xenerotos Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 μήπως έχεις να προτείνεισ κανένα καλό browser ?? :S .. δεν έχω δουλέψει κανέναν γι αυτο ρωτάω .. (Nervous soz.. :s .... εξικιώνομαι σιγα σιγα :s) *τεστ.. Παράθεση They say I'm crazy... I really don't care.. that's my prerogative.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 sip settings eheis kataferei kaneis sto N80?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Μετά από κάτι χρόνια με το 6600 ήρθα και εγώ στο n80. Καλό φαίνεται. Μόνο για το 3g (που στέλνει τσίτες data) και το ραδιόφωνο (που πάντα ήθελα), είναι φοβερή αναβάθμιση! Ελπίζω να με βγάλει και αυτό 2-3 χρονάκια ! Τώρα άντε να βγάλεις 110+ σελίδες… Παλιές καλές εποχές. Και δυο ερωτήσεις: 1.Πως βλέπω τι firmware έχω? 2. Μπορώ να κάνω αναβάθμιση μόνος μου με usb ή μόνο σε αντιπροσωπεία όπως και παλιά ? Ευχαριστώ ! Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Μετά από κάτι χρόνια με το 6600 ήρθα και εγώ στο n80. Καλό φαίνεται. Μόνο για το 3g (που στέλνει τσίτες data) και το ραδιόφωνο (που πάντα ήθελα), είναι φοβερή αναβάθμιση! Ελπίζω να με βγάλει και αυτό 2-3 χρονάκια ! Τώρα άντε να βγάλεις 110+ σελίδες… Παλιές καλές εποχές. Και δυο ερωτήσεις: 1.Πως βλέπω τι firmware έχω? 2. Μπορώ να κάνω αναβάθμιση μόνος μου με usb ή μόνο σε αντιπροσωπεία όπως και παλιά ? Ευχαριστώ ! kaloriziko file moy 1.*#0000# 2.an thes na eisai sxedon sigoyros,kane anabathmisi apo kanena kalo nokia shop kai mi toy bgaleis ta matia stin arxi,kane swstes fortiseis - ekfortiseis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenerotos Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 kaloriziko file moy 1.*#0000# 2.an thes na eisai sxedon sigoyros,kane anabathmisi apo kanena kalo nokia shop kai mi toy bgaleis ta matia stin arxi,kane swstes fortiseis - ekfortiseis τι αναβάθμηση υπάρχει για το ν80 ??? και πώς μπορώ να δώ αν χρειάζομαι αυτή την αναβάθμηση ?? σίγουρα δεν είναι εγκατεστημένη?? το αγόρασα πριν μία εβδομάδα γι αυτό ρωτάω.. και αν χρειάζεται είναι δωρεάν ?? που μπορώ να βρώ nokia shop?? (και κάτι ακόμα .. τι είναι το firmware?) Παράθεση They say I'm crazy... I really don't care.. that's my prerogative.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 τι αναβάθμηση υπάρχει για το ν80 ??? και πώς μπορώ να δώ αν χρειάζομαι αυτή την αναβάθμηση ?? σίγουρα δεν είναι εγκατεστημένη?? το αγόρασα πριν μία εβδομάδα γι αυτό ρωτάω.. και αν χρειάζεται είναι δωρεάν ?? που μπορώ να βρώ nokia shop?? (και κάτι ακόμα .. τι είναι το firmware?) Firmware είναι το λειτουργικό σύστημα μίας συσκευής. Είναι το λογισμικό που την κάνει ζωντανή. Με το *#0000# βλέπεις την έκδοση του firmware που τρέχει η συσκευή σου. Η νεότερη είναι η v 3.0617.0.6.;) Η αναβαθμίσεις είναι δωρεάν όταν είναι μέσα στην εγγύηση, που είναι 2 χρόνια από την ημέρα αγοράς. Φυσικά, πιστοποίηση της εγγύησης είναι η απόδειξη αγοράς. Το κοντινότερο σε εσένα Nokia Shop μπορείς να το βρείς κάνοντας click εδώ!:) Ελπίζω να σε κάλυψα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenerotos Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Firmware είναι το λειτουργικό σύστημα μίας συσκευής. Είναι το λογισμικό που την κάνει ζωντανή. Με το *#0000# βλέπεις την έκδοση του firmware που τρέχει η συσκευή σου. Η νεότερη είναι η v 3.0617.0.6.;) Η αναβαθμίσεις είναι δωρεάν όταν είναι μέσα στην εγγύηση, που είναι 2 χρόνια από την ημέρα αγοράς. Φυσικά, πιστοποίηση της εγγύησης είναι η απόδειξη αγοράς. Το κοντινότερο σε εσένα Nokia Shop μπορείς να το βρείς κάνοντας click εδώ!:) Ελπίζω να σε κάλυψα.:D να να'σαι καλα.. το τελευταίο έχω . αλλα εμενα μου φέναιται λίγο αργο .. :S .. *** μήπως ξέρει κανείς πώς θα ενεργοποιίσω τα MMS στο ν80 ?? και κάτι ακόμα .. προσπαθώντας να πάρω τις ρυθμίσεις απο το site ths Nokia και αφού έκανα όλα τα απαραίτητα και μου έστειλαν το μήνυμα διαμόρφωσης, μου ζητάει ενα PIN ρυθμίσεων διαμόρφωσης.. τι είναι αυτο ??? δεν έχω αλλάξει κάτι τετοιο .. μήπως υπάρχει κάποιο εργοστασιακό PIN που ισχύει για όλα τα νοκια?? κι αν ναι ποιος είναι αυτός ? Παράθεση They say I'm crazy... I really don't care.. that's my prerogative.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 εχοντας πιασει στα χερια μου τα πιο πολλα hi end κινητα,se,nokia κτλ, καταλιγω να λησμονω τις μερες του 6680 μου,μακραν το πιο βολικο στο χερι κινητο ever!!!(και τα ειχε και ολα) το n80 μου θυμιζει το 6630,που καλο τηλεφωνο μεν αλλα κατι του ελειπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 *** μήπως ξέρει κανείς πώς θα ενεργοποιίσω τα MMS στο ν80 ?? και κάτι ακόμα .. προσπαθώντας να πάρω τις ρυθμίσεις απο το site ths Nokia και αφού έκανα όλα τα απαραίτητα και μου έστειλαν το μήνυμα διαμόρφωσης, μου ζητάει ενα PIN ρυθμίσεων διαμόρφωσης.. τι είναι αυτο ??? δεν έχω αλλάξει κάτι τετοιο .. μήπως υπάρχει κάποιο εργοστασιακό PIN που ισχύει για όλα τα νοκια?? κι αν ναι ποιος είναι αυτός ? 1.Τηλέφωνο στο δίκτυο που ανήκεις . 2. Το πιν που αναφέρεις εμφανίζεται στην σελίδα της νοκια με το που θα στείλεις τις ρυθμίσεις στο κινητό σου .Αυτό θα πληκτρολογήσεις . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenerotos Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 1.Τηλέφωνο στο δίκτυο που ανήκεις . 2. Το πιν που αναφέρεις εμφανίζεται στην σελίδα της νοκια με το που θα στείλεις τις ρυθμίσεις στο κινητό σου .Αυτό θα πληκτρολογήσεις . nervous ευχαριστώ, τα κατάφερα και σε 4 ώρες θα έχουν ενεργοποιιθει.. Παράθεση They say I'm crazy... I really don't care.. that's my prerogative.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569410 Παιδια αυτην την καρτα μνημης την εχει παρει κανεις??Λειτουργει με το Ν80 χωρις προβληματα?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenerotos Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 ποιός ξέρει ποιόν browser είναι καλός για να βάλω στο ν80??? και αν υπάρχει κάπου ώστε να τον βρω , οχι τριαλ.. κανονικη εκδοση http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569410 Παιδια αυτην την καρτα μνημης την εχει παρει κανεις??Λειτουργει με το Ν80 χωρις προβληματα?? τις συγκεκριμενες κάρτεσ προσωπικά τις έχω δουλεψει αρκετά και για να πώ την αλήθεια δεν μου παρουσίασαν κανένα προβλημα.. τωρα την 2γ δεν την έχω χρησιμοποιισει ποτέ ... Παράθεση They say I'm crazy... I really don't care.. that's my prerogative.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 απο συζητηση περι firmware σε ξενο forum: Apparently there is a new firmware version for RM-92: V 4.0020.0.1 25-06-2006 RM-92 Nokia N80 λογικα δεν θα αργησει,σημεια που βελτιωνει δεν αναφερονται Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 New firmware ? - Ωραία. Προσωπικά ελπίζω να λύσει τα προβλήματα συνεργασίας που έχει τώρα με τα bluetooth ακουστικά (έχω τα Nokia HS-36W kai 56W). Ειδικά με το 36W μία στις δύο απαντάει την κλήση με τέρμα χαμηλωμένη την ένταση και δεν με αφήνει να την ανεβάσω - μερικές δε φορές ενώ απαντάω με το κουμπί του ακουστικού η συνομιλία έχει ενεργοποιηθεί στο τηλέφωνο .... (και με 7 ώρες εξερχόμενες κλήσεις το μήνα έχει αρχίσει το αυτί μου να .. φωσφορίζει !:p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 απο συζητηση περι firmware σε ξενο forum: Apparently there is a new firmware version for RM-92: V 4.0020.0.1 25-06-2006 RM-92 Nokia N80 λογικα δεν θα αργησει,σημεια που βελτιωνει δεν αναφερονται Που,ποτε,γιατι...:p :) Δωσε λινκ!!! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios_t Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Να σας κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά; Γιατί όταν κάνω εγκατάσταση ένα θέμα στο κινητό,αρχίζει την εγκατάσταση και λίγο πριν ολοκληρωθεί μου βγάζει η εγκατάσταση είναι αδύνατη??Πριν το κάνω αναβάθμιση δεν μου έβγαζε αυτό το μήνυμα..Ξέρετε γιατί βγάζει αυτό το μήνυμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] auto emociόn Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Να σας κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά; Γιατί όταν κάνω εγκατάσταση ένα θέμα στο κινητό,αρχίζει την εγκατάσταση και λίγο πριν ολοκληρωθεί μου βγάζει η εγκατάσταση είναι αδύνατη??Πριν το κάνω αναβάθμιση δεν μου έβγαζε αυτό το μήνυμα..Ξέρετε γιατί βγάζει αυτό το μήνυμα? Το κάνει και σε μένα μερικές φορές. Αν είχες εγκαταστήσει προηγουμένως το ίδιο θέμα, δοκίμασε πρώτα να το σβήσεις. Πολύ πιθανό να χρειαστεί να σβήσεις όλα τα themes :X και να ξαναπεράσεις αυτά που σου αρέσουν περισσότερο. Γενικά, τα Series 60 v3.0 έχουν αποδείξει ότι δεν είναι για πολλούς πειραματισμούς με βάλε-βγάλε themes, το μητρώο τους γίνεται corrupted για ψίλου πήδημα. :worry: Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 New firmware ? - Ωραία. Προσωπικά ελπίζω να λύσει τα προβλήματα συνεργασίας που έχει τώρα με τα bluetooth ακουστικά (έχω τα Nokia HS-36W kai 56W). Ειδικά με το 36W μία στις δύο απαντάει την κλήση με τέρμα χαμηλωμένη την ένταση και δεν με αφήνει να την ανεβάσω - μερικές δε φορές ενώ απαντάω με το κουμπί του ακουστικού η συνομιλία έχει ενεργοποιηθεί στο τηλέφωνο .... (και με 7 ώρες εξερχόμενες κλήσεις το μήνα έχει αρχίσει το αυτί μου να .. φωσφορίζει !:p ) Τα ίδια ακριβώς κάνει και σε μένα με το HS-36W. Επιπλέον, στα καλά καθούμενα αποσυνδέεται (όντας δίπλα δίπλα και χωρίς να απομακρυνθούν καθόλου) και μετά από λίγο ξανασυνδέεται. Δεν ξέρω όμως ποιο από τα δύο ευθύνεται, το τηλέφωνο ή το handsfree; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 απο συζητηση περι firmware σε ξενο forum: Apparently there is a new firmware version for RM-92: V 4.0020.0.1 25-06-2006 RM-92 Nokia N80 λογικα δεν θα αργησει,σημεια που βελτιωνει δεν αναφερονται Από ότι διάβασα ,δεν έχει κυκλοφορήσει τέτοιο λογισμικό από την νόκια ,αναμένουμε λοιπόν . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosm Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Επιτέλους γύρισε από το εξωτερικό και δουλέυει απροβλημάτιστα.. ΑΜΗΝ!!! Παράθεση καρπούζι!:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 απο συζητηση περι firmware σε ξενο forum: Apparently there is a new firmware version for RM-92: V 4.0020.0.1 25-06-2006 RM-92 Nokia N80 λογικα δεν θα αργησει,σημεια που βελτιωνει δεν αναφερονται Συμφωνώ και με τον nervous... αυτή η είδηση είναι όντως αρβύλα!!! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Τα ίδια ακριβώς κάνει και σε μένα με το HS-36W. Επιπλέον, στα καλά καθούμενα αποσυνδέεται (όντας δίπλα δίπλα και χωρίς να απομακρυνθούν καθόλου) και μετά από λίγο ξανασυνδέεται. Δεν ξέρω όμως ποιο από τα δύο ευθύνεται, το τηλέφωνο ή το handsfree; Το HS-36W πάντως που έχω δούλευε μια χαρά με το Νοκια 3230 που είχα πριν. Επίσης παρόμοια προβλήματα κάνει και με το HS-56W ... Τα παραπάνω με κάνουν να πιστεύω ότι είναι σαφώς πρόβλημα του τηλεφώνου - που ελπίζω να λυθεί με όποιο επόμενο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Βασικά υπάρχει νέα έκδοση λογισμικού αλλα δεν είναι 4.χχ. RM-92_EMEA_PR_dp_v12.04_SW3.0618.0.2 Την έχω αλλα για κάποιο λόγο δεν μπορώ να την ανεβάσω στο rapidshare. Κολλάει συνέχεια. Στο megaupload ανεβάζει με 3-4kbps και μετα πάλι κολλάει. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 mporeis na kaneis anabathmish mesw usb? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Εγώ? Κάθε μέρα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts