Jump to content

Γράψτε τα καλύτερα σαρδάμ

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σιγουρα ολοι μας κανουμε σαρδαμ!

οποτε ξεκινηστε και πειτε τα ολα!!!:lol:

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 96
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΕΙΟΥ:

Και τωρα, η βασιλισσα Φρειδερικη βγαζει απο την κλειτοριδα (κληρωτιδα) το λαχνο νουμερο 123456...

(η τυχη του εκφωνητη εκτοτε αγνοειται :lol: )

βασικά το έχω γράψει και κάπου αλλού αλλά εδώ είναι το καλύτερο μέρος! το αφεντικό μου πριν καιρο μιλούσε με ένα πελάτη στο τηλέφωνο που ήθελε να φέρει τον υπολογιστή του για service. και αντι να του πει οτι πρέπει να σώσει τα αρχεία του ...του είπε να σώσει τα αρχ*δια του!!!

και χτές με ρώτησε η μάνα μου τι έφαγα και είπα χοιρινάκι φιλετό...ενω είχα φάει φιλετάκι χοιρινό... ε εντάξει δεν είναι και το καλύτερο μου σαρδάμ έχω πει και πολύ καλύτερα αλλά τωρα δεν θυμάμαι./ θα θυμηθώ ομως......

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

Ενα από τα καλλίτερα που έχω ακούσει είναι το:

μουνας γελάκι!!:p :lol: :p :lol: :p :lol: :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

Καλα βρε Κλις, την κανονική φράση, που την ειπε? Σε κοπέλα? :confused:

Οχι... το έλεγε σε κάποιον που είχε ένοχο ύφος :rolleyes: :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

Ο πατέρας μου μιά φορά όταν οδηγούσε με το αμάξι κι εγω ήμουν μικρός, στον δρόμο που μιλούσαμε μου έδειχνε τα μικρά αντικείμενα που βάζουν στο δρόμο κάτω, που αντανακλά το βράδυ το φως των αυτοκινήτων, τα λεγόμενα "τα μάτια της γάτας", μου τα είπε "τα γάτια της μάτας"!!!

Εγω παλι σε μια ταινια, αντι να πω 'Τα πλοκαμια του τρομου' ειπα 'τα παλαμαρια του τρομου'.:X Μπροστα σε ολη την οικογενεια... :lol:Ρεζιλι εγινα....:tease:
[sIGPIC][/sIGPIC]

συνήθως γράφω στο κινητό μου με τ9. ήμουν λοιπόν στο δρόμο οδηγούσα και έστελνα μήνυμα γιατί ήθελα το βράδυ να πάω να δω τον εξορκισμό της Εμιλυ Ρόουζ. οπότε γράφω: θες το βράδυ να πάμε να δουμε τον εξοπλισμό της Εμιλυ Ρόουζ?????? απο τότε όλοι μου λένε καλός ο εξοπλισμός, έτσι???

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

Καλα βρε Κλις, την κανονική φράση, που την ειπε? Σε κοπέλα? :confused:

είναι από το παρακάτω quote:

ΜΗΧΑΝΟΥΣΑ ΕΝΑ ΟΔΗΓΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑ ΜΙΑ ΛΕΜΟΜΕΝΗ ΠΑΓΟΝΑΔΑ!ΜΥΡΜΗΓΚΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟΘΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΦΩΝΑ!Α... ΜΟΥΝΑΣ ΓΕΛΑΚΙ... Ε?

κοίτα φίλε! μια αδερφή σαν του μηχανού σου :lol: βλέποντας μια μηχανή σαν του αδερφού παλιού φίλου :p

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε αναφορά λόχου. Βγαίνει ένα παλικάρι για να ζητήσει άδεια. Είχε ζήσει πολλ΄'α χρόνια Γερμανία το παλικάρι και δεν μιλούσε πολύ καλά ελληνικά και πάει να παρουσιαστεί...

«Στρ.... Στρ.. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ .....»

Της πόρνης έγινε από τα γέλια. :lol:

ειχα κατσει με την ξαδερφουλα μου στο χωριο και αραζαμε, οποτε καθε απογευμα αναβαμε κατι πυρσους για να διωχνουν τα κουνουπια, και καθε φορα που τους αναβε λεγαμε για πλακα "θα κανουμε παγανιστικες τελετες"

ε ενα απογιομα τις αναβει, και με το που την βλεπω της λεω: "α θα κανουμε παγανιστικες τελεστετ?" (!!!!!!!)

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Kai ena allo. Ekpaideysh gia athoriva opla. Mas peigrafei o Anthipoloxagos pws kineisai sto skotadi kai pas apo pisw apo ton allo kai tou koveis to larygi.

"Kai opws eisai apo pisw tou, tou travas to kefali pros ta pisw kai tsaaaak tou koveis tous orxeis..."

Tis xordes (fwnhtikes) ithele na pei. TO gelio.

Παρουσιαστης αντι να πει "ανωμαλο δρομο γυναικων" ειπε "δρομο ανωμαλων γυναικων"

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

O M. Μαυρομάτης σε περιγραφή ποδοσφαιρικού αγώνα: Περνάει ο Αρνί εεε συγγνωμή ο Αρνί (και πάλι), προσποιήσεις από τον Ανρί (επιτέλους)....:D
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Πω, πω, τι έπαθα χθές βράδυ: Πάω σε ένα μπάρ όπου έρχεται να μας σερβίρει ένα απίστευτο μωρό....και τι της είπα? Καλημέρα!! Μπέρδεψα τα λόγια μου κανονικά (βούλωσα που λέει κι ο catman) . Και βέβαια το μωρό έλιωσε στα γέλια
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένας καθηγητής μου: οι τρομοκράτες έριξαν στη Νέα Υόρκη τους τρεις δίδυμους πύργους.:lol:
Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Ένας καθηγητής μου: οι τρομοκράτες έριξαν στη Νέα Υόρκη τους τρεις δίδυμους πύργους.:lol:

:lol: :lol: με τρελα και πορδελα ο καθηγητης!

Never Give Up:!:

Join friend!