billakosss Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 εγω χθες απεκτησα το πρωτο Ν80 μαυρο και με λιγη μπαταρια,εστειλα απο το Ν70 170 επαφες μεσω bt και δεν κολησε καθολου...και περιμενς να κολησει. επισης αποθηκευσα τις επαφες ολα καλα! εστειλα κατι ηχους εικονες παλι ολα καλα! απο χθες το βραδακι μεχρι και σημερα που το βγαλα απο την φορτιση δουλευει πολυ καλα! δεν ξερω παντως πως κανει αναζητηση wifi και τι ρυθμισεις πρεπει να χω. βασικα ιδεα δεν εχω. edit:απ'οσο ειδα στον οπερα αν πας να μπεις σε ενα site εχει να κανεις και αναζητηση και για wlan.εδψ στην περιοχη που ειμαι βρηκα κατι αλλα το εχασα παλι. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 ... σε συνδιασμο με την πολυ καλη του καμερα ειδικα στο βιντεο (640*480, 25fps) ηταν που με κερδισε. Σίγουρα το βίντεο είναι 640*480 25fps?Ρωτάω διότι διάβασα εδώ http://www.myphone.gr/devices/preview.php?id=165 ότι είναι 176 x 144 pixels και για τις δύο κάμερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Το πηρα και εγω απο το πλαισιο σε μαυρο χθες. Πηγα πηρα μια minisd 1gb απο την vodafone και μολις την βαζω στο κινητο μου ζηταει κωδικο προσβασης. Δεν ειναι ουτε το γνωστο 12345(κωδ.ασφ) αλλα ουτε και τα 0000,1234,1111,9999 που δοκιμασα. Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα.Την καρτα την βλεπει σαν κλειδωμενη. Ευχαριστω εκ των προτερων για την την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Mipos ehi shesi an to plaino koubi ine lock?den 3ero apla leo tin gnwmi m Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 το πλαινο κουμπι ειναι στον ανταπτορα και οχι στην καρτα.το δοκιμασα και αυτο αλλα δεν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 ... ... 1. Δοκίμασα όλα τα πιθανά settings και τροποποποιήσεις. Το Ν80 απλά ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ WLAN ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ. Το PC παίζει άνετα, το Qtek 9100 που είχα είχε παίξει με τη μία, ο ξάδερφός μου με ένα ΗΡ 6515 (με κάρτα WiFi) παίζει επίσης, αλλά το άτιμο το Ν80 ΑΡΝΕΙΤΑ!!! Υπάρχει κάποιο...κουφό/κρυφό/απρόσμενο setting που πρέπει να έχω υπόψη ρε παιδιά? Είχε κανείς ανάλογες εμπειρίες? ... Αφού θα δημιουργήσεις το σημείο πρόσβασεις για το Ασύρματο LAN θα πρέπει να κάνει κάποιες extra ρυθμίσεις τις οποίες τις έκανα και εγώ για να δουλέψει με το router μου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα παρακάτω screenshots αφορούν router με αυτόματη απόδηση IP (DCHP server) και κλείδωμα WEP 128! 1)Πηγαίνουμε στο σημείο πρόσβασης: http://www.exchangingcenter.com/n80/screenshots/ns1.jpg 2) Ελέγχουμε εάν οι ρυθμίσεις είναι παρόμιες με αυτές των εικονών: http://www.exchangingcenter.com/n80/screenshots/ns2.jpghttp://www.exchangingcenter.com/n80/screenshots/ns3.jpghttp://www.exchangingcenter.com/n80/screenshots/ns4.jpg 3) Επιλέγουμε προχωρημένες ρυθμίσεις και ακολουθούμε τις 'οδηγίες' των εικονών: www.exchangingcenter.com/n80/screenshots/ns5.jpg www.exchangingcenter.com/n80/screenshots/ns6.jpg www.exchangingcenter.com/n80/screenshots/ns7.jpg www.exchangingcenter.com/n80/screenshots/ns8.jpg www.exchangingcenter.com/n80/screenshots/ns9.jpg www.exchangingcenter.com/n80/screenshots/ns10.jpg www.exchangingcenter.com/n80/screenshots/ns11.jpg www.exchangingcenter.com/n80/screenshots/ns12.jpg www.exchangingcenter.com/n80/screenshots/ns13.jpg ΠΡΟΣΟΧΗ: Όπου 192.168.1.254 μπαίνει η IP του router. ... ... 2. Όταν μπαίνω στην Έκθεση και πάω στο Εικόνες/Βίντεο για ένα μάλλον περίεργο (?) λόγο, αλλάζει το orientation της οθόνης και πάει σε landscape mode! Σε οποιοδήποτε άλλο sub-item του μενού της Έκθεσης η εικόνα μένει portrait, ακόμα και στο Όλα τα Αρχεία. Κουφό δεν ακούγεται? Ο προβληματισμός μου είναι ακόμα μεγαλύτερος έχοντας δει τα screenshots από το review του νέου λειτουργικού στο mobile-review, όπου το συγκεκριμένο menu-item εμφανίζεται μία χαρά σε portrait mode (!!!). Any ideas? ... Δυστηχός, δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Δέν έχω βρεί καμμιά επιλογή... ------- BTW, Η μπαταρία σκίζει σε 'Λειτουργεί GSM'! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Σίγουρα το βίντεο είναι 640*480 25fps?Ρωτάω διότι διάβασα εδώ http://www.myphone.gr/devices/preview.php?id=165 ότι είναι 176 x 144 pixels και για τις δύο κάμερες. Το review χρήζει διόρθωσης,σαφέστατα είναι 640 x 480,καθώς και 352 x 288,176 x 144,128 x 96(4 διαφορετικές αναλύσεις εγγραφής),για την κεντρική κάμερα.Η δεύτερη ούτως ή άλλως δεν προσφέρεται για λήψεις που έχουν δυνατότητα αποθήκευσης στο κινητό ,παρά μόνο για βιντεοκλήσεις(αδιάφορο κατά συνέπεια η ανάλυση της σε λήψη βίντεο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Οσοι ησασταν και χρηστες του N90 μπορειτε να μου πειτε διαφορες υπερ- κατα και γενικα ποιο προτιματε απο τα Ν80 - Ν90 και γιατι?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Τελικα εχει το Ν80 video stabilization ή ειναι μουφα; Μπορεις καποιος να ανεβασει καμμια φωτο με τετοια ρυθμιση ή να μας πει εαν ξερει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 ti ine to video stabilization?den to eida pouthena Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Μολις αφηχθη απο Πλαισιο και μπηκε στην πριζα... 6 ωρες λεει η ΝΟΚΙΑ αρχικη φορτιση αλλα σαν πολλες μου φαινοντε !!!!!!:) :) Καλη Ανασταση !!!!!:) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Piga sto site tou e-shop na do ti ginete me to N80 kai mesa se 2 meres eksanthlithikan ola ta komatia !! Den iparxi kan sto site Me ena search sto google omws brika tin selida tou sto http://www.e-shop.gr/ kai lei apo kato Τιμή χωρίς σύνδεση:Εξαντλημένο. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά Pantos apo to e-shop itane h pio fthini timi stin agora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Το πηρα και εγω απο το πλαισιο σε μαυρο χθες. Πηγα πηρα μια minisd 1gb απο την vodafone και μολις την βαζω στο κινητο μου ζηταει κωδικο προσβασης. Δεν ειναι ουτε το γνωστο 12345(κωδ.ασφ) αλλα ουτε και τα 0000,1234,1111,9999 που δοκιμασα. Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα.Την καρτα την βλεπει σαν κλειδωμενη. Ευχαριστω εκ των προτερων για την την βοηθεια Ολα οκ!Τελικα εφταιγε η καρτα.Πηγα απο εκει που την πηρα και μου εδωσαν αλλη και επαιξε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 ti ine to video stabilization?den to eida pouthena Στα τεχνικα χαρακτηριστικα του κινητου στο site Nseries γραφει οτι εχει video stabilization οπου ειναι μια τεχνικη που βελτιωνει την εικονα του video. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Να ρωτήσω κάτι και εγώ? Κάτι που έλεγαν για universal remote controler η κάτι τέτοιο τέλος πάντων το ενσωμάτωσαν στο τελικό προϊόν? Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Σημερα ειδα και εγω το μαυρο (ΝΟΚΙΑ σοπ Π.Φαλ.)!!! Παιδες το ασημενιο αναδεικνυει περισσοτερο τις λεπτομερειες της συσκευης!!! Παντως ειναι και αυτο κουκλακι!!! --------- ΑΣΧΕΤΟ ---------- Δεν μπορω θα σας το δωσω να διαβασετε για να ξεραθειτε!!!Τρελες Βομβες Νο3 http://www.engadgetmobile.com/2006/04/21/exploding-se-phone-charger-hits-three-year-old/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Τα πρώτα συμπεράσματα μου από αυτά που γράφουν οι φίλοι που έχουν ήδη το κινητό στα χέρια τους είναι ότι: - η ποιότητα του είναι πολύ καλή αλλά κατώτερη της τιμής του (600+ ευρώ), - η φωτογραφική του ικανότητα είναι κάτω των προσδοκιών από τη στιγμή που μιλάμε για ένα κινητό με 3,2mp κάμερα (αλλά χωρίς autofocus...) και δεν έχει καμία μα καμία σχέση οι φωτογραφίες του με την πιο απλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (απο τις φωτογραφίες που έχω δεί μέχρι τώρα και έχουν ανεβάσει φίλοι εδώ), άρα δεν μιλάμε για ένα κινητό με δυνατή κάμερα αλλά για ένα κινητό που βγάζει μεγάλου μεγέθους φωτογραφίες χωρίς αυτές να έχουν και τόσο καλή ποιότητα (ευκρίνειας, χρωμάτων κλπ), - η μπαταρία του είναι μικρή και για να έχει αυτονομία περίπου δύο ημέρες έχουν σκεφτεί πατέντες εξοικονόμησης ενέργειας, αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως πόσο κρατάει η μπαταρία και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε καλύτερη άποψη. - το software του είναι beta και αυτό σημαίνει νηπιακά προβλήματα που θα βρουν την λύση τους αφού βγουν οι πρώτες αναβαθμίσεις, άρα ίδωμεν... - προγράμματα δεν υπάρχουν συμβατά και αφού οι περισσότεροι εδώ είμαστε καψούριδες με την τεχνολογία στα κινητά δεν ξέρω κατά πόσο θα μας ικανοποιήσει αν βγουν σε δύο τρεις μήνες συμβατά προγράμματα και μέχρι τότε η ΝΟΚΙΑ έχει βγάλει νέες συσκευές με καλύτερες δυνατότητες και εμείς είναι σίγουρο ότι θα ψαχνόμαστε να αλλάξουμε το Ν-80 για την καλύτερη νέα συσκευή, άρα όσο αφορά το περίμενε νέες εφαρμογές μάλλον αφορά αυτούς που παίρνουν το κινητό με προοπτικές να το κρατήσουν καιρό. Είμαι και εγώ ένα υποψήφιος νέος αγοραστής που έχω προβληματιστεί αλλά παρόλα αυτά επειδή είμαι λάτρης της τεχνολογίας αυτό με φέρνει κοντά στο Ν-80, γιατί παρόλα τα παραπάνω δεν βρίσκω καλύτερη συσκευή από δυνατότητες και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΜΗ. :mad: Οι περισσότεροι φίλοι σε αυτό το topic είναι υποψήφιοι αγοραστές του Ν-80 και λίγοι το έχουν ήδη στα χέρια τους, από τη στιγμή που κυκλοφορεί μόνο λίγες ημέρες, άρα είναι λογικό να υπάρχουν προβληματισμοί εδώ και να ψαχνόμαστε όλοι μας για το κινητό ρωτώντας αυτούς που το πήραν, γιατί μιλάμε για 600+ ευρώ, άρα η γνώμη και το "testdrive" αυτών που το έχουν μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. ;) Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα :) Φιλικά sotzyg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Yπάρχει κανείς απο Κύπρο που να το πήρε να με βοηθήσει λίγο με τις ρυθμίσεις GPRS/MMS? Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 @ kostas_pav και σε όλα τα παιδιά που έδωσαν ιδέες επίλυσης του προβλήματος με το Wi-Fi: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά η σημασία και αξία των ανθρώπων που γράφουν στο myphone. Να σας ενημερώσω ότι κατάφερα εν τέλει να συνδεθώ μέσω Wi-Fi στο σπίτι, αλλά συνεχίζω να αντιμετωπίζω αυτό το κουφό "πρόβλημα" (?) με την landscape απεικόνιση των εικόνων και videos. Κατά τα άλλα, είναι μία χαρά, και η δήλωση αυτή αποκτάει μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτείτε ότι προέρχεται από ένα δηλωμένο "εχθρό" της Nokia και φανατικό Sony-άκια! Χωρίς να θέλω να χαλάσω το topic και να σηκώσω "θύελλα αντιδράσεων", αφού άλλωστε πρόκειται για προσωπικές εκτιμήσεις, μέχρι να βγει το SE-P990 θα μου κρατήσει πολλή και μάλιστα καλή συντροφιά το Ν80. ΥΓ1: έχει αξιοσημείωτα καλή απόδοση στην αναπαραγωγή ΜΡ3, ακόμα και στα 128kb bitrate, με τα παρεχόμενα ακουστικά! ΥΓ2: με λίγο ψάξιμο στο web θα βρείτε κάρτες MiniSD 2GB με σχεδόν 70€... Happy hunting Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 -προς ng78: εγω που δεν εχω ασφαλεια στο wlan μου δεν χρειαζοταν να κανω ολες αυτες στις ρυθμισεις που εκανες. Δυο κινησεις και τελος! Εχω ποσταρει πιο πανω τις δικες μου ρυθμισεις.. Το να μην έχεις ενεργοποιήσει ασφάλεια στο WLAN σου είναι επικίνδυνο. Οποιοσδήποτε μπορεί να παρκάρει με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι σου, να σερφάρει με ένα laptop στο Internet μέσω του router σου και να κάνει κακόβουλες ενέργειες χρησιμοποιώντας την IP σου. Φυσικά τον μπελά σου μετά θα τον βρεις εσύ. Στην Αμερική είναι κλασικό φαινόμενο και καταλήγουν στα δικαστήρια οι κάτοχοι των κακορυθμισμένων routers. Δεν υπάρχει το ελαφρυντικό "εγώ είμαι αθώος, άλλος συνδέθηκε μέσω του router μου", την πληρώνει αυτός που δεν φρόντισε για την ασφάλεια του δικτύου ή του υπολογιστή του. Ας μη γίνουμε λοιπόν κι εμείς το ίδιο (πολύ φοβάμαι ότι αυτό πάει να γίνει, αν κρίνω από το γεγονός ότι σε όλη την Αθήνα βρίσκω τυχαία κάθε μέρα εντός εμβέλειας δεκάδες WLAN απλών χρηστών, χωρίς καμία κρυπτογράφηση...). Τέλος πάντων, άλλο θέμα αυτό, ας μη βγαίνω off topic. Έδωσα ρυθμίσεις σύνδεσης με ενεργή κρυπτογράφηση γιατί οι όλοι θα πρέπει να την ενεργοποιούν. Σου παίρνει λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω να ρυθμίσεις το N80 και άλλες συσκευές την πρώτη φορά που θα συνδεθούν, αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. ;) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Τα πρώτα συμπεράσματα μου από αυτά που γράφουν οι φίλοι που έχουν ήδη το κινητό στα χέρια τους είναι ότι: - η ποιότητα του είναι πολύ καλή αλλά κατώτερη της τιμής του (600+ ευρώ), - η φωτογραφική του ικανότητα είναι κάτω των προσδοκιών από τη στιγμή που μιλάμε για ένα κινητό με 3,2mp κάμερα (αλλά χωρίς autofocus...) και δεν έχει καμία μα καμία σχέση οι φωτογραφίες του με την πιο απλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (απο τις φωτογραφίες που έχω δεί μέχρι τώρα και έχουν ανεβάσει φίλοι εδώ), άρα δεν μιλάμε για ένα κινητό με δυνατή κάμερα αλλά για ένα κινητό που βγάζει μεγάλου μεγέθους φωτογραφίες χωρίς αυτές να έχουν και τόσο καλή ποιότητα (ευκρίνειας, χρωμάτων κλπ), - η μπαταρία του είναι μικρή και για να έχει αυτονομία περίπου δύο ημέρες έχουν σκεφτεί πατέντες εξοικονόμησης ενέργειας, αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως πόσο κρατάει η μπαταρία και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε καλύτερη άποψη. - το software του είναι beta και αυτό σημαίνει νηπιακά προβλήματα που θα βρουν την λύση τους αφού βγουν οι πρώτες αναβαθμίσεις, άρα ίδωμεν... - προγράμματα δεν υπάρχουν συμβατά και αφού οι περισσότεροι εδώ είμαστε καψούριδες με την τεχνολογία στα κινητά δεν ξέρω κατά πόσο θα μας ικανοποιήσει αν βγουν σε δύο τρεις μήνες συμβατά προγράμματα και μέχρι τότε η ΝΟΚΙΑ έχει βγάλει νέες συσκευές με καλύτερες δυνατότητες και εμείς είναι σίγουρο ότι θα ψαχνόμαστε να αλλάξουμε το Ν-80 για την καλύτερη νέα συσκευή, άρα όσο αφορά το περίμενε νέες εφαρμογές μάλλον αφορά αυτούς που παίρνουν το κινητό με προοπτικές να το κρατήσουν καιρό. Είμαι και εγώ ένα υποψήφιος νέος αγοραστής που έχω προβληματιστεί αλλά παρόλα αυτά επειδή είμαι λάτρης της τεχνολογίας αυτό με φέρνει κοντά στο Ν-80, γιατί παρόλα τα παραπάνω δεν βρίσκω καλύτερη συσκευή από δυνατότητες και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΜΗ. :mad: Οι περισσότεροι φίλοι σε αυτό το topic είναι υποψήφιοι αγοραστές του Ν-80 και λίγοι το έχουν ήδη στα χέρια τους, από τη στιγμή που κυκλοφορεί μόνο λίγες ημέρες, άρα είναι λογικό να υπάρχουν προβληματισμοί εδώ και να ψαχνόμαστε όλοι μας για το κινητό ρωτώντας αυτούς που το πήραν, γιατί μιλάμε για 600+ ευρώ, άρα η γνώμη και το "testdrive" αυτών που το έχουν μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. ;) Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα :) Φιλικά sotzyg DILADI DEN AEXIZI GIA TA LEFTA TOU:confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Παιδια παιζει κανενα προγραμμα σαν το fscaller και αλλο για αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου ???? Δοκιμασα οτι ειχα απο το Ν70 αλλα δεν υποστηριζεται η εγκατασταση τους...:( :( :( Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 kalh anastash se olous sas. mia erwtisi, exo karta wifi sto pc gia mia fotografiki mixani,den exo asirmato router.mporo meso afths stis kartas na syndeso to n80 sto net?pos mporo na to kano? efxaristo gia thn apantisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Παιδια παιζει κανενα προγραμμα σαν το fscaller και αλλο για αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου ???? Δοκιμασα οτι ειχα απο το Ν70 αλλα δεν υποστηριζεται η εγκατασταση τους...:( :( :( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593 :rolleyes: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593 :rolleyes: :O Ευχαριστω.:) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts