VeCo Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Diesel Relaxed Fit και δεν θες τπτ αλλό! Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ μου Diesel. Όπως τα βλέπω, μου φαίνονται όχι και τόσο άνετα και γι' αυτό και τα απέφευγα μέχρι τώρα. Μου φαίνεται όμως ότι θα κάνω μία βόλτα από το κατάστημα τους... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Τι φοράς τότε? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Τι φοράς τότε? :P Armani, D&G, Prada, Moschino και Zegna. Παλιά είχε τύχει να πάρω και Calvin Klein, Hilfiger, Boss, αλλά έχω κολλήσει με τα 5 πρώτα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 προσωπικα Levi's,παλιοτερα εβαζα τα edwin που διαφημιζε ο jonny depp.εχω και καλυτερες μαρκες αν και δεν τα φοραω λογω της δουλειας που κανω. στις κοπελες παντως πανε τα dieselakia,ειναι τρομερα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Levi's και παλι Levi's!! :p :p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Armani, D&G, Prada, Moschino και Zegna. Παλιά είχε τύχει να πάρω και Calvin Klein, Hilfiger, Boss, αλλά έχω κολλήσει με τα 5 πρώτα... ρε veco, Levis δε παιρνεις?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Armani, D&G, Prada, Moschino και Zegna. Παλιά είχε τύχει να πάρω και Calvin Klein, Hilfiger, Boss, αλλά έχω κολλήσει με τα 5 πρώτα... Οκ τα Armani είναι οκ, έχουν μερικά ωραία κομμάτια... και τα D&G έχουν ωραία σχέδια αλλά δεν μου πολυαρέσει η εφαρμογή τους... τα υπόλοιπα τα βρίσκω πολύ κλασικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Βλεπω ανεβηκε παλι το θεμα μου..!! :) Ειχα παρει τα Χριστουγεννα δυο πολυ ωραια τζινακια ενα Ralph Lauren και ενα DKNY τα οποια μ'αρεσουν παρα παρα πολυ... Loose το RL και Regular το DKNY.... Tα εχω ευχαριστηθει παρα πολυ..!! Αξιζαν τα λεφτα τους...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 συνήθως diesel γιατ μου αρεσει η εφαρμογη τους πανω μου Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lampros_1988 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 yparxoyn kai ta wragler......!!!!!!!!!!!!! Παράθεση VOLKSWAGEN GOLF..μια ιστορια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 yparxoyn kai ta wragler......!!!!!!!!!!!!! Μια φορα αγορασα ενα slim γραμμης και αποδειχτηκε πατατα!:( ακομη στη ντουλαπα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εδώ και δέκα χρόνια μόνο Armani Jeans ! Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εδώ και δέκα χρόνια μόνο Armani Jeans ! Δικός μας κι εσύ... :up: Άσχετο, αλλά έχουν πέσει οι τιμές τους... Κοίταγα σήμερα στο Attica κάποια και έπαιζαν γύρω στα 130 - 150 ευρώ... :wacko: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Τα απλά ναι. Αλλά αν θες κάποιο με φερμουαράκι ή άλλα "κολπάκια" φτάνεις άνετα τα 300 :blink: :blink: Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Τα απλά ναι. Αλλά αν θες κάποιο με φερμουαράκι ή άλλα "κολπάκια" φτάνεις άνετα τα 300 :blink: :blink: Βασικά δύο εντελώς κλασσικά μονόχρωμα που είδα και μου άρεσαν - κάπως - ήταν στα 132 αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Βασικά δύο εντελώς κλασσικά μονόχρωμα που είδα και μου άρεσαν - κάπως - ήταν στα 132 αν δεν κάνω λάθος... μηπως ηταν τιμη με εκπτωση.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εγω δεν εχω καποια σταθερη μαρκα, απ'ολα.:) Το τελευταιο που απεκτησα ειναι Moritz. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εγω παλι τζην παιρνω παντα Levis τα θεωρω τα καλυτερα και εφαρμοζουν πολυ καλα πανω μου!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Απο το pull and bear δεν ψωνιζει κανενας τζιν???????:blink: :blink: :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Απο το pull and bear δεν ψωνιζει κανενας τζιν???????:blink: :blink: :blink: Απο που??? Πρωτη φορα το ακουω:confused: :confused: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Απο που??? Πρωτη φορα το ακουω:confused: :confused: Εχει στο mall αλλα ξεκινησε απο αθηνα-ομονοια! Εχει καλα τζινακια (τουλαχιστον τα γυναικεια) και με εχουν βολεψει... Εξαλλου καμια ορεξη δεν εχω να σκαω ποσα σαν αυτα που διαβασα παραπανω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Pull and bear είναι κατάστημα τύπου H&M, Zara κ.α. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω από Levi's, αλλά δεν το βρήκα κάπου ακόμη είναι το 511. Από τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει πολύ καλά slim fit/narrow leg κομμάτια η Levi's. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 pull and bear έχει κι εδώ στο Ηράκλειο ( Κρήτης ) και είναι από τα πρώτα μέρη που επισκέπτομαι για τις αγορές μου.Έχει ωραία και σχετικά φτηνά πραγματάκια.Από κει έχω πάρει 2 τζιν,40 ευρώ το καθένα και με έχουν καταβολέψει.Δεν θα έδινα με τίποτα πάνω από 60 ευρώ για ρούχο όπως κάποια άλλα άτομα εκτός αν ήταν κάτι που πραγματικά μου άρεσε και είχα και τα λεφτά για να τα ξοδέψω εκεί. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 μηπως ηταν τιμη με εκπτωση.;) Σϊγουρα όχι. Ήταν από τις νέες παραλαβές... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Pull and bear είναι κατάστημα τύπου H&M, Zara κ.α. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω από Levi's, αλλά δεν το βρήκα κάπου ακόμη είναι το 511. Από τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει πολύ καλά slim fit/narrow leg κομμάτια η Levi's. Εδώ όλοι levis φορούν :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts