Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τσεκαρε την 4αρα, βγαλτην κ βαλε μερικα τραγουδια στην μνημη δες αν σου κανει προβλημα ακολουθωντας τα ιδια μονοπατια. Ερωτηση, ποσο σου κραταει η μπαταρια.?

Μια μιση Με δυο μέρες, εσένα? αλλά δεν το αφήνω πάνω απο πεντάλεπτο ήσυχο, μόνο οταν είμαι στην τάξη, και αυτό είναι σχετικό;) .

Την έκανα φορματ, δεν το λειτούργησα χωρίς αυτήν αλλά θα το κάνω. Σε περίπωση που φταίει αυτή..... την μπουτσισα:lol: . Πάντως του ξανα έβαλα την αναβάθμιση αλλά και την πρώτη φορά που την έβαλα΄κατέβαζε μεχρι το 26 και μετά φόρτωνε στο κινητό 52% και μετά εγραφε 100% μπορείτε να βγάλετε το κινητό σας. Είναι απλά πρόβλημα στην ένδειξη ή δεν τα κατεβάζει όλα?

Υ.Γ το ρεστάρτ γίνεται μόνο οταν κάνω περιήγηση στο walkman και συγκεκριμένα όταν βάλω ένα νέο αλμπουμ, ή αρτιστ να παίξει. Στον file manager έχω 40 φακέλος απο καλλιτέχνες. Λέτε να φταίει αυτό? επιδή ΄ψάχνει σε τόσους πολλούς ? και να τα βάλω όλα χύμα?΄

Ευχαριστώ για τη βόήθεια:O

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

geia sas paidia

diavaza merika prohgoumena posts kai mou dimiourgh8hkan merikes apories

ti einai auth h ΣΕ?

exei istioselida? poia einai ? ekei exei update service gia to w850i? einai free auto to update service? einai to idio me auto pou leei sto kinito mesa? an nai apla mpaino kai to katavezo? pos ginete egatastash opos ta paixnidia? ti kanei auto to update service?

ksero exo polles apories apla 8elon opoios mporei na mou tis luseis mpa kai katalavo ti ginete giati exasa thn mpala

AEL

MONSTERS 1

LARISSA CLUB

KEEP THE FAITH

Μια μιση Με δυο μέρες, εσένα? αλλά δεν το αφήνω πάνω απο πεντάλεπτο ήσυχο, μόνο οταν είμαι στην τάξη, και αυτό είναι σχετικό;) .

Την έκανα φορματ, δεν το λειτούργησα χωρίς αυτήν αλλά θα το κάνω. Σε περίπωση που φταίει αυτή..... την μπουτσισα:lol: . Πάντως του ξανα έβαλα την αναβάθμιση αλλά και την πρώτη φορά που την έβαλα΄κατέβαζε μεχρι το 26 και μετά φόρτωνε στο κινητό 52% και μετά εγραφε 100% μπορείτε να βγάλετε το κινητό σας. Είναι απλά πρόβλημα στην ένδειξη ή δεν τα κατεβάζει όλα?

Υ.Γ το ρεστάρτ γίνεται μόνο οταν κάνω περιήγηση στο walkman και συγκεκριμένα όταν βάλω ένα νέο αλμπουμ, ή αρτιστ να παίξει. Στον file manager έχω 40 φακέλος απο καλλιτέχνες. Λέτε να φταίει αυτό? επιδή ΄ψάχνει σε τόσους πολλούς ? και να τα βάλω όλα χύμα?΄

Ευχαριστώ για τη βόήθεια:O

Εισαι οκ απο αναβαθμιση. Αν εχεις το R1GB001 εχεις καθαρισει

Χμ καταλαβα τι λες, κ εμενα μου το εκανε μια φορα. Εβαζα πολλα στο queue μεσα απο τον explorer. Μετα το εκοψα. Πρεπει να ειναι ο ογκος των αρχειων. Δοκιμασε να βαζεις λιγοτερα μεσα στον player.

Οσο αναφορα με την μπαταρια κραταει περιπου 3.5+ μερες που βεβαια κανω πολλες κλησεις. (Εχω δωρεαν 800 λεπτα οποτε καταλαβαινεις:X )

Σημειωση οτι εχω κλεισει το UMTS.Κανει τεραστια διαφορα στην μπαταρια.

geia sas paidia

diavaza merika prohgoumena posts kai mou dimiourgh8hkan merikes apories

ti einai auth h ΣΕ?

exei istioselida? poia einai ? ekei exei update service gia to w850i? einai free auto to update service? einai to idio me auto pou leei sto kinito mesa? an nai apla mpaino kai to katavezo? pos ginete egatastash opos ta paixnidia? ti kanei auto to update service?

ksero exo polles apories apla 8elon opoios mporei na mou tis luseis mpa kai katalavo ti ginete giati exasa thn mpala

Καλως τον αντωνη. ΣΕ ειναι η Sony Ericson η οποια, ναι εχει σελιδα κ ναι προσφερει δωρεαν αναβαθμιση. Οσο αναφορα του τη προσφερει η αναβαθμηση μπορεις να το δεις σε προησουμενα ποστ καθως ακομα κ εγω το εχω ξαναφερει. Μπες στην σελιδα της ΣΕ κ θα τα βρεις ολα, εχει ακομα κ ελληνικα οποτε θα ειναι ευκολο για ολους.

file vagosman mphka sthn selida ths SE kai to mono pou vrhka einai ena pou leei Sony Ericsson Update Service auto einai? giati apo kato leei odigies gia na to egatastiso sto pc?sto kinityo den prepei na egatasta8ei?

AEL

MONSTERS 1

LARISSA CLUB

KEEP THE FAITH

prota kaneis egatastasi sto pc opos sou leei kai meta syndeeis to kinito me to pc.katevazeis to update kai telos.(emena pote den mou epekse mou leei incombatible macromedia version)

kali epitixia

Εισαι οκ απο αναβαθμιση. Αν εχεις το R1GB001 εχεις καθαρισει

Χμ καταλαβα τι λες, κ εμενα μου το εκανε μια φορα. Εβαζα πολλα στο queue μεσα απο τον explorer. Μετα το εκοψα. Πρεπει να ειναι ο ογκος των αρχειων. Δοκιμασε να βαζεις λιγοτερα μεσα στον player.

Οσο αναφορα με την μπαταρια κραταει περιπου 3.5+ μερες που βεβαια κανω πολλες κλησεις. (Εχω δωρεαν 800 λεπτα οποτε καταλαβαινεις:X )

Σημειωση οτι εχω κλεισει το UMTS.Κανει τεραστια διαφορα στην μπαταρια.

Μέσα στο walkan μπαίνουν αναγκαστηκά όλα. ενοείς στο queue έτσι? Πάντως ξανα πέρασα την αναβάθμιση και δεν μου το ξανα έκανε. Αλλά οταν αλλάζω καλλιτέχνη βλέπω οτι πάει να κολλήσει αλλά δεν κολλάει. :) Μάλλον έφτιαξε. Πάντως αν το ξανα κάνει θα τα βάλω όλα χύμα σε ένα φάκελο αντι 150 φακλεους στον file manager για να τα παίρνει το walkman χωρις δυσκολία. Θα πάιζει ρόλο έτσι?

Υ.Γ Άκούς πολύ ώρα μουσική? ΄παρατήρησα πως αν ακούς μουσική δεν πέφτει ευολασ η μπαταρία. Αλλά αν το βάζεις για 2 τραγουδια μετά το κλείνεις και μετά ξανά οπως κάνω εγώ τα διαλλέιματα την τρώει πολύ γρήγορα. Αλλά που το ξέχασα ανοιχτό ολη νύχτα, 6 ώρες. και απτο 88 πήγ στο 62. Πολύ καλό! Σύντομα θα το βάλω στο flight mode να δουμε πόσο θα πάει συνεχόμενο αλλά δεν μπορώ μακριά του :)

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Μέσα στο walkan μπαίνουν αναγκαστηκά όλα. ενοείς στο queue έτσι? Πάντως ξανα πέρασα την αναβάθμιση και δεν μου το ξανα έκανε. Αλλά οταν αλλάζω καλλιτέχνη βλέπω οτι πάει να κολλήσει αλλά δεν κολλάει. :) Μάλλον έφτιαξε. Πάντως αν το ξανα κάνει θα τα βάλω όλα χύμα σε ένα φάκελο αντι 150 φακλεους στον file manager για να τα παίρνει το walkman χωρις δυσκολία. Θα πάιζει ρόλο έτσι?

Υ.Γ Άκούς πολύ ώρα μουσική? ΄παρατήρησα πως αν ακούς μουσική δεν πέφτει ευολασ η μπαταρία. Αλλά αν το βάζεις για 2 τραγουδια μετά το κλείνεις και μετά ξανά οπως κάνω εγώ τα διαλλέιματα την τρώει πολύ γρήγορα. Αλλά που το ξέχασα ανοιχτό ολη νύχτα, 6 ώρες. και απτο 88 πήγ στο 62. Πολύ καλό! Σύντομα θα το βάλω στο flight mode να δουμε πόσο θα πάει συνεχόμενο αλλά δεν μπορώ μακριά του :)

Η μουσικη δεν ρουφαει μπαταρια εκτος και αν το εχεις τερμα κ με Mega Bass. Η ομιλια κανει ζημια πολυ κ τα java. Λενε για flight mode 36 ωρες αν δεν κανω λαθος, δεν το εχω δοκιμασει αλλα το θεωρω πιθανο.

prota kaneis egatastasi sto pc opos sou leei kai meta syndeeis to kinito me to pc.katevazeis to update kai telos.(emena pote den mou epekse mou leei incombatible macromedia version)

kali epitixia

Ξαναπερασε το macromedia στο pc. Δεν θα πρεπει να εχεις προβλημα κανονικα.

Ας ρωτησω κ εγω κατι, εχω βαλει οταν παταω το πανω βελακι να μου ανοιγει τα παιχνιδια αντι για το RSS Feed που ειναι προεπιλογη, με το που σβησω το κινητο χανετε η συντομευση για ενα περιεργο λογο κ παει στην προεπιλογη παλι.

Ξερετε τι συμβαινει? Το κανει κ εσας? Το δεξια ειναι ΟΚ δεν εχω προβλημα!

Καλημέρα...Παρακολουθώ το θέμα κ ενημερώνομαι για όλα τα προβλήματα και τα θετικά του κινητού...Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συσκευή εκτός από τη φωτεινότητα η οποία αυξομειώνεται...Απότι είδα είναι θέμα ενός σένσορα ο οποίος τη ρυθμίζει ανάλογα έτσι? Κ ρωτώ: ο σένσορας είναι αυτό το άσπρο φωτάκι στη γωνία πάνω αριστερά?Κ αν ναι μήπως ξέρει κανείς αν τον καλύψουμε με μαύρο χρώμα η ένα χαρτάκι κλπ θα σταματήσει να το κάνει αυτό?Βασικά είναι ενοχλητικό στα παιχνίδια που χωρίς να καταλαβαίνεις το γιατί μειώνεται....Ευχαριστώ!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει δοκιμάσει κανείς να ακούσει μουσική με ασύρματα ακουστικά μέσω Bluetooth(A2DP) ?:)

γεια σας παιδια στο site του e-shop πουλανε το w850i το ασπρο με vodafone live πως θα μπορεσω να βγαλω το vodafone live αν το παρω??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Έχει δοκιμάσει κανείς να ακούσει μουσική με ασύρματα ακουστικά μέσω Bluetooth(A2DP) ?:)

Oχι ακομα μιας κ ειναι απαγορευτικη η τιμη τους, αλλα πρεπει να ειναι καλος ο ηχος, αντιστοιχος με το handsfree που δινει, για ενταση δεν ξερω.:wacko:

Για ολους τους υπολοιπους ολα τα ερωτηματα ειναι ηδη απαντημενα.:)

Ξέρει κανείς αν το 850 σε λευκό που υπάρχει στη microland είναι on branded?

http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la=1&ct=86&itm=6264

Εγω εχω τα ακουστικα της Ericsson HBH DS 970.

Η ποιοτητα τους ειναι φοβερη.Ακουγονται εξισου καλα με τα κανονικα ακουστικα H-Free.

Πανω στην οθονη αναφερει τον καλλιτεχνη και το τραγουδι,αναγνωριση κλησεων οταν σε καλουνε και εχει και πληκτρα Media Player.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

file mou to aspro w850i stin eml.gr(microland) den eiani vodafone live pira tilefono kai tous rotisa??

apantisi ston greek_eras???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Ξέρει κανείς αν το 850 σε λευκό που υπάρχει στη microland είναι on branded?

http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&la=1&ct=86&itm=6264

Αποτι ειδα λεει η σελιδα

Customized ΟΧΙ

Οποτε υποθετω δεν ειναι branded! Δεν εχει λογο αλλωστε, για καλο κ για κακο παρε κανα τηλ την Microland δεν χανεις τπτ

paidia pou 8a vro free games free wallpepers kai free ringtones kai themata gia ti kinito?

Στο καλυτερο site για μενα :!: Εδώ ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα...Παρακολουθώ το θέμα κ ενημερώνομαι για όλα τα προβλήματα και τα θετικά του κινητού...Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συσκευή εκτός από τη φωτεινότητα η οποία αυξομειώνεται...Απότι είδα είναι θέμα ενός σένσορα ο οποίος τη ρυθμίζει ανάλογα έτσι? Κ ρωτώ: ο σένσορας είναι αυτό το άσπρο φωτάκι στη γωνία πάνω αριστερά?Κ αν ναι μήπως ξέρει κανείς αν τον καλύψουμε με μαύρο χρώμα η ένα χαρτάκι κλπ θα σταματήσει να το κάνει αυτό?Βασικά είναι ενοχλητικό στα παιχνίδια που χωρίς να καταλαβαίνεις το γιατί μειώνεται....Ευχαριστώ!

paidia kapoios na apanthsei sto parapanw post....iparxei kapoios tropos sxetika me thn fwteinothta othonhs? ti koufo einai auto pou ekane h ericsson sto w850...an eixe thn fwteinothta tou w810 tha tan korifh.....

technoholic maniac reviewer

εχει γινει αναφορα σε προηγουμενα post.

ναι το διαφανες πλαστικακι πανω αριστερα ειναι για να ρυθμιζει την φωτηνοτητα.

οχι δεν υπαρχει καποιος γνωστος τροπος ουτε να το απενεργοποιησουμε ουτε τιποτα.

αν το καλυψεις με κατι το μονο που θα καταφερεις ειναι να σταθεροποιηθει στο μονιμα μη φωτινο.

εμενα παντως δεν με ενοχλει και ισως κανει και οικονομια στην μπαταρια.

me kapoia mellontikh anabathmish iparxei kapoia pithanothta na to ftiaksoun auto? h den tha ginei pote giati einai thema hardware?

kai kati akoma: eggrafh apo radiofwno exei? kai to trackid doulebei me tim plus kai nonstop? h tha prepei na mpainoume me internet over gprs(APN:gint) kai tha prepei na plhrwsoume ta mallia ths kefalhs mas gia ena tragoudi....

telos th akoustika exei to w850 sto kouti? auta pou exei kai to w800/w810? giati poly mou aresan.... ta akoustika HBH-DS970 kala einai? kanoun mono gia ericsson h genika gia ola ta kinita pou iposthrizoun stereo bluetooth?....

technoholic maniac reviewer

• The title was changed to Sony Ericsson W850