Jump to content

Demian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Demian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Διευκρίνηση: Το πολυπόθητο "ς" υπάρχει σαν symbol και όχι στο abc mode. Στο Τ9 (που χρησιμοποιώ) όταν γράφεις με μικρά φυσικά και εμφανίζεται.
  2. Λοιπόν Πρώτες εντυπώσεις Κατασκευή: Η εμφάνιση Inox και μαύρο πλαστικό εμένα προσωπικά μου άρεσε Πίσω καπάκι έχει από τις πρώτες μέρες λίγα κενά στην επαφή του. Όχι υπερβολικά πάντως. Ίσως το παραπάνω πρόβλημα να δημιουργείται από τη μεγάλη πίεση που του ασκείς Υποχρεωτικά, γιατί τα κουμπιά είναι όσο πιο σκληρά θα μπορούσαν να γίνουν. Σε κάποια φάση πρέπει να μου πόνεσε και το δάχτυλο μετά από πολλά sms. Το ηχείο για ειδοποίηση και ανοικτή ακρόαση είναι τοποθετημένο πίσω με ότι αυτό συνεπάγεται. Πίστευα ότι αυτά τα λάθη του παρελθόντος δε γίνονται πλέον. Χώρος υπάρχει μπροστά (δεν είναι και razr), γιατί πίσω ?? Software - Hardware: Πολύ γρήγορη απόκριση και με εφφέ κίνησης στα γραφικά. Λειτουργικότητα άριστη αν δε σε εμπόδιζαν λίγο τα σκληρά πλήκτρα. Για σχεδόν κάθε στοιχείο υπάρχει υπομενού που σε διευκολύνει. Πλήρη υποστήριξη Ελληνικών (και ς) Το software μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα με την αναπαραγωγή midi ή τα ίδια τα προεγκατεστημένα midi. Έχουν χαμηλή ένταση. (το μέλλον θά δείξει όταν πειραματιστώ) Ειδικά: Μου άρεσε η άμεση αποστολή σε οποιοδήποτε στοιχείο με MMS ή bluetooth Μου άρεσε το alarm με ραδιόφωνο Με ικανοποίησε το mp3 player. λειτουργεί και με τα εξωτερικά πλήκτρα. Η φωτογραφική δεν με ενδιαφέρει, αλλά μου φάνηκε τίμια για την τιμή της. T9 SMS κτλ λειτουργούνε άψογα Τηλεφωνικός κατάλογος πολύ καλός και πλήρης (ομάδες αποστολής, προσωποποίηση επαφών κτλ). Το μόνο αρνητικό για μένα είναι η συνήθεια που έχω με το sp3i. Αναζήτηση κυρίως και διαχείριση-παρουσίαση δεν συγκρίνονται. Ατζέντα καλή και alarms με ρυθμιζόμενη περιοδικότητα. Δεν μου άρεσε καθόλου η έλλειψη θύρας miniUSB. Δεν μου άρεσε το slot του memory stick κάτω από το καπάκι. (έχει που έχει λίγο τζόγο, που να το ανοιγοκλείνεις κιόλας) Δεν μου άρεσε επίσης που μία θύρα εξυπηρετεί τα πάντα, φόρτιση, ακουστικά (άρα μόνο sony + ακριβότερα), ειδικό καλώδιο usb (άρα μόνο sony + ακριβότερο + δεν είναι στη συσκευασία) εν αναμονή ... αυτονομία και άλλα
  3. Δεν είναι το πρόβλημα με τα sm αλλά με την αναπαραγωγή midi. Διάλεξε ήχο mp3 για την ειδοποίηση sm και θα δεις τη διαφορά. Δεν ξέρω βέβαια αν φταίει το software αναπαραγωγής του κινητού η απλά τα midi που είναι διαθέσιμα έχουν πολύ χαμηλή στάθμη. 'Ασχετο, αλλά εγώ πάντως παραπλανήθηκα από το promotion του z550i που αναφέρει δυνατότητα σύνδεσης usb, pc synch και mass storage κτλ. Συνηθισμένος από το sp3i νόμιζα ότι απλά θα έχει μία θύρα miniUSB. Μάταια βέβαια καθώς θέλει ειδικό καλώδιο ή bluetooth. Το δεύτερο βέβαια δεν ξέρω αν χρησιμεύει για αναβαθμίσεις. Καταλήγω ότι τελικά τα extra (ms, usb ή bluetooth) για δουλέψει το "φτηνό" αυτό κινητό όπως διαφημίζεται ανεβάζουν την τιμή του αρκετά... (αυτό το usb πολύ άσχημα μου κάθησε καθώς είναι υπερβολικά βολικό στο sp3i και επίσης ένα καλώδιο usb παντού βρίσκεται (fast port και :X )
  4. Demian

    Alcatel 757

    Φοβάμαι ότι κάπως έτσι μπορεί να καταλήξει και αυτό το κινητό της alcatel. Κρίμα όμως γιατί πρόκειται για εταιρία με τεχνογνωσία. Προσωπικά βρίσκω τα low kai middle end κινητά που βγάζει από τα καλύτερα και πιστεύω ότι θα μπορούσε να βγάλει και smartphones. Εταιρία που εξοπλίζει μέχρι και δορυφορικά συστήματα δε νομίζω να μην έχει τέτοιες δυνατότητες. Οι καθυστερήσεις που παρουσιάζονται βέβαια δε γνωρίζω εάν είναι φαινόμενο της ελληνικής αγοράς όπου δε προωθούνται αρκετά τα προϊόντα ή είναι γενικό. Πάντως θα προχωρούσα στην αγορά του 756 (σιγά μη περίμενα) εάν βέβαια η κυρία cosmote δε μου επιδοτούσε μόνο συγκεκριμένες i-mode λύσεις (@#@$#% λύσεις κατ΄εμέ) και όχι την επιλογή να πάρω ότι θέλω.
  5. Demian

    Alcatel 757

    Το Νέο Must για τους φίλους της Alcatel Αν και ακούστηκε ότι θα βγούνε και περισσότερα μοντέλα clamshell το 2005. Επίσης ανακοινώθηκαν και καινούρια low end.
  6. Demian

    Alcatel 757

    http://www.makemagic.gr/alcatel/alcatel%20757.jpg General Network GSM900 / GSM1800 / GSM1900 Introduced 2004 Q4 Status Coming soon Form factor Block Antenna Internal SAR Value 0.5 W/Kg Size Weight 92 g Dimensions 106 x 46 x 18.5 mm Display Type Graphical Colours 256K Size 128 x 160 pixels, 12 lines Memory Outgoing Calls 10 Received Calls 10 Lost Calls 10 Shared Memory 4MB Ringtones Polyphonic Yes, 32 voices - MP3 ringtones - Downloadable ringtones - Ringtone composer Networking GPRS Yes, Class 10 (4+1/3+2 slots) Modem Yes, 32 - 48 kbps USB Yes WAP Yes, 2.0 Infrared Yes Features Vibration Yes SMS Send / Receive MMS Send / Receive Camera Yes, VGA, 640x480 pixels, video Java Yes Games Yes Clock Yes Alarm Yes Calculator Yes Voice Dialing Yes Voice Memo Yes T9 Yes - Photo call - Organizer - Currency converter Standard Battery Type Li-Ion Amperage 950 mAh Standby Time 250 hours Talk Time 5 hours Φωτο 757 Εικόνα 1 : Εικόνα 2 : Εικόνα 3 : Εικόνα 4 .
  7. Demian

    Alcatel 835

    Standard delivery kit Phone The battery charger Manual Cable for the synchronization with the PC Software Δεν υπήρχε μέσα στο κουτί ?
  8. Demian

    Alcatel 835

    από το mobile-review "t is essential to keep in mind, that this phone is not of Alcatel development, it is an ODM-product." Αυτός είναι ο λόγος που πιθανότατα δεν έχει υπέρυθρες και αλλαγές στο menu, οπως multifield contacts.
  9. Το συγκρίνω με τα midi που έχει η ίδια συσκευή. Δηλάδη δε με πειράζει η ποιότητα των amr όσο ή ένταση. Δεν έχω καταφέρει να ακουστούνε "σιγά". Τώρα για το Intellisync δε μπόρεσα να καταλάβω γιατί αφήσανε απέξω τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Κατέβασα και το source του alcanna να δω αν μπορέσω να προσθέσω κάτι τέτοιο. Όψωμεν
  10. Μου αρέσει πολύ η γαλλική εταιρεία γιατί πάντα έρχεται με την καλύτερη value προσφορά. Είχα ένα alcatel 500 και ήμουνα πολύ ικανοποιημένος. Πρόσφατα αγορά το 735. Περίμενα περισσότερη προσωποποίηση στις λειτουργίες του (όπως διαφορετικό ήχο για κάθε επαφή και όχι κατάλογο ή περισσότερες συντομεύσεις και παραμετροποίηση των atmospheres) αλλά λόγω της τιμής του και του πολύ καλού pc software τα προσπέρασα με μεγάλη ευκολία. Το πρόβλημα που με ενόχλησε περισσότερο και θέλω να διαπιστώσω αν συμβαίνει μόνο σε μένα είναι η ένταση στους ήχους .amr . Δεν ανταποκρίνονται καθόλου στις ρυθμίσεις της έντασης. Μου δίνουν την εντύπωση ότι ακούγονται πάντα στο "τέρμα" με αποτέλεσμα να παραμορφώνονται και μερικές φορές να χτυπάνε δυνατά σε ώρες που πραγματικά δε το θέλεις. Με το soundforge έριξα την ένταση σε εξευτελιστικά levels αλλά και πάλι τα ίδια (μάλιστα παραμορφώνονται ακόμα περισσότερο). Ένα δεύτερο πρόβλημα που είχα είναι με το software. Έχει δοκιμάσει κανείς τον συγχρονισμό των επαφών του με το outlook ? Οι ελληνικοί χαρακτήρες μεταφέρονται στο outlook σαν σύμβολα ( κάτι που δε μπορώ να καταλάβω γιατί, θα μπορούσαν πολύ εύκολα να το υποστηρίξουν. Ευχαριστώ που διαβάσατε και μόνο όλα αυτά :)
×
×
  • Create New...