Jump to content

Πόσο χαμηλά μπορείτε να φτάσετε γι' αυτόν/αυτήν;

doc_MariaG
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

gia authn i gia auton...exete pesei pote toso xamila pou na lete "den vgainei apotelesma alla egw tha sinexisw na prospathw...mia dio treis.......peninta treis..pou tha paei tha pesei!"....me liga logia posa mporeite na kanete gia ta matia tou/ths mono?kai posa epitrepete na kanete?
8/11 colonial ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής :yahoo:

agree.ama xaseis tin aksioprepeia sou arxizoun na se lypounte.kai den prepei pote na ftaseis ekei,mono kako ston eayto sou kaneis kai tipota allo
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Άμα δω πως υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι, ότι και ο Nrg. Αν δεν βγαίνει πουθενά, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές :rolleyes: .

Κοιτα, οταν την ειδα ημουν στην κορυφη ενος ουρανοξυστη ενω εκεινη στο στο δρομο σε ενα καφε. Ε... επρεπε να κατεβω 87 οροφους για να την δω απο κοντα και να της πω ποσο ******* που τα εφτιαξε με τον καλυτερο μου φιλο.

Εσας μπορει να σας φανει σαχλο εγω ομως εχω πεσει στο πατωμα και κυλιεμαι! :rotfl: :p

πάντα κοιτάω τον εγωισμό μου. Αν νιώσω ότι μια πράξη μου θα πληγώσει τον εγωισμό μου τότε δεν το δοκιμάζω καν...δηλαδή σπάνια να κάνω κάτι...δεν μου έχει τύχει ποτέ να πω ότι γι αυτήν αξίζει να ρίξω τον εγωισμό μου και να κάνω τα πάντα...όχι..για μένα ρίξιμο του εγωισμού=χάσιμο αξιοπρέπειας...μπορεί να είμαι λάθος αλλά έτσι σκέφτομαι και έτσι νιώθω...άποψη μου...

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

για αγορι δεν εχω πεσει ποτε τοσο χαμηλα κ ουτε προκειτε...τουλαχιστον ετσι λεω τωρα...

αλλα για φιλιες πεφτω πολυ χαμηλα δυστυχως,παρολο που μετα το μετανοιωνω αφανταστα ακομη κ αν υπαρξει αποτελεσμα...

αλλα το εχω κανει κ εχω φαει τα μουτρα μου

δεν αξιζει να πεσεις χαμηλά για καποιοα χωρις να υπαρχει ανταποκριση:!: τωρα στην μονη περιπτοση που θα εκανα τα παντα για αυτην πουυ ειμαι μαζι θα ηταν αν ειχα κανει καμια απατεονια και θα ζητουσα με καθε τροπο συνχορεση:D

http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg

GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/

Guest lagoudakis
δυστυχως ειμαι εγωιστης σε βαθμο υπερβολικο και λυπαμε για την κατασταση μου:mad: εχω χασει απο την συμπεριφορα μου αλλα ο χαρακτηρας δεν αλλαζει δυστυχως παιδια:( καλο ειναι να υπαρχη μια μεση κατασταση σε ολα,αλλα ειπαμε.....

Μεχρι εκει που δεν χανω την αξιοπρεπεια μου.

Nrg δεν παραθέτω μόνο το δικο σου ποστ, αλλά και όλων των άλλων παιδιών που έχουν παρεμφερή άποψη με τη δικη σου.

Αρα, δεν πέφτεις καθόλου χαμηλά. Αν δεν χάνεις την αξιοπρεπεια σου, δεν πεφτεις καθόλου.

Που σημαινει κατ' ουσίαν, ότι δεν εχεις ερωτευτεί (ξανα ειχα αγαπήσει, κι αρρώστησα καιρό, που λεει και το τραγούδι) τοσο πολυ που να μη σε νοιάζουν τετοιες "λεπτομέρειες".

Δεν το λεω προσωπικά σε σενα, αλλά όπως ειπα και πριν, σε όλα τα παιδιά (και στον κύριο Λαγουδάκη επισης :p ).

Ο Ερωτας αυτο σημαινει: χάνεις το μυαλο σου, τον ίδιο σου τον εαυτο και δε σ' ενδιαφερει τπτ άλλο παρά ο άνθρωπος που γι' αυτον ζεις κι αναπνεεις κι αισθάνεσαι και κινεισαι. Χωρις αυτον, δεν επιβιώνεις (συναισθηματικά και όχι μονον). Για τον μαρασμο, έχετε ακουσει ποτέ?

Ναι, γύρω στα 20, επεσα κι εγώ χαμηλάαα, αλλά δε μ' ενοιαζε καθόλου! Αργησα λιγάκι να σηκωθώ :O ,αλλά, δε μπορώ να πω ότι μετανοιωσα για τπτ.

Nrg δεν παραθέτω μόνο το δικο σου ποστ, αλλά και όλων των άλλων παιδιών που έχουν παρεμφερή άποψη με τη δικη σου.

Αρα, δεν πέφτεις καθόλου χαμηλά. Αν δεν χάνεις την αξιοπρεπεια σου, δεν πεφτεις καθόλου.

Που σημαινει κατ' ουσίαν, ότι δεν εχεις ερωτευτεί (ξανα ειχα αγαπήσει, κι αρρώστησα καιρό, που λεει και το τραγούδι) τοσο πολυ που να μη σε νοιάζουν τετοιες "λεπτομέρειες".

Δεν το λεω προσωπικά σε σενα, αλλά όπως ειπα και πριν, σε όλα τα παιδιά (και στον κύριο Λαγουδάκη επισης :p ).

Ο Ερωτας αυτο σημαινει: χάνεις το μυαλο σου, τον ίδιο σου τον εαυτο και δε σ' ενδιαφερει τπτ άλλο παρά ο άνθρωπος που γι' αυτον ζεις κι αναπνεεις κι αισθάνεσαι και κινεισαι. Χωρις αυτον, δεν επιβιώνεις (συναισθηματικά και όχι μονον). Για τον μαρασμο, έχετε ακουσει ποτέ?

Ναι, γύρω στα 20, επεσα κι εγώ χαμηλάαα, αλλά δε μ' ενοιαζε καθόλου! Αργησα λιγάκι να σηκωθώ :O ,αλλά, δε μπορώ να πω ότι μετανοιωσα για τπτ.

μα γιατί να πέσεις χαμηλά και να χάσεις την αξιοπρέπεια σου όταν ο άλλος ή η άλλη δεν το εκτιμά και δεν τον/την ενδιαφέρει?

Amanitou City

αρκετά..και μέχρι τώρα έχω ρίξει αρκετά τον εγωισμό μου για να είμαστε μαζι σήμερα...:O αλλα έχει κάνει και εκείνη το ίδιο και έχει θυσιάσει πολλά για μας οπότε αξίζει...:O :yahoo:

μα γιατί να πέσεις χαμηλά και να χάσεις την αξιοπρέπεια σου όταν ο άλλος ή η άλλη δεν το εκτιμά και δεν τον/την ενδιαφέρει?

εξαρτάται την περίπτωση αλλα πιστεύω οτι αξίζει να πέσεις γιατι ενδιαφέρει εσένα και είναι χειρότερο αργότερα να πεις: "και αν είχα κάνει κάποιες κινήσεις και αν με αυτές τις κινήσεις είχε αλλάξει κάτι ? και αν... και αν..?" ενω αν προσπαθήσεις ξέρεις οτι προσπάθησες τουλάχιστον.... :)

(αλλα πάντα ανάλογα την περίπτωση έτσι? μην γίνουμαι και λαλακες..)

Γιατι δε μπορεις να κανεις αλλιώς.

να με προσέχεις... γιατί έχω πέσει χαμηλά,έχω πέσει χαμηλά.μάτια μου γλυκά να με αντέχεις...

Ναι,μπορώ να πέσω χαμηλά.Να την λατρέψω.Να νιώσει πως είναι το κέντρο του κόσμου.Οταν είμαι ερωτευμένος χάνομαι στην ζάλη μου και δίνω την καρδιά μου.Στο χέρι της είναι να παίξει μαζί της ή να την κρατήσει όπως πρέπει.Κι αν πληγωθώ,που θα πάει θα σταθώ ξανά στα πόδια μου!

Ο έρωτας κάνει θαύματα...

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί, όπως λέει και το σποτάκι ραδιοφωνικού σταθμού... Η καρδιά έχει λόγους που η λογική αγνοεί.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Πολύ σωστά λέγεις αγαπητή μου.. ;)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Γιατι δε μπορεις να κανεις αλλιώς.

εδώ διαφωνώ...και βέβαια έχεις επιλογές!!Αν για κάποιον/κάποια δεν τον/την νοιάζεις τότε δεν αξίζει να πέσεις χαμηλά!Γιατί όπως πολύ απλά θα μπορούσες να πεις μετά από καιρό "αν έκανα αυτό κι εκείνο και αν και αν..." πολύ απλά μπορείς να πεις (και για εμένα είναι σίγουρο) "γιατί τα έκανα όλα αυτά και έπεσα τόσο χαμηλά αφού δεν αξίζει!!??!" και πίστεψε με τότε θα νιώσεις πολύ χειρότερα! Προσωπικά προτιμώ να πω "τι θα γινόταν αν έκανα αυτό...?" παρά να ντρέπομαι μετά. Προσωπική μου άποψη πάντα.

Amanitou City

Το οτι θα κανω ολα αυτα " χάνεις το μυαλο σου, τον ίδιο σου τον εαυτο και δε σ' ενδιαφερει τπτ άλλο παρά ο άνθρωπος που γι' αυτον ζεις κι αναπνεεις κι αισθάνεσαι και κινεισαι. Χωρις αυτον, δεν επιβιώνεις" σημαινει οτι θα πρεπει να χασω και την αξιοπρεπεια μου? Δεν το νομιζω...:)

Οι περισσοτεροι καποια στιγμη εχουμε πεσει πολυυυυυυυ χαμηλα, και η αξιοπρεπεια πηγε περιπατο, απλα καλο ειναι να προσπαθουμε να την κραταμε γιατι στο τελος αν δεν γινει και κατι μονο αυτη θα μας εχει (?) μεινει. Βεβαια εξω απο το χορο...

Tραγικά χαμηλά μπορώ να πω, αλλά ευτυχώς ο άνθρωπος είναι πλασμένος να ανταπεξέρχεται και ανορθώνεται μετά από μία καταχαράκωση του ψυχοσυναισθηματικού του κόσμου με ότι αυτό καλό συνεπάγεται για την συνέχεια.

Το παν είναι η εμπειρία και αυτό που αποκομίζεις όταν κάνεις τον απολογισμό σου χρόνια μετά και γνωρίζεις ότι έστω και αυτός ο αυτο-εξευτελισμός (περί τούτου πρόκειται σε ψυχρή αντιμετώπιση), ήταν ικανός να σου δώσει τα ψυχικά φορτία για τα χρόνια που έπονται.

The Future Belongs To The Brave

πολυ απλα θα του καταστρεψω την ζωη με καθε κοστος.

και λυπαμε αυτον που θα μπει στον δρομο μου να με εμποδισει...

(εχω φτασει να δηλητηριασω ατομο... και φυσικα να μην υποψιαστει κανεις για μενα το παραμικρο...)

Γιατί, όπως λέει και το σποτάκι ραδιοφωνικού σταθμού... Η καρδιά έχει λόγους που η λογική αγνοεί.

autous tous logous thelw na mathw ki egw...kai na simfwnisw episis kai me tin garfield pou eipe kati gia ta 20 ths....erxomai loipon na anarwtithw...mhpws telika ftaiei i ilikia????

kai an thelei kapoios as pei 2 logia gia to deutero skelos tis erwtiseis mou...poso epitrepetai na xeperaseis ta oria?

8/11 colonial ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής :yahoo:

εγω πρεπει να εχω πεσει μεχρι τον πατο για την πρωην μου.

Με παρατησε για γκομενο την πρωτη φορα, πηγα αγγλια και την παρακαλουσα να γυρισει. μετα απο δυο χρονια παλι τα ιδια, αυτην την φορα πηγα αμερικη παρακαλωντας και πλαι. την τριτη φορα ξυπνησα και της πληρωσα το ταξι απο Λειβαδια προς το Ελ. Βενιζελος ;) πανε τρια χρονια απο τοτε, ουτε φωνη ουτε ακροαση, μαλλον βρηκε αλλον μ@λ@κ@ να του τα πρηζει

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.