redbill80 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Μπορεις να ζητησεις να σου δωσουν δωρεαν τη συακευη ου ενισχυει το σημα .Ειχα κι εγωπροβλημα και μου την εδωσαν δωρεαν. https://www.vodafone.gr/business/vodafone-full-sima/ Αν σπασεις το συμβολιαο θα επιστρεψεις τις μεχρι τωρα επιδοτησεις που ειχες.Εχω3 vodafone red με εκπτωση καπου στο 80% .Τελικη τιμη και τα τρια 74 ευρω. Το προβλημα ειναι γενικο στην περιοχη. Πρεπει να εχω 3 τετοια. 1 σπιτι,1 δουλεια και 1 αυτοκινητο. Αν δεν πληρωσω το πεναλντι ξερει κανεις τι επιπτωσεις εχω; Εφοσων εχει γινει τηλεφωνικα το συμβολαιο (18 μηνες) δεν ισχυει αν δεν βαλω υπογραφη και στον χρονο πανω μπορω να το διακοψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Το προβλημα ειναι γενικο στην περιοχη. Πρεπει να εχω 3 τετοια. 1 σπιτι,1 δουλεια και 1 αυτοκινητο. Αν δεν πληρωσω το πεναλντι ξερει κανεις τι επιπτωσεις εχω; Εφοσων εχει γινει τηλεφωνικα το συμβολαιο (18 μηνες) δεν ισχυει αν δεν βαλω υπογραφη και στον χρονο πανω μπορω να το διακοψω; Μια χαρα εχει ισχυ η τελεφωνικη ανανεωση.Αν ηξερες το γενικο προβλημα δεν επρεπε να βαλεις vodafone. https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/Informative_Documentation/EETT.pdf Edited August 21, 2018 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Μια χαρα εχει ισχυ η τελεφωνικη ανανεωση.Αν ηξερες το γενικο προβλημα δεν επρεπε να βαλεις vodafone. https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/Informative_Documentation/EETT.pdf Ειπε ομως το τελευταιο διμηνο,οχι εδω και μηνες. Αρα αν εγινε κατι τωρα τελευταια,ισως να μπορει να σπασει το συμβολαιο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhzt Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Για 600' προς όλους το πιο φθηνό στην Vodafone ποιο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Για 600' προς όλους το πιο φθηνό στην Vodafone ποιο είναι; CU με 7€ παιρνεις 300' προς CU και 400' προς ολους. Βαζεις και ενα Refill στις 15 μερες με 3,5€ και παιρνεις αλλα 400' προς ολους. Σε συμβολαιο δεν ξερω,σε καρτα θες 15€ το μηνα,αντε 12€ σε καταστημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Γνωρίζει κανεις αν μπορώ με κάποιο τρόπο να μπλοκάρω τα data κάθε φορά που ξοδεύω τα δωρεάν του προγράμματος μου;; Γιατί με χρέωσαν 7€ για επίπλων 200mb και μετά αλλά τόσα μετά το πέρας αυτών των 200!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Γνωρίζει κανεις αν μπορώ με κάποιο τρόπο να μπλοκάρω τα data κάθε φορά που ξοδεύω τα δωρεάν του προγράμματος μου;; Γιατί με χρέωσαν 7€ για επίπλων 200mb και μετά αλλά τόσα μετά το πέρας αυτών των 200!!! Απλα βαζεις οριο στο κινητο ή ζητας να ερχεται μηνυμα στο 80 και 100% της χρησης σου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 (edited) Το μηνυνα έρχεται. Αλλά επειδή έχω και δεύτερη sim που μοιράζω τα data, πολλες φορες δεν μπορείς να το προλάβεις. Αυτή την φορά την πάτησα γιατί είχα βάλει την δεύτερη κάρτα σε 3G stick. Για αυτό λέω εάν υπάρχει τρόπος, ο οποιος μέσω από τις ρυθμίσεις του προγράμματος ούτως ώστε αν γίνει η κατανάλωση να μην πάει αυτόματα σε χρέωση των 200 με την εξωφρενική τιμή των 7€!!!! Edited September 1, 2018 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Το μηνυνα έρχεται. Αλλά επειδή έχω και δεύτερη sim που μοιράζω τα data, πολλες φορες δεν μπορείς να το προλάβεις. Αυτή την φορά την πάτησα γιατί είχα βάλει την δεύτερη κάρτα σε 3G stick. Για αυτό λέω εάν υπάρχει τρόπος, ο οποιος μέσω από τις ρυθμίσεις του προγράμματος ούτως ώστε αν γίνει η κατανάλωση να μην πάει αυτόματα σε χρέωση των 200 με την εξωφρενική τιμή των 7€!!!! Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στη Vodafone, από όσο γνωρίζω. Θα πρέπει να βάλεις ο ίδιος όριο, όπως σου είπε ο Νικόλας. Ειδάλλως ρώτησε την εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 καλησπερα... εχω εδω και πολλα χρονια το red2 -1.500sms/3000ομιλια/5gb data -και εχει φτασει το παγιο γυρω στα 60Ε.(δεν τα ξοδευω ολα αυτα) και τελειωνει το πραγραμμα σε 2μηνες. αξιζει να πω σε καρτα και να εχω κατι παρομοιο??(μονο vodafone). ευχαριστω!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 καλησπερα... εχω εδω και πολλα χρονια το red2 -1.500sms/3000ομιλια/5gb data -και εχει φτασει το παγιο γυρω στα 60Ε.(δεν τα ξοδευω ολα αυτα) και τελειωνει το πραγραμμα σε 2μηνες. αξιζει να πω σε καρτα και να εχω κατι παρομοιο??(μονο vodafone). ευχαριστω!!:) Καλησπέρα, Η καρτοκινητή είναι πράγματι μια συμφέρουσα επιλογή. Πάντα υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Συνήθως για βασική, νορμάλ, χρήση. Γράφεις πως δεν τα ξοδεύεις όλα αυτά. Πες μας όμως πόσα περίπου ξοδεύεις, ειδάλλως δεν είναι σίγουρο πως η κάρτα θα σε συμφέρει. Πάντως τις παροχές που σου δίνει το συμβόλαιό σου, δεν μπορείς να τις έχεις στην καρτοκινητή με φθηνό κόστος... θα χρειαστεί και εκεί να βάλεις σχετικά βαθιά το χέρι στην τσέπη. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 απο τα 3.000--1500 απο τα 1500sms -- 5sms και τα 5gb-- 4gb.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 απο τα 3.000--1500 απο τα 1500sms -- 5sms και τα 5gb-- 4gb.:O Εδώ είναι όλα τα πακέτα του CU: https://www.vodafonecu.gr/paketa/#Voice-section Εδώ όλα τα bonus ανανεώσεις: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/bonus-ananeosis-500mb/ https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-shake/ https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-pare-na-heis/ Να τονίσω πως με την ενεργοποίηση του ιδίου πακέτου πριν τη λήξη του ενεργού, όλες οι παροχές μεταφέρονται. (Δεν θυμάμαι για τα sms). Τέλος θα λαμβάνεις αρκετές αποκλειστικές προσφορές. Π.χ 2Gb για 30 ημέρες, με χρέωση 2€. Κτλπ. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Και τα sms μεταφέρονται. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 σας ευχαριστω θα το κοιταξω ειδα με γυρω στα 30Ε καρτα ειμαι μια χαρα.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 2GB δωρεάν για 7 ημέρες https://www.vodafone.gr/back-to-school-promo/?m_source=homepage-tile-01&m_medium=banners&m_name=20180905-back2school Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Ευχαριστουμε! Την πάτησα πρωτη φορά.... έληξε το συμβόλαιο μου 1/9 και δ το ειχα υπόψη με αποτέλεσμα να μου έρθει σήμερα διπλάσιος λογαριασμός αφού βγήκε η εκπτωςη του 50%. Με έπαιρναν πάντα τηλ για ανανέωση τωρα δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Δε θα πρέπε να με είχαν καλέσει? Έχει τύχει σε κανέναν, αν παρω αυριο τηλ λέτε να μου επιστρέψουν το ποσό εφόσον ανανεώσω ή να τα κλάψω τα € Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Ευχαριστουμε! Την πάτησα πρωτη φορά.... έληξε το συμβόλαιο μου 1/9 και δ το ειχα υπόψη με αποτέλεσμα να μου έρθει σήμερα διπλάσιος λογαριασμός αφού βγήκε η εκπτωςη του 50%. Με έπαιρναν πάντα τηλ για ανανέωση τωρα δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Δε θα πρέπε να με είχαν καλέσει? Έχει τύχει σε κανέναν, αν παρω αυριο τηλ λέτε να μου επιστρέψουν το ποσό εφόσον ανανεώσω ή να τα κλάψω τα € Sent from my iPad using Tapatalk Δεν καλούν πάντα. Οπότε αν το αφήσεις, θα συνεχίσεις να χρεώνεσαι παραπάνω. Δεν νομίζω πως θα σου επιστρέψουν το ποσό. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Και μένα δεν με είχαν καλέσει. Αλλά έλεγχα τακτικά το my account οπότε ήξερα πότε θα ανοίξει η ανανέωση. Παρολα αυτά δεν χάνεις τίποτα όταν ανανεώσεις να τους το πεις και να το προσπαθήσεις να στο επιστρέψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Εμενα ολ αυτά χρονια με έπαιρναν τηλ γι αυτο δεν το ειχα καθόλου στο νου μου και την πάτησα. Θα ενημερώσω αν τυχον παίξει επιστροφή του 50%..... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Εμενα ολ αυτά χρονια με έπαιρναν τηλ γι αυτο δεν το ειχα καθόλου στο νου μου και την πάτησα. Θα ενημερώσω αν τυχον παίξει επιστροφή του 50%..... Sent from my iPad using Tapatalk Καλησπέρα εαν μιλήσεις με την/τον προσωπικό σου σύμβουλο πολύ πιθανά- σχεδόν σιγουρα - και ανανεώσεςι το συμβόλαιο και ζητήσεις να σου πιστωθεί , θα στα πιστώσουν! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Καλησπέρα εαν μιλήσεις με την/τον προσωπικό σου σύμβουλο πολύ πιθανά- σχεδόν σιγουρα - και ανανεώσεςι το συμβόλαιο και ζητήσεις να σου πιστωθεί , θα στα πιστώσουν! Συμφωνώ, στην σύζυγο τα πιστωσανε. Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 (edited) 2GB δωρεάν για 7 ημέρες https://www.vodafone.gr/back-to-school-promo/?m_source=homepage-tile-01&m_medium=banners&m_name=20180905-back2school Αυτό ισχύει για συμβόλαια και για καρτοκινητά; EDIT: ΟΚ, το βρήκα στους όρους: 3. Η προσφορά ισχύει για Ιδιώτες συνδρομητές Συμβολαίου & Καρτοπρογράμματος... Edited September 11, 2018 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. September 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2018 Επανέρχομαι για να ενημερώσω πως μετά απο επικοινωνία με το τμημα συμβούλων μου είπαν πως το ποσο μπορεί να πιστωθεί. Τελικά ομως όπως ήρθαν τα πραγματα λέω να βάλω το Vodafone University αφού κάνω μεταπτυχιακό και δε χρησιμοποιώ ολα τα sms και τα λεπτά του red 1 Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Σε πρόγραμμα red 2 μου ζητάνε από 35€ που πλήρωνα να πάω στα 45 €. Είναι λογικό; να κάνω αίτηση σε άλλο δίκτυο για αντιπρόταση ή δεν θα γίνει κάτι; Ακούω γνώμες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts