ericsson αλλα μου βγαζει το ιδιο μην.μηπως ξερει κανεισ γιατι συμβαινει αυτο? Aποτι καταλαβα εχεις card reader στο pc σου κ σου εχει πιασει τα πρωτα γραμματα και ο δισκος σου δεν εχει το γραμμα C: Ισως να σκαλωνει εκει, εγκατεστησε το myphone explorer. Το suite της ΣΕ δεν το χρησιμοποιώ προσωπικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Aντιπροσωπεια να παρεις καινουργιο.Αν εχεις κανει update κ κανει τα ιδια δωστο να παρεις αλλο. Οπως επισης προσεξα οτι πολλες μπαταριες της ΣΕ εχουν προβλημα αλλα κ παλι τις αλλαζουν. Δυστηχως συμβαινει να βγαινουν ελλατωματικα αλλα ισως για την συγκεκριμενη κατηγορια να ειναι καποιο καλο ποσοστο Τόσο εύκολα νομίζεις πέρνεις καινούργιο? θέμα λογισμικού είναι. Για πες αυτο με τις μπαταρίες, με ενδιαφέρει πολύ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts