singer Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να μεταφέρω videaki απο το pc στον Ν80 ? Το αρχείο ήταν ..wmv το άλλαξα σε .3gp και .amr αλλά τίποτα. Ευχαριστώ δεν γινεται ετσι απλα φιλε μου. Κατεβασε απο δω http://www.soft32.com/download_122056.html το προγραμμα total video converter, το οποιο μετατρεπει τα παντα σε ο,τι θες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skiziridis Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Ευχαριστώ φίλε Παράθεση S.K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosf Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 μολις εκανα αναβαθμιση απο wifi ειναι πολυ απλο και ευκολο.νομιζω οτι το κινητο ειναι λιγο πιο γρηγορο στο menu του Χιλια συγνωμη γιατι ξερω οτι κάπου θα εχει απαντηθει αλλα δε το βρίσκω. Αναβαθμιση απο wifi γινεται απλα απο τη διαχειρηση συσκευης?? Χανονται τα τα παντα απο το κινητο?? ή δε χρειαζεται να γινει backup?? Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Χιλια συγνωμη γιατι ξερω οτι κάπου θα εχει απαντηθει αλλα δε το βρίσκω. Αναβαθμιση απο wifi γινεται απλα απο τη διαχειρηση συσκευης?? Χανονται τα τα παντα απο το κινητο?? ή δε χρειαζεται να γινει backup?? Ευχαριστω.. Ναι απο την διαχειριση ,δεν χανεται τιποτε . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 εχω κανει back up τα ονοματα και γενικα ολη την μνημη το ν80 στην καρτα μνημης.αν κατι παθει το κινητο πως μπορω να ανακτησω εστω μονο τον καταλογο με τα ονοματα απο την καρτα?την βαζω σε card reader αλλα δεν τα βρισκω.δηλαδη αν εχω την καρτα μνημης χωρις κινητο μπορω να δω τα ονοματα στο κομπιουτερ με καποιο προγραμμα?(pc suite Κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 χρησιμοποιει κανεις σας το wi fi του Ν80 ;Στη Θεσσαλονικη ειδικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Σε κάποιο δημόσιο χώρο οχι..δεν έχω βρει δηλαδή και κανα δίκτυο. Αλλά στο σπίτι κανονικά. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 εχω κανει back up τα ονοματα και γενικα ολη την μνημη το ν80 στην καρτα μνημης.αν κατι παθει το κινητο πως μπορω να ανακτησω εστω μονο τον καταλογο με τα ονοματα απο την καρτα?την βαζω σε card reader αλλα δεν τα βρισκω.δηλαδη αν εχω την καρτα μνημης χωρις κινητο μπορω να δω τα ονοματα στο κομπιουτερ με καποιο προγραμμα?(pc suite Κλπ? Για τις επαφες μονο ,θα κανεις το εξης : Επιλογη ολων των επαφων και μετα αντιγραφη στην καρτα μνημης . Μετα Αντιγραφη απο καρτα μνημης . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Φίλε μου έχω κάνει την αναβάθμιση σε 0.42 εδώ και αρκετές μέρες μέσω WiFi από το μενού "διαχείρηση συσκευής" του κινητού.... Και εγώ έκανα χθες αναβάθμιση στην 0.42 απο το κινητό με χρήση wlan. :) Εμένα μου γράφει "Η ενέργεια ακυρώθηκε από το διακομιστή" κάθε φορά που προσπαθώ. Βάλατε κάποιο προφιλ διακομιστή στη Διαχ. συσκευής? Είναι κάποια ρύθμιση άλλη που χρειάζεται? Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Εμένα μου γράφει "Η ενέργεια ακυρώθηκε από το διακομιστή" κάθε φορά που προσπαθώ. Βάλατε κάποιο προφιλ διακομιστή στη Διαχ. συσκευής? Είναι κάποια ρύθμιση άλλη που χρειάζεται? Όχι δεν χρειάζεται κάποια extra ρύθμιση...απλά συνδέθηκε, κατέβασε την αναβάθμιση (περίπου 1mb) και την εγκατέστησε αυτόματα. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Όχι δεν χρειάζεται κάποια extra ρύθμιση...απλά συνδέθηκε, κατέβασε την αναβάθμιση (περίπου 1mb) και την εγκατέστησε αυτόματα. . . πως γινετε αναβαθμιση μεσο wifi απο το τηλ?? θελει καποιο προγραμμα?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Θα πας Μενού>Συνδεσιμ.>Διαχ. συσκευής Θα πατήσεις Επιλογές και μετά Αναζήτηση ενημέρωσης. Από τις διαθέσιμες συνδέσεις που θα σου βγάλει θα επιλέξεις αναζήτηση WLAN για να βρεις και να συνδεθείς με το ασύρματο δίκτυο που θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Eδιαφερομαι να αγορασω το n80 και θελω να μου πειτε την γνωμη σας για την ποιοτητα του.Το επιασα στα χερια μου και μου φανηκε αρκετα στιβαρο.Εσεις τι λετε?Επισης για τον μονο λογο που δισταζω μεχρι τωρα να το αγορασω ειναι η αναλυση της οθονης του και ο τυχων περιορισμος στα προγραμματα.Υπαρχουν διαθεσιμες εφαρμογες(και παιχνιδια) για το τηλεφωνο αυτο η ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου?Υπαρχει εφαρμογη που να διαβαζει e-books. Aυτα τα λιγα.Ευχομαι να μην σας κουρασα::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Θα πας Μενού>Συνδεσιμ.>Διαχ. συσκευής Θα πατήσεις Επιλογές και μετά Αναζήτηση ενημέρωσης. Από τις διαθέσιμες συνδέσεις που θα σου βγάλει θα επιλέξεις αναζήτηση WLAN για να βρεις και να συνδεθείς με το ασύρματο δίκτυο που θελεις Και μετά μου λέει "Η ενέργεια ακυρώθηκε από το διακομιστή". Το WLAN δουλεύει μια χαρά. Μήπως φταίει κάτι άλλο? Να αφαιρέσω την κάρτα μνήμης μήπως? Τη SIM? Προφίλ διακομιστή? Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Και μετά μου λέει "Η ενέργεια ακυρώθηκε από το διακομιστή". Το WLAN δουλεύει μια χαρά. Μήπως φταίει κάτι άλλο? Να αφαιρέσω την κάρτα μνήμης μήπως? Τη SIM? Προφίλ διακομιστή? Και εμένα αυτό ακριθώς μου γράφει!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 παιδια το εκανα μεσο τηλ.αμεσως εγινε σε 3λεπτα ητανε ετοιμο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 παιδια το εκανα μεσο τηλ.αμεσως εγινε σε 3λεπτα ητανε ετοιμο.:) Έχω και δοκιμάζω 3 μέρες τώρα και διαφορετικές ώρες αλλά τίποτα. Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Έχω και δοκιμάζω 3 μέρες τώρα και διαφορετικές ώρες αλλά τίποτα. τι σου λεει δηλ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Και μετά μου λέει "Η ενέργεια ακυρώθηκε από το διακομιστή". Το WLAN δουλεύει μια χαρά. Μήπως φταίει κάτι άλλο? Να αφαιρέσω την κάρτα μνήμης μήπως? Τη SIM? Προφίλ διακομιστή? τι σου λεει δηλ??? Δεν είναι ξεκάθαρο;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 τι σου λεει δηλ??? 4 posts πάνω :p . Κάποιος χρειάζεται ξεκούραση....... :X Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Μαλλον λογω προφιλ δεν μπορειτε Ποιο προφιλ χρησιμοποιειτε ,πρεπει να ειναι προεπιλεγμενο nokia (Συνδεσιμοτητα->Διαχειριση συσκευης->επιλογες->ρυθμισεις->πρεπιλεγμενο προφιλ--->νοκια ) Εκτος αν παιζει κατι με την wlan συνδεση σας . --Δεν χρειαζεται να αφαιρεσεις καρτα μνημης,sim Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Μαλλον λογω προφιλ δεν μπορειτε Ποιο προφιλ χρησιμοποιειτε ,πρεπει να ειναι προεπιλεγμενο nokia (Συνδεσιμοτητα->Διαχειριση συσκευης->επιλογες->ρυθμισεις->πρεπιλεγμενο προφιλ--->νοκια ) Εκτος αν παιζει κατι με την wlan συνδεση σας . --Δεν χρειαζεται να αφαιρεσεις καρτα μνημης,sim Αυτό ακριβώς έχω...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Έχω και δοκιμάζω 3 μέρες τώρα και διαφορετικές ώρες αλλά τίποτα. δεν εχω καποιο προφιλ ειναι κενο.παω μου λεει ποια ενημερωση εχω..μετα αναζητηση μεσο wifi και ολα οκ.δεν εχω καποιο προφιλ. 4 posts πάνω :p . Κάποιος χρειάζεται ξεκούραση....... :X οντως ετσι ειναι....:p :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Ρε παιδια βρηκε ενα φιλαρακι μου απο το ιντερνετ στο ιμπεη(δεν γυριζει ο υπολογιστης στα αγγλικα τωρα) μια μινιεσντι καρτα 2 γκιγκα αλλα μαρκα μαλλον μ'εκαψες με 29 ευρω και αλλα 9 τα μεταφορικα.λεει οτι μπαινει στο ν-80 και εχει καλους χρονους διαβασματος.τι λετε εσεις?????αξιζει η καμια λαμακια θα κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Αυτό ακριβώς έχω...:!: hello Κωστα :) Κατι με την ασυρματη συνδεση δικτυου θα παιζει τοτε. Σερφαρετε κανονικα με το wlan του δικτυου σας? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts