vgnFE31h Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 τα κουμπια του mp3 δουλευουν παντα? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 τα κουμπια του mp3 δουλευουν παντα? ναι, αμε, γιατι να μη δουλευουν; :p παντα, σε οποιοδηποτε μενου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Να ρωτησω κατι! Ειναι και σε εσας η ηχογραφηση τοσο χαλια οπως ειναι σε μενα?:X :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Να ρωτησω κατι! Ειναι και σε εσας η ηχογραφηση τοσο χαλια οπως ειναι σε μενα?:X :worry: se sena mallon .. ^o) an kai den exw kanei kanonikh hxografish,para mono se video,einai ekplhktikos o hxos tou ..^o) Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 se sena mallon .. ^o) an kai den exw kanei kanonikh hxografish,para mono se video,einai ekplhktikos o hxos tou ..^o) Δεν διαφωνω!.. Και σε μενα ο ηχος στα βιντεο ειναι εξαιρετικος! Η ηχογραφηση παλι,.. ενα χαλι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Δεν διαφωνω!.. Και σε μενα ο ηχος στα βιντεο ειναι εξαιρετικος! Η ηχογραφηση παλι,.. ενα χαλι!!! amr ειναι, τι περιμενεις...ολα ετσι ηχογραφουν παντως :O υπαρχουν εφαρμογες για ηχογραφηση :) @fotisbasm, εγω δεν εχω θηκουλα...στην τσεπη του τζην και δεν εχει ουτε μια γρατζουνια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 δεν ειναι το θεμα η γρατζουνια , ειναι ολιγον τερασιο και καλητερα σε θηκη , καλα που το χωρεσες μεσα στο τζιν :blink: αφου ειναι κατηγορια μεγεθους "παντοφλε" χωρις πλακα, δεν εχω κανενα προβλημα :O απο το 6600 που ειχα ειναι καλυτερα γιατι ειναι πιο λεπτο :) ps: μιλαω για τη μπροστινη τσεπη του τζην.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 re paidia enta3ei..dn einai k toso terastio to kin .. ! elaxista poio megalo apo to N70 einai .. cool ... ! ti na pei mprosta sto 7710 ... 'h to mio A701 ?:P btw pote den eixa 8hkh .. ! Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 amr ειναι, τι περιμενεις...ολα ετσι ηχογραφουν παντως :O υπαρχουν εφαρμογες για ηχογραφηση :) Καλα καμια σχεση! Η ηχογραφηση του Ν91 ειναι αθλια μπροστα σε οποιοδηποτε αλλο κινητο ειχα!(Κ750, Κ700...) Ξενερωσα παρα πολυ αφου χωρις να το εχω δοκιμασει απο πριν εβαλα να ηχογραφισω σε ενα κλαμπ.. Μολις εβαλα να το ακουσω μιλαμε μια απογοητευση, εναλαγες στην ενταση του ηχου απο μονο του κλπ.. Για δοκιμαστε και πειτε μου στα δικα σας πως ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 για τα s60 μιλουσα :O θα το δοκιμασω ομως και θα δω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Καλα καμια σχεση! Η ηχογραφηση του Ν91 ειναι αθλια μπροστα σε οποιοδηποτε αλλο κινητο ειχα!(Κ750, Κ700...) Ξενερωσα παρα πολυ αφου χωρις να το εχω δοκιμασει απο πριν εβαλα να ηχογραφισω σε ενα κλαμπ.. Μολις εβαλα να το ακουσω μιλαμε μια απογοητευση, εναλαγες στην ενταση του ηχου απο μονο του κλπ.. Για δοκιμαστε και πειτε μου στα δικα σας πως ειναι! kanena nokia den ekane pote kalh eggrafh se club 'h genika me dynath mousikh ... alla epeidh eixa ena w800i kai egrapsa ena video me to aytokinhto mou (0-160) , to focus pou exw mama, akougontan san group N e3atmish kai 400 aloga... enw ekana eggrafh me to N91 , kai akougontan san focus 1.6 pou einai ... ;) !pantws exei poly plaka otan akouw to kakomoiro to aytokinhto na mougrizei san sierra cosworth .. ! :lol: Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 μπορει καποιος να μου πει ποσο zoom κανει η καμερα του Ν91? η νοκια στην αγγλικη σελιδα της λεει οτι εχει 20χ,ενω η ελληνικη σελιδα της λεει οτι εχει 8χ... τελικα ποσο zoom κανει? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 μπορει καποιος να μου πει ποσο zoom κανει η καμερα του Ν91? η νοκια στην αγγλικη σελιδα της λεει οτι εχει 20χ,ενω η ελληνικη σελιδα της λεει οτι εχει 8χ... τελικα ποσο zoom κανει? 20x ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 μπορει καποιος να μου πει ποσο zoom κανει η καμερα του Ν91? η νοκια στην αγγλικη σελιδα της λεει οτι εχει 20χ,ενω η ελληνικη σελιδα της λεει οτι εχει 8χ... τελικα ποσο zoom κανει? 20 exei ..alla einai olo pshfiako . .ti na to kaneis ...?meta to 4x dn paleyetai osa MP kai na exeis ... Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 μπορει καποιος να βγαλει μια εικονα με 20χ και να μας την δειξει??γιατι φανταζομαι οτι θα εχει και κουκιδες.... Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 μπορει καποιος να βγαλει μια εικονα με 20χ και να μας την δειξει??γιατι φανταζομαι οτι θα εχει και κουκιδες.... epanalambanw to 20x einai ypervolika axrhsto ..oute kan se o8onh mikrhs analyshs den fainetai kala .... gia na fainontan kala, giati last week to prospa8ousa,8a eprepe na eixe 10 MP , opote sthn o8onh tou N91 8a fainontan kati ... Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 kanena nokia den ekane pote kalh eggrafh se club 'h genika me dynath mousikh ... Μετα το δοκιμασα και κανονικα με απλη φωνη, αλλα ιδιο ηταν το αποτελεσμα! Η ηχογραφηση και η ενταση του ραδιοφωνου για μενα ειναι τα σημαντικοτερα bugs του κινητου!Μετα παει το οτι δεν μπορει να συνδεθει σε αλλο access point εκτος απο αυτο που εχει δηλωθει αρχικα.. βεβαια για αυτο δεν ειμαι και πολυ σιγουρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 εγω συνδεομαι κανονικα σε διαφορα μαγαζια με wifi...εκτος και αν εννοεις κατι αλλο Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 εγω συνδεομαι κανονικα σε διαφορα μαγαζια με wifi...εκτος και αν εννοεις κατι αλλο Οχι αυτο εννοω!Εμενα ενω βρισκει τα αλλα access points προσπαθει να συνδεθει μεσω του σπιτιου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Οχι αυτο εννοω!Εμενα ενω βρισκει τα αλλα access points προσπαθει να συνδεθει μεσω του σπιτιου.. kati prepei na exeis peira3ei . .fianetai oti exeis dhlwsei default wifi syndesh tou spitiou sou . . ^o) Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 kati prepei na exeis peira3ei . .fianetai oti exeis dhlwsei default wifi syndesh tou spitiou sou . . ^o) Δεν το εχω ψαξει και πολυ αφου μονο του σπιτιου μου χρησιμοποιω! Κανενα καλο free browser εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparoach Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 telika gia akoustika varvata,agorasa ta sennheiser HD 515 hi end .. . pyrovolane :O ... !75 eura apo fnac .. Παράθεση N91,7710,A701 http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 θα ηθελα να ρωτησω κατι,εχω τα τραγουδια μου ονομασμενα απο τα εγγραφα μου και οχι απο το iTunes.οταν στειλω τους φακεκους στο Ν91 λογικα θα πηγαινω στην μουσικη μου και θα ειναι ονομασμενα.οταν ομως παω στον music player θα ειναι το ιδιο ή θα μου λεει κοματι 1 κ.τ.λ.? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 θα ηθελα να ρωτησω κατι,εχω τα τραγουδια μου ονομασμενα απο τα εγγραφα μου και οχι απο το iTunes.οταν στειλω τους φακεκους στο Ν91 λογικα θα πηγαινω στην μουσικη μου και θα ειναι ονομασμενα.οταν ομως παω στον music player θα ειναι το ιδιο ή θα μου λεει κοματι 1 κ.τ.λ.? θα ειναι οπως ειναι ονομασμενα στα tag τους, αλλιως αν τα tags ειναι κενα, θα τα εχει με το ονομα που εχεις στα εγγραφα σου, οχι τα tags ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 θα ειναι οπως ειναι ονομασμενα στα tag τους, αλλιως αν τα tags ειναι κενα, θα τα εχει με το ονομα που εχεις στα εγγραφα σου, οχι τα tags ;) τι ειναι τα tag? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts