billakosss Δημοσιεύτηκε April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 28, 2006 σιγουρα ολοι μας κανουμε σαρδαμ! οποτε ξεκινηστε και πειτε τα ολα!!!:lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΕΙΟΥ: Και τωρα, η βασιλισσα Φρειδερικη βγαζει απο την κλειτοριδα (κληρωτιδα) το λαχνο νουμερο 123456... (η τυχη του εκφωνητη εκτοτε αγνοειται :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 βασικά το έχω γράψει και κάπου αλλού αλλά εδώ είναι το καλύτερο μέρος! το αφεντικό μου πριν καιρο μιλούσε με ένα πελάτη στο τηλέφωνο που ήθελε να φέρει τον υπολογιστή του για service. και αντι να του πει οτι πρέπει να σώσει τα αρχεία του ...του είπε να σώσει τα αρχ*δια του!!! και χτές με ρώτησε η μάνα μου τι έφαγα και είπα χοιρινάκι φιλετό...ενω είχα φάει φιλετάκι χοιρινό... ε εντάξει δεν είναι και το καλύτερο μου σαρδάμ έχω πει και πολύ καλύτερα αλλά τωρα δεν θυμάμαι./ θα θυμηθώ ομως...... Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Ενα από τα καλλίτερα που έχω ακούσει είναι το: μουνας γελάκι!!:p :lol: :p :lol: :p :lol: :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Καλα βρε Κλις, την κανονική φράση, που την ειπε? Σε κοπέλα? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Καλα βρε Κλις, την κανονική φράση, που την ειπε? Σε κοπέλα? :confused: Οχι... το έλεγε σε κάποιον που είχε ένοχο ύφος :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Ο πατέρας μου μιά φορά όταν οδηγούσε με το αμάξι κι εγω ήμουν μικρός, στον δρόμο που μιλούσαμε μου έδειχνε τα μικρά αντικείμενα που βάζουν στο δρόμο κάτω, που αντανακλά το βράδυ το φως των αυτοκινήτων, τα λεγόμενα "τα μάτια της γάτας", μου τα είπε "τα γάτια της μάτας"!!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Εγω παλι σε μια ταινια, αντι να πω 'Τα πλοκαμια του τρομου' ειπα 'τα παλαμαρια του τρομου'.:X Μπροστα σε ολη την οικογενεια... :lol:Ρεζιλι εγινα....:tease: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 συνήθως γράφω στο κινητό μου με τ9. ήμουν λοιπόν στο δρόμο οδηγούσα και έστελνα μήνυμα γιατί ήθελα το βράδυ να πάω να δω τον εξορκισμό της Εμιλυ Ρόουζ. οπότε γράφω: θες το βράδυ να πάμε να δουμε τον εξοπλισμό της Εμιλυ Ρόουζ?????? απο τότε όλοι μου λένε καλός ο εξοπλισμός, έτσι??? Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Καλα βρε Κλις, την κανονική φράση, που την ειπε? Σε κοπέλα? :confused: είναι από το παρακάτω quote: ΜΗΧΑΝΟΥΣΑ ΕΝΑ ΟΔΗΓΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑ ΜΙΑ ΛΕΜΟΜΕΝΗ ΠΑΓΟΝΑΔΑ!ΜΥΡΜΗΓΚΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΘΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΦΩΝΑ!Α... ΜΟΥΝΑΣ ΓΕΛΑΚΙ... Ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 κοίτα φίλε! μια αδερφή σαν του μηχανού σου :lol: βλέποντας μια μηχανή σαν του αδερφού παλιού φίλου :p Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 γερμανιες μπαταρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Σε αναφορά λόχου. Βγαίνει ένα παλικάρι για να ζητήσει άδεια. Είχε ζήσει πολλ΄'α χρόνια Γερμανία το παλικάρι και δεν μιλούσε πολύ καλά ελληνικά και πάει να παρουσιαστεί... «Στρ.... Στρ.. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ .....» Της πόρνης έγινε από τα γέλια. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 ειπε ο κοκορας τον πετεινο κεφαλα..... :) Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 ειχα κατσει με την ξαδερφουλα μου στο χωριο και αραζαμε, οποτε καθε απογευμα αναβαμε κατι πυρσους για να διωχνουν τα κουνουπια, και καθε φορα που τους αναβε λεγαμε για πλακα "θα κανουμε παγανιστικες τελετες" ε ενα απογιομα τις αναβει, και με το που την βλεπω της λεω: "α θα κανουμε παγανιστικες τελεστετ?" (!!!!!!!) Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 enas filos mou : skase kai mila Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Kai ena allo. Ekpaideysh gia athoriva opla. Mas peigrafei o Anthipoloxagos pws kineisai sto skotadi kai pas apo pisw apo ton allo kai tou koveis to larygi. "Kai opws eisai apo pisw tou, tou travas to kefali pros ta pisw kai tsaaaak tou koveis tous orxeis..." Tis xordes (fwnhtikes) ithele na pei. TO gelio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Παρουσιαστης αντι να πει "ανωμαλο δρομο γυναικων" ειπε "δρομο ανωμαλων γυναικων" Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 O M. Μαυρομάτης σε περιγραφή ποδοσφαιρικού αγώνα: Περνάει ο Αρνί εεε συγγνωμή ο Αρνί (και πάλι), προσποιήσεις από τον Ανρί (επιτέλους)....:D Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Πω, πω, τι έπαθα χθές βράδυ: Πάω σε ένα μπάρ όπου έρχεται να μας σερβίρει ένα απίστευτο μωρό....και τι της είπα? Καλημέρα!! Μπέρδεψα τα λόγια μου κανονικά (βούλωσα που λέει κι ο catman) . Και βέβαια το μωρό έλιωσε στα γέλια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Γελασε και το καρδαλο πατσικι... Απο φιλο :p Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Ένας καθηγητής μου: οι τρομοκράτες έριξαν στη Νέα Υόρκη τους τρεις δίδυμους πύργους.:lol: Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Ένας καθηγητής μου: οι τρομοκράτες έριξαν στη Νέα Υόρκη τους τρεις δίδυμους πύργους.:lol: :lol: :lol: με τρελα και πορδελα ο καθηγητης! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Εγώ στην κόρη μου σημερα το μεσημερι: και βέβαια θα σου ισιώσω τα ποδια αν μου τριψεις τα μαλλιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Μνήμα εξυπηρέτησης πελατών.... (συνάδερφος) Κουμπίστε το πατί :lol: :lol: (εγώ) Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts