Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μου δινουν καμμια προσφορα της προκοπης μετα απο 25 χρονια.

Ελεος

• Απαντήσεις 23χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Περισσότερες λεπτομέρειες μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε και να προτείνουμε κάποια λύση;

Δυο κινητα με 12γιγα, απεριοριστη ομιλια και σταθερο με κατοσταρα γραμμη, ολα μαζι 60€.

Δεν αλλαζουν τιποτα. Το ειχαν παει πιο ακριβα, αλλα τους την ειπα και μου ζητανε παλι μια απο τα ιδια

Χαλια. 

Δηλαδή έχεις αυτά με 60€ τον μήνα και τώρα τα ζητάνε πιο ακριβά;

2 minutes ago, vartanis said:

Ακριβως.

Για πες τι τιμή σ δίνουν σύνολο; πότε λήγουν τα συμβόλαια; όλα μαζί;

Παρτα όλα όπως είναι και πήγαινε τα αλλού, ζήτα προσφορά και θα δεις πώς θα τρέχουν μετά 😉

Ληγουν 13/3.

Πηγα και στις αλλες δυο

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Ποιο ακριβα, γιατι λεει ειμαι παλιος πελατης στη βοταφον και δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο.

Εχω χασει κατι;🥶

Just now, vartanis said:

Ληγουν 13/3.

Πηγα και στις αλλες δυο

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Ποιο ακριβα, γιατι λεει ειμαι παλιος πελατης στη βοταφον και δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο.

Εχω χασει κατι;🥶

Lol. Σου απάντησαν έτσι ξεδιάντροπα ότι επειδή είσαι παλιός, δεν σου κάνουν έκπτωση;;; Δηλαδή είσαι και μαλακας και λεβέντης σαν να σου λένε 😏🤣🤣🤣

Στη περιοχή σου και οι 3 εταιρείες πιάνουν καλά; κάνε δήλωση φορητότητας σε άλλο πάροχο (ακόμα κ σε καρτοκινητό) θα σε καλέσουν αφού το δουν για αντιπροσφορά και αυτόματα θα ακυρωθεί. 

Πάνε τα τότε καντα καρτοκινητα. Εκεί they will feel the pain 😉

Just now, johnny_htc said:

Lol. Σου απάντησαν έτσι ξεδιάντροπα ότι επειδή είσαι παλιός, δεν σου κάνουν έκπτωση;;; Δηλαδή είσαι και μαλακας και λεβέντης σαν να σου λένε 😏🤣🤣🤣

Ναι αφού έχεις δώσει ένα σωρό λεφτά δε σε θέλουν μετά, και οι 3 έτσι κάνουν 💀

Και το σταθερό μόνο του άνετα βρίσκεις προσφορά. Απλά όλα μαζί φαίνεται σε είδαν για "απελπισμένο" οι άλλοι,.. Κατ άλλα θα πέσουν οι τιμές αψαχαχα🤣🤣🤣

3 minutes ago, elkons said:

Ναι αφού έχεις δώσει ένα σωρό λεφτά δε σε θέλουν μετά, και οι 3 έτσι κάνουν 💀

Ye, ξεφτιλισμενες 

Edited by johnny_htc

45 minutes ago, vartanis said:

Δυο κινητα με 12γιγα, απεριοριστη ομιλια και σταθερο με κατοσταρα γραμμη, ολα μαζι 60€.

Δεν αλλαζουν τιποτα. Το ειχαν παει πιο ακριβα, αλλα τους την ειπα και μου ζητανε παλι μια απο τα ιδια

Χαλια. 

Λοιπόν θα πάρεις τηλ αύριο ακριβώς έναν μήνα πριν φύγεις και θα τους πεις ότι σου προτείνουν από την Nova:

•το κινητό τα πάντα απεριόριστα με 21 ευρώ τον μήνα(και στα δύο κινητά)

•το σταθερό με 21 ευρώ τον μήνα 

Σύνολο 63 ευρώ με απεριόριστα τα πάντα όμως

Edited by aektzhs 1

1 hour ago, vartanis said:

Χαλια. 

Μία ερώτηση το σταθερό νούμερο εάν χαθεί ο αριθμός σαν ενοχλεί; 1% να γίνει αλλά υπάρχει σαν σενάριο. 

Εάν όχι πάτε σε ένα κατάστημα και ζητάτε διακοπή. 

Θα στείλουν το αίτημα και θα σας καλέσουν για προσφορά και θα πείτε θα κάνω διακοπή και τα δύο κινητά. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Γιατί να το ρισκάρει; Φορητότητα σε κάρτα άλλου παρόχου και έχεις και το νούμερο και την ελευθερία να το κάνεις ό,τι θέλεις - ακόμη και να επιστρέψεις στον προηγούμενο πάροχο με καλύτερη τιμή (ως νέος πελάτης).

51 minutes ago, vartanis said:

Ληγουν 13/3.

Πηγα και στις αλλες δυο

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Εχω χασει κατι;🥶

Τηλεφωνική ή online φορητότητα κάνε. Τότε μόνο καίγεται ο λωκός τους.

Edited by Serafeim1981

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

6 ώρες πριν, minast said:

Γιατί να το ρισκάρει; Φορητότητα σε κάρτα άλλου παρόχου και έχεις και το νούμερο και την ελευθερία να το κάνεις ό,τι θέλεις - ακόμη και να επιστρέψεις στον προηγούμενο πάροχο με καλύτερη τιμή (ως νέος πελάτης).

Ναι το σταθερό όμως δεν γίνετε σε κάρτα αλλού παροχου. 

Όμως εάν δούνε φορητοτητα στα 2 κινητά θα δώσουν και πιο καλή τιμή στο σταθερό. 

Και οι 2 περιπτώσεις δοκιμασμένες στην Vodafone. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

8 ώρες πριν, vartanis said:

Ληγουν 13/3.

Πηγα και στις αλλες δυο

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Εχω χασει κατι;🥶

Το θέμα είναι να κάνεις κίνηση και να δουν αίτηση φορητότητας, όσο τους παρακαλάς, προκοπή δεν θα δεις.

Εδώ σε παίρνουν πίσω για προσφορά σε συμβόλαιο των 16€/μήνα, είναι δυνατόν να μην ασχοληθούν με 3 γραμμές??

Καταρχάς, τα κινητά με τα 12gb άνετα τα πας σε κάποιο καρτοκινητό πχ η NOVA έχει προσφορά με απεριόριστα - κάνε κίνηση και μην χάνεις χρόνο να ζητάς προσφορές, απλά σε θεωρούν δεδομένο ότι θα μείνεις . 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Αντί να επιβραβεύουν τους παλιούς πελάτες με κλιμακωτή μείωση των χρεώσεων, κάνουν τα αντίθετα.

45 minutes ago, hercoulis said:

Αντί να επιβραβεύουν τους παλιούς πελάτες με κλιμακωτή μείωση των χρεώσεων, κάνουν τα αντίθετα.

Έτσι δυστυχώς είναι μόνο που στην Ελλάδα και οι 3 έχουν κακίες συνήθειες. 

Και εμείς οι ηλήθιοι τους ανεχόμαστε και χάνουμε χρόνο σε φορητότητες και ιστορίες. Λυπηρό σε μια Ευρωπαϊκή χώρα..και έλεγαν θα είμαστε καλά :classic_sleep:

Βέβαια και ο κόσμος τι μπορεί να τοθς κάνει; να κόψει το τηλέφωνο; μετά τι θα κάνει αφού είναι και για επαγγελματικές υποχρεώσεις..χαλια μαύρα τα χουν κάνει με τις τιμές  η ΕΕΤΤ δεν αντιδρά οπότε θα συνεχίσει αυτό το σκάνδαλο. 

Στην ουσία και να μην υπήρχε η ΕΕΤΤ δε θα άλλαζε κάτι αφού και στις καταγγελίες δεν κάνουν το καθήκον τους σε μερικές απαντούν, σε άλλες όχι ή θα απαντήσουν σε κάνα μήνα 2 ενώ το ωράριο λειτουργίας της ούτε 8 ωρο δεν είναι 🙂

Edited by elkons

17 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Λοιπόν θα πάρεις τηλ αύριο ακριβώς έναν μήνα πριν φύγεις και θα τους πεις ότι σου προτείνουν από την Nova:

•το κινητό τα πάντα απεριόριστα με 21 ευρώ τον μήνα(και στα δύο κινητά)

•το σταθερό με 21 ευρώ τον μήνα 

Σύνολο 63 ευρώ με απεριόριστα τα πάντα όμως

Υπαρχει σαν προγραμμα;

Υγ. Απο χθες προσπαθω να γραψω, αλλα δεν με αφηνει.

Γιατι;

5 ώρες πριν, vartanis said:

Υπαρχει σαν προγραμμα;

Υγ. Απο χθες προσπαθω να γραψω, αλλα δεν με αφηνει.

Γιατι;

Δεν υπάρχει,αλλά ούτε γνωρίζουν τι προσφορά σου έχει δώσει η κάθε εταιρεία 

Τους ειχα πει για προσφορες καλυτερες απο την δικη τους και δεν ιδρωσε καθολου το αυτι τους.

Και στις δυο.

18 minutes ago, vartanis said:

Τους ειχα πει για προσφορες καλυτερες απο την δικη τους και δεν ιδρωσε καθολου το αυτι τους.

Και στις δυο.

Θα πάρεις πάλι και θα πεις αυτές τις τιμές και αυτές τις παροχές και θα δεις