Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την ανεβασα στο rapidshare. θα την παρεις απο εδω :

http://rapidshare.com/files/8035177/Best.Birthday.rar

Epidi dn doulevei to keygean an boris se parakalo dose mou tous kodikous me PM se parakalo!

Follow me on Instagram : el.rapha_

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το θεμα ειναι αν υπαρχουν πλεον αρκετες εφαρμογες και παιχνιδια διαθεσιμα. Γιατι ειχα διαβασει καπου οτι λογω διαφορετικης αναλυσης, δεν ειναι συμβατες οι υπαρχουσες εφαρμογες-παιχνιδια sis.Ισχυει αυτο? Εφαρμογες γνωστες για ολα τα Symbian οπως Route66,Magenta Lexikon,SmartMovie κτλ υπαρχουν για Ν80?Ή να το πω διαφορετικα, με ποιανου αλλου μοντελου ειναι συμβατο οσον αφορα τις sis εφαρμογες-παιχνιδια?

Τα προγραμματα του Ν80 ειναι σημβατα με οσα κινητα εχουν

Symbian OS 9.1

Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε! :)

Epidi dn doulevei to keygean an boris se parakalo dose mou tous kodikous me PM se parakalo!

δικιμασε αυτο :)

http://www.rapiduploader.com/61500

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Για να δουλεψει το keygean (υποθετω εχεις ΧΡ) πατα με δεξι πληκτρο moyse > ιδιοτητες > συμβατοτητα και καντο για windows 98.

Πες μου αν σου δουλεψε.

Εχω ενα κ800 και μου εκαναν δωρο ενα Ν80...Τι να κρατησω αραγε?εχω ακουσει διαφορα ελλατωματα για το Ν80 και το φοβαμαι... :X

Εχω ενα κ800 και μου εκαναν δωρο ενα Ν80...Τι να κρατησω αραγε?εχω ακουσει διαφορα ελλατωματα για το Ν80 και το φοβαμαι... :X

σαν φωτογρ.μηχανη εννοειται το κ800 σαν ολα τα αλλα δεν το συζητω ν80.:)οταν βγηκανε τα ν80 ειχανε ελλατωματα τωρα δεν παρουσιαζουνε κατι.και η μπαταρια του ειναι μκρη 860mah.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σαν φωτογρ.μηχανη εννοειται το κ800 σαν ολα τα αλλα δεν το συζητω ν80.:)οταν βγηκανε τα ν80 ειχανε ελλατωματα τωρα δεν παρουσιαζουνε κατι.και η μπαταρια του ειναι μκρη 860mah.

Tο slide παραμένει δύσχρηστο σε όλες τις συσκευές.Είναι κι αυτό ένα ελάττωμα των Ν80.

Giorgosk80,για ποιον λόγο δεν κρατάς και τα δύο μοντέλα;

Tο slide παραμένει δύσχρηστο σε όλες τις συσκευές.Είναι κι αυτό ένα ελάττωμα των Ν80.

Giorgosk80,για ποιον λόγο δεν κρατάς και τα δύο μοντέλα;

Γιατι ουσιαστικα το εκαναν δωρο στην κοπελα μου..

Οποτε η κραταω το κ800 και πουλαω το Ν80 (γιατι εκεινη εχει κ800 και δεν το θελει)η κραταω το Ν80 και πουλαω το κ800..

Για να δουλεψει το keygean (υποθετω εχεις ΧΡ) πατα με δεξι πληκτρο moyse > ιδιοτητες > συμβατοτητα και καντο για windows 98.

Πες μου αν σου δουλεψε.

Ναι σε ευχαριστώ!

Follow me on Instagram : el.rapha_

Re paidia thelo na rotiso kati an to xei paratisrisei kai kaneis allos...Sta minimata (exo epileksei na apothikeuontai stin karta mnimis) orismenes fores otan epilego na do ta stoixeia tous mou emfanizei ASXETES ORES lipsis...Diladi mporei na paro ena minima stis 3 kai na leei pos to pira stis 5!!!To kanei me aprosdioristo (?) nomizo rithmo...Einai arketa enoxlitiko giati px an exeis ksipnisei kai koitas na deis ti ora sou rthe to min...katalavenete...To xei paratirisei kaneis allos?Kamia lisi??

Re paidia thelo na rotiso kati an to xei paratisrisei kai kaneis allos...Sta minimata (exo epileksei na apothikeuontai stin karta mnimis) orismenes fores otan epilego na do ta stoixeia tous mou emfanizei ASXETES ORES lipsis...Diladi mporei na paro ena minima stis 3 kai na leei pos to pira stis 5!!!To kanei me aprosdioristo (?) nomizo rithmo...Einai arketa enoxlitiko giati px an exeis ksipnisei kai koitas na deis ti ora sou rthe to min...katalavenete...To xei paratirisei kaneis allos?Kamia lisi??

Ναι κ εγω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με την τιμ.

Αν μπορει καποιος να δωσει λυση θα ειμαι υποχρεος.

:superman: SX1 RULES !!!

Καλημέρα χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους σας .

Εχω ένα Ν80 (καμμία βδομάδα) , και σε μια περιήγηση μου εχτές παρατήρησα ότι η διαχείρηση εφαρμογών ανοίγει έπειτα απο μισό λεπτό περίπου , είναι κάτι το οποίο γίνεται σε όλους τους κατόχους του κινητού ?- τα υπόλοιπα ανοίγουν με την γνωστή γρηγοράδα του κινητού , έκδοση τελευταία plus έχω βάλει 1 thema Y-Browser , κάρτα μνήμης SanDisk 1 GB - . Αλήθεια ποιά είναι η γνώμη σας για αυτή την κάρτα (επηρεάζει την ταχύτητα του κινητού σε σχέση με την original ? ίσως είναι και χαζή η ερώτηση μου αυτή . Αν γνωρίζει κάποιος ας πεί μια γνώμη καθώς το προηγούμενο (Ν70 ) άνοιγε αμέσως . Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας , και έξω απο το άδικο και προβληματικά κινητά σε όλους .....

Καλημέρα χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους σας .

Εχω ένα Ν80 (καμμία βδομάδα) , και σε μια περιήγηση μου εχτές παρατήρησα ότι η διαχείρηση εφαρμογών ανοίγει έπειτα απο μισό λεπτό περίπου , είναι κάτι το οποίο γίνεται σε όλους τους κατόχους του κινητού ?- τα υπόλοιπα ανοίγουν με την γνωστή γρηγοράδα του κινητού , έκδοση τελευταία plus έχω βάλει 1 thema Y-Browser , κάρτα μνήμης SanDisk 1 GB - . Αλήθεια ποιά είναι η γνώμη σας για αυτή την κάρτα (επηρεάζει την ταχύτητα του κινητού σε σχέση με την original ? ίσως είναι και χαζή η ερώτηση μου αυτή . Αν γνωρίζει κάποιος ας πεί μια γνώμη καθώς το προηγούμενο (Ν70 ) άνοιγε αμέσως . Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας , και έξω απο το άδικο και προβληματικά κινητά σε όλους .....

1)Αυτο με την διαχειρηση εφαρμογων ειναι φισιολογικο μην ανησηχεις

2)Η ταχυτητα της καρτας δεν εχει καμια διαφορα! Μια καρτα με μεγαλη ταχυτητα μας χρειαζετε οταν μεταφερουμε αρχεια απο το pc στην καρτα, μεταφερονται πιο γρηγορα δεν γεινετε το κινητο πιο γρηγορο :)

1)Αυτο με την διαχειρηση εφαρμογων ειναι φισιολογικο μην ανησηχεις

2)Η ταχυτητα της καρτας δεν εχει καμια διαφορα! Μια καρτα με μεγαλη ταχυτητα μας χρειαζετε οταν μεταφερουμε αρχεια απο το pc στην καρτα, μεταφερονται πιο γρηγορα δεν γεινετε το κινητο πιο γρηγορο :)

ευχαριστώ πάρα πολύ

καλημέρα και πάλι , έχουνε ένα Ν80 ένα laptop με XP SP2, κάνουμε αντικατάσταση του PC_suite του Ν70 σε αυτό του Ν80 όλα πάνε ΟΚ επιλέγω το PC_suite απο το κινητό η εγκατάσταση των drivers γίνεται επιτυχώς , κανουμε restart , συνδέουμε το τηλ με το USB , ΑΛΛΑ δεν γίνεται ποτέ η σύνδεση του κινητού με το PC_suite ή το laptop δεν βλέπει το τηλ χωρίς να πέρνουμε κάποιο μήνυμα λάθους κάποια ιδέα για το τί φταίει ?

καλημέρα και πάλι , έχουνε ένα Ν80 ένα laptop με XP SP2, κάνουμε αντικατάσταση του PC_suite του Ν70 σε αυτό του Ν80 όλα πάνε ΟΚ επιλέγω το PC_suite απο το κινητό η εγκατάσταση των drivers γίνεται επιτυχώς , κανουμε restart , συνδέουμε το τηλ με το USB , ΑΛΛΑ δεν γίνεται ποτέ η σύνδεση του κινητού με το PC_suite ή το laptop δεν βλέπει το τηλ χωρίς να πέρνουμε κάποιο μήνυμα λάθους κάποια ιδέα για το τί φταίει ?

Ποια εκδοση του pcsuite χρησιμοποιεις?

Τρεξε το PC Suite Cleaner για πληρη απεγκατασταση του και μετα παλι εγκατασταση :rolleyes:

Ποια εκδοση του pcsuite χρησιμοποιεις?

Τρεξε το PC Suite Cleaner για πληρη απεγκατασταση του και μετα παλι εγκατασταση :rolleyes:

η version είναι 682_rel_22_0_gre .... to laptop einai toshiba , θα το τρέξω και βλέπουμε ευχαριστώ πολύ ...

gia sas paidia mia erwtisi!tis proales briskomou stin patra k ithela na dokimasw bideoklisi alla den exei sima 3g apo oti kserw stin patra exei kalipsi exw cosmote k den kserw ti fteei?fteei kati apo to kinito mou i apo tin cosmote prepei na energopoiisw kati??euxaristw!!!

gia sas paidia mia erwtisi!tis proales briskomou stin patra k ithela na dokimasw bideoklisi alla den exei sima 3g apo oti kserw stin patra exei kalipsi exw cosmote k den kserw ti fteei?fteei kati apo to kinito mou i apo tin cosmote prepei na energopoiisw kati??euxaristw!!!

Το εβαλες Εργαλια>Ρυθμισεις>Δικτυο>Λειτουργια δικτυου>Διπλη λειτουργια? :)

Παιδιά μια σημαντική ερώτηση ....

Ποιά ειναι η ποιό πρόσφατη version για το Ν80 ?

Απ' όσο ξέρω είναι η 042 γιατί όμως σ'εμένα δείχνει ο Nokia Software Updater ότι υπάρχουν διαθέσιμες απο την στιγμή που έχω την 042 ???

Μήπως έχει να κάνει με το ότι αναβάθμισα τον NSU ??

Ήταν 1.2.0 και έγινε 1.2.2 ???

HELP ANYBODY ???

pedia merikes erwthshs. exw katevasi merika programatakia ta opio 8eloun sindesi meso gprs, cosmote gprs, i wlan. pos 8a kawn mia apo tis tris sindesis? exw parei stin cosmote sto 1212 gia na energopihso ta gprs m ipan na stilo ena mnm ktl ktl to ekana leei i ipiresia enrgopih8hke ala mou vgazi sfalma sindesis.. mesw pc den mporw na kanw sindesi? exw internet kai sindew to kinito me to usb kalodio.. auta an mporei kapios na voi8isi..

Το A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) πρωτόκολλο προσδιορίζει την ποιότητα του ήχου.

Αν δηλαδή θα είναι stereo ή mono.

Κοινώς, έλλειψη A2DP σημαίνει mono ήχος.

Προσπαθώ μέρες να το εξηγήσω... :secret:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια αυτη ΝΟΚΙΑ θα με σκασει.

Στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση μου ειπαν οτι το Ν80 δεν υποστηριζει το πρωτοκολλο A2DP για αναπαραγωγη μουσικης απο Bluetooth.

Το μεσημερι παω σε ενα καταστημα ΝΟΚΙΑ και μου λενε οτι μονο μερικα Firmware το υποστηριζουν.:blink: :blink: :blink:

Εχω συνδεσει κανονικα τα Bluetooth Sony Ericsson HBH-DS970 στο Ν80 Internet Edition και παιζει κανονικα Mp3 απο τα Bluetooth ακουστικα,αλλα με πολυ φτωχη ποιοτητα.

Τωρα τι γινεται δεν ξερω!!!Με εχουν μπερδεψει τελειως!!!

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Παιδιά μια σημαντική ερώτηση ....

Ποιά ειναι η ποιό πρόσφατη version για το Ν80 ?

Απ' όσο ξέρω είναι η 042 γιατί όμως σ'εμένα δείχνει ο Nokia Software Updater ότι υπάρχουν διαθέσιμες απο την στιγμή που έχω την 042 ???

Μήπως έχει να κάνει με το ότι αναβάθμισα τον NSU ??

Ήταν 1.2.0 και έγινε 1.2.2 ???

HELP ANYBODY ???

Παίδες ας απαντήσει κάποιος...Please !

Μήπως εν τέλει βγήκε η INTERNET EDITION από το Nokia Software Updater ???

Παίδες ας απαντήσει κάποιος...Please !

Μήπως εν τέλει βγήκε η INTERNET EDITION από το Nokia Software Updater ???

Δεν ειναι καθολου απιθανο αλλα δεν θα πρεπει λογικα να αλλαξει το Product Code.

Δεν γινεται να εχουμε το απλο Product Code και να ψαχνει για Internet Edition.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα...

Μήπως όμως έβγαλαν καινούργια version για τα απλά Ν80 ??

Η οποία να διορθώνει τα bugs αλλά να μην έχει κλήση ιντερνετ κτλ. ??

Εξάλλου δεν έχω αλλάξει product code.

Πως είναι δυνατόν να εμφανίζει update available που πριν από 3-4 μέρες δεν εμφάνιζε τίποτα??? ε ? Βέβαια, έξαχνα για αναβαθμίσεις Ν80 μέσω Wi Fi.

Όχι τίποτα άλλο, απλά την 042 την έβαλα μέσω WIFI σε 2 λεπτά χωρίς να κουραστώ καθόλου με restore κτλ.