battler4 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 paidia egw prospathw apo to prwi exw katebasei ola ta arxeia k meta ta egatestisa bima bima anoigo to phoenix psaxnw na brw to kin alla den to briskei kserei kaneis ti paizei???aaaaa sto diego to ekana egatastasi apla thelei kamia alli rithmisi??? k kati allo akomi meta tin anbathmisi tou 0.42 den borw na sundesw to kinito mou me kalwdio usb sto pc suite giati? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 paidia egw prospathw apo to prwi exw katebasei ola ta arxeia k meta ta egatestisa bima bima anoigo to phoenix psaxnw na brw to kin alla den to briskei kserei kaneis ti paizei???aaaaa sto diego to ekana egatastasi apla thelei kamia alli rithmisi??? k kati allo akomi meta tin anbathmisi tou 0.42 den borw na sundesw to kinito mou me kalwdio usb sto pc suite giati? mesa sto diego ehi ena spasimo, paromio me ta alla dio tou phoenix. me to pou perasete to diego, to spate kiolas me auto to programa. den thelei kapia alli rithmisi. eine aplo omws opws ehw pei. vriskete to spasimo Nokia Diego 3x kr4ck.exe mesto fakelo tou diego, k to trehete patodas install sto epoeno vima. istera kanoume install to phoenix.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 ΑΧ...ΦΙΛΕ ΜΟΥ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 8 ΦΟΡΕΣ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ. Εγω παιδευομαι εδω και 3 μερες. Εχω κανει και Format στο Laptop αλλα τιποτα. Την ωρα που παει να ανοιξει το Phoenix μου βγαζει προβλημα προγραμματος και κλεινει. Στα Log μου βγαζει προβλημα με το Framework. Εχω κανει ποσες προσπαθειες αλλα δεν μπορεσα να το κανω να δουλέψει ενω εχω ακολουθησει ολα τα βηματα. Σε ενα ξενο Forum διαβασα οτι λειτουργει μονο σε Windows XP Professional και οχι σε Home Edition. Δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει.Σημερα θα κανω αλλο ενα Format να περασω τα Professional μπας και τα καταφερω. Εχω φαει ποσες ωρες μπροστα στο PC. :mad: :mad: :mad: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Vangelaki αμα δε τα καταφέρεις πέρνα απο Αμπελόκηπους να το αναβαθμίσουμε :P Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Vangelaki αμα δε τα καταφέρεις πέρνα απο Αμπελόκηπους να το αναβαθμίσουμε :P Ευχαριστως αλλα που? :D Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Εγω παιδευομαι εδω και 3 μερες. Εχω κανει και Format στο Laptop αλλα τιποτα. Την ωρα που παει να ανοιξει το Phoenix μου βγαζει προβλημα προγραμματος και κλεινει. Στα Log μου βγαζει προβλημα με το Framework. Εχω κανει ποσες προσπαθειες αλλα δεν μπορεσα να το κανω να δουλέψει ενω εχω ακολουθησει ολα τα βηματα. Σε ενα ξενο Forum διαβασα οτι λειτουργει μονο σε Windows XP Professional και οχι σε Home Edition. Δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει.Σημερα θα κανω αλλο ενα Format να περασω τα Professional μπας και τα καταφερω. Εχω φαει ποσες ωρες μπροστα στο PC. :mad: :mad: :mad: Auto me ta xp professional isxiei. leitourgei mono se xp pro. to provlima pou grafis to adimetopiza kai ego, kai auto pou eftege itan oti den eiha egkatastisi to diego. otan ta ekana clean ola, evala prwta to diego, to phoenix k to update, ksekolise to phoenix, k anoikse kanonika, hwris to error. Dokimase na ta kaneis oola clean pleon, k afou spasis to diego dokimase na to anoikseis. Den ehei kapia hrisi gia to tilefono apla an anoiksi pai na pei oti trehi kanonika k eine spasmeno. ipomoni padws... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Auto me ta xp professional isxiei. leitourgei mono se xp pro. to provlima pou grafis to adimetopiza kai ego, kai auto pou eftege itan oti den eiha egkatastisi to diego. otan ta ekana clean ola, evala prwta to diego, to phoenix k to update, ksekolise to phoenix, k anoikse kanonika, hwris to error. Dokimase na ta kaneis oola clean pleon, k afou spasis to diego dokimase na to anoikseis. Den ehei kapia hrisi gia to tilefono apla an anoiksi pai na pei oti trehi kanonika k eine spasmeno. ipomoni padws... Σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι για την βοηθεια. Θα κανω ενα Format θα περασω και τα XP Professional και θα ακολουθησω ξανα τα βηματα απο την αρχη. To Diego θελει καποια ειδικη ρυθμιση η σπασιμο? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
battler4 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 sas euxaristw poli gia tin boithia paidia alla molis to piga se nokia shop den adexa allo!!!!twra tha perimenw na to parw k tha sas pw edipwseis!!!!euxaristw k pali! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodok Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 παιδια βοηθάτε !!!:O έφαγα ολο το μενού αλλα τίποτα !!:worry: πως γίνεται να φαίνετε ο χρόνος ομιλίας την ωρα που μιλάω !!:help: ειναι δυνατόν να μην το βλεπω απο που μπαίνει !!!:chair: και κατι αλλο ..οταν το σβηνω το τηλεφωνο και μετα το ανοιγω τα χανει ολα,ταπετσαριες εισερχομενες κτλ....ειναι φυσιολογικο αυτο ???:cry: Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 στο μητρωο>ρυθμισεις>εμφανιση...κατι...δεν εχω s60 τωρα :p για το δευτερο μαλλον θες αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodok Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 στο μητρωο>ρυθμισεις>εμφανιση...κατι...δεν εχω s60 τωρα :p για το δευτερο μαλλον θες αναβαθμιση. μα πάω στο μητρωο αλλα δεν εχει ρυθμισεις !!:heat: Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 λοιπον παιδια βοηθεια ασαπ. Ενω ολα πηγαιναν καλα με το Ν80 σημερα εβαλα το νοκια σοφτγουερ απνταιτερ το εκανα κανονικα απντειτ αλλα μετα ενω ολα παν καλα δεν μου κανει συνδεση το τηλεφωνο με το pc suite και δεν ξερω γιατι.. Οταν παταω μεταφορα δεδομενων ι κατι αλλο το βρισκει κανονικα συνδεμενο ενω οταν παταω pc suite μενει το εικονιδιο στο τουλμπαρ κοκινο Χ οπωσ πριν σα να μη βλεπει το τηλεφωνο. πατας συνδε8ειτε επομενο συνδεση με καλωδιο αλλα μενει εκει μετα .. εσβησα το pc suite to ksanaperasa αλλα τιποτα.. το εκανα update το pc suite αλλα παλι τιποτα.. εχει κανεισ καμια ιδεα? αντε γιατι δεν μπορς να κανω εγκατασταση εφαρμογων ¨(. α ξεχασα οταν πατας στο τηλ pc suite Μου λεει συνδεση ενεργοποιη8ηκε και το σηματακι φαινεται κανονικα αλλα στο πισι τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 να ρερθω εγώ που είμαι και δίπλα.....:D :D :D :D :D Βρε ας δουλεψει το καταραμενο το Phoenix και σας κανω εγω το Update :lol: :lol: :lol: Σε λιγω θα κανω το Format και θα βαλω XP Pro αντε και ας ελπισουμε να δουλεψει αλλιως θα το σπασω το Laptop. Πρωτη φορα στη ζωη μου ενα προγραμμα μου βγαζει την ψυχη... :worry: :worry: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Άσχημα νέα για μενα παιδιά... Το update μέσω Phoenix σταμάτησε στο 89% της διαδικασίας και το κινητό πλέον δεν ανοίγει καν... Καμιά ιδέα;;; Μην μείνουμε χωρίς κινητό το ΣΚ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lezadas Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 To [pires sta xeria ) pou lene pas apo ekei pou to pires k to stelnoun gia allagi einai stin eggiisi! [ma pros theou min peis oti to flashares k stamatise i eggiisi de metraei meta,pes oti ksafika stamatise na doulevei! Άσχημα νέα για μενα παιδιά... Το update μέσω Phoenix σταμάτησε στο 89% της διαδικασίας και το κινητό πλέον δεν ανοίγει καν... Καμιά ιδέα;;; Μην μείνουμε χωρίς κινητό το ΣΚ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The world is mine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Auto me ta xp professional isxiei. leitourgei mono se xp pro. to provlima pou grafis to adimetopiza kai ego, kai auto pou eftege itan oti den eiha egkatastisi to diego. otan ta ekana clean ola, evala prwta to diego, to phoenix k to update, ksekolise to phoenix, k anoikse kanonika, hwris to error. Dokimase na ta kaneis oola clean pleon, k afou spasis to diego dokimase na to anoikseis. Den ehei kapia hrisi gia to tilefono apla an anoiksi pai na pei oti trehi kanonika k eine spasmeno. ipomoni padws... Δουλευει και σε XP Home . Εγώ την εκανα σε XP HOME και σε LAPTOP Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Δουλευει και σε XP Home . Εγώ την εκανα σε XP HOME και σε LAPTOP Tι διαδικασια ακολουθησες? Εμενα στα XP Home δεν δουλεψε. Θα ξαναδοκιμασω σημερα στο Desktop γιατι δεν βρηκα χθες XP Pro Ελληνικα. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Tι διαδικασια ακολουθησες? Εμενα στα XP Home δεν δουλεψε. Θα ξαναδοκιμασω σημερα στο Desktop γιατι δεν βρηκα χθες XP Pro Ελληνικα. Ακολούθησα απλώς τις οδηγίες Αφού έχεις πρόβλημα με το Net Framework προτείνω να κάνεις όλα τα update του (XP αυθεντικά) Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Ακολούθησα απλώς τις οδηγίες Αφού έχεις πρόβλημα με το Net Framework προτείνω να κάνεις όλα τα update του (XP αυθεντικά) Θα ξαναδοκιμασω για 3η φορα σημερα να ξαναπερασω το Phoenix. Εχω κανει ολα τα Update του Framework αλλα δεν ξερω τι γινεται. Εκανα χθες το Format και σημερα μετα τη δουλεια θα ξαναπροσπαθησω για τελευταια φορα. Σε ευχαριστω φιλαρακι για την βοηθεια. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros125 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Ξερει κανεις αν παιζει να ξαναβρουμε ζελατινες για την οθονη μπροστα προστατευτικες? Και κατι αλλο... Η αναβαθμιση σε ΙΕ τελικα τι κανει καλυτερο στο κντ μας? Και μαλλον απο οτι διαβαζω ειναι καλυτερα να παω σε nokia store ε? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Θα ξαναδοκιμασω για 3η φορα σημερα να ξαναπερασω το Phoenix. Εχω κανει ολα τα Update του Framework αλλα δεν ξερω τι γινεται. Εκανα χθες το Format και σημερα μετα τη δουλεια θα ξαναπροσπαθησω για τελευταια φορα. Σε ευχαριστω φιλαρακι για την βοηθεια. Για να είμαι πιο ακριβής ακολούθησα τις οδηγίες από το BB5 Reaper.exe που υπάρχει μέσα στο zip που έκανα download Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Για να είμαι πιο ακριβής ακολούθησα τις οδηγίες από το BB5 Reaper.exe που υπάρχει μέσα στο zip που έκανα download Και εγω αυτο ακολουθησα αλλα τιποτα :( Τελος παντων αν τα κατεφερω σημερα καλως αλλιως το αφηνω οπως ειναι γιατι παιδευομαι αρκετες μερες. Εχω κανει ποσα Format το PC :mad: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Η αναβαθμιση σε ΙΕ τελικα τι κανει καλυτερο στο κντ μας? Τουλάχιστον διορθώνει το bug , όπου όταν άνοιγες την Έκθεση->όλα τα αρχεία και έβλεπες 2-3 video συνεχόμενα σε γρήγορο ρυθμό το τηλέφωνο έκανε επανεκίνηση Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 παιδια βοηθάτε !!!:O έφαγα ολο το μενού αλλα τίποτα !!:worry: πως γίνεται να φαίνετε ο χρόνος ομιλίας την ωρα που μιλάω !!:help: ειναι δυνατόν να μην το βλεπω απο που μπαίνει !!!:chair: και κατι αλλο ..οταν το σβηνω το τηλεφωνο και μετα το ανοιγω τα χανει ολα,ταπετσαριες εισερχομενες κτλ....ειναι φυσιολογικο αυτο ???:cry: Για την εμφάνιση του χρόνου ομιλίας θα ανοιξεις το μητρωο. Θα κάνεις έν κλικ δεξιά το joystik για να εμφανιστεί ολοόκληρο το log του μητρώου. Σε ΑΥΤΗΝ την καρτέλα πατάς επιλογές, ρυθμίσεις και σου βγάζει 2 επιλογές. "Διάρκεια μητρώου", και "εμφάνιση διάρκ. κλ." . Στο τελευταίο θα επιλέξεις "ναι". Ελπίζω να βοήθησα :) Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodok Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Για την εμφάνιση του χρόνου ομιλίας θα ανοιξεις το μητρωο. Θα κάνεις έν κλικ δεξιά το joystik για να εμφανιστεί ολοόκληρο το log του μητρώου. Σε ΑΥΤΗΝ την καρτέλα πατάς επιλογές, ρυθμίσεις και σου βγάζει 2 επιλογές. "Διάρκεια μητρώου", και "εμφάνιση διάρκ. κλ." . Στο τελευταίο θα επιλέξεις "ναι". Ελπίζω να βοήθησα :) χίλια ευχαριστω :yahoo: :up: :yahoo: κοντεψα να σπασω το κεφαλι μου !!!!:angry: Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts