gianpithio Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 kai epeidi eimai ligo asxetos. tin teleutaia ekdosi firmwire tin katevazo apo tin nokia i tis exei kapou allou? Aπο εδω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149909 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolof Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Aπο εδω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149909 auto to exo katevasei alla meta pou pao na to kano egkatastasi sto katastash m leei ekremmoun eno exo sindedemeno to kinito me to pc me usb. ti na kano? ok dude nomizo to vrika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolof Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 kathe fora pou anoigo to kinito meta tin anavathmisi mou bgazei mia papardela kai mou leei egkatastasi... kai fortonei gia ligo. gt???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Πριν κανεις update πως κρατησες αντιγραφο ασφαλιας? φορματ στηνκαρτα εκανες? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 βρε παιδια γιατι οταν παιρνω την νοκια τηλ μου λεει οτι το καινουριο λογισμικο ειναι το 3.00.060? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 kathe fora pou anoigo to kinito meta tin anavathmisi mou bgazei mia papardela kai mou leei egkatastasi... kai fortonei gia ligo. gt???? κ εγω το ιδιο προβλημα εχω...πολυ σπαστικο...γιατι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 κ εγω το ιδιο προβλημα εχω...πολυ σπαστικο...γιατι γινεται? Επειδή πριν την αναβάθμιση υπήρχαν εφαρμογές εγκατεστημένες στον δίσκο που τώρα έχουν μείνει μετέωρες. Ή θα πρέπει να τις εγκαταστήσεις απ' την διαχείριση εφαρμογών (κλικ πάνω σε κάτι νούμερα που θα δείς) ή ξανά εκ νέου ,να τις περάσεις στο κινητό και εγκατάσταση ή (το χειρότερο) διαμόρφωση σκληρού δίσκου Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Τελικα το κινητο μου υποτροπιασε. Το συνδεω μεσω usb στον υπολογιστη μου και επιλεγω τη λειτουργια mass storage και κατευθειαν κανει επανεκκινηση. Εμφανιζει και μια μπλε οθονη αλλα δεν προλαβαινω να τη διαβασω. Κατι για drivers λεει. Απεγκατεστησα οτι ειχε σχεση με το nokia pc suite και ξαναπροσπαθησα αλλα και παλι, με το που συνδεω το κινητο, επιλεγω mass storage, βγαζει το μηνυμα οτι το κινητο θα μπει σε offline mode και μπαινει το κανονικο του theme, καπακια κανει επανεκκινηση. Στις λειτουργιες pc suite και media player δεν εχω προβλημα. Τι μπορει να ειναι; Τι να κανω; Edit: Blue Screen http://xs114.xs.to/xs114/07176/28042007.jpg.xs.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Έλεγξε τις ρυθμίσεις του bios -integrated peripherals - onboard device - on chip USB [v1.1 + v2.0] Εαν είναι έτσι και συνεχίζεις να έχεις προβλήματα κάνε μια αναζήτηση στο computing Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Τελικα το κινητο μου υποτροπιασε. Το συνδεω μεσω usb στον υπολογιστη μου και επιλεγω τη λειτουργια mass storage και κατευθειαν κανει επανεκκινηση. Εμφανιζει και μια μπλε οθονη αλλα δεν προλαβαινω να τη διαβασω. Κατι για drivers λεει. Απεγκατεστησα οτι ειχε σχεση με το nokia pc suite και ξαναπροσπαθησα αλλα και παλι, με το που συνδεω το κινητο, επιλεγω mass storage, βγαζει το μηνυμα οτι το κινητο θα μπει σε offline mode και μπαινει το κανονικο του theme, καπακια κανει επανεκκινηση. Στις λειτουργιες pc suite και media player δεν εχω προβλημα. Τι μπορει να ειναι; Τι να κανω; Edit: Blue Screen http://xs114.xs.to/xs114/07176/28042007.jpg.xs.jpg Κάνε Uninstall το Folder Lock... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Έλεγξε τις ρυθμίσεις του bios... Δυστυχως εχω laptop και δεν εχει τετοιες ρυθμισεις.. :( Κάνε Uninstall το Folder Lock... Δεν το εχω αυτο το προγραμμα. Τα μονα που εχω ειναι το blacklist, fscaller, route66, Ultimate Voice Recorder και κατι παιχνιδια.. :worry: Θα μπορουσε να φταιει το καλωδιο miniusb που χρησιμοποιω; Ειναι της sony cybershot μου, το καλωδιο που ερχοταν με το κινητο δεν το εχω, το πηρα μεταχειρισμενο. Το καλωδιο λειτουργει μια χαρα με τη φωτογραφικη και με ενα mp3 player.. Θα παω τη Δευτερα να αγορασω ενα bluetooth dongle μπας και καταφερω να το συνδεεω ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Επειδή πριν την αναβάθμιση υπήρχαν εφαρμογές εγκατεστημένες στον δίσκο που τώρα έχουν μείνει μετέωρες. Ή θα πρέπει να τις εγκαταστήσεις απ' την διαχείριση εφαρμογών (κλικ πάνω σε κάτι νούμερα που θα δείς) ή ξανά εκ νέου ,να τις περάσεις στο κινητό και εγκατάσταση ή (το χειρότερο) διαμόρφωση σκληρού δίσκου εκανα εγκτατασταση τις εφαρμογες που ηταν μεσα αλλα παλι τα ιδια εκανε κ εδειχνε οτι δεν ειναι εγκατεστημενες κ ουτε μπορουσα να τις διαγραψω απο το κινητο.τιε βρηκα ομως ευτυχως στο pc και τις διεγραψα,ολα οκ τωρα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 paidia perasa tin 2.20 kai parallila ekana ena format to disko gia na adeiaso to kinito.Pleon omos den mporo na kano egkatastasi kanena theme.Me rotaei an thelo na kano egkatastasi kai meta mou leei oti to pistopiitiko exei leiksei..WTF??? Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Εκανα επανεγκατασταση του firmware και τωρα ειναι οκ.. Πολυ ταλαιπωρια αυτο το κινητο ομως.. Περασα ενα βιντεο mp4 το οποιο στον υπολογιστη παιζει μια χαρα, και οταν εμπαινα στο φακελο των βιντεο κολλαγε το κινητο.. Προσπαθουσα να κανω και ανανεωση της βιβλιοθηκης μουσικης και κολλαγε γιατι το διαβαζε.. Το διεγραψα μολις, και τωρα παιζει μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Φίλοι και φίλες (φίλτατη IRONMAIDEN που σε βλέπω κολλημένη για τα καλά :p) Παρήγγειλα χθες ένα Νοκια Ν91 για 2ο μου κινητό τηλέφωνο μετά το Qtek 9000 μου το οποίο με δυσκολεύει κυρίως λόγω απουσίας εξωτερικών πλήκτρων, αυτό το "άνοιξε πορτάκι, ξεκίνα να πληκτρολογάς, περίμενε να επανέλθει από το λίθαργο και να ξεκινήσει να εμφανίζει αριθμούς στην οθόνη, πάτησε το πράσινο για να πάρει (και όλα με δύο χέρια γιατί δεν μπορείς να το κρατάς και να γράφεις με 1), κλείσε το πορτάκι και μίλα" είναι ένα βάσανο. Δεν λέω, στα sms και γενικότερα ως PPC είναι άψογο, τρομερή οθόνη, αλλά για καθημερινό τηλέφωνο είναι ένα σχετικό "βάσανο". Γι'αυτό προβλέπω ότι θα γίνει το Ν91 καθημερινό μου κινητό εν τέλει, και το 9000 θα μείνει σε κανένα συρτάρι (αφού αρνούμαι πεισματικά να το πουλήσω ότι κι αν μου λένε οι γύρω, κι ας μπορώ να πιάσω άνετα 500-550 ευρώ...είναι κινητό-σταθμός! :p). Επειδή ξέφυγα όμως, αναμένω το Ν91 μου, στο ασημί χρώμα (το οποίο το βρίσκω το ωραιότερο από όλα :love: ) μέχρι την Δευτέρα, ίσως και νωρίτερα. Θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή διαβάζω για πολλά προβλήματα, τι θα έπρεπε να προσέξω γενικότερα (διάβασα όλα τα προηγούμενα, να μην αποθηκεύω sms στον σκληρό, το ένα το άλλο, τα γνωρίζω) και ποιο firmware να περάσω. Επειδή πιο πάνω βλέπω να υπάρχει στον αέρα το ερώτημα για την τελευταία ROM σας προτρέπω να πάτε http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=N91 και να δείτε με τα μάτια σας ότι είναι η 3.00.060. Αυτά... για περισσότερα θα επανέλθω σύντομα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 JustMe!, και το Ν91 ειναι βασανο κινητο.. Αν το θες για πρωτο κινητο καλυτερα κοιτα κατι αλλο.. Τρωει κατι κολληματα που και που, Για να γραψεις μηνυμα παθαινουν αγκυλωση τα δαχτυλα σου ωστε να χωρεσουν μεσα στο πορτακι, με το 1 χερι δυσκολα γραφεις μηνυμα λογω του οτι ειναι βαρυ κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Kseretai an to kinito kolaei, tin autonomia tou k genika an einai kalo?? Skeftomai na to parw k den kserw!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 ΕΛΕΟΣ ρε φίλε.. Δες το αμέσως προηγούμενο ποστ. Διάβασε και λίγο αν σε ενδιαφέρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Sorry, eheis dikio!! Alla apo oti vlepw de tha to parw!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 JustMe!, και το Ν91 ειναι βασανο κινητο.. Αν το θες για πρωτο κινητο καλυτερα κοιτα κατι αλλο.. Τρωει κατι κολληματα που και που, Για να γραψεις μηνυμα παθαινουν αγκυλωση τα δαχτυλα σου ωστε να χωρεσουν μεσα στο πορτακι, με το 1 χερι δυσκολα γραφεις μηνυμα λογω του οτι ειναι βαρυ κινητο. για πρωτο κινητο το εχω και το εχω "ερωτευτει"...ενταξει εχω μια τρελα βεβαια εγω. αν εχεις νορμαλ χερια δεν ειναι καθολου προβλημα τα πληκτρα, ισα ισα επειδη εξεχουν αρκετα ειναι ευκολο να πατηθουν. τωρα για κολληματα, εγω δεν εχω, οπως και πολλοι αλλοι. εχει κολλησει θελωντας βγαλσιμο η μπαταρια γυρω στις 3-4 φορες απο τον Δεκεμβρη που το εχω. τα μηνυματα τα εχω επισης στο σκληρο, αν και η αληθεια ειναι οτι εχω δει πιο σβελταδα στη μνημη τηλεφωνου, αλλα παρατηρησα οτι μολις εσβησα μερικα θεματα(ναι θεματα) γιατι ειχα πανω απο 50, πλεον ειναι γρηγορο χωρις προβλημα, εχω 500 μηνυματα μεσα. προβλημα με το σκληρο δεν εχω, ο μονος τροπος που τον χρησιμοποιω για να το γεμισω ειναι μαζικη αποθηκευση και συγχρονισμος με το wmp11(τα αποθηκευει ολα σε φακελο Music και μετα κατα καλλιτεχνη). PC suite δε χρησιμοποιω καθολου. το τελευταιο firmware για το 4ρι, γιατι αυτο θα παρεις αφου θα παρεις το ασημενιο, ειναι η V 2.20.008 07-02-07 RM-43 απ'οτι βλεπω. η 3xxx ειναι για το 8ρι. αυτονομια, σαφως καλυτερα απο το 6600 που ειχα αλλα σαφως χειροτερη απο το qtek 8310 που εχω και το οποιο εμεινε στην ακρη μολις πηρα το Ν91. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Με κάλυψες απόλυτα φίλε Νίκο, άψογος! :D Το αν θα εμφανίσει προβλήματα είναι λίγο συναρτήσει του πως του συμπεριφέρεσαι από ότι κατάλαβα και από το αν θα σου πέσει καλό κομμάτι, αλλά αν δεν σου πέσει η Νοκια τα αλλάζει πάντα. Αυτά ήθελα να ρωτήσω, επίσης η σύγκριση με 6600 τρομερή γιατί το είχα και γω :p Φαίνεται όσοι πήραμε 6600 πήγαμε μετά σε Qtek και τώρα παίρνουμε και πάλι symbian (λόγω ευχρηστίας μάλλον :p ). Το μόνο που θα ήθελα αν μπορείς είναι κάτι λίγο πιο συγκεκριμένο, σου κρατάει δηλαδή 2 μέρες με καλή χρήση? Το 6600 κρατούσε περίπου 2 με λίγη χρήση, αυτό μπορεί να παει 3? Σε ευχαριστώ θερμά! Υ.Γ Τα δάκτυλα μου είναι πολύ μικρά, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief7710 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 paidia perasa tin 2.20 kai parallila ekana ena format to disko gia na adeiaso to kinito.Pleon omos den mporo na kano egkatastasi kanena theme.Me rotaei an thelo na kano egkatastasi kai meta mou leei oti to pistopiitiko exei leiksei..WTF??? παιδια ξερεις κανεις να απαντησει? Παράθεση Wii Number 7116 0358 1247 8762 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Με κάλυψες απόλυτα φίλε Νίκο, άψογος! :D Το αν θα εμφανίσει προβλήματα είναι λίγο συναρτήσει του πως του συμπεριφέρεσαι από ότι κατάλαβα και από το αν θα σου πέσει καλό κομμάτι, αλλά αν δεν σου πέσει η Νοκια τα αλλάζει πάντα. Αυτά ήθελα να ρωτήσω, επίσης η σύγκριση με 6600 τρομερή γιατί το είχα και γω :p Φαίνεται όσοι πήραμε 6600 πήγαμε μετά σε Qtek και τώρα παίρνουμε και πάλι symbian (λόγω ευχρηστίας μάλλον :p ). Το μόνο που θα ήθελα αν μπορείς είναι κάτι λίγο πιο συγκεκριμένο, σου κρατάει δηλαδή 2 μέρες με καλή χρήση? Το 6600 κρατούσε περίπου 2 με λίγη χρήση, αυτό μπορεί να παει 3? Σε ευχαριστώ θερμά! Υ.Γ Τα δάκτυλα μου είναι πολύ μικρά, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. ναι, με λιγη χρηση φτανει τις 3 μερες. :) paidia perasa tin 2.20 kai parallila ekana ena format to disko gia na adeiaso to kinito.Pleon omos den mporo na kano egkatastasi kanena theme.Me rotaei an thelo na kano egkatastasi kai meta mou leei oti to pistopiitiko exei leiksei..WTF??? παιδια ξερεις κανεις να απαντησει? μηπως εκανες restore καποιο back up; το εχουν αυτο το κουλο τα θεματα απ'οτι εχω καταλαβει, αφηνουν καποια αρχεια στη μνημη τηλεφωνου και δε μπορεις να κανεις εγκατασταση. μπορεις αν θες να τα κανεις extract με το unsis και να τα περασεις κατευθειαν στον σκληρο να τελειωνεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Το Ν91 8GB εχει γινει πλεον το αγαπημενο μου τηλεφωνο.Aν εξαιρεσουμε την αναλυση της οθονης ολα ειναι αψογα! (btw χθες ημουν με ενα φιλο σε ενα εμπορικο κεντρο στη θεσσαλονικη κ εκει που καθομασταν εκανα ενα scan για access points,βρηκα ενα dsl router speedtouch,ηταν απο ενα μαγαζι με ειδη μοντελισμου :) , συνδεθηκα πανω του κ κατεβασα το πρωτο μου torrent 51mb :) ) Οσο για τα κοληματα το παρατηρησα κ γω,κολαει λιγακι αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το λογισμικο.Ειναι καθαρα θεμα hardware(δλδ η cpu του ειναι στα ορια). Το πηρα παρασκευη πρωι κ μεχρι τωρα εβαλα περιπου 1,5gb stuff μεσα!277songs+1 episode southparK :D ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!επισης η ληψη βιντεο ειναι πραγματικα κορυφαια για cellphone!!! ΥΓ : Αυτο που ψαχνω τωρα ειναι themes!που μπορω να βρω? Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Το Ν91 8GB εχει γινει πλεον το αγαπημενο μου τηλεφωνο.Aν εξαιρεσουμε την αναλυση της οθονης ολα ειναι αψογα! (btw χθες ημουν με ενα φιλο σε ενα εμπορικο κεντρο στη θεσσαλονικη κ εκει που καθομασταν εκανα ενα scan για access points,βρηκα ενα dsl router speedtouch,ηταν απο ενα μαγαζι με ειδη μοντελισμου :) , συνδεθηκα πανω του κ κατεβασα το πρωτο μου torrent 51mb :) ) Οσο για τα κοληματα το παρατηρησα κ γω,κολαει λιγακι αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το λογισμικο.Ειναι καθαρα θεμα hardware(δλδ η cpu του ειναι στα ορια). Το πηρα παρασκευη πρωι κ μεχρι τωρα εβαλα περιπου 1,5gb stuff μεσα!277songs+1 episode southparK :D ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!επισης η ληψη βιντεο ειναι πραγματικα κορυφαια για cellphone!!! ΥΓ : Αυτο που ψαχνω τωρα ειναι themes!που μπορω να βρω? μεγεια σου :) για θεματα εγω προτιμω το xxxxxxxxxxxx κοιταξε καλυτερα για οθονες 352x416 ή 176x208 ή γραφικα svg ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts