lewton Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Αυτό ακριβώς να κάνεις δηλαδή να κάτσεις εκεί που είσαι :D . Η νέα έκδοση προσθέτει απλά μεγαλύτερη ταχύτητα στα μενού και τίποτε άλλο. Και τι ελαττώματα έχει η νέα έκδοση; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanebo Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Εχει δοκιμασει κανεις να κανει αντιγραφη του καταλογου απο το τηλ στην sim?Εγω εκανα και στα ονοματα που περαστηκαν στην sim μου εβγαλε /Μ στο τελος τους και σε αυτα που ειχαν κενο αναμεσα,πχ Νικος Χρηστου, τα εβγαλε Χρηστου;Νικ/Μ..... Κατα τα αλλα μια χαρα το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Και τι ελαττώματα έχει η νέα έκδοση; Κανένα εμφανές!! Άρα δεν υπάρχει και λόγος να μπει κανείς στον κόπο! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Εχει δοκιμασει κανεις να κανει αντιγραφη του καταλογου απο το τηλ στην sim?Εγω εκανα και στα ονοματα που περαστηκαν στην sim μου εβγαλε /Μ στο τελος τους και σε αυτα που ειχαν κενο αναμεσα,πχ Νικος Χρηστου, τα εβγαλε Χρηστου;Νικ/Μ..... Κατα τα αλλα μια χαρα το κινητο. Όλα τα κινητά το κάνουν αυτό νομίζω όταν αντιγράφεις απο την SIM (το έχω δεί σε SE, Motorola και Nokia)... Γιατί δεν συγχρονίζεις με outlook για να στα βγάλει μια χαρά; Έστω, στην τελική κάνε ένα editing των επαφών σου με το myphone explorer και στρώστα... ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Εχει δοκιμασει κανεις να κανει αντιγραφη του καταλογου απο το τηλ στην sim?Εγω εκανα και στα ονοματα που περαστηκαν στην sim μου εβγαλε /Μ στο τελος τους και σε αυτα που ειχαν κενο αναμεσα,πχ Νικος Χρηστου, τα εβγαλε Χρηστου;Νικ/Μ..... Κατα τα αλλα μια χαρα το κινητο. Ασφλώς αφού η SIM χωρά πολύ λιγότερα γράμματα στο όνομα. ΔΕΝ μπορέι να χωρέσι το Νικος Παπαδόπουλος sthn SIM. H SIM χωρά άντε 14 γράμματα στο όνομα (όχι 18 του παραδέιγρματός). Συνήθως σώζεται ώς Παπαδόπουλος, Ν.. Τώρα απλά βέζει και /Μ :confused: (δεν θα έπρεπε, απλά να έτωγε τα γράμματα θα αρκούσε). Ισως για να δηλώσει ότι είχε και άλλα γράμματα.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanebo Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Μπα,το /Μ το κανει και με λιγα γραμματα.Περιεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spikeee Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 καλησπερα παιδια το κινιτακι παντως μου φαινεται καλό σημερα μου εωγαλε προειδοποίηση για update. to update βρισκεται στο site της sonyericsson??? μπορώ να την πράσω με bt???? πρεπει να κανω backyp τις φωτο , τα βιντεο , τις επαφες κτλ???? μπορει να χαθούν???? Παράθεση http://www.galaxy92.gr/photos/funtaksidia/cfiles/plastira1.jpg Λίμνη Πλαστήρα (Ν. Καρδίτσας) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 καλησπερα παιδια το κινιτακι παντως μου φαινεται καλό σημερα μου εωγαλε προειδοποίηση για update. to update βρισκεται στο site της sonyericsson??? μπορώ να την πράσω με bt???? πρεπει να κανω backyp τις φωτο , τα βιντεο , τις επαφες κτλ???? μπορει να χαθούν???? Μονο με καλωδιο μπορεις να κανεις αναβαθμιση.δεν χανεται τιποτα απο το κινητο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papad Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 το αγορασα χθες, και σημερα δεν ανοιγε.... πρεπει να παω να το αλλαξω gggggrrrrrrr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 το αγορασα χθες, και σημερα δεν ανοιγε.... πρεπει να παω να το αλλαξω gggggrrrrrrr Καλα πριν το αγορασεις δεν το δοκιμασες! :blink: Πηγαιν'το στο καταστημα και ζητα αλλο καινουργιο,αλλωστε το δικαιουσε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papad Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 μα χθες λειτουργουσε μια χαρα.... σημερα το πρωι που σηκωθηκα, πηγα να το ανοιξω και τιποτε.... τεσπα, πηγα και μου το αλλαξαν κατευθειαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanebo Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 μα χθες λειτουργουσε μια χαρα.... σημερα το πρωι που σηκωθηκα, πηγα να το ανοιξω και τιποτε.... τεσπα, πηγα και μου το αλλαξαν κατευθειαν. Διαβασε το Post μου 1-2 σελιδες πριν.Ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα.Το κλεισα την πρωτη φορα για να το φορτισω και μετα δεν ανοιγε.Του εκαναν αναβαθμιση λογισμικου και μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Συγνωμη γιατι τοσος θορυβος για το καλώδιο? Με 6-7ευρω ειναι στην πορτα σας απο eBay... Ενα παραδειγμα __ΕΔΩ__ Μια εναλλακτικη προταση ειναι __AYTO_ΕΔΩ__ στα ιδια λεφτα... Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Καλησπέρα σας παιδιά. Προχθές πήγα στην κοπέλα μου,για να δω το καινούριο της κινητό. SE Z550.Προσπάθησα να της συγχρονίσω επάφες με outlook αλλά... Το κινητό δεν συνοδευόταν από cd και το SE Pcsuite που έχω από το k750 δεν βοήθησε. Για σύνδεση χρησιμοποίησα το καλωδιο από το δικό μου. Αν έχει κάποιος να προτεινει κάτι και για sms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Εγώ κατέβασα ένα πρόγραμμα από την SE το SE_PC_Suite_setup_1.xx.xx.exe (>43mb:( ) και ο συγχρονισμός δουλεύει μία χαρά. Επειδή δεν τα πήγαινε καλα με τα SMS ήθελα να παίρνω και τα SMS backup κατέβασα το mobiledit (http://www.mobiledit.com) και ακόμα και στην Free έκδοση κάνει export (σε xls, txt, κτλ) και διαβάζει και ελληνικά :superman: . Οι λειτουργίες του mobiledit δεν είναι όλες δωρεάν. Θέλει activation :whistle: για να "γράψει" στο κινητό (το διάβασμα είναι free). Το κόστος είναι 19€ και έχει το πλεονέκτημα ότι ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΟΛΑ τα γνωστά κινητά. (ΔΕΝ χρειάζεσαι 10 διαφορετικά προγράμματα ένα για κάθε κινητό).:up: αν και για κάποιο λόγο ΔΕΝ διαβάζει τον κατάλογο από το δικό μου z550 και έτσι εκεί χρησιμοποιώ το SE software. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zanpol Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 geia paidia ,exw apouhkeysei ton thlefwniko katalogo ston ypologish se arxeio .vcf kai epimenei na mi to stelnei me bluetooth sto z550i kamia idea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Παιδιά μία φίλη μου αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα με αυτό το κινητό. Στις εισερχόμενες κλήσεις τις εμφανίζει άσχετες χρονολογίες π.χ 2-4-27, 5-6-04 καθώς και "ονόματα" όπως π.χ. pxh*f> και κάτι τέτοια παράξενα. Συμβαίνει αυτό και σε κανέναν άλλο ή είναι η μόνη "τυχερή"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Παιδιά μία φίλη μου αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα με αυτό το κινητό. Στις εισερχόμενες κλήσεις τις εμφανίζει άσχετες χρονολογίες π.χ 2-4-27, 5-6-04 καθώς και "ονόματα" όπως π.χ. pxh*f> και κάτι τέτοια παράξενα. Συμβαίνει αυτό και σε κανέναν άλλο ή είναι η μόνη "τυχερή"; Ας το παει εκει που το αγορασε για να του κανουν firmware update.Σε καθε περιπτωση πρεπει νομιζω να το παει πισω στο μαγαζι γιατι καλυπτεται απο την εγγυηση. Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 autos o ixos me to anoixe klise to portaki dn mporei na apenergopoihthei;;to til exei mesa menou timplus! Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Πάνε στο ρυθμίσεις---->Ήχοι & Ειδοποιήσεις----> Ήχοι Έναρξης----> Κανένας ήχος. Έτσι τουλάχιστον βγαίνει στο δικό μου. :) Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somade Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 καλημέρα τελικά σε αυτό το κινητό πώς συγχρονίζεις τισ επαφές από αρχείο csv ??? με ποιό πρόγραμμα?? Παράθεση sotiris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 κάνεις import το csv στο outlook και με την βοήθεια του se pc suite το συγχρονίζεις. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 γενικα τι λεει το συγκεκριμενο κινητο ρε παιδια θελει να το παρει ενας φιλος μου πειτε μου τα θετικα του και τα αρνητικα του.ο φιλος μου δε το θελει για χρηση να σκιζει απλα ενα κινητο να κανει τη δουλεια του θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 γενικα τι λεει το συγκεκριμενο κινητο ρε παιδια θελει να το παρει ενας φιλος μου πειτε μου τα θετικα του και τα αρνητικα του.ο φιλος μου δε το θελει για χρηση να σκιζει απλα ενα κινητο να κανει τη δουλεια του θελει. Γι'αυτη την δουλεια που τοθελει ο φιλος σου ειναι μια χαρα.απ΄τα πιο καλα κινητα..οσοι το εχουν δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Παιδια επειδη σκεφτομαι πολυ να το χτυπησω το κινητακι θελω να σας ρωτησω εαν εχει λειτουργια σαν τα walkman να μπορεις να ακους μουσικη ενω το κινητο ειναι κλειστο.θα με ενδιεφερε πολυ αυτη η λειτουργια :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts