VIPdriver Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 15 minutes ago, sgatzo said: Ούτε καν συζήτηση δεν έκαναν και απλά πήρα το οκ, ομολογώ ότι προφανώς δεν καίγονται για να κρατήσουν πελάτες όπως φαίνεται... Ο υπάλληλος ήταν σε φάση 2 6 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 Ο υπάλληλος ήταν σε φάση Το συζηταγα εδώ με φίλο και μου είπε να ολοκληρώσω το αίτημα στον άλλο πάροχο και τότε εκείνος που θα με καλέσει από vf θα έχει δυνατότητα να προτείνει λύσεις για να μην φύγει η γραμμή.Ότι και καλά αυτός που μίλησα δεν έχει καμία δυνατότητα για τίποτα, ίσως να είναι έτσι ίσως και να έπεσα σε υπάλληλο όπως τα έγραψες.Πάντως είναι σημαντικό ότι φεύγεις αζημίως μιας και έχω 4 μήνες μόλις στο πρόγραμμα business unlimited ultra Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 27 minutes ago, sgatzo said: Μόλις επικοινώνησα με 1399 και πήρα το οκ είτε να κάνω μετατροπή σε κάρτα του αριθμού αζημίως είτε να τη μεταφέρω σε άλλο πάροχο χωρίς καμία χρέωση δυνάμει των αλλαγών στη χρέωση τηλεφωνητή και Vodafone πας παντού. Αυτή την στιγμή είμαι στο unlimited business ultra. Ούτε καν συζήτηση δεν έκαναν και απλά πήρα το οκ, ομολογώ ότι προφανώς δεν καίγονται για να κρατήσουν πελάτες όπως φαίνεται... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά ο υπάλληλος που δέχεται το αίτημα δεν αναλαμβάνει να παζαρέψει η να προτείνει κάτι... απλά καταχωρεί το αίτημα σου.. και μόλις πάει στο τμήμα διακοπών συμβολαίων,φορητότητας κτλ κτλ ,λογικά θα σε καλέσουν απο εκει να σου προτείνουν κάτι. Τώρα αν δεν συμβεί τίποτα απο αυτά τοτε μάλλον όπως έγραψε ο φίλος απο κάτω.. γιορτές έρχονται να μαλώνεις με πελάτες ? 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Ο υπάλληλος ήταν σε φάση Με έπνιξες ρε συ 🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 Θα ήθελα την γνώμη σας... Αυτή τη στιγμή έχω στις ραδιοϋπηρεσιες (εταιρικό) πρόγραμμα με 3000'-3000sms-46GB με 13€ το οποίο με υπέρκαλυπτει!! Δεν λέω ότι δεν είναι φτηνό αλλά σκέφτομαι και για κάτι ακόμα φθηνότερο... Στην αρχή ελεγα για voip αλλά μετά σκέφτηκα να το γυρίσω σε cu liquid και να μου βγαίνει 15€ το δίμηνο με τους γνωστούς τρόπους (μετακίνηση μπάρας, πάγωμα κάρτας...) Τι λέτε αξίζει η μετάβαση ή να το ανανεώσω για ένα χρόνο ακόμα έτσι με τα ίδια λεφτά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 (edited) 12 minutes ago, thansof_7 said: Στην αρχή ελεγα για voip αλλά μετά σκέφτηκα να το γυρίσω σε cu liquid και να μου βγαίνει 15€ το δίμηνο με τους γνωστούς τρόπους (μετακίνηση μπάρας, πάγωμα κάρτας...) Φτηνότερη λύση από το VoIP δεν υπάρχει. Αν σε ενδιαφέρει μόνο η οικονομία διαλέγεις το WiFi on the spot που δίνει 10gb με 6€ και τέλος και φορητότητα σε νόβα που ζητά 1€ το δίμηνο για πλήρως λειτουργική σύνδεση με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Χρειάζεται δικαρτο κινητό. Επίσης με cash back μπορείς και στην βανταφον. Το λικουιντ θα σου βγάλει την ψυχή για να δουλέψει. Αλλιώς σκέψου τις ανάγκες σου σε σχέση με την τσέπη σου. Αυτό μόνο εσύ το ξέρεις. Edited December 4, 2023 by dimitroula10 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 6 ώρες πριν, sgatzo said: Μόλις επικοινώνησα με 1399 και πήρα το οκ είτε να κάνω μετατροπή σε κάρτα του αριθμού αζημίως είτε να τη μεταφέρω σε άλλο πάροχο χωρίς καμία χρέωση δυνάμει των αλλαγών στη χρέωση τηλεφωνητή και Vodafone πας παντού. Αυτή την στιγμή είμαι στο unlimited business ultra. Ούτε καν συζήτηση δεν έκαναν και απλά πήρα το οκ, ομολογώ ότι προφανώς δεν καίγονται για να κρατήσουν πελάτες όπως φαίνεται... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ισχύει. 10+ χρόνια συνδρομητής συμβολαίου ulimited με σταθερή το μεγαλύτερο διάστημα, έκανα φορητοτητα για nova, όταν καν ένα τηλεφώνημα! Δεν πειράζει όμως θα γυρίσει ο τροχός.... 4 Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 9 minutes ago, dsgeo said: Ισχύει. 10+ χρόνια συνδρομητής συμβολαίου ulimited με σταθερή το μεγαλύτερο διάστημα, έκανα φορητοτητα για nova, όταν καν ένα τηλεφώνημα! Δεν πειράζει όμως θα γυρίσει ο τροχός.... Οπως εγραψε ενας φίλος πιο πάνω, το προωθούν στο τμήμα αποσυνδέσεων και θα πάρουν από εκείνο το τμήμα τηλ. Τωρα εαν εχεις καποιο πολύ χαμηλό πάγιο, ισως να μην ασχοληθούν. 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 (edited) Καλησπερα σε ολους.Μια ερωτηση η προσφορα των 19.10 για το unlimited προγραμμα ιχυει ακομη?? Edited December 4, 2023 by Aggelos41 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 5 minutes ago, Aggelos41 said: Καλησπερα σε ολους.Μια ερωτηση η προσφορα των 19.10 για το unlimited προγραμμα ιχυει ακομη?? Αν πάρεις στο τηλέφωνο πιο πίσω θα μάθεις. Μέχρι 19:00 δουλεύουν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 10 minutes ago, aektzhs 1 said: Αν πάρεις στο τηλέφωνο πιο πίσω θα μάθεις. Μέχρι 19:00 δουλεύουν Δεν ειναι για μενα ειναι για ενα γνωστο μου. Οκ θα το πω να παρει ευχαριστω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 8 ώρες πριν, sgatzo said: Μόλις επικοινώνησα με 1399 και πήρα το οκ είτε να κάνω μετατροπή σε κάρτα του αριθμού αζημίως είτε να τη μεταφέρω σε άλλο πάροχο χωρίς καμία χρέωση δυνάμει των αλλαγών στη χρέωση τηλεφωνητή και Vodafone πας παντού. Αυτή την στιγμή είμαι στο unlimited business ultra. Ούτε καν συζήτηση δεν έκαναν και απλά πήρα το οκ, ομολογώ ότι προφανώς δεν καίγονται για να κρατήσουν πελάτες όπως φαίνεται... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μας το δίνουν γραπτώς ότι φεύγουμε χωρίς ποινή; Η θα τρέχουμε με λογαριασμόυς; Θα ρωτήσω την nova αύριο πόσο δίνει το Unlimited. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 28 minutes ago, aektzhs 1 said: Αν πάρεις στο τηλέφωνο πιο πίσω θα μάθεις. Μέχρι 19:00 δουλεύουν Πηρε τηλ αλλα τον ειπανε στα 33 ευρω μαλλον δεν προλαβε την προσφορα πρεπει να εληξε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 2 minutes ago, Aggelos41 said: Πηρε τηλ αλλα τον ειπανε στα 33 ευρω μαλλον δεν προλαβε την προσφορα πρεπει να εληξε Πες του να ξαναπάρει,μήπως έτυχε σε άσχετο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 9 minutes ago, aektzhs 1 said: Πες του να ξαναπάρει,μήπως έτυχε σε άσχετο Ξαναπηρε μιλησε με αλλον και πολυ απλα τον ειπαν οταν οτι ηταν προσφορα black Friday τα 19.10 και τωρα ειναι στα 33.64 κατι τετοιο οτι ναναι δηλ..... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 (edited) 1 minute ago, Aggelos41 said: Ξαναπηρε μιλησε με αλλον και πολυ απλα τον ειπαν οταν οτι ηταν προσφορα black Friday τα 19.10 και τωρα ειναι στα 33.64 κατι τετοιο οτι ναναι δηλ..... Τότε έληξε και επίσημα. Εμένα με πήρε στο Cosmote μου ένας από την Vodafone για να μπυ προσφέρει ένα πρόγραμμα στα 19 ευρώ,αλλά του είπα ότι είμαι καλυμμένος με τον πάροχο μου κυρίως λόγω σήματος. Πες στον φίλο σου να πάρει σε αυτό εδώ το νούμερο που με πήρε:6944743045 Edited December 4, 2023 by aektzhs 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 29 minutes ago, aektzhs 1 said: Τότε έληξε και επίσημα. Εμένα με πήρε στο Cosmote μου ένας από την Vodafone για να μπυ προσφέρει ένα πρόγραμμα στα 19 ευρώ,αλλά του είπα ότι είμαι καλυμμένος με τον πάροχο μου κυρίως λόγω σήματος. Πες στον φίλο σου να πάρει σε αυτό εδώ το νούμερο που με πήρε:6944743045 Εχουν φραγη εισερχομενων .Μαλλον τον βλεπω για NOVA πηγαινει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 24 minutes ago, Aggelos41 said: Εχουν φραγη εισερχομενων .Μαλλον τον βλεπω για NOVA πηγαινει Τι του προτείνει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 Μετατροπή cu σε Unlimited του είπανε 33€? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 23 minutes ago, Antonio21 said: Μετατροπή cu σε Unlimited του είπανε 33€? Οχι.Φορητοτητα απο cosmote 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 Η προσφορά ήταν για μετατροπή cu σε Unlimited 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 4 minutes ago, Antonio21 said: Η προσφορά ήταν για μετατροπή cu σε Unlimited Ναι αλλα την πηραν και αυτοι που καναν μετροπη απο whats up αλλα στα 19.10 και οχι στα 17 που ηταν για αυτους που κανανε μετατροπή cu σε Unlimited 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prototypegr Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 Πάντως πέρα από την πλάκα, επειδή άκρη εγώ δεν μπόρεσα να βγάλω, αν κανείς από δω μέσα πάρει καλή προσφορά (μέχρι 20€ μάξιμουμ) για unlimited όλα, ας με στείλει ένα μήνυμα να δώσει και το δικό μου τηλέφωνο για να με καλέσουν 😁 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 5 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Αν πάρεις στο τηλέφωνο πιο πίσω θα μάθεις. Μέχρι 19:00 δουλεύουν Ποιο είναι αυτό το τηλέφωνο φίλε μου, μπορείς σε παρακαλώ να το γράψεις αν το έχεις εύκαιρο, να πάρω αύριο να δω τι θα μου πουν. 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2023 14 ώρες πριν, sgatzo said: Μόλις επικοινώνησα με 1399 και πήρα το οκ είτε να κάνω μετατροπή σε κάρτα του αριθμού αζημίως είτε να τη μεταφέρω σε άλλο πάροχο χωρίς καμία χρέωση δυνάμει των αλλαγών στη χρέωση τηλεφωνητή και Vodafone πας παντού. Αυτή την στιγμή είμαι στο unlimited business ultra. Ούτε καν συζήτηση δεν έκαναν και απλά πήρα το οκ, ομολογώ ότι προφανώς δεν καίγονται για να κρατήσουν πελάτες όπως φαίνεται... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δίνω στο business 22€ + κάρτα i4s συνολο 25€ να φύγουμε να πάμε που πιο οικονομικά κάποια πρόταση;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts