vampyre Δημοσιεύτηκε November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 22, 2003 Θεσσαλονίκη here we come !!! Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2003 και ώρα 1μμ , στην Περαία , Village Cinemas (στο ΙΚΕΑ). Οσοι πιστοί δηλώστε εδώ την συμμετοχή σας και φροντίστε να έρθετε. :) Ψηφίστε μόνον οι εκ Θεσσαλονίκης μέχρι την Τετάρτη να δω αν το θέλετε το meeting. Την ώρα δεν είναι δυνατόν να την αλλάξω μια και έχω και ταξίδι επιστροφής στην Αθήνα μετά. Αντε να δούμε... :rolleyes: Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 ego kata 95% tha eimai ekei.(eidika an iparxei kai kanena p900 :p ) ekei pou tha kathisoume??sta epipla mesa sto IKEA?? :wacko: kai kati allo: ti sxesi exei i Perea ekei?? :confused: filika panta :D defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Εντάξει, δεν είναι Περαία, είναι όμως στον δρόμο ΠΡΟΣ την Περαία. :D Πιστεύω πως είναι αρκετή καλή η ημερομηνία, η ώρα μπορεί να πάει και λίγο πιο μετά (εκτός κι αν γίνει αληθινό meeting, και όπως ξέρει όλος ο κόσμος, αληθινό meeting είναι μόνο το ταβερνοmeeting). Όσο για το μέρος, θα μπορούσε να βρεθεί και κάποιο καλύτερο. Το ΙΚΕΑ είναι λίγο μακριά, και δεν έχουν όλοι μέσον. Πιστεύω πως μεσημέρι ίσως βόλευε καλύτερα στην Καλαμαριά, καθότι είναι ευκολότερα να έρθει κάποιος με το αστικό, υπάρχει χώρος για parking και είναι το ίδιο κοντά στον περιφερειακό με το ΙΚΕΑ. Anyway, όπου κι αν είναι θα είμαι κι εγώ εκεί. :rolleyes: Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Όπως προανέφερα, με προβληματίζει το μέρος και κυρίως η ώρα! Κατά 90%, λοιπόν, θα είμαι και εγώ εκεί! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Ισως φανω και εγω! http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Kalo to meros logo to oti exei authono parking . Logika kai egw eimai mesa. Ean einai na erthw sigoura tha mporesw na parw kai kanenan me to amaksi pou menei kapou sxetika konta me panorama/xarilaou/pilea/thermi . KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 δεν ειμαι απο Θεσ/νικη, αλλα ισως ερθω ...θα προσπαθησω τουλαχιστον :o http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Ε οχι και 1ο! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Kata 99% mesa ki egw! :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arkan Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Άν και είμαι σχετικά μακριά από ΙΚΕΑ, μου φαίνεται ότι θα περάσω μια βόλτα από τον σταθμό να πάρω κανά λεωφορείο και να σας κάνω παρέα :p . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Κάποιος πάλι έχει πρωτάθλημα μπόουλινγκ... Μέσα κι εγώ! http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sigmacom Κάποιος πάλι έχει πρωτάθλημα μπόουλινγκ... Μέσα κι εγώ! :D Ωστόσο αν δεν βολεύτεαι κανείς σας, το αφήνουμε βρε παιδιά . Το κάνετε όποτε σας βολεύει και ότι ώρα θέλετε. Απλά το επόμενο ΣΚ θα είμαι πάνω. Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Λοιπόν παιδιά όποιος έχει πρόβλημα μεταφοράς ας το αναφέρει και θα κάνουμε κάτι και για αυτό. Έχω την εντύπωση πως είμαστε αρκετοί από Σαλόνικα που έχουμε μεταφορικό μέσο. Τουλάχιστον εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να βολέψω κάποιον που θα έχει πρόβλημα μετακίνησης είτε μένει μέσα στην πόλη είτε εκτός. Αυτά προς το παρόν :) Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Arkan θα παμε μαζι στο meeting?και σε αυτο το meeting? ;) :) "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Ίσως φανώ κι εγώ, αν δε βαρεθώ να πάρω το λεωφορείο μέχρι εκεί :!: http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Εκτός απροόπτου και εγώ μέσα. Μιας και το κανονίσατε για εκεί, δεν έρχεστε και 10 km πιο πέρα, στην Μηχανιώνα, να μην ξεσπιτώνομαι κιόλας? :p :p :p :p Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 lol.... ean einai etsi pate kai 10 xlm poio psila kai elate kai pros panorama na min bgainw kai egw eksw apo to spiti mou....xexexe Pantws kali fasi logika tha einai idika ean paiksei kai kanena cart event sta cart pou exei sto village.... KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον chamelaion Εκτός απροόπτου και εγώ μέσα. Μιας και το κανονίσατε για εκεί, δεν έρχεστε και 10 km πιο πέρα, στην Μηχανιώνα, να μην ξεσπιτώνομαι κιόλας? :p :p :p :p Χμμμ....ρε συ cham αν ειναι να κοιταξω να ερθω να παμε μαζι.....θα σου χτυπησω τηλ. :cool: .....ετσι κι αλλιως τωρα με την εγνατια Ξανθη-Θεσ/νικη 1,5 ωριτσα ειναι :cool: NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikomou01 Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Παίζει να είμαι Αράχωβα εκείνη την μέρα αλλιώς θα πάρω τον kriz και θα έρθουμε. Τα μυαλά μας πονάνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNoS_HiM Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 geia sas paidia !!!!!! an kai apo kastoria to meeting gia tous opadous tis voreias ellados mou fenetai pws einai i kalyteri lysi....... an kai makrya apo to meeting tha kanw ta adynata dynata gia na erthw.... :) :) :) see you there Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον paularas lol.... ean einai etsi pate kai 10 xlm poio psila kai elate kai pros panorama na min bgainw kai egw eksw apo to spiti mou....xexexe Pantws kali fasi logika tha einai idika ean paiksei kai kanena cart event sta cart pou exei sto village.... :) Τα kart στο Village ανήκουν στο bowling center που έχει εκεί το Strike Bowl (πρώην Olympia Bowling) και για όσους αναρωτιούνται , ΝΑΙ είναι του ιδίου που έχει και το Strike Bowl στην Αθήνα. Εκανα kart εκεί στα εγκαίνια της πίστας και είναι πολύ καλή πίστα με ωραίο οδόστρωμα..Αφού πιούμε καφέ ρίχνουμε και κανά γύρο. Βλέπουμε :) Επίσης εκεί έχει McDonalds, Goodys (νομίζω) και καφετέρια εκτός από το ΙΚΕΑ. Εγώ θα είμαι εκεί και Σάββατο πρωί να ρίξω μια ματιά στο ΙΚΕΑ και μετά στις 1μμ να παίξω bowling στο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτό το ΣΚ. :) Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον paularas Pantws kali fasi logika tha einai idika ean paiksei kai kanena cart event sta cart pou exei sto village.... Ean einai etsi aksizei to prwino ksypnima. :) An katafero na nikiso to vary mou paplwma tha erthw ki egw an kai pote den kykloforo toso noris kai den exo idea ti kinisi paizei pros aerodromio. ;) Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefty-x Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Πάλι στα μέρη μας Vamp; :) Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ. Ο Μάνος τι λέει; Θα έρθει καμιά μέρα; Ακόμα σας περιμένουμε κύριε MouSaKa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον exmanos Χμμμ....ρε συ cham αν ειναι να κοιταξω να ερθω να παμε μαζι.....θα σου χτυπησω τηλ. :cool: .....ετσι κι αλλιως τωρα με την εγνατια Ξανθη-Θεσ/νικη 1,5 ωριτσα ειναι :cool: Ναι, ενώ πριν το έκανες πιο λίγο ε? (που πήρες 3 κλήσεις μέχρι να έρθεις) Τελικά μου έτυχε το απρόοπτο, αλλά θα το καθαρίσω ρε φίλε, αν είναι να έρθεις. Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unbreakable Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Epitelous meta apo poli kairo brika to forum pou epsaxna ax re unwired se xasame... tha ertho kai ego ama einai giati blepo polous gnostous . mia erotisi papathva mporeis na pareis kai mena mias kai meno ston euosmo :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts