nervous Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. . . Υπάρχει κάποιος που να έκανε αλλαγή πρόσοψης? Δηλαδή από ασημί σε μαύρο η το αντίθετο? Αν ναι ας μας πει πόσο στοίχισε ;) Απο οτι μου ειπαν απο γνωστο nokia shop ,δεν αξιζει η αλλαγη , αλλαζουν πολλα μερη ,μου ειπαν μια τιμη αλλα ακουστηκε απαγορευτικη και την ξεχασα αμεσως :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Απο οτι μου ειπαν απο γνωστο nokia shop ,δεν αξιζει η αλλαγη , αλλαζουν πολλα μερη ,μου ειπαν μια τιμη αλλα ακουστηκε απαγορευτικη και την ξεχασα αμεσως :O Αν είναι έτσι τότε η αλλαγή θα γίνει μόνο σε περίπτωση έντονης φθοράς η σπασίματος.....Δεν πειράζει πιο πολύ με ενδιέφερε αν γίνεται αλλαγή ώστε να φαίνεται πάλι σαν καινούριο παρά η αλλαγή χρώματος. Τhanks ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 to phra kai egv το τηλεφωνο σε μαυρο . οι ερωτησεις μου ειναι 2: 1)δεν μου γραφει κατα την διαρκεια της κλησης τον χρονο ομιλιας,μονο στο τελος της συνοψης,ενω το 6680 εγραφε χρονο ομιλιας και κατα την διαρκεια..γνωριζει κανει κατι για αυτο? 2)οταν με περνουν τηλεφωνο,το ονομα του καλωντος στην οθωνη δεν εμφανιζεται κανονικα,εμφανιζεται καπως σαν παραμορφωμενο και με λαθος σειρα.το εχει παθει κανεις αυτο?ειναι καμια ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 to phra kai egv το τηλεφωνο σε μαυρο . οι ερωτησεις μου ειναι 2: 1)δεν μου γραφει κατα την διαρκεια της κλησης τον χρονο ομιλιας,μονο στο τελος της συνοψης,ενω το 6680 εγραφε χρονο ομιλιας και κατα την διαρκεια..γνωριζει κανει κατι για αυτο? 2)οταν με περνουν τηλεφωνο,το ονομα του καλωντος στην οθωνη δεν εμφανιζεται κανονικα,εμφανιζεται καπως σαν παραμορφωμενο και με λαθος σειρα.το εχει παθει κανεις αυτο?ειναι καμια ρυθμιση? 1) Μενού >> Δικά μου >> Μητρώο >> Επιλογές >> Ρυθμίσεις >> Εμφάνιση διάρκ. κλ. >> Ναι 2) Μενού >> Επαφές >> Επιλογές >> Ρυθμίσεις >> Προβολή ονομάτων >> Όνομα Επώνυμο Είμαι σίγουρος ότι τα παραπάνω θα λύσουν τα "προβλήματα" που αντιμετοπίζεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 jerei kaneis an ontoa irhe to kinito simera sta tim shops tis thessalonikis i tis ahinas!!!!!!!!!!!!!:O :O :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Επιτελους το πηρα. Τι να πω. Αψογο. Φοβερο στην αναπαραγωγη mp3 και οι φοτο φαινονται αρκετ καλες. Οθονη απλα απο το μελλον και απο μενου αρκετα γρηγορο. Υπερπληρες πακετο που περιλαμβνει τα παντα. Το μονο περιεργο ειναι η ληψη. Μια σου δειχνει οριακο και την αλλη φουλ σημα. Το καλο βεβαια ειναι οτι δεν βγαινει εκτος δυκτιου. Μαλλον θα φτιαξει με αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 1) Μενού >> Δικά μου >> Μητρώο >> Επιλογές >> Ρυθμίσεις >> Εμφάνιση διάρκ. κλ. >> Ναι 2) Μενού >> Επαφές >> Επιλογές >> Ρυθμίσεις >> Προβολή ονομάτων >> Όνομα Επώνυμο Είμαι σίγουρος ότι τα παραπάνω θα λύσουν τα "προβλήματα" που αντιμετοπίζεις ;) ευχαριστω παρα παρα πολυ φιλε μου.... Επιτελους το πηρα. Τι να πω. Αψογο. Φοβερο στην αναπαραγωγη mp3 και οι φοτο φαινονται αρκετ καλες. Οθονη απλα απο το μελλον και απο μενου αρκετα γρηγορο. Υπερπληρες πακετο που περιλαμβνει τα παντα. Το μονο περιεργο ειναι η ληψη. Μια σου δειχνει οριακο και την αλλη φουλ σημα. Το καλο βεβαια ειναι οτι δεν βγαινει εκτος δυκτιου. Μαλλον θα φτιαξει με αναβαθμιση να πας στις ρυθμισεις δικτυου να αλλαξεις την διπλη λειτουργια με σκετη gsm..και δεν θα ξαναεχεις προβλημα με το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Τι κουφο εγινε τωρα? Ενω εχω συνδεση Κοσμοτε το κινητο εδω και 3 λεπτα γραφει Vodafone GR. Πως γινεται αυτο? Μεχρι που με πηρα τηλεφωνο στο νουμερο μου απο το σταθερο και χτυπησε. Δεν εχω καν καρτα Vodafone. Εκανε αυτο και μπλοκαρε. Ηθελε restart με μπαταρια. Τι κουφο ειναι αυτο? Εχω κινητο απο τοτε που βγηκανε και δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. Λετε να μου πουλησανε εκεινα τα τηλεφωνα σκιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 APO TI NOMIZO! MPOREI NA EKANES KATALAHOS EPILOGI VODAFONE DIKTIOY KAI NA EGRAFE APLA VODAFONE KAI TIPOTA ALLO!!!!!!!!!APO KEI KAI PERA AS MILISOUN OI SKIES!!!!!:blink: :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 να πας στις ρυθμισεις δικτυου να αλλαξεις την διπλη λειτουργια με σκετη gsm..και δεν θα ξαναεχεις προβλημα με το σημα. ... ούτε με τη μπαταρία:p :p :p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 APO TI NOMIZO! MPOREI NA EKANES KATALAHOS EPILOGI VODAFONE DIKTIOY KAI NA EGRAFE APLA VODAFONE KAI TIPOTA ALLO!!!!!!!!!APO KEI KAI PERA AS MILISOUN OI SKIES!!!!!:blink: :blink: Για να σου πω την αληθεια ημουνα τουαλετα που δεν εχει σημα και επαιζα Snake 3d. Στην επιλογη Δυκτιου δεν εχω φτασει ακομα. Οποτε... Νοκια πες μας τι πινεις εσυ και δεν μας δινεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 ποια ειναι η τελευατια βερσιον που παιζει τωρα στο ν80?εγω εχω την 3,0614,0,3-11-4-06 καλα με κουφανε τωρα!παω να μπω στις επαφες και μου γραφει σφαλμα συστηματος!!δεν μπαινει με τιποτα!κανω επανεκινηση ,τα ιδια!!ξερει κανει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 auth einai h teleutaia version pou exeis gia twra.oso gia tis epafes kati paizei pou den mporw na se bohthisw phgaine mia bolta kai rwta thn nokia.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 auth einai h teleutaia version pou exeis gia twra.oso gia tis epafes kati paizei pou den mporw na se bohthisw phgaine mia bolta kai rwta thn nokia.:cool: ασε μου την δινει στα νευρα να μιλαω με αυτους...νομιζω οτι μιλαω με τον μεγαλοιατρο του ιατρικου κεντρου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 ασε μου την δινει στα νευρα να μιλαω με αυτους...νομιζω οτι μιλαω με τον μεγαλοιατρο του ιατρικου κεντρου!! εβαλες κατι πριν αρχισει να στο κανει; οτιδηποτε. σβησ'το αν ναι και δοκιμασε. αλλιως φορματ... δε χρειαζεται ετσι βιαστικα στη νοκια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 otan mou kanoun kleiseis,anapanthtes,eiserxomenes kai anoigw na dw poios einai den mou leei.dokimasa apo to spiti mou to kleinw leei 1anapanthth klish anoigw kai tipota den leei.mhpws ftaiei pou den exw aneparkhs mnhmh thl.?:( thanks!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 kai nai to pira kai ego epitelous!!!!kanena provlima akoma alla den anavei to mlpe fotaki giati........... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 kai nai to pira kai ego epitelous!!!!kanena provlima akoma alla den anavei to mlpe fotaki giati........... Καλοριζικο φιλε μου !:) Για δες αυτο,μην λεμε τα ιδια.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1356809#post1356809 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 ta akoustika pou exei mesa sto kouti poso kanoun jerete giati eixan ena atixima ta dika mou!!!!!!!!mporeite na mou peite an mporo na vro kana paixnidaki i kamia efarmogi !!!!euristo apo tora! kai kati allo!!!!!iparxei handy foto safe για το n80!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 to wlan doulebei. Proto post apo to N80. Basika proto post apo kinhto genikos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 ta akoustika pou exei mesa sto kouti poso kanoun jerete giati eixan ena atixima ta dika mou!!!!!!!!mporeite na mou peite an mporo na vro kana paixnidaki i kamia efarmogi !!!!euristo apo tora! kai kati allo!!!!!iparxei handy foto safe για το n80!! Τα ακουστικα τα βρισκεις σχετικα ευκολα σε Νοκια shops κλπ ρωτωντας για Nokia stereo headset HS-23, υπολογισε ~ 23€ Οτι εφαρμογη/παιχνιδι κυκλοφορει για OS 9.1 το μαθαινεις διαβαζοντας τα αντιστοιχα θεματα . Για κατεβασμα τα βρισκεις απο τα γνωστα μερη τα οποια εχουν αναφερθει ...00... φορες Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Καλά έπαθα πλάκα το μαγαζί PhotoAgora έχει απίθανες τιμές :eek: . Πήρα εχτές την Sandisk miniSD 2GB, άψογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logica1 Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Καλα ρε παιδια μου κανει εντυπωση...κανεις σας δεν εχει προβλημα με το NOKIA PC-SUITE?? Συνδεεστε ολοι κανονικα με το προγραμμα? Εγω εχω προσπαθησει 10000000000000000 φορες και δεν εχω καταφερει τιποτε. Κανω την εγκατασταση και μετα μολις βαζω το καλωδιο αναγνωριζει και περναει τους drivers του κινητου και μολις παω να πατησω connect (στο pc suite) μου λεει οτι ΔΕΝ υπαρχει κανενα τηλεφωνο συνδεδεμενο και να ξανακανω instalation το pc suite! τι γινετε?? Εχω ψαξει στο νετ, οντως υπαρχουν αρκετοι με παρομοιο προβλημα αλλα δεν εχω βρει ακομα λυση. Αν μπορει καποιος ας βοηθησει... ΥΓ¨Εχθες πηγα στη Νοκια και το κινητο συνδεοταν κανονικα εκει στο δικο τους προγραμμα... μα τι στο καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Πήρα εχτές την Sandisk miniSD 2GB, άψογη! Την πήρα κι εγώ αλλά έχω πρόβλημα στην επαναφορά από το pc suite. Έκανα αποθήκευση το περιεχόμενο του τηλεφώνου με την αρχική κάρτα, έβαλα την καινούρια και κάνω επαναφορά του backup. Το δοκίμασα 3 φορές, και στις 3 μου σταμάτησε γύρω στο 85% λέγοντάς μου ότι το backup δεν έχει ολοκληρωθεί και μου έκανε επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Τώρα φαίνεται να δουλεύει κανονικά, αλλά δεν ξέρω αν και τι έχω χάσει Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Καλησπέρα, Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ το N80 ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Οι εφαρμογή OpenOffice που έχει υποστηρίζει τα Ελληνικά - διαβάζετε κανονικά από το τηλέφωνο αρχεία Word - Powerpoint ?? και δεύτερον με την μπαταρία τι παίζει τελικά ? με ενεργοποίηση της επιλογής σύνδεσης μόνο σε GSM τι χρόνους να περιμένει κανείς ? Θα φθάνει τις 2 ημέρες (δεν μιλάω για τρελλή χρήση - κανα μισάωρο τηλ την ημέρα και άλλο τόσο χρήση των μενού). Thanxs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts