Itchrist86 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Άντε καλορίζικο Μιχάλη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Καλορίζικο Μιχάλη. Καλές ακροάσεις. :) Πω πω, αναμνήσεις. Άντε, να το ξαναδώ από κοντά γιατί, πραγματικά, το είχα αγαπήσει και μου έχει λείψει. Πάρα πολύ όμορφο σε μαύρο. Δεν το έχω δει ποτέ από κοντά σε αυτό το χρώμα. Ποτέ δεν είναι αργά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Άντε καλορίζικο Μιχάλη! Ευχαριστω !:respect: Καλορίζικο Μιχάλη. Καλές ακροάσεις. :) Πω πω, αναμνήσεις. Άντε, να το ξαναδώ από κοντά γιατί, πραγματικά, το είχα αγαπήσει και μου έχει λείψει. Πάρα πολύ όμορφο σε μαύρο. Δεν το έχω δει ποτέ από κοντά σε αυτό το χρώμα. Ποτέ δεν είναι αργά. :) Ασε τι να λεμε,aπο κατασκευη αλλο πραγμα ! Με την οθονη ξενερωσα λιγο ,μετα απο iphone,htc hd ,5800, αλλα ηταν αναμενομενο :O Music tracks are uploading right now :music: Θα το δεις συντομα :happy: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 το πουλας;;;;; :D κοσμημα ειναι, τελειο... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Πολυ ωραιο! Με γεια (θελω και γωωωωωωωω:cry:)! Δεν νιωθετε λιγο περιορισμενοι χωρις καρτα μνημης? :worry: :( 8GB ειναι βεβαια αλλα και παλι.... Σχετικα με την μουσικη, τι το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα? Εννοω στην αναπαραγωγη. Εχει ξεχωριστο επεξεργαστη? Και η τιμη απο το eshop στα 320 πως σας φαινεται? Γιατι δεν κυκλοφορουν μεταχειρισμενα πουθενα? :lol::p Μεχρι ποτε θα υπαρχει? Οπως καταλαβαινετε ειμαι σε αναζητηση κινητου και εχω τρελαθει :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Ναι, έχει ειδικό τσιπ ήχου με αποτέλεσμα η ποιότητα και ένταση αναπαραγωγής, να μην συγκρίνεται με καμία άλλη συσκευή της αγοράς. Το κινητό σε αυτόν τον τομέα είναι μνημείο. 320 είναι πολλά για αυτή την συσκευή. Αν κοιτάξεις πόσο το πήραν τα παιδιά, θα καταλάβεις ότι, σήμερα, κανένας δεν θα δώσει ένα τέτοιο πόσο για μια προ πολλού ξεπερασμένη συσκευή. Αν το μοναδικό σου ενδιαφέρον είναι η ποιότητα από τα ακουστικα (το ηχείο του δεν λέει τίποτα), τότε ψάξε για καμία προφορά. Αλλιώς, κοίτα για κάτι άλλο. Τα τελευταία S60 έχουν παρά πολύ καλή αναπαραγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Βασικα θελω μια συσκευη που να παιζει καλα μουσικη, δεν θελω να κουβαλαω μαζι μου ipod κτλ... Τα καινουρια s60 δεν μου αρεσουν, και μου λειπει το 6600 μου:( Οποτε το n91 ειναι πιστευω πολυ καλη ευκαιρια... για μενα. Δεν με ενδιαφερουν καμερες κτλ (ισως gps), ουτε με χαλαει η οθονη, ειναι και 60αρι...:D Πιστευεις οτι 250 ευρω ειναι καλα για ενα 8αρι μεταχειρισμενο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Ναι, είναι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Ωραια... αντε να ερθει η επιδοτηση, αμα βρουμε και καποιον που πουλαει κανενα... nervous?:lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Μπα... Στο λέω εγγυημένα. :p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 250 ειναι πολλα.. Το εχω βρει απο εδω μεσα το 8αρι στα 150 και ηταν κομπλε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 παιδια help!!!!!!! εχω το Ν91 8GB... εχει φαει πολλες τουμπες... αλλα προχτες το κοπαναω κατω με οση δυναμη ειχα... αποτελεσμα?? να φυγει ενα κομματακι απο την προσοψη και να στραβωσει λιγο το καπακι... αυτα τα εφτιαξα δεν με νοιαζει... αυτο που δεν δουλευει ειναι η καμερα και ο σκληρος δισκος... μπορει και να χαλασαν στην επιχειρηση μου να το ανοιξω για να κουμπωσω λιγο ρο καπακι... ανεπιτυχως :( Τωρα θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω κανεναν οδηγο για να το ανοιξω μπας και βρω να συνδεσω το δισκο τουλαχιστον... η καμερα δεν με πολυνοιαζει... που μπορω να βρω εναν τετοιο οδηγο???? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 μακαρι να σε βοηθησει αυτο το βιντεο φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2009 Ευχαριστω φιλε μου... Τωρα να δουμε ποιο απο ολα αυτα ειναι ο σκληρος δισκος!! :P:P:P Ευχαριστω παντως :):):) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 καλησπερα σε ολους χθες μου εδωσε ενας φιλος ενα Ν91 8gb επειδη πηρε καινουργιο και το κρατησα επειδη παντα μου αρεσε,το προβλημα ειναι οτι ενω δουλευουν ολα τα υπολοιπα δεν βλεπει καθολου wifi routers, εκανα update και format hdd,ειναι καποιο προβλημα γνωστο η ετυχε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Δεν ειναι κατι "γνωστο"... Θα σου ελεγα να του κανεις μια αναβαθμιση στο λογισμικο του. Ειναι πολυ απλη διαδικασια και το κανεις μεσω του υπολογιστη σου. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 edit:το προβλημα λυθηκε βαζοντας χειροκινητα τις ρυθμισεις lan ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orlando Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Γειας σας παιδες και χρονια πολλα , ξερετε ποσο παει πλεον να πουλησω ενα μεταχειρισμενο Ν91 4GB ??? ευχαριστω :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 100 με 130 ευρω. Αναλογα και με την κατασταση του. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Nervous, πως παει? Tο δουλευεις ακομα ως mp3 player? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλή Χρονιά ! :) Που και που ,το δουλεύω και αυτό !:D Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ωραιος! Καποια πραγματα ειναι σταθερη αξια. Ρε παιδια,χωρις μουσικη δεν την παλευω... Χωρις την ενταση και πιοτητα του Ν91 επισης. Μαζι με το μαυρο Ν95 μου ειναι εδω και καιρο τα δυο "αγαπημενα" μου τουβλακια! Αφηστε που πολυς κοσμος οταν το βλεπει ετσι αστραφτερο και ατσαλινο δεν μπορει να μην σχολιασει θετικα :p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Τα καταφερα παλι, την εκανα την @#$%^& μου:( Ειχα ανοιξει το κινητο για να το καθαρισω (ακουσον ακουσον τι κανει ο ανθρωπος οταν βαριεται ετσι...!:wacko:) και αφου τελειωσα και πηγα να το μονταρω εσπασα εκεινο το καρφακι που πεταγεται πανω αποτην οθονη τυ κινητου. Μιλαω για τον διακοπτη. οποτε τωρα..μονο με "κλειδωμα συσκευης" μπορω να κλειδωνω το κινητο (και ειναι σπαστικο). Αυτος ο διακοπτης (το μικρο "τσουτσουνακι" που πανω του θυληκωνει ο διακοπτης κλειδωματος) ειναι κολλημενος στην πλακετα... οποτε?? μονο με αλλαγη κινητου φτιαχνει? Τι γραφω και γω τετοια ωρα και σας ζαλιζω Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 ναι απο οτι ξερω γιατι και εμενα εσπασε και πηγα στην alpha copy και μου ειπαν οτι δεν γινεται μονο με αλαγη πλακετας Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 ναι απο οτι ξερω γιατι και εμενα εσπασε και πηγα στην alpha copy και μου ειπαν οτι δεν γινεται μονο με αλαγη πλακετας Eνταξει , εκανα μια "μοντα" και δουλευει παλι:p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts