keysmith Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Μερικές ερωτησούλες. Τα βασικά 1. Αυτονομία σε μέρες? (πάρακαλώ πείτε και σε τί δίκτυο το έχετε καθώς και μέση χρήση) 2. Ακουστική (α) ringtoneς (το ακούς σε φασαρία) β) Το ακουστικό του όταν μιλάς ακούγεται σε φασαρία. 3. Τελικό ς έχει ή θα γράοφουμε στα contacts Σπύροσ, κωστασ, κτλ :p 4. Διαχείρηση mp3 πως πάει (πως αλλάζει τραγούδια - εξωτερικά πλήκτρα κτλ) Τα ψαγμένα 1. έχει screen saver με προστασία κάποιου κωδικου? 2. έχει επαναλαυπτικά γεγονότα στην ανζεντα (δηλαδή να μου θυμίζει κάθε 7 να πληρώνω το νοίκι) Τα άλλα να υποθέσω είναι σαν ericson.. (δεν έχει contact groups κτλ) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demian Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Λοιπόν Πρώτες εντυπώσεις Κατασκευή: Η εμφάνιση Inox και μαύρο πλαστικό εμένα προσωπικά μου άρεσε Πίσω καπάκι έχει από τις πρώτες μέρες λίγα κενά στην επαφή του. Όχι υπερβολικά πάντως. Ίσως το παραπάνω πρόβλημα να δημιουργείται από τη μεγάλη πίεση που του ασκείς Υποχρεωτικά, γιατί τα κουμπιά είναι όσο πιο σκληρά θα μπορούσαν να γίνουν. Σε κάποια φάση πρέπει να μου πόνεσε και το δάχτυλο μετά από πολλά sms. Το ηχείο για ειδοποίηση και ανοικτή ακρόαση είναι τοποθετημένο πίσω με ότι αυτό συνεπάγεται. Πίστευα ότι αυτά τα λάθη του παρελθόντος δε γίνονται πλέον. Χώρος υπάρχει μπροστά (δεν είναι και razr), γιατί πίσω ?? Software - Hardware: Πολύ γρήγορη απόκριση και με εφφέ κίνησης στα γραφικά. Λειτουργικότητα άριστη αν δε σε εμπόδιζαν λίγο τα σκληρά πλήκτρα. Για σχεδόν κάθε στοιχείο υπάρχει υπομενού που σε διευκολύνει. Πλήρη υποστήριξη Ελληνικών (και ς) Το software μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα με την αναπαραγωγή midi ή τα ίδια τα προεγκατεστημένα midi. Έχουν χαμηλή ένταση. (το μέλλον θά δείξει όταν πειραματιστώ) Ειδικά: Μου άρεσε η άμεση αποστολή σε οποιοδήποτε στοιχείο με MMS ή bluetooth Μου άρεσε το alarm με ραδιόφωνο Με ικανοποίησε το mp3 player. λειτουργεί και με τα εξωτερικά πλήκτρα. Η φωτογραφική δεν με ενδιαφέρει, αλλά μου φάνηκε τίμια για την τιμή της. T9 SMS κτλ λειτουργούνε άψογα Τηλεφωνικός κατάλογος πολύ καλός και πλήρης (ομάδες αποστολής, προσωποποίηση επαφών κτλ). Το μόνο αρνητικό για μένα είναι η συνήθεια που έχω με το sp3i. Αναζήτηση κυρίως και διαχείριση-παρουσίαση δεν συγκρίνονται. Ατζέντα καλή και alarms με ρυθμιζόμενη περιοδικότητα. Δεν μου άρεσε καθόλου η έλλειψη θύρας miniUSB. Δεν μου άρεσε το slot του memory stick κάτω από το καπάκι. (έχει που έχει λίγο τζόγο, που να το ανοιγοκλείνεις κιόλας) Δεν μου άρεσε επίσης που μία θύρα εξυπηρετεί τα πάντα, φόρτιση, ακουστικά (άρα μόνο sony + ακριβότερα), ειδικό καλώδιο usb (άρα μόνο sony + ακριβότερο + δεν είναι στη συσκευασία) εν αναμονή ... αυτονομία και άλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Kαλημερα.μου αρεσε πολυ οπως τα ειπες και περισσοτερο καποιες λε[τομερεις που κανουν το κινητο ενδιαφερον,οπως το alarm με ραδιόφωνο,Πλήρη υποστήριξη Ελληνικών (και ς),το mp3 player. λειτουργεί και με τα εξωτερικά πλήκτρα.οντως ειναι στα + ολα αυτα και σε τετοια τιμη. αντε καλοριζικο το νεο σου κινητο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 3. Πλήρη υποστήριξη Ελληνικών (και ς) Έλα ρε αποφάσισαν επιτέλους να βάλουν και το τελικό σίγμα (ς) καιρός ήταν!! Πιστεύω να μην είναι μόνο σε ένα μοντέλο αλλά να συνέχιση να το βάζει και στα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Βασικά δεν είναι το μόνο μοντέλο. Και στο Κ750 Μου λέει φίλος μου υποστιρίζεται. Παρόλα αυτά το καινούριο Κ800ι έχει μόνο 'σ'. Αρα ανά πάσα στιγμή ένα νέο SE μπορεί ή μπορεί όχι να υποστιρίζει τελικό ς. ;) Περιμένουμε μπαταρία Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demian Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Παρόλα αυτά το καινούριο Κ800ι έχει μόνο 'σ'. Διευκρίνηση: Το πολυπόθητο "ς" υπάρχει σαν symbol και όχι στο abc mode. Στο Τ9 (που χρησιμοποιώ) όταν γράφεις με μικρά φυσικά και εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Για μιά στηγμή εδώ αλλάζουν τα πράγματα και θέλει διευκρίνηση. :confused: Στο Τ9 όλα τα SE έχουν τελικό ς, και το K800i δεν είναι εδώ το πρόβλημα. Στο ABC δεν έχει μικρά ελληνικά (μόνο κεφαλαία) ούτε εδώ είναι το πρόβλημα λοιπόν. Το θέμα είναι στο "αβγ" (ελληνικά χωρίς T9) αν έχει τελικό ς... Έχει?? :worry: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Κανένα νέο?? :confused: Τουλάχιστον παιδιά ας πεί κάποιος ποιά είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας σε mAh Μήπως πάρουμε καμιά ιδέα (και αν μπορείτε να πείτε πόσο κρατά σε μέρες). Στα sites δεν αναφέρεται πουθενά και με ανησυχεί? Η μπαταρία είναι συμαντική για πολύ κόσμο. Ευχαριστώ, Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Παιδιά στα καταστήματα της TIM υπάρχει?και αν ναι τι τιμή το έχουν? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Παιδιά στα καταστήματα της TIM υπάρχει?και αν ναι τι τιμή το έχουν? Ευχαριστώ Καλημερα.το συγκεκριμενο κινητο πηγα το ρωτησα στην Tim και κοστιζει 223 ευρο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Δηλαδή αν η συσκευασια δεν περιέχει usb καλώδιο, πως γίνεται η σύνδεση με το PC;;; Πρέπει υποχρεωτικά να αγοράσουμε cable ή Bluetooth? :wacko: :wacko: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Καλημερα.το συγκεκριμενο κινητο πηγα το ρωτησα στην Tim και κοστιζει 223 ευρο.:) Φωβάμε το είδα και εγώ και έχει 284€ (αν όχι ακριβώς πάντως 28x). :( Σκέτo κλέψιμο.. Ισως για να σπρόξουν να νεοαφηχθέντα (στην ΤΙΜ) W300 (γύρω στα 230€). αυτά τα stores μια ζωή πίσω είναι. Πουλάνε ακόμα το z520 και ΔΕΝ γνωρίζουν το z530!! :blink: Στον Γερμανό πάντως το έχει 219€ και αυτή είναι ΜΕΓΑΛΗ διαφορά. Μηπως το κατάστημα ΤΙΜ που πείγα (στην Μεσσογείων στην Αγ. Παρασκευή) έχει λάθος τιμές. Εγώ πάντως στραβοκατάπια όταν είδα 284!! (πιο πολύ από το Κ750). Έτσι λοιπόν 284 τα ΤΙΜ. Αλήθια επειδή θέλω να κάνω μία παλιά ΤΙΜ κάρτα που έχω σε συμβόελο ΤΙΜ, το αναλαμβάνει ο Γερμανός? Γιατί αν το αναλαμβάνει... δεν νομίζω να με δούν ξανά οι της ΤΙΜ-stores Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Να επαληθεύσω την τιμή που είδες.Κατάστημα Πετραλώνων, έχω και την εκτύπωση με χαρακτηριστικά και τιμή , 286€ με φπα. w300i:230€ z520:171€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 286 ???!!! Η κάνεις λάθος (που δεν το πιστεύω) ή πάνε να μας κλέψουν !!! Να σας δώσω κάποιες πληροφορίες : 1.Το αγόρασα 214€ στην Vodafone. Πολύ καλή τιμή 2. Στον Γερμανό έχει 219. 3. Το τηλέφωνο δεν κυκλοφορεί με Vodafone live. 4. Έχει μπαταρία 750άρα. 5. Το τελικό ς ΔΕΝ υποστηρίζεται παρά μόνο με το γνωστό τρόπο T9 6. Πολύ εύχρηστο και εξαιρετικά γρήγορο μενού. 7. Πολύ φωτεινή οθόνη. 8. Άμεση υποστήριξη USB (Χωρίς εγκαταστάσεις οδηγών) 9. Media Player εφάμιλο με τα την W σειρά της SE. Στα μείον βάζω την έλλειψη καλωδίου USB (βλέπε μείωση κόστους) καθώς και την ανυπαρξία πλαϊνού μουσικού πλήκτρου. Με τέτοιες δυνατότητες στα mp3 ποιός το θέλει ανοικτό για να ξεκινήσει η να σταματήσει την αναπαραγωγή? Υ.Γ. Όσο αφορά στην ποιότητα κατασκευής τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από όσο περιμένει κανείς με 214 ευρώ. Εξαιρετική ποιότητα και απόδοση με λογικότατη τιμή. Αν προσθέσουμε στην τιμή και τα 40 ευρώ που απαιτούνται για μια Mini ΜS των 512 τότε έχουμε μια εξαιρετική λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 1.Κάρτα μνήμης δεν προσφέρεται στη συσκευασία? 2.Η εσωτερική μνήμη πόση είναι? 3.Το χρώμα που προσφέρεται είναι το μαύρο ή το χρυσαφί? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 1.Κάρτα μνήμης δεν προσφέρεται στη συσκευασία? 2.Η εσωτερική μνήμη πόση είναι? 3.Το χρώμα που προσφέρεται είναι το μαύρο ή το χρυσαφί? Ευχαριστώ! 1. Οχι. Είπαμε .... όλα για την μείωση του κόστους. 2. 25 ΜB. Απαγορευτική για Mp3 αλλά αρκετή για συνήθη χρήση. Με την προσθήκη Micro 512 όμως ή ακόμη καλύτερα 1G τότε τα πράγματα αλλάζουν. 3. Μαύρο-Ασημί (Sterling Black) και Μαύρο-μεταλλικό μπέζ* (Pearl Copper) Βέβαια εγώ το βρήκα διαθέσιμο μόνο στην πρώτη απόχρωση και δεν ξέρω τίποτε για την τύχη της δεύτερης. * Έτσι το βλέπω εγώ. :D Προς admins. Μήπως να το κάνουμε sticky ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 πόσα sms χωράει η μνήμη του; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Ωραία μάθαμε ότι η μπαταρία είναι 750mA... Αλλά τί σημαίνει αυτό στην πράξη... Το ερωτώ και το ξανά-ερωτώ. :confused: :help: Πόσες μέρες κρατάει στην πράξη..:cry: Please...:elephant: Και κάτι ακόμα.. επαναλληπτικά γεγονότα δεχεται (recursive calentar) εχει?? Ουσιαστικά έχει τα μενού των παλαιών SE (Κ750) ή του νέωτερου Κ800?? Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goud Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν, μετά τη πρώτη φόρτιση και με normal χρήση μου κράτησε 4 μέρες! Πραγματικά πολύ αξιόλογο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 1. Οχι. Είπαμε .... όλα για την μείωση του κόστους. 2. 25 ΜB. Απαγορευτική για Mp3 αλλά αρκετή για συνήθη χρήση. Με την προσθήκη Micro 512 όμως ή ακόμη καλύτερα 1G τότε τα πράγματα αλλάζουν. 3. Μαύρο-Ασημί (Sterling Black) και Μαύρο-μεταλλικό μπέζ* (Pearl Copper) Βέβαια εγώ το βρήκα διαθέσιμο μόνο στην πρώτη απόχρωση και δεν ξέρω τίποτε για την τύχη της δεύτερης. * Έτσι το βλέπω εγώ. :D Προς admins. Μήπως να το κάνουμε sticky ? 1,2 ΟΚ. Αφού έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης μια χαρά είμαστε;) 3 Κρίμα και το μαύρο-μεταλλικό μπεζ είναι πολύ ομορφότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Ωραία μάθαμε ότι η μπαταρία είναι 750mA... Αλλά τί σημαίνει αυτό στην πράξη... Το ερωτώ και το ξανά-ερωτώ. :confused: :help: Πόσες μέρες κρατάει στην πράξη..:cry: Please...:elephant: Και κάτι ακόμα.. επαναλληπτικά γεγονότα δεχεται (recursive calentar) εχει?? Ουσιαστικά έχει τα μενού των παλαιών SE (Κ750) ή του νέωτερου Κ800?? Καλά μη βαράς :blink: :lol: Μια μικρή τεχνική πληροφορία έδωσα. Δεν θα το ξανακάνω :X Τώρα σοβαρά, όσο αφορά τα 750mA αυτό έχει σαφώς μεγάλη επίπτωση στον χρόνο ομιλίας που από τις 9 ώρες του Κ750/W800 με 900mA πέφτει στις 5 ώρες. Τώρα στον χρόνο αναμονής έρχομαι να επιβεβαιώσω τον παραπάνω φίλο μας με τις 4 μέρες με μικρομεσαία χρήση και καλό σήμα. Οι 300 ονομαστικές ώρες αναμονής κατά την γνώμη μου δεν πρόκειται να είναι στην πράξη ούτε 200 απο τη στιγμή που θα χρησιμοποιήσουμε το τηλέφωνό έστω και για μισή ώρα. Πάντως οι χρόνοι του τηλεφώνου για το μέγεθος και το βάρος του είναι μάλλον κορυφαίοι. Α ... όσο αφορά στα μενού μάλλον Κ750 θυμίζει με ότι αυτό συνεπάγεται στις δυνατότητες του ημερολογίου. Παρ' όλα αυτά μέσω υπολογιστή (όπως είναι γνωστό) είναι δυνατό να βάλεις επαναλαμβανόμενα γεγονότα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloom Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Το έχω δουλέψει εδώ και λίγες μέρες και το μειονέκτημα που βρήκα είναι η μπαταρία του, η οποία με βαριά χρήση (μπ3, ράδιο, παιχνίδια, ομιλία) τελειώνει σχετικά πιο γρήγορα από το w550 που είχα. Μου κακοφάνηκε επίσης που δεν είχε usb καλώδιο. Όσον αφορά την μνήμη είχα ήδη μία 1GB οπότε μια χαρά!!! Η άλλη πρόσοψη με το μπεζ χρώμα θεωρώ πως είναι πολύ καλύτερη αλλά δεν την βρήκα. Γενικότερα πάντως μια χαρά κινητό είναι για τα λεφτά του. BTW το κινητό φαίνεται σαν ψεύτικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Το έχω δουλέψει εδώ και λίγες μέρες και το μειονέκτημα που βρήκα είναι η μπαταρία του, η οποία με βαριά χρήση (μπ3, ράδιο, παιχνίδια, ομιλία) τελειώνει σχετικά πιο γρήγορα από το w550 που είχα. Μου κακοφάνηκε επίσης που δεν είχε usb καλώδιο. Όσον αφορά την μνήμη είχα ήδη μία 1GB οπότε μια χαρά!!! Η άλλη πρόσοψη με το μπεζ χρώμα θεωρώ πως είναι πολύ καλύτερη αλλά δεν την βρήκα. Γενικότερα πάντως μια χαρά κινητό είναι για τα λεφτά του. BTW το κινητό φαίνεται σαν ψεύτικο! Η αυξημένη διάρκεια της μπαταρίας του W550 σε σύγκριση με το Z550 έχει να κάνει λιγότερο με το τηλέφωνο και περισσότερο με την μπαταρία του. Το W550 έχει την μπαταρία του K750 (BST-37, 900mA) ενώ το Z550 την BST-36, των 750mA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 έχω 2 ερωτήσεις: - πόσα sms χοράει η μνήμη του; - από αναπαραγωγή Mp3 πως τα πάει; λέει τίποτα το Player του; - από συγχονισμό με Outlook πως τα πάει; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Βασικά εγώ το πήρα για την γυναίκα μου... Όσο έπαιξα μαζί του μου άρεσε πολύ, οι ήχοι είναι δυνατοί, συγχρονίζει καλά με το outlook, η όθόνη του είναι φωτεινή και το μενού του ταχύτατο... Οι φώτος που τραβάει είναι φτωχές σε ποιότητα (όταν τις βλέπεις στο PC). Το μόνο ελλάτωμα που βρήκα είναι πως κάποια στιγμή το ηχείο του άρχισε να παραμορφώνει στα καλά καθούμενα τους ήχους (άνοιγμα πόρτας, ήχους πληκτρολογίου κτλ) το οποίο διορθωθηκε με ενα restart... Επίσης πρέπει να τονίσω πως η μεταφορά αρχείων απο PC είναι ταχύτατη, και η απεικόνιση των mp4 video είναι αρκετά ομαλή (χωρίς πολύ frame loss) 100% αξίζει τα λεφτά του ( 211 euro απο e-shop / 219 euro απο Γερμανό ) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts