cabj Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 ειμαι στο εξωτερικο αυτη την στιγμη οποτε το μονο που μπορω να κανω ειναι να μπω στο site της Vodafone,το οποιο ομως δεν εχει τα κινητα για τα οποια ενδιαφερομαι! Γι αυτο λοιπον θα σου συνιστουσα να σκεφτεσαι καθε φορα πριν πουλησεις πνευμα!! Πνεύμα δεν πούλησα ............ έτυχε να έχεις απάντηση μόνο διότι το άτομο που σου απάντησε δουλεύει σε κατάστημα VF ......... αλλά και να τις μάθεις επειδή όπως λες είσαι στο εξωτερικό πως θα τις εκμεταλευτείς ?? :blink::blink: .......... χρειάζεσαι εξουδιότηση να δώσεις σε άτομο με συγκεκριμένο κείμενο επικηρωμένη απο δημόσια αρχή και στο κατάστημα να δωθεί το πρωτότυπο ............ αλλά έχεις δίκιο που να καλέσεις απο το εξωτερικό το 13830 για να τα μάθεις όλα αυτά ........... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Αυτό ποιος το παρέχει? Και πώς και είναι δωρεάν? Ένα link για να δούμε λεπτομέρειες? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!! ΣΕ ΧΡΕΩΝΕΙ 0,13€ !!! ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!! ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! 1. Κανείς δεν έχει διάθεση να παραπληροπφορήσει. Από εκεί και πέρα εμένα παλαιότερα για κάποιο λόγο δεν με χρέωνε:wacko: Αλλά από ότι είδα στο τελευταίο λογαριασμό μου όντως υπάρχει χρέωση πλέον. 2. Προφανώς και το παρέχει η ίδια η Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Ο λόγος για τον οποίο θέλω να γνωρίζω αν ο άλλος έχει VF ή κάποια άλλη εταιρεία είναι επειδή έχω το VF Φίλοι, μιλάω πολύ στο κινητό με χρήστες VF. Με τη φορητότητα όμως, δεν ξέρεις σε ποια εταιρεία είναι ο άλλος οπότε γι' αυτούς που δεν ξέρεις ή καλύτερα γι' αυτούς που βλέπεις 694 καλό είναι να ενημερώνεσαι πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Από καρτοκινητό VF ή γενικά; VF προφανώς, ε; Μόνο από καρτοκινητό VODAFONE δουλεύει το vodafone call me back και έτσι μπορείς να διαπιστώσεις δωρεάν αν ο αριθμός είναι VODAFONE. Και μπορείς να σταματήσεις την διαδικασία πριν ολοκληρωθεί. Επίσης καταλαβαίνεις αν είναι συμβόλαιο ή καρτοκινητό γιατί αν είναι συμβόλαιο σου λέει να επιλέξεις μια από τις δύο υπηρεσίες ( μεταφορά χρόνου ή call me back.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Μόνο που δεν μπορώ να χω πάνω μου και 2ο τηλέφωνο μόνο και μόνο για το call me back, οπότε η μόνη λύση απ' ότι βλέπω είναι με το sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Εκανα καινούργια σύνδεση στις 27/2. Ο λογαριασμός μου εκδίδεται καθε 1 του μηνος. Γιατι ήρθε ομως στον πρωτο λογαριασμό, Παγιο απο 27/2 μεχρι 27/2 (ιδια μερα) 0.32 ευρώ. Και μετα απο 28/2 μεχρι 27/3 το επομενο παγιο του μηνος που ερχεται. Δεν θα πρεπε να ερθει απο 27-2 μεχρι 1/3 ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ και μετα καθε 1η του μηνος που ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ο λογαριασμος ολοκληρο παγιο; (Επεσε οποτε εκδιδεται ο λογαριασμος να ανανεωνεται κ ο "δωρεαν" χρονος ομιλιας) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Εκανα καινούργια σύνδεση στις 27/2. Ο λογαριασμός μου εκδίδεται καθε 1 του μηνος. Γιατι ήρθε ομως στον πρωτο λογαριασμό, Παγιο απο 27/2 μεχρι 27/2 (ιδια μερα) 0.32 ευρώ. Και μετα απο 28/2 μεχρι 27/3 το επομενο παγιο του μηνος που ερχεται. Δεν θα πρεπε να ερθει απο 27-2 μεχρι 1/3 ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ και μετα καθε 1η του μηνος που ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ο λογαριασμος ολοκληρο παγιο; (Επεσε οποτε εκδιδεται ο λογαριασμος να ανανεωνεται κ ο "δωρεαν" χρονος ομιλιας) Εσένα αυτό έγινε διότι ο λογαριασμός εκδίδεται κάθε 27 του μηνός ........... απο οτι κατάλαβα ........... όσον αφορά τον δωρεάν χρόνο ομιλίας είναι στην VF πάντα ημερολογιακός (από την 1η ως την τελευταία ημέρα του μήνα) άσχετα με το πότε εκδίδεται ο λογαριασμός σου ....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Ο λογαριασμός μου εκδίδεται απο οσο βλέπω στις 1 καθε μηνος. (Βεβαια απο την vodafone μου παν καθε 2 του μηνος) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 bianca ευχαριστώ για τη βοήθεια. Από Τρίτη θα παω και για το 2gether. Όταν εχεις σύνδεση ''Φίλοι'' μπορείς να το ''κουμπώσεις'' με το 2gether μαζί με καρτοκινητό έτσι ώστε να μιλας με το καρτικινητό σε δυο voda 1 με cents? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Όταν εχεις σύνδεση ''Φίλοι'' μπορείς να το ''κουμπώσεις'' με το 2gether μαζί με καρτοκινητό έτσι ώστε να μιλας με το καρτικινητό σε δυο voda 1 με cents? Δύο πάγια έχω οπότε δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Η υπηρεσία Vodafone 2gether, δεν είναι συμβατή με τις εξής υπηρεσίες: :: "Vodafone Double" :: "Vodafone A La Carte δίνει αξία στο ένα λεπτό" Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akien82 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Έχω μια απορία, εχω το vodafone60 αν αλλάξω πρόγραμμα και πάω στο 150 η στο 200 θα δικαιούμαι επιδότηση; ( έκανα χρήση της επιδότησης τελευταια φορά τον περασμένο Δεκέμβρη.) Ακόμα έχω στο πρόγραμμα 120 δωρεάν μυνήματα, αυτά θα χαθούν; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Με μια απλη αλλαγη προγραμματος τωρα δεν κερδίζεις κατι. Επιδότηση θα παρεις πάλι τον Δεκέμβριο. Τα μυνηματα μπορεις να τα διατηρησεις. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akien82 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Με μια απλη αλλαγη προγραμματος τωρα δεν κερδίζεις κατι. Επιδότηση θα παρεις πάλι τον Δεκέμβριο. Τα μυνηματα μπορεις να τα διατηρησεις. Ok Ευχαριστώ! να ρωτήσω κάτι άλλο, η επιδοτηση στο Χωρίς Πάγιο είναι στανταρ 60€ η αλλάζει ανάλογα με την χρήση; ( μιλάω για μετά τον 1ο χρόνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfiss Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Ok Ευχαριστώ! να ρωτήσω κάτι άλλο, η επιδοτηση στο Χωρίς Πάγιο είναι στανταρ 60 η αλλάζει ανάλογα με την χρήση; ( μιλάω για μετά τον 1ο χρόνο) Η επιδοτηση στο χωρις παγιο σε νεα συνδεση είναι πλέον γυρω στα 25ευρώ edit: Μετα τον πρωτο χρονο ειναι ανάλογα τη χρήση και σου δινουν και 47,60€ αν αναβαθμίσεις το πρόγραμμα σου σε κάποιο με χρόνο ομιλίας (εκτος του V10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Η υπηρεσία Vodafone 2gether, δεν είναι συμβατή με τις εξής υπηρεσίες: :: "Vodafone Double" :: "Vodafone A La Carte δίνει αξία στο ένα λεπτό" Θεωρητικά ναι ετσι τουλάχιστον λέει ο voda.Πρακτικά όμως δουλεύει το "Vodafone A La Carte δίνει αξία στο ένα λεπτό'' με Vodafone 2gether? Το εχει δοκιμάσει κανείς στην πράξη για να μας πει?Γιατί και για το Vodafone 2gether ελεγαν οτι κάποιες συσκευές οτι δεν είναι συμβατές αλλά στην πράξη δουλεύανε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! Πάντως Vodafone 2gether με cu δουλεύει κανονικά ,είναι δοκιμασμένο απο γνωστό μου! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Θεωρητικά ναι ετσι τουλάχιστον λέει ο voda.Πρακτικά όμως δουλεύει το "Vodafone A La Carte δίνει αξία στο ένα λεπτό'' με Vodafone 2gether? Το εχει δοκιμάσει κανείς στην πράξη για να μας πει?Γιατί και για το Vodafone 2gether ελεγαν οτι κάποιες συσκευές οτι δεν είναι συμβατές αλλά στην πράξη δουλεύανε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! Πάντως Vodafone 2gether με cu δουλεύει κανονικά ,είναι δοκιμασμένο απο γνωστό μου! Με το together δημιουργειται ειδικη εκπτωση για μηδενικη χρεωση προς τον αλλον αριθμο. Με το 1 λεπτο δημιουργειται ειδικη εκτπωση για χρεωση 1 λεπτο. Δεν μπορουν να μπουν και οι 2 εκπτωσεις προφανως, οπως ισχυει και στα 3 δικτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Γιατί δεν βάζεις το VF Φίλοι; Με 10€ θα μιλάς σε όλα τα VF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Γιατί δεν βάζεις το VF Φίλοι; Με 10€ θα μιλάς σε όλα τα VF. To εχω κάνει με νεο αριθμό! Με τον παλιό αριθμό που το ξέρουν οι ποιό πολλοί τι γίνετε?Για αυτό σκέφτομαι για το2gether. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Ξέχασα, sorry. Γιατί θές 1cent; Δεν σου αρκούν τα 600'; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Ξέχασα, sorry. Γιατί θές 1cent; Δεν σου αρκούν τα 600'; Διστυχώς οχι Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Πόσες ώρες έχεις σκοπό να μιλάς με το 1 cent; Ποιος είναι ο κύριος αριθμός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Πόσες ώρες έχεις σκοπό να μιλάς με το 1 cent; Ποιος είναι ο κύριος αριθμός; Πάνω απο 20 ώρες Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Ε κάντο και αυτό Vf Φίλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Ε κάντο και αυτό Vf Φίλοι. Moυ λένε οτι δεν μπορεί να γίνει μετατροπή της ατομικής σύνδεσης σε Vf Φίλοι,μόνο νεα σύνδεση και καρτοκινητό γίνετε.... Ξέρεις κατι παραπάνω εσυ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts