toxic Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 :lol: :rotfl: Όπως επίσης και περί ορέξεως σαπονόπιτα! :lol: Εν τω μεταξύ ήθελα να ρωτήσω και ξέχασα. Έχει κανείς υπ' όψιν του τα jeans John Richmond; Ναι και τα βρίσκω πολύ... εγγλέζικα... Εγώ τρελάθηκα με τα True Religion.... Επίσης φοράω πολύ Replay & Diesel, είναι οι μάρκες που μ'αρέσουν πολύ στα jeans... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Παλαιότερα αγόραζα γνωστές μάρκες τζιν, το ξεπέρασα και τώρα αγοράζω απλά τζιν που μου αρέσει το στρώσιμο τους και μου ταιριάζουν ανεξαρτήτως μάρκας.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Ναι και τα βρίσκω πολύ... εγγλέζικα... Εγώ τρελάθηκα με τα True Religion.... Επίσης φοράω πολύ Replay & Diesel, είναι οι μάρκες που μ'αρέσουν πολύ στα jeans... Αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό... :p True Religion έχει στην Κύπρο; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Εγώ έχω 5 τζίν όλα όλα τα οποία τα έχω εδώ και πολλά χρόνια και όμως είναι σαν καινούρια.. Επόμένως δεν έχω δώσει ούτε λεπτό τα τελευταία χρόνια για τζίν.. Εκτός αυτού δε μου αρέσει το τζιν σαν ύφασμα.. Προτιμώ ένα καλό παντελόνι.. Αλλά αν πηγαίνω για καφέ με κουστούμι θα με κράξουν οι φίλοι μου οπότε συμβιβάζομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό... :p True Religion έχει στην Κύπρο; Αν σ'αρέσουν τα εγγλέζικα πάρε τπτ άλλο, κανενα burberry ξέρω γω! Ή Ted Baker που τα jeans του είναι πολύ απλά... Οσον αφορά τα True Religion δεν ξέρω, Κύπρο δεν έψαξα εντατικά αλλα δεν νομίζω να βρίσκονται... Εγώ το δικό μου (ένα έχω ακόμα :p) το πήρα από Αγγλία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Αυτές οι σχετικά καινούριες denim αμερικάνικες εταιρίες [True Religion, Rock & Republic κ.α] έχουν πολύ καλά κομμάτια.. Αλλά εντάξει. They do specialize on jeans ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ασχετο! ερωτηση, ενα τζην Burberry, σε τι τιμες παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Αν σ'αρέσουν τα εγγλέζικα πάρε τπτ άλλο, κανενα burberry ξέρω γω! Ή Ted Baker που τα jeans του είναι πολύ απλά... Οσον αφορά τα True Religion δεν ξέρω, Κύπρο δεν έψαξα εντατικά αλλα δεν νομίζω να βρίσκονται... Εγώ το δικό μου (ένα έχω ακόμα :p) το πήρα από Αγγλία... Θα τους ρίξω μία ματιά. Βασικά από περιέργεια ρωτούσα... Σιγά μην είχε... :p Εδώ αμφιβάλλω αν θα έχει στην Ελλάδα. Όπως και να 'χει, θα τα κοιτάξω και αυτά (όπως και τα Rock & Republic που αναφέρει ο trapped). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ασχετο! ερωτηση, ενα τζην Burberry, σε τι τιμες παιζει; Δεν θελω να ξερω πραγματικα. Εδω ενα παλτο Burberrys που εχω δει τρομαζω ακομα και στην ιδεα του ποσο θα κοστιζει. :shock: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Τελικά ότι πληρώνεις παίρνεις!Πιστεύω ότι τα Diesel είναι από τα καλύτερα παντελόνια jeans, με μικρή διαφορά τα Levi's και τέλος καμιά φορά και τα Replay!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Όμως οι καμπαρντίνες της Burberry είναι σταθερή αξία ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Θα τους ρίξω μία ματιά. Βασικά από περιέργεια ρωτούσα... Σιγά μην είχε... :p Εδώ αμφιβάλλω αν θα έχει στην Ελλάδα. Όπως και να 'χει, θα τα κοιτάξω και αυτά (όπως και τα Rock & Republic που αναφέρει ο trapped). Τα Rock & Republic έχουν πολύ ωραία σχέδια (ομορφαίνουν τον **** :lol: ) αλλά είναι υπερβολικά ακριβά. Μόλις ήρθα είχαν περίπου στις £230 και τώρα είδα ένα £360 :blink: Τα True Religion δεν πάνε τόσο... Τα Burberry κυμαινονται στις £120, δηλαδή όσο και τα diesel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Δεν θελω να ξερω πραγματικα. Εδω ενα παλτο Burberrys που εχω δει τρομαζω ακομα και στην ιδεα του ποσο θα κοστιζει. :shock: Υπολόγισε το λιγότερο 800 ευρώ... Όμως οι καμπαρντίνες της Burberry είναι σταθερή αξία ;) Φυσικά. Αλλά οι τιμές τους είναι λιγάκι τσιμπημένες (γιατί ακριβώς είναι σταθερή αξία, αλλά και επειδή είναι πολύ της μόδας τελευταία). Τα Rock & Republic έχουν πολύ ωραία σχέδια (ομορφαίνουν τον **** :lol: ) αλλά είναι υπερβολικά ακριβά. Μόλις ήρθα είχαν περίπου στις £230 και τώρα είδα ένα £360 :blink: Τα True Religion δεν πάνε τόσο... Τα Burberry κυμαινονται στις £120, δηλαδή όσο και τα diesel... Δεν τα λες και φθηνά δηλαδή... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Τα Rock & Republic όχι είναι αδικαιολόγητα ακριβά αν σκεφτείς ότι στην Αμερική τα έχουν το max ως τα 200$... Ότι ακριβώς γίνεται με όλες τις μεγάλες αμερικάνικες μάρκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Τα Burberry κυμαινονται στις £120, δηλαδή όσο και τα diesel... σε ευρω δηλαδη;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 χμμμμ για πρωι εχω απλα jean τωρα ετσι και τυχει να βγω βαζω τιποτα just boy η diesel κατι περιεργα ωραια σχεδια που εχει η ακομη και ferrari Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 σε ευρω δηλαδη;:( 180 με 200 ευρώ υπολόγισε... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 180 με 200 ευρώ υπολόγισε... :cry: ακριβα θα τα χαρακτηριζα. τα levis 507 που αγοραζω εγω κατακυρι λογο στοιχιζουν 65-85 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 εμενα παντως αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η διαφορα στην εφαρμογη (στο ιδιο νουμερο)απο εταιρια σε εταιρια.το 31 hilfiger μου ειναι ψιλοκολλητο το αντιστοιχο της replay ψιλομεγαλο και το diesel μου ειναι τελειως fit... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 :cry: ακριβα θα τα χαρακτηριζα. τα levis 507 που αγοραζω εγω κατακυρι λογο στοιχιζουν 65-85 ευρω. Ε δεν τα λες και φθηνά... :p εμενα παντως αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η διαφορα στην εφαρμογη (στο ιδιο νουμερο)απο εταιρια σε εταιρια.το 31 hilfiger μου ειναι ψιλοκολλητο το αντιστοιχο της replay ψιλομεγαλο και το diesel μου ειναι τελειως fit... Συχνό φαινόμενο αυτό που λες. Προσωπικά μου έχει τύχει και διαφορά στα μεγέθη από παντελόνι σε παντελόνι ίδιας μάρκας... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Λογικό είναι αφού γράφουν πάνω ποιο fit ακολουθούν... Skinny/Slim/Regular/Bootcut/Loose είναι τα πιο κύρια... Εγώ προτιμώ τα regular... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 psychocowboy και salvares για εμενα καθως τα κλασσικα δεν μου στρωνουνε αλλα θελω και φαρδια καμπανα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Boss, πάρα πολύ καλά, μοδάτα και αντέχουν τα πάντα:) Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Λογικό είναι αφού γράφουν πάνω ποιο fit ακολουθούν... Skinny/Slim/Regular/Bootcut/Loose είναι τα πιο κύρια... Εγώ προτιμώ τα regular... +1 Regular ή Relaxed προτιμάω εγώ. Άνεση πάνω απ' όλα! :happy: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 +1 Regular ή Relaxed προτιμάω εγώ. Άνεση πάνω απ' όλα! :happy: Diesel Relaxed Fit και δεν θες τπτ αλλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts