nikoskat Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Ρε ****το μου έχει σπάσει τα νεύρα. Πώς θα το κάνω να κρατήσει στη μνήμη του WPA key του WiFi μου; Όλο μου το ζητάει... :mad: μενου>εργαλεια>ρυθμισεις>συνδεση>σημεια προσβασης>επιλογες>νεο :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panais7 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Χρησιμοποιώ εδώ και 15 μήνες ένα N91 ασημένιο (4GB) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η βασική του χρήση είναι φυσικά για μουσική, για μεταφορά μικρών αρχείων, για να βλέπω τα email και για να μπαίνω φυσικά στο Live Messenger. Τους τελευταίους 3-4 μήνες, όταν ενεργοποιώ το WiFi για να συνδεθώ στο internet, η συσκευή ζεσταίνεται και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που εξαντλεί την μπαταρία μέσα σε 1-5 ώρα maximum (από πλήρη φόρτιση). Κυρίως στο MSN που το έχω συνέχεια ανοιχτό, ζεσταίνεται απίστευτα. Έχω 2 μπαταρίες και συμπεριφέρεται το ίδιο και στις 2. Η συσκευή αντικαταστάθηκε με καινούργια από την ALPHA COPY πιστεύοντας πως είναι προβληματική η συσκευή. Δυστυχώς το κάνει και στην καινούργια συσκευή. Βέβαια για ένα πολύ μικρό διάστημα χρησιμοποιώντας την συσκευή σε ποικίλα Access Points δεν το ζεσταινόταν, αλλά πολύ γρήγορα άρχισε να ζεσταίνεται και πάλι, χρησιμοποιώντας το στα ίδια Access Points. Χωρίς να έχω τίποτα περίεργα εγκατεστημένα applications και skins το πρόβλημα παραμένει. Το software που χρησιμοποιώ είναι τα εξής: UltraIM Pro, Live Messenger Client και το Yahoo! Go. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει??? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 δε μου φαινεται περιεργο. και το Ν91 και το qtek που εχω ζεσταινονται, πολυ θα ελεγα, οπως και στη βιντεοκληση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Χρειάστηκε κανείς να αλλάξει μπαταρία στο Ν91; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Χρειάστηκε κανείς να αλλάξει μπαταρία στο Ν91; εγω εστειλα τα στοιχεια μου, ειναι στις μπαταριες για αλλαγη. παντως δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι τωρα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1996176#post1996176 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 εγω εστειλα τα στοιχεια μου, ειναι στις μπαταριες για αλλαγη. παντως δεν εχω καποιο προβλημα μεχρι τωρα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1996176#post1996176 Και εμένα αυτό μου έγραφε. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Παιδιά ψάχνω για divx player πρόγραμμα για το Ν91. Τα δύο τελευταία που κατέβασα κάνανε expire γύρω στη βδομάδα. Συγκεκριμένα: "Application expired! Testing version expired. Please download latest version." Help!! Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Παιδιά ψάχνω για divx player πρόγραμμα για το Ν91. Τα δύο τελευταία που κατέβασα κάνανε expire γύρω στη βδομάδα. Συγκεκριμένα: "Application expired! Testing version expired. Please download latest version." Help!! Δες xxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeZaS Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Paidia exw to N91 asimenio 4GB. Kai ksagnika mou emfanise to eksis problima, enw doulebe kanonika kapoia stigmi piga na sikwsw to tilefono kai arxise na akougete ena enalasomeno xxxxxxxxxx. Pistepsa oti efage kolima to eklisa kai to ksanaanoiksa alla to idio problima. To piga stin NOKIA kai mou eipan na to paw se allo katastima kai oti exei priblima i plaketa! Pistebw omws oti den to koitaksan kan dioti me anoixti akroasi paizei kanonika kai me hands free kai bluetooth to idio. Kserei kaneis ti paizei??? Παράθεση AEK ATHENS F.C. FOR EVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Το Ν91 υποστηρίζει το Voip; Όλα τα κινητά τηλέφωνα που ενσωματώνουν Wi-Fi υποστηρίζουν απαραιτήτως και τη συγκεκριμένη δυνατότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. September 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2007 Το Ν91 υποστηρίζει το Voip; Όλα τα κινητά τηλέφωνα που ενσωματώνουν Wi-Fi υποστηρίζουν απαραιτήτως και τη συγκεκριμένη δυνατότητα; το υποστηριζει φυσικα!αρκει να εχεις συνδεση στο ιντερνετ κ το καταλληλο προγραμμα! Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kary Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 παιδια καλησπερα.θα ηθελα την βοηθεια σας.ειμαι στα προθυρα αγορας του n91 και θα ηθελα τη γνωμη οσων κατεχουν το εν λογω κινητο.βασικα θελω να ρωτησω μερικα πραγματακια: 1)το μεγεθος ειναι οντως τοσο μεγαλο?το βαρος? 2)απο μπαταρια πως ειναι τα πραγματα? 3)το μεγεθος της οθονης προβληματιζει στην περιηγηση στο internet? 4)γενικα τι θα με συμβουλευατε να κανω? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 παιδια καλησπερα.θα ηθελα την βοηθεια σας.ειμαι στα προθυρα αγορας του n91 και θα ηθελα τη γνωμη οσων κατεχουν το εν λογω κινητο.βασικα θελω να ρωτησω μερικα πραγματακια: 1)το μεγεθος ειναι οντως τοσο μεγαλο?το βαρος? 2)απο μπαταρια πως ειναι τα πραγματα? 3)το μεγεθος της οθονης προβληματιζει στην περιηγηση στο internet? 4)γενικα τι θα με συμβουλευατε να κανω? ευχαριστω! Το μέγεθος καθώς και το βάρος του είναι αρκετά μεγάλα...αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ καλή. Το μέγεθος της οθόνης είναι αλήθεια πως δεν ενδείκνυται για σερφάρισμα στο net (μόλις 176x208 pixel), επίσης θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε τριξίματα και πεσίματα λόγω του σκληρού δίσκου που έχει. Η ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής όμως υπερέχει έναντι άλλων «music» κινητών. Τώρα ανάλογα τι θέλεις εσύ περισσότερο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kary Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Το μέγεθος καθώς και το βάρος του είναι αρκετά μεγάλα...αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ καλή. Το μέγεθος της οθόνης είναι αλήθεια πως δεν ενδείκνυται για σερφάρισμα στο net (μόλις 176x208 pixel), επίσης θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε τριξίματα και πεσίματα λόγω του σκληρού δίσκου που έχει. Η ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής όμως υπερέχει έναντι άλλων «music» κινητών. Τώρα ανάλογα τι θέλεις εσύ περισσότερο... ευχαριστω.αν το μονο αρνητικο στην ολη υποθεση ειναι το μεγεθος και το βαρος τοτε νομιζω πως θα το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 οντως η οθονη δεν ειναι καλη για σερφαρισμα...επισης εχω παρατηρησει οτι υπαρχει προβλημα κ στη μνημη του. Οταν ανοιγεις μια σελιδα με πολλα γραφικα κλπ σταματαει η πλοηγηση (μερικες φορες κλεινει κ ο browser) κ σου εμφανιζει ενα μνμ οτι η μνημη εχει γεμισει κ να προσπαθησω να κλεισω ορισμενα προγραμματα για να συνεχισω. Φυσικα κ δεν τρεχω καποιο εξτρα προγραμμα. Τεσπα αυτο το προβλημα το εχουν ολα τα κινητα. Ειναι καθαρα music player με handsfree ομως. Το ηχειακι του ειναι μικρης εντασης(σε σχεση με το ngage που ειχα) η ποιοτητα του βεβαια πολυ ανωτερη. 8GB σκληρος ειναι κατι που θα σ αρεσει πολυυυυυυ :)...Μια βδομαδα μουσικη μπορεις να βαλεις. Η καμερα του ειναι αρκετα καλη...τις πρωινες ωρες. Οι βραδυνες ληψεις ειναι κακες. Λειπει το φλας. Ως βιντεοκαμερα ειναι αψογο. Ο δεκτης wifi 2.4GHz b/g ειναι αρκετα καλος. Μπορεις να εκμεταλευτεις ολες τις δυνατοτητες ενος wireless Access Point. Επισης μπορεις να κανεις κ διαφορετικα προφιλ κ να κρατησεις τις ρυθμισεις απο καθε AP που περνας... Σε γενικες γραμμες εμενα μου αρεσε. Λογω του οτι μετακινουμε με τα λεωφορεια συνεχεια ολη μερα καθε μερα το mp3 player μου εχει αποδειχθει σωτηριο. Ειδικα οταν σου τη σπανε ορισμενες θειες που χοντρο καθονται διπλα σου κ απλωνονται λες κ ξαπλωσαν σε ανακληνδρο βαζεις τα κλαρινα τερμα, bass booster κ σηκωνονται κ φευγουν...(δε κανω πλακα εχει γινει αρκετες φορες) το wifi με εχει βοηθησει απιστευτα! Ειναι παρα πολυ χρησιμο. Ειδικα οταν εισαι εν κινησει κ πρεπει οπωσδηποτε να ψαξεις για πληροφοριες οπως τηλεφωνα, διευθυνσεις απο μαγαζια κλπ. Το software του δεν επιδεχεται πολλες τροποποιησεις(οπως ολα τα symbian os s60 3rd edition) αλλα ειναι καλο κ σταθερο(τουλαχιστον το καινουργιο firmware) Εγω το πηρα..εσυ εξαρταται τη θελεις..δεν μπορω να σου πω ειναι το τελειο κινητο να το παρεις με κλειστα ματια αλλα ειναι ενα απο τα καλυτερα της αγορας οσον αφορα ποιοτητα επιδοσεις κ δυνατοτητες... Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 οντως η οθονη δεν ειναι καλη για σερφαρισμα...επισης εχω παρατηρησει οτι υπαρχει προβλημα κ στη μνημη του. Οταν ανοιγεις μια σελιδα με πολλα γραφικα κλπ σταματαει η πλοηγηση (μερικες φορες κλεινει κ ο browser) κ σου εμφανιζει ενα μνμ οτι η μνημη εχει γεμισει κ να προσπαθησω να κλεισω ορισμενα προγραμματα για να συνεχισω. Φυσικα κ δεν τρεχω καποιο εξτρα προγραμμα. Τεσπα αυτο το προβλημα το εχουν ολα τα κινητα. Αν δοκιμάσεις να σερφάρεις με Opera και όχι με τον built-in browser θα παρατηρήσεις μεγάλη διαφορά και στο θέμα της μνήμης. Επίσης προσαρμόζει το μέγεθος της σελίδας στην οθόνη του κινητού, κάνοντας πιο άνετο το browsing. Πάντως το σημαντικότερό προτέρημα του Ν91 είναι η ποιότητα αναπαραγωγής με ακουστικά φυσικά, τόσο σε ένταση, όσο και σε καθαρότητα ήχου. Αψογο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 με opera δεν το δοκιμασα..γενικως πρεπει να πω οτι δεν ασχοληθηκα με το software καθολου. δεν προλαβαινω βασικα να ασχοληθω οσο θελω. η μουσικη του απλα τα σπαει :) Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ο SIP client του Ν91 8Gb μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλήσεις VoIP; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 ρε παιδια πως μεταφερω τα μνμτα που ειναι αποθηκευμενα στο τηλεφωνο,στον σκληρο δισκο?δεν μπορω να το ακνω με τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 ρε παιδια πως μεταφερω τα μνμτα που ειναι αποθηκευμενα στο τηλεφωνο,στον σκληρο δισκο?δεν μπορω να το ακνω με τπτ! de metaferontai...mono an kaneis save sto pc kai apo kei ta swseis ston skliro tou knt pou den kserw kata poso tha anoigoun meta.. to mono pou mporw na sou pw einai pws na swzeis ta epomena sms pou tha dexteis munimata---->epiloges- - - >settings(den to xw sta ellinika)- --- ---->other(teleytaia epilogi)- - - - >memory in use kai apo ekei epilegeis ton skliro. argei ligo kathe fora pou tha to anoigeis,alla oxi ekneuristika argo opws elegan palia. Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 ρε παιδια πως μεταφερω τα μνμτα που ειναι αποθηκευμενα στο τηλεφωνο,στον σκληρο δισκο?δεν μπορω να το ακνω με τπτ! Κάνε αυτό που είπε ο φίλος Eminem και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να μεταφέρεις και τα μηνύματα σου στο σκληρό. Τουλάχιστον σε εμάς με κάρτα μνήμης αυτό κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 ναι ετσι εκανε κ σε μενα τις πρωτες 2-3 φορες...μετα σταματησε..παντα αυτο κανει,μετα απο φορματ γινετε αλλα αμα το κανεις πολλες φορες δεν σου βγαζει αυτη την επιλογη...τι μπορω να κανω τωρα?υπαρχει καμμια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 αν δεν εχεις μηνυματα στον σκληρο, σβησε το φακελο mail2 απο το \private\1000484b\ και ξαναδοκιμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Eμενα οταν δεν μου βγαζει αυτη την επιλογη κατα την μεταφορα μηνυματων απο το c στην καρτα παω μεσα στην καρτα μου και σβηνω ολο τα φακελο μεσα στην καρτα μνημης και μετα με ρωταει.. Με λιγα λογια δεν σε ρωταει γιατι υπαρχει ο φακελος μεσα στον σκληρο σβηστων η μετακινησε τον και θα δεις πως θα σε ρωτισει Eλπιζω να βοηθεισα :) Με προλαβε ο @nikoskat :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 αν δεν εχεις μηνυματα στον σκληρο, σβησε το φακελο mail2 απο το \private\1000484b\ και ξαναδοκιμασε. λειτουργει αυτο thanx!αλλα το κακο ειναι οτι λεει αδυναμια αντιγραφης μηνυματων!κ δεν πηγαινουν...σαυτο το προβλημα υπαρχει λυση? ευχαριστω πολυ ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts