singer Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται... Κατ' αρχήν δεν φωνάζουμε εδώ. Και δεύτερο, αφού θέλεις τόσο πολύ μια απόδειξη, ιδού: http://img137.imageshack.us/img137/698/screenshot01494iz.th.jpg (κατά ένα μυστηριώδη τρόπο, το screenshot είναι από το N80... :eek: απίστευτο; ) Τώρα όμως ήρθε η σειρά σου να αποδείξεις ότι έχω το N70 και παριστάνω τον δήθεν κάτοχο N80. Και για να κλείσει οριστικά το μείζον ζήτημα εθνικών διαστάσεων, που προέκυψε από το πουθενά περί φωνητικής κλήσης: Tip 1: Στην αναμονή κρατάτε πατημένο για 3 δευτερόλεπτα το δεξί soft key και... voila η φωνητική κλήση! Τόσο απλό... Επίσης, αν έχετε συνδέσει το hands free, μπορετε να κρατήσετε πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα το κεντρικό κουμπί που έχει πάνω του, για να κάνετε φωνητική κλήση. Tip 2: Το manual δεν μπήκε τυχαία στο κουτί του κινητού. Το διαβάζουμε αν δεν βρίσκουμε κάτι, πριν αρχίζουμε να φωνάζουμε και να τη λέμε στους άλλους.Κοιτα να σου πω μερικα πραγματα... Για το αν εχω ξεφυγει η οχι απ οτι φαινεται δεν εισαι σε θεση να με κρινεις εσυ...αρα παρακαλω πολυ να προσεχεις τον ειρωνικο σου τροπο και τους χαρακτηρισμους σου, διοτι ειμαι και ημουν πολυ ευγενικος και γενικα θεωρω τον εαυτο μου υποδειγμα συναδελφου... Κι εξηγω το γιατι...λοιπον, το ερωτημα μου ειναι αν κανει φωνητικες κλησεις σε ονοματα επαφων..το screenshot που παρεθεσες δεν αποδεικνυει τιποτα..και σε μενα το κανει αυτο αλλα αμα πω το ονομα "Νικος", ενεργοποιειται ή το bt ή το προφιλ ή ο,τιδηποτε αλλο εκτος απο τα ονοματα των επαφων μου. Αφου λοιπον εχουμε το manual στα χερια μας δε πρεπει να επιτραπει ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να κανει ερωτηση που θα μπορουσε ν' απαντηθει απο το εγχειριδιο της συσκευης..με τη δικη σου λογικη καθε τετοια ερωτηση , ειναι εκτος τοπικ.. Μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? (αν θελεις οτιδηποτε , σε παρακαλω με ΡΜ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 http://img137.imageshack.us/img137/698/screenshot01494iz.th.jpg Αυτο τι θεμα ειναι; Υπαρχει μεσα η το εβαλες εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 den einai thema auto sou ekshgei o filos poio panw thn apodeiksei oti mporeis na kaneis fwnhtikh klish.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Η μπαταρία του 6280 είναι 970 mAh. Δεν μπορούμε να την βάλουμε στο N80 ??? Το έχει δοκιμάσει κανείς ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 den einai thema auto sou ekshgei o filos poio panw thn apodeiksei oti mporeis na kaneis fwnhtikh klish.:p Tο ξερω ρε συ. Ρωταω ποιο θεμα εχει στο Ν80 του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Δεν ξερω αν αξιζει να περιμενεις ενα χρονο για το Ν83 αντι του Ν80 αλλα η μονη τους διαφορα δεν θα ειναι τα mpx!!! Θα εχει autofocus, carl zeiss φακο, σκληρο 4 gb και πολλα αλλα που ισως να μην ξερουμε ακομα.Τι μου κανεις παλι??????εκει που ειχα ενθουσιαστει με το ν93!καμια σελιδα με το ν83 να δω χαρακτηριστικα ξερεις?:dizzy: Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Τι μου κανεις παλι??????εκει που ειχα ενθουσιαστει με το ν93!καμια σελιδα με το ν83 να δω χαρακτηριστικα ξερεις?:dizzy: Δεν υπάρχει τίποτα ακόμα , μόνο φήμες και μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι είναι το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 1)sto review leei εφαρμογές Instant Messaging, Internet Radio, BarCode, Lifeblog, Catalogs, Handy Weather (δοκιμαστική έκδοση) και BarCode. αυτα υποτιθεται τα εχει ola μεσα? το barcode den uparxei oute edw to instant messaging τι κανει? 2)αν γινεται το φλας να μενει ανοιχτο με καποιον τροπο κ αν γινεται να μπαινει σε αυτοματα κλειδωμα χωρις κωδικο κ χωρις ανοιγοκλεισιμο πληκτρολογιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Η μπαταρία του 6280 είναι 970 mAh. Δεν μπορούμε να την βάλουμε στο N80 ??? Το έχει δοκιμάσει κανείς ???Δεν μπαίνει...είναι τελείως διαφορετικές :O Τι μου κανεις παλι??????εκει που ειχα ενθουσιαστει με το ν93!καμια σελιδα με το ν83 να δω χαρακτηριστικα ξερεις?:dizzy:Κάποια πρώτα χαρακτηριστικά μπορείς να δείς εδω :happy: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Tο ξερω ρε συ. Ρωταω ποιο θεμα εχει στο Ν80 του. ok.grakse lathos!!!:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NKG Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 paidia sorry alla elpizo na min mperdepsame tin fonitiki klisi em tin anoixti akroasi...ego se alla forum eida ayto... http://www.techteam.gr/index.php?showtopic=43578&st=20 giayto kai tromaxa oson afora tin anoixti akroasi... episis sto official site tou N80 tis nokia den anaferetai i anoixti akroasi... kai pali epalambano... yparxei anoixti akroasi? sorry gia to priximo alla opos blepete oi plirofories einai oti na nai kai emena me endiaferi na eimai sigouros gia tin en logo leitourgia...theoro oti opoia apantisi dothei edo einai apo katoxo n80 ara tin empisteyomai (min mou peite na rotao se plaisia kai germanous giati oloi edo xeroume ti asxetoi douleyoun ekei...) kai pali eyxaristo kai sorry gia to priximo.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 καλημερα σε ολους εχω διαβασει λεπτομερως ολες τις σελιδες και εχω μια αποψη για το τι λεει το forum για την ποιοτητα του Ν80 στην αναπαραγωγη του ηχου (μαλλον θετικη) στην ποιοτητα των φωτο (μικτες αποψεις). η ποιοτητα κατασκευης με προβληματιζει. Μηπως θα μπορουσαν οι διαχειριστες να γραψουν την γνωμη τους ;;;; tnx :rolleyes: Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 paidia sorry alla elpizo na min mperdepsame tin fonitiki klisi em tin anoixti akroasi...ego se alla forum eida ayto... http://www.techteam.gr/index.php?showtopic=43578&st=20 giayto kai tromaxa oson afora tin anoixti akroasi... episis sto official site tou N80 tis nokia den anaferetai i anoixti akroasi... kai pali epalambano... yparxei anoixti akroasi? sorry gia to priximo alla opos blepete oi plirofories einai oti na nai kai emena me endiaferi na eimai sigouros gia tin en logo leitourgia...theoro oti opoia apantisi dothei edo einai apo katoxo n80 ara tin empisteyomai (min mou peite na rotao se plaisia kai germanous giati oloi edo xeroume ti asxetoi douleyoun ekei...) kai pali eyxaristo kai sorry gia to priximo.... :) Εγω προσωπικα κινητο της ΝΟΚΙΑ με πανω απο 250€ εδω και 3 χρονια δεν εχω βρει που να μην εχει Ανοιχτη Ακροαση!!! Και βεβαια εχει το Ν80(loudspeaker), δεν το γραφει γιατι θεωρειται στανταρ χαρακτηριστικο των κινητων πλεον...;) :) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Έχει ανοικτή ακρόαση ρε παιδιά. :D Ας μην γράψουμε άλλες 5 σελίδες γι' αυτό το θέμα, όπως έγινε με τη φωνητική κλήση. Το έχω μπροστά μου τώρα και το δοκιμάζω. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης πατάτε Επιλογές -> Ενεργοποίηση μεγαφώνου και ανοίγει μια χαρά η ανοικτή ακρόαση (θα πρέπει βέβαια να έχει απαντηθεί η κλήση, δεν γίνεται όταν ακόμη καλεί). (Ελπίζω να μη με κατηγορήσει πάλι κανένας :whistle: ότι έχω το N70 και μπήκα σ' αυτό το topic να παραπλανήσω τον κόσμο... :confused: ) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Έχει ανοικτή ακρόαση ρε παιδιά. :D Ας μην γράψουμε άλλες 5 σελίδες γι' αυτό το θέμα, όπως έγινε με τη φωνητική κλήση. Το έχω μπροστά μου τώρα και το δοκιμάζω. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης πατάτε Επιλογές -> Ενεργοποίηση μεγαφώνου και ανοίγει μια χαρά η ανοικτή ακρόαση (θα πρέπει βέβαια να έχει απαντηθεί η κλήση, δεν γίνεται όταν ακόμη καλεί). Και βεβαια γινετε την ωρα που καλει... δεξι αυτακι(οταν καλεις εννοω απο το κινητο);) :O Οταν σε παιρνουν ανοιγεις την γραμμη και δεξι αυτακι!(πανω απο το κοκκινο πληκτρο) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Αυτο τι θεμα ειναι; Υπαρχει μεσα η το εβαλες εσυ; Είναι το theme "6680" το κατέβασα από εδώ, δεν το είχε μέσα. :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Καλημέρα παιδιά... Μία ερώτηση για όποιον φίλο το έχει κάνει: Υπάρχει τρόπος να επεξεργαστούμε ένα theme του Ν80, το οποίο έχουμε σε μορφή .sis (ή .sisx) μέσα από το Nokia Theme Studio? Μπορούμε δηλαδή να το κάνουμε import, να το τροποποιήσουμε "κατά το δοκούν" και μετά να το ξανακάνουμε installation file (.sis/.sisx) ? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Και πάλι καλημέρα ΥΓ: απενεργοποιώντας την 3G λειτουργία (προσωπικά μου είναι άχρηστη) κατάφερα να βγάλω 3 πλήρη (χωρίς κλείσιμο) 24ωρα αδιάλλειπτης λειτουργίας του Ν80. Αυτό βέβαια, χωρίς να σημαίνει ότι βρίσκομαι στο κυνήγι της απόλυτης αυτονομίας...Pas mal, ε? Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Καλημέρα παιδιά... Μία ερώτηση για όποιον φίλο το έχει κάνει: Υπάρχει τρόπος να επεξεργαστούμε ένα theme του Ν80, το οποίο έχουμε σε μορφή .sis (ή .sisx) μέσα από το Nokia Theme Studio? Μπορούμε δηλαδή να το κάνουμε import, να το τροποποιήσουμε "κατά το δοκούν" και μετά να το ξανακάνουμε installation file (.sis/.sisx) ? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά Και πάλι καλημέρα Προς το παρόν όχι. Για τα sis για λειτουργικό Symbian 6.x, 7.x, 8.x υπήρχε το πρόγραμμα Unmake SIS το οποίο επέτρεπε να κάνεις extract των αρχείων που περιέχουν στον υπολογιστή σου και να τα πειράξεις. Για τα sis/sisx του Symbian 9.1 δεν έχει βγει ακόμη τέτοιο πρόγραμμα, αλλά φαντάζομαι είναι θέμα χρόνου. :whistle: Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Thnx ng78 :) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Σχετικα με τις Φωνητικες κλησεις : Ολοι εχουμε δικιο τελικα :D Ο λογος για τον οποιο δεν δουλευουν οι φωνητικες κλησεις σε ορισμενους απο εμας ,ειναι κατα 99% διοτι εχουν κανει transfer τις επαφες τους απο αλλο τηλεφωνο ή με συγχρονισμο. Δοκιμαστε να κανετε ενα φορματ στο τηλεφωνο . Στην συνεχεια καντε αποθηκευση μια νεα επαφη . Θα δειτε οτι φωνητικη κληση λειτουργει κανονικα . Συμπερασμα : Οσοι εχουν περασει τις επαφες τους χειροκινητα οι φωνητικες κλησεις ζουν και βασιλευουν !:p (αντε με βαλατε και εκανα hard format !) Αν εχετε να προσθεσετε κατι αναλογο σχετικα με back up,restore κλπ σε σχεση με φωνητικες κλησεις , ή εχω ξεχασει κατι,περιμενω τα σχολια σας :) Μετα απο restore απο την καρτα ,οι φωνητικες κλησεις εξαφανιζονται ως δια μαγειας !:shock: :cold: :scared: επειδη ειμαι λιγο αργος (βλ.ηλικια) θα πρεπει να σβησω περιπου 250 επαφες με 420 αριθμους και να τους περασω με το χερι μετα το φορματ για να εχω φωνητικες κλησεις,καταλαβα καλα? και πες οτι πληρωνω καποιον και το κανει μετα στον συνχρονισμο θα τα χασω παλι? βρηκε κανεις αλλη λυση? Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Εγώ έσβησα όλες τις επαφές που είχα περάσει από το outlook και πέρασα μια-δυο επαφές με το χέρι και.... τίποτα. Επίσης εκανα όλες τις επαφές restore μέσα απο το PC Suite αλλά και πάλι δεν βλέπω φωνητική κλήση πουθενα. Το μόνο που λειτουργεί είναι οι φωνητικές εντολές για το προφιλ, κλπ ("Γενικό", "Αθορυβο", κλπ). Επίσης η επιλογή για αναπαραγωγή της φωνής δεν υπάρχει σε καμία από τις επαφές μου, ούτε σε αυτές που πέρασα με το χέρι. Δεν έκανα φορματ γιατί δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να αναγκαζόμαστε να κάνουμε φορματ για να χρησιμοποιήσουμε κάτι που θα έπρεπε να δουλέυει εξαρχής. :cry: Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Εγω τις περασα με συγχρονισμο απο outlook και εχω και φωνητικες αλλα και οι φωτο που περασα στις επαφες του outlook περαστηκαν στο Ν80. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Είναι το theme "6680" το κατέβασα από εδώ, δεν το είχε μέσα. :) Πολυ ωραιο το θεματακι. Ευχαριστω φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Εγω τις περασα με συγχρονισμο απο outlook και εχω και φωνητικες αλλα και οι φωτο που περασα στις επαφες του outlook περαστηκαν στο Ν80. :!: Και εγώ από outlook αλλά λέω "Μάνος" και βγαίνει η "Κάμερα" :wacko: Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 :!: Και εγώ από outlook αλλά λέω "Μάνος" και βγαίνει η "Κάμερα" :wacko: για δοκιμασε να πεις καμερα μηπως παρει το Μανο.........:D λογικα δεν πρεπει να εχεις ουτε εσυ φωνητικες εντολες το ιδιο κανει και σε μενα με διαφορα ονοματα Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts