Porfyras Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 και εμένα τρεμοπαίζει. Έτσι είναι επίτηδες κατασκευασμένο το symbian 3d edition για να δίνει την εντύπωση ότι το κινητό είναι κεράκι που τρεμοπαίζει για ρομαντικές βραδιές. :) Δεν θα το πιστέψεις φίλε μου, αλλά έχει βγεί και μια java εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό Candle Light λέγεται, και προφανώς είναι τόσο γελοία που δεν αξίζει καν να την αναφέρουμε στο επίσημο των symbian 9.1 εφαρμογών. Πάντως απ' ότι φαίνεται, οι κάτοχοι του Ν80, δεν την χρειάζονται την έχουν προεγκατεστημένη στο κινητό τους :lol: http://www.softwaremarket.nokia.com/images/EN/listing_image_912.gif Αν δεν με πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά εδώ Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 re paidia to video tou n-80 pws einai ??exei kali analisi??travaei san to video tou v-903??ta mp3 akougontai kala?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Δεν θα το πιστέψεις φίλε μου, αλλά έχει βγεί και μια java εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό Candle Light λέγεται, και προφανώς είναι τόσο γελοία που δεν αξίζει καν να την αναφέρουμε στο επίσημο των symbian 9.1 εφαρμογών. Πάντως απ' ότι φαίνεται, οι κάτοχοι του Ν80, δεν την χρειάζονται την έχουν προεγκατεστημένη στο κινητό τους :lol: http://www.softwaremarket.nokia.com/images/EN/listing_image_912.gif Αν δεν με πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά εδώ poio keraki bre paidia ti lete??:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 καμια καινουρια ανβαθμιση υπαρχει? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsoumpalos Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Έχω βρει το κινητό σε κάποιο συνοικιακό μαγαζί που κατά 90% το έχουν κάτω από 600€. Κατά την αγορά πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο; Είχε αναφέρει κάποιος ότι πρέπει να προσέξουμε ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση και είναι εισαγόμενο από την AlphaCopy, υπάρχει κάποιος τρόπος να το διαπιστώσω αυτό;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcuk94 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 paidia stin arhiki othoni tu kinitu eki pu ine to wallpaper mu emfanizontai kati shortcuts.iparhi tropos na ta figo? Παράθεση Proud owner of sony erricson k800i ---------------------------------- Posa frapedia roufiksate simera??oeo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 paidia stin arhiki othoni tu kinitu eki pu ine to wallpaper mu emfanizontai kati shortcuts.iparhi tropos na ta figo? Χρησιμοποιήστε την οθόνη αναμονής για γρήγορη πρόσβαση στις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές. Ως προεπιλογή, η λειτουργία ενεργής αναμονής είναι ενεργοποιημένη. Πατήστε , επιλέξτε Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Κατάσταση αναμονής > Ενεργή αναμονή και πατήστε για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την ενεργή αναμονή. Σελιδα 111 στο user manual .:rolleyes: Ριξε μια ματια στο manual... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Δεν θα το πιστέψεις φίλε μου, αλλά έχει βγεί και μια java εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό Candle Light λέγεται, και προφανώς είναι τόσο γελοία που δεν αξίζει καν να την αναφέρουμε στο επίσημο των symbian 9.1 εφαρμογών. Πάντως απ' ότι φαίνεται, οι κάτοχοι του Ν80, δεν την χρειάζονται την έχουν προεγκατεστημένη στο κινητό τους :lol: http://www.softwaremarket.nokia.com/images/EN/listing_image_912.gif Αν δεν με πιστεύετε, ρίξτε μια ματιά εδώ Αυτό δεν είναι τίποτα. :lol: Η πιο γελοία εφαρμογή που είχε βγει για Symbian ήταν... ένας ανεμιστήρας. Έδειχνε στην οθόνη έναν ανεμιστήρα να γυρίζει και υποτίθεται ότι έτσι το κινητό σε δρόσιζε (ψυχολογικά μόνο :p ). Το πιο αστείο ήταν ότι η εφαρμογή ήταν εμπορική, ζητούσαν λεφτά κιόλας για να την αγοράσεις. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcuk94 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 thank u!!! Παράθεση Proud owner of sony erricson k800i ---------------------------------- Posa frapedia roufiksate simera??oeo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 nai εγω το ειχα πει κ το παρατηρησα απο 1ες μερες το ανεφερα εδω,αλλα δεν ειχε πει οτι το κανει σε ολους κ το πειρα σαν προβλημα.ΠΡος το παρον 3 ατομα εχουμε δηλωσει οτι εχουμε αυτο το προβλημα.Η ερωτηση μ ειναι τι θα γινει αν θα καει το κινητο απο αυτη τη βλακεια...σιγουρα θα πουν κακη χρηση οποτε πρεπει να πληρωσουμε απο την τσεπη μας!!! Κατι ακομη σε σας το κανει καθε φορα?σε μενα οχι παντα ή οχι αμεσως κ αυτος ειναι ο λογος π δεν αναγνωριζουν το προβλημα στα service. Αυτό με το φορτιστή το κάνει σε όλους και μάλλον είναι θέμα λογισμικού [δεν διαχειρίζεται σωστά την ενέργεια κατά τη φόρτιση (έτσι πιστεύω εγώ)]. Το update υπάρχει και μάλιστα διαθέσημο εδώ και αρκετό καιρό. στο δικό μου τρεμοπαίζει η οθόνη όταν φορτίζει; σε προηγούμενη σελίδα κάποιος ανέφερε ότι αυτό συμβαίνει σε κινητά με κάποιου είδους πρόβλημα. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω; και εμένα τρεμοπαίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Kai emena simvainei afto me tin othoni alla ohi kathe fora...merikes fores.. Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ME TO OUTLOOK ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ .ΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ME TO OUTLOOK ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ .ΠΩΣ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ? exw k egw to idio problima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Έχω βρει το κινητό σε κάποιο συνοικιακό μαγαζί που κατά 90% το έχουν κάτω από 600€. Κατά την αγορά πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο; Είχε αναφέρει κάποιος ότι πρέπει να προσέξουμε ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση και είναι εισαγόμενο από την AlphaCopy, υπάρχει κάποιος τρόπος να το διαπιστώσω αυτό;:worry: αν ειναι απο την αλφα κοπυ λογικα θα εχει και ελληνικα γραμματα τυπωμενα στο αλφαριθμητικο μενου.αυτο δεν ειναι δικο μου,αλλα το ειχε γραψει καποιος πιο πισω που συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι πιος.τωρα για το αν αυτο που σου δινει ειναι απο την αλφα κοπυ λογικα στο κουτι θα εχει και ελληνικες οδηγιες που οπισω εχουν τυπωμενο-σφραγισμενο το ονομα αλφα κοπυ,νομιζω... Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos90 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 exei kaneis thn kalosynh na valei s'ena document kai na anevasei edw 'h na mas grapsei ta sites kai tis odhgies gia firmware updates ?? to eixame anaferei kai pio panw alla kaneis !!! pragmatika tha vohthuse k emas pu dn kserume k polla !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 ΄Οτι κινείται :))) Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το φορτιστή.Αυτό που με ενοχλεί είναι η έλλειψη σήματος και πολύ συχνή μάλιστα.Το W-800 και το 810 να έχουν 4 σήματα και το N-80 κανένα.Τι κάνουμε βρε παιδιά?Μήπως βιταμίνες θα βοηθούσαν? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 sto site ekana upload 1.game pack me dokimasmena java pou exoun axioprepei grafika 20 paixnidakia (fifa-sexy cutset- sudoku ktl.) 2. mp3 twn LORDI 3. mobile video me Anna Vissi live at EUROVISION STAGE (KI as bgike 9 itan kyrile omws) http://www.geocities.com/cellgr φιλε το site που γραφεις απο κάτω μου λέει κάτι σορρυ και τετοιά μπορείς να με βοηθήσεις........:( HELP ME 1.μήπως υπάρχει κάποιο handy foto safe για το κινιτακι μας! 2.το program flash που έχει πως βάζω εικόνες εκεί! 3.πώς κάνω φακέλους στην έκθεση ΟΧΙ αλπμουμ! 4.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:O :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το φορτιστή.Αυτό που με ενοχλεί είναι η έλλειψη σήματος και πολύ συχνή μάλιστα.Το W-800 και το 810 να έχουν 4 σήματα και το N-80 κανένα.Τι κάνουμε βρε παιδιά?Μήπως βιταμίνες θα βοηθούσαν? Το δικό μου με το ίδιο πρόβλημα, το έχω στην Alpha Copy και αυτή το έχει στείλει εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=23&action1=details&prod=407 420 euro το πουλάει.. πολύ φθηνά ε; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 ειναι με συνδεση..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 εμενα παιδια ακομα και μετα την καινουργια αναβαθμιση μου βγαζει μνημη πληρης για zoom σε φωτογραφιες για πανω απο 50%..και κατι αλλο το βιντεο σε αναπαραγωγη δεν μπορει να ''τρεξει'' ?? Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILL BILL Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 exw k egw to idio problima Απλά ξαναγραψε το ονοματεπωνυμο με ελληνικους χαρακτηρες κι ολα θα διορθωθουν:) Αυτο πρεπει να το κανεις για καθε ονομα που εχεις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bako78 Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Ki emena kamia fora den mporei na kanei klisi logw asthenous simatos...Episis sixnotero einai to provlima pou exw me to kalodio usb kai tin sindesi sto pc.Meta apo ligo diakoptetai i sindesi.Mipws exoun provlima oi epafes tou port???Den xserw ti na pw.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemikon Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Exo tin arxiki karta 128 mb tis nokia. Otan pigeno sto Memory...Memory details mou lei oti exo 105 mb memory in use alla apo kato pou mou anaferi analitika pos xrisimopiitai i mnimi to athrisma vgazi 85mb. Opote pou ine ta upolipa 20mb? Euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts