Teacher Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Nαι τα υποστηρίζει...Τα ελληνικά στο player δεν τα υποστηρίζει νομίζω γιατί όταn έβαλα mp3 με ελληνικό τίτλο έγραφε κινέζικα... Σε μένα τα αναγνωρίζει όλα στα ελληνικά, εκτός από ένα και δεν έχω καταλάβει ακόμα το γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Σε μένα τα αναγνωρίζει όλα στα ελληνικά, εκτός από ένα και δεν έχω καταλάβει ακόμα το γιατί. Αν είναι έτσι πιθανώς να έχει να κάνει με το encoding που χρησιμοποιείς στα Windows (αν είναι ISO ή Windows και πόσο παλιό είναι). Ευχαριστώ για την απάντηση. Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει και στις δύο ερωτήσεις που έχω κάνει για το bluetooth στην προηγούμενη σελίδα. Ευχαριστώ Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις σε όποιον νέο κάτοχο έχει δοκιμάσει: 1. Πώς είναι η συνδεσιμότητα με bluetooth handsfree; Ρωτάω γιατί το 6600 μέχρι τις τελευταίες αναβαθμίσεις είχε προβλήματα και κοβόταν η σύνδεση. Έχει δοκιμάσει κανείς τη σύνδεση για πολύ χρονικό διάστημα; (π.χ. 2-3 μέρες συνεχόμενα με χρήση) 2. Υπάρχει πρόβλημα στην ανταλλαγή αρχείων προς άλλα κινητά με bluetooth; Υπάρχουν περιορισμοί π.χ. σε mp3 ή βίντεο; Στο 6600 το είχαμε λύσει με το profimail explorer αλλά δεν ξέρω αν θα βγει ποτέ τέτοια εφαρμογή για το symbian 3ης γενιάς. 1.Το δουλεψα για μια μερα μονο με ενα ΜΟΤΟΡΟΛΑ του φιλου μου και κανενα προβλημα!!! 2.Τα Προστατευμενα αρχεια δεν τα στελνει!!! Περιμενω και εγω να βγει καποιος πολυ καλος Εξπλορερ(βασικα να βγουν αυτος που λες και ο FileExplorer - αυτους χρησιμοποιουσα και στο 6680 μου!! Πρεπει να βγει και TaskSpy!!! Υπομονη σε 2 μηνες το αργοτερο θα δουμε, ελπιζοντας παντα για σπασμενα ή freeware progs!!) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 1.Το δουλεψα για μια μερα μονο με ενα ΜΟΤΟΡΟΛΑ του φιλου μου και κανενα προβλημα!!! 2.Τα Προστατευμενα αρχεια δεν τα στελνει!!! Περιμενω και εγω να βγει καποιος πολυ καλος Εξπλορερ(βασικα να βγουν αυτος που λες και ο FileExplorer - αυτους χρησιμοποιουσα και στο 6680 μου!! Πρεπει να βγει και TaskSpy!!! Υπομονη σε 2 μηνες το αργοτερο θα δουμε, ελπιζοντας παντα για σπασμενα ή freeware progs!!) Λεπτομέρεια (επειδή ρωτήθηκε για τα mp3): Αρχεία mp3 στέλνει κανονικά. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 1.Το δουλεψα για μια μερα μονο με ενα ΜΟΤΟΡΟΛΑ του φιλου μου και κανενα προβλημα!!! 2.Τα Προστατευμενα αρχεια δεν τα στελνει!!! Περιμενω και εγω να βγει καποιος πολυ καλος Εξπλορερ(βασικα να βγουν αυτος που λες και ο FileExplorer - αυτους χρησιμοποιουσα και στο 6680 μου!! Πρεπει να βγει και TaskSpy!!! Υπομονη σε 2 μηνες το αργοτερο θα δουμε, ελπιζοντας παντα για σπασμενα ή freeware progs!!) Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει στο θέμα των εφαρμογών αυτή η αναφορά για κάποιον explorer. Όποιος τον εγκαταστήσει ας μας πει αν στέλνει προστατευμένα αρχεία. Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 paidia mia erwtisi... stin ekthesi ta deixnei orizontia pos to allazw??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 paidia mia erwtisi... stin ekthesi ta deixnei orizontia pos to allazw??? Δεν μπορεις να το αλλαξεις ,ετσι ειναι σχεδιασμενη Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει στο θέμα των εφαρμογών αυτή η αναφορά για κάποιον explorer. Όποιος τον εγκαταστήσει ας μας πει αν στέλνει προστατευμένα αρχεία. Δυστυχως δεν εχει επιλογη για αποστολη αρχειων :( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Fantastiko mhxanhma kai olos paradoksos gia NOKIA einai OMORFO! Gia osous tha mporouse na tous endiaferei agora mesw Italias.......akousate akousate!!!: Legetai pws suntoma to thlefwno tha uparxei sthn lista thlefwnwn ths Tim kai se timh ekplhksh.Pws tha sas fenotan h agora tou me MONO 449 euro? An eiste sumfwnoi kante ta kone sas;) Prwto Nokia pou arxizw na glukokoitw:) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Παιδες ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησει στα αποκλειστικα καταστηματα Cosmote (ενδιαφερομαι για μαυρο)? Δυστυχως δεν το εχουνε φερει ακομα και μου λενε απο βδομαδα σε βδομαδα συνεχεια. Παντως η κοπελα στο τηλεφονο μου ειπε οτι εχει κοστολογηθει. Με επιδοτηση 90 ευρω πληρωνω μονο 489 ευρο. Καλο? Αργουνε λιγο αλλα ειναι και οι φθηνοτεροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Σε μένα τα αναγνωρίζει όλα στα ελληνικά, εκτός από ένα και δεν έχω καταλάβει ακόμα το γιατί. Θα σας εξηγησω το γιατι βγαινουν κινεζικα τα γραμματα οταν γραφετε με ελληνικους χαρακτηρες. Οταν ακομα το mp3 σας το εχετε στο computer σας,θα κανετε δεξι κλικ επανω του, ιδιοτητες,καρτελα "συνοψη", εκει πατατε το "για προχωρημενους (αν ειναι ηδη πατημενο,θα λεει "απλη") και Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ ΣΒΗΝΕΤΕ Ή ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤ' ΑΓΓΛΙΚΑ. Ομως να ξερετε πως οταν τα mp3 αυτα παιζουν στο κινητο,θα εχετε ως πρωτη "μουρη" τις πληροφοριες που βρισκονται στις ιδιοτητες!!! Μονο αν σβησετε τελειως τις πληροφοριες που εχετε στις ιδιοτητες του Mp3,τοτε θα διαβαζει οποιαδηποτε απλη μετονομασια κανετε στο τραγουδι σας (ελληνικα ή αγγλικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Αυτό που με παιδεύει τώρα είναι ότι δεν μπορώ να βρω το WLAN MAC address της συσκευής. Έχω ρυθμισμένο το δίκτυο στο σπίτι για περιορισμένη πρόσβαση με βάση το MAC address και χρειάζομαι να την δηλώσω στο router. Στο προφανές σημείο (πίσω από την μπαταρία) δεν είναι. Καποιος ειχε ζητησει ,αλλα δεν θυμαμαι ποιος (edit : Βρηκα ποιος) :O ,πως βρισκουμε το WLAN MAC address του Ν80 για συνδεση με router: How to check the MAC address of S60 phone\'s WLAN adapter? http://img97.imageshack.us/img97/6001/wlan0on.th.png Sometimes you need to know your device's MAC address, e.g. to add it to the list of devices allowed to connect to your wireless router. To check MAC address of your S60 phone's WLAN adapter simply type the following code on the standby screen: *#62209526# Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Παιδες ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησει στα αποκλειστικα καταστηματα Cosmote (ενδιαφερομαι για μαυρο)? Δυστυχως δεν το εχουνε φερει ακομα και μου λενε απο βδομαδα σε βδομαδα συνεχεια. Παντως η κοπελα στο τηλεφονο μου ειπε οτι εχει κοστολογηθει. Με επιδοτηση 90 ευρω πληρωνω μονο 489 ευρο. Καλο? Αργουνε λιγο αλλα ειναι και οι φθηνοτεροι Εχει βγει το ασημί. Το πήρα σήμερα από το κατάστημα στο Κολωνάκι. Για μαυρο δεν ξέρουν πότε (είπαν). Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 ΤΟ ΠΗΡΑ !!! και εγω επιτελους!!! Να ρωτησω κατι αυτη η πωλητρια στο πλαισιο μου ειπε να το φορτισω 10-15 ωρες συνεχομενα προτου το χρησιμοποιησω. Ισχυει αυτο; ή βλακειες μου λεει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 boinnggg!!με 8 ωρες εισαι καλυμενος ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 ΤΟ ΠΗΡΑ !!! και εγω επιτελους!!! Να ρωτησω κατι αυτη η πωλητρια στο πλαισιο μου ειπε να το φορτισω 10-15 ωρες συνεχομενα προτου το χρησιμοποιησω. Ισχυει αυτο; ή βλακειες μου λεει; Άντε πάλι τα ίδια!!:rolleyes: Λοιπόν , μόλις αδειάσει η λιγοστή μπαταρία που έχει απο το εργοστάσιο , βάλε το να φορτίζει. Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η φόρτιση , άστο άλλη μια ώρα και μετά βγάλτο.Καλύτερα να είναι κλειστό όση ώρα είναι στο φορτιστή το κινητό(αυτό ισχύει για την πρώτη φόρτιση και για όλα τα σύγχρονα κινητά):) Α, και......καλορίζικο ε!!!!:) :) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 boinnggg!!με 8 ωρες εισαι καλυμενος ..;) Καποιοι αλλοι ομως εδω ειπαν πως χρειαζεται μονο μεχρι να φορτισει πληρως γιατι μετα ο φορτιστης σταματα να δεινει ρευμα! Ξερετε τιποτα για αυτο; Άντε πάλι τα ίδια!!:rolleyes: Λοιπόν , μόλις αδειάσει η λιγοστή μπαταρία που έχει απο το εργοστάσιο , βάλε το να φορτίζει. Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η φόρτιση , άστο άλλη μια ώρα και μετά βγάλτο.Καλύτερα να είναι κλειστό όση ώρα είναι στο φορτιστή το κινητό(αυτό ισχύει για την πρώτη φόρτιση και για όλα τα σύγχρονα κινητά):) Α, και......καλορίζικο ε!!!!:) :) Εγω το εβαλα κατευθειαν πριν αδειασει τελειως η μπαταρια του εργοστασιου.Πειραζει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Καποιοι αλλοι ομως εδω ειπαν πως χρειαζεται μονο μεχρι να φορτισει πληρως γιατι μετα ο φορτιστης σταματα να δεινει ρευμα! Ξερετε τιποτα για αυτο; Αυτό που σου λέω πιο πάνω να κάνεις.:!: Είναι καρατσεκαρισμένο:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Ε! Τωρα φορτιζει δεν μπορω να το βγαλω και να αδειασω τελειως την μπαταρια. Παντως σε ευχαριστω ThejB. Σε καμια ωρα θα το βγαλω γιατι ηδη φορτισε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Ε! Τωρα φορτιζει δεν μπορω να το βγαλω και να αδειασω τελειως την μπαταρια. Παντως σε ευχαριστω ThejB. Σε καμια ωρα θα το βγαλω γιατι ηδη φορτισε! Δεν κάνει τπτ. Δεν πειράζει που δεν είχε αδειάσει και εντελώς πριβ το βάλεις. Κάνε το αυτό στα 4 πρώτα γεμίσματα.Μετά κάνε ότι θες με την μπαταρία.:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Den eho dokimasei to back up gia na s po me sigouria...Oso gia ton iho tis kameras emena akougete mia hara..mipos to ehis athoribo?Apo pou emathes gia update? Εννοειται πως δεν τοχω στο αθορυβο,για το update στο νοκια Αιγαλεω που ψωνιζω..Ακομη ενα αλλο μικρο προβλημα..Με το dark theme δεν τρεχει το slide show και αργει ακομα και να ανοιξει τις φωτο.Ασε που δεν εχει ανταπτορακι για την καρτα να τη βαλω στο reader..Kατα τ αλλα το γουσταρω τρελλα(α!και μετα απο τελεια στο κειμενο δεν αρχιζει απο κεφαλαια).Πιστευω να διορθωθουν ορισμενα μετα το upgreade:whistle: Παράθεση Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 παιδια,το σιντι του δεν εχει τιποτα ουσιαστικο μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξουμε προσοψη? Για παραδειγμα αν καποιοσ το αγορασει σε ασημι μπορει μετα να βαλει μαυρη προσοψη? Ολα αυτα απο το σπιτι φυσικα χρησιμοποιοντας απλα εργαλεια και διατηροντας την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Ρε παιδια καμμια θηκη ζωνης υπαρχει για το Ν80.Εχω μια απο το Ν70 αλλα ειναι λιγο μεγαλη.Κι αυτη κανονικα ηταν για τπ 3230 νομιζω.:) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 ...Με το dark theme δεν τρεχει το slide show και αργει ακομα και να ανοιξει τις φωτο...και μετα απο τελεια στο κειμενο δεν αρχιζει απο κεφαλαια To dark theme πράγματι είναι κάτι τις "βαρύ" για τα resources του Ν80. Όσον αφορά στα κεφαλαία μετά από τελεία στα SMS, θα πρέπει να ακολουθεί space μετά την τελεία. (αυτός άλλωστε είναι ο σωστός τρόπος γραφής ;) ) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Το πήρα σήμερα σε Pearl Black! Ήθελα να ρωτήσω η κάρτα μνήμης miniSD 128MB που περιλαμβάνεται στο πακέτο συσκευασίας του Ν80, έχει και αντάπτορα (προσαρμογέα) ή όχι; Σε μένα δεν έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts