Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγω παλευω να ανανεωσω απο τωρα και να μην περιμενω τον οκτωμβριο αλλα το παιζουν δυσκολοι

Εμενα μου ειπαν οτι ημουν στο "πλανο" να με καλεσουν αυτοι αλλα ειμαι ενα μηνα πιο κοντα στη ληξη απο σενα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εγω τελικα τους ειπα οτι θα το γυρισω σε καρτα και μου εριξαν το παγιο απο 51€ στα 31€ για το red1 για 12μηνο. Παλι καλα.

Εγω τελικα τους ειπα οτι θα το γυρισω σε καρτα και μου εριξαν το παγιο απο 51€ στα 31€ για το red1 για 12μηνο. Παλι καλα.

Για μια γραμμη καλουτσικα ειναι .Εγω εχω 3 .

Φιλικά Γιάννης

Πριν λιγο ανανεωσα 3red1 που εχω στο ονομα μου δυο χρονια, για 18 μηνες ακομα με 18,56 το ενα τελικη τιμη .

Μου τα χρεωναν κατα λαθος τους 4 ευρω (διπλη εκπτωση στο 4sharing) πιο χαμηλα το καθενα και το ειδαν σημερα που μιλησαμε για ανανεωση αλλα φυσικα δικο τους το προβλημα μεχρι τωρα .

Μου ειπαν οτι η vodafone εχει πολιτικη να διατηρησει τις υφισταμενες εκπτωσεις αυτο τον καιρο .

Η ανανεωση απο 26/ που ληγουν.Νομιζω καλυτερα δεν θα εβρισκα .

Νομίζω το έκλεισες σε πάρα πολύ καλή τιμή!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Νομίζω το έκλεισες σε πάρα πολύ καλή τιμή!

Κι εγω ετσι νομιζω απλα βρηκαν το λαθος που εκαναν ενα χρονο και θα πληρωνω 55,68 αντι 41,5 συνολο που πληρωνα ....

Φιλικά Γιάννης

Γεια σας και Χρόνια Πολλά σε όλους!!

Μετά από αλεπάλληλα -ενοχλητικά ενίοτε -τηλέφωνα για πρσάρτηση στο "άρμα" της Vodaphone,πείστηκα φέτος και μπηκα σε 2 ετές συμβόλαιο κινητής με φορητότητα αριθμού κρατώντας το νούμερό μου από τα προηγούμενο δίκτυό μου..

Στην πορεία το ψιλομετάνιωσα (όπως γίνεται και σε άλλους πολλούς) αλλά..."Ας πρόσεχα"!!

Ερώτηση:Με την παρέλευση της 2ετούς υποχρεωτικής παραμονής στο ίδιο πρόγραμμα, μπορώ να φτιάξω με μετατροπή του αριθμού μου σε κάρτα ένα πρόγραμμα όπως ακριβώς το ζητήσω στα "μέτρα μου";;Υπάρχει δυνατότητα και αν ναι πώς γίνεται;; π.χ Πρόγραμμα με 30΄ λεπτά ομιλίας και πολλά GB ελευθερα ίντερνετ;;;Ή αυτό γίνεται μόνο σε νέο συμβόλαιο με πάγιο;;Αν γίνεται με ποιες διαδικασίες γίνεται η μετατροπή σε κάρτα;;Πόσο κοστίζει η μετατροπή εφάπαξ σε κάρτα από συμβόλαιο με ίδιο νούμερο τηλεφώνου και μόνο;;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!

Η κλιση στο 1380 (εξυπηρετηση πελατων) απο κινητο στοιχιζει 0,25 ευρω ανα κλιση. Απαραδεκτο !!!

Πηρα στο 2106702000 απο σταθερο ΟΤΕ πατησα επιλογη 1 που ειναι η εξυπηρετηση και ακουσα μηνυμα οτι απο στεθρο ΟΤΕ χρεωνεται καπου στα 0.3.... λεπτα ανα λεπτο .Ειναι δυνατον να καλω σταθερο τηλεφωνο απο το σταθερο μου και να υπαρχει χρεωση αφου εχω απεριοριστα σταθερα ?

Κατά 99% δεν χρεώνεσαι απλά έχει το ίδιο τηλεφωνικό κέντρο με τον χρεώσιμο αριθμό.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Λοιπόν να σας πω πως εχει η κατάσταση. Χρειαζομουν αμεσα νεο κινητο, το xperia e τα εφτυνε και φράγκο δεν υπάρχει ούτε για δειγμα μέσα στο μήνα. Τέλος του μηνός ένα 40ευρο θα το δινω. Αποφασισα και πηγα σε ενα 18μηνο συμβολαιο. Μου αρκουν τα 400 λεπτά. Τι λέτε;

Πολλά είναι φίλε. Γύρνα το σε κάρτα και βάλε μια συσκευή σε δόσεις. Αν σε ενδιαφέρει πες τις ανάγκες σου και ποιο δίκτυο προτιμάς και το βλέπουμε παρέα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αν το γυρισεις σε καρτοκινητο το τελος αποσυνδεσης ειναι νομκζω δεκα ευρώ. Τα πακετα που προσφερονται ειναι στανταρ και δεν μπορεις να κανεις δικα σου πακετα αναλογα με τις αναγκες σου σιγουρα αλλα αν θες λιγα λεπτα και αρκετο ιντερνετ εχει προσφορες και πακετα που θα σε καλυψουν. Κοιτα στην καρτοκινητη τα πακετα αλλα παντα τρεχουν και προσφορες ειτε ομιλιας ειτε ιντερνετ.

οταν τελείωσει το συμβολαιο σου θα το ψαξεις τι θα κανεις .Εδω δεν ξερουν αυριο τι θα γίνει και εσύ ψαχνεις σε δυο χρόνια τι θα κανεις;

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου.

Έχω 2 νούμερα οικογενειακό. Tο ένα Red 1 και το άλλο "προς όλους 400". Το Φεβρουάριο έκανα ανανέωση (έληγε το συμβόλαιό μου το Μάρτιο) και ίσως το τσίμπησα πιο ακριβά απ' ότι έπρεπε (βλακεία δικιά μου). Τέλος πάντων, τον Ιούνιο πήγα εξωτερικό. Πριν 3-4 μέρες βλέπω τους λογαριασμούς (δεν τους ελέγχω τακτικά, επίσης βλακεία μου) και βλέπω ότι έχω χρεώσεις για το "Πας παντού" εκείνες τις μέρες. Εγώ όμως είχα ενεργοποιημένο το "Passport".

Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση. Στην ουσία φάνηκε ότι με την ανανέωση μου ενεργοποίησαν το "Πας παντού" χωρίς να με ενημερώσουν και χωρίς να το ζητήσω. Έτσι ενώ περίμενα 3κάτι ευρώ πρόσθετες χρεώσεις ήρθαν 15. Περιμένω μέσα στην εβδομάδα επανατιμολόγηση (ή αρνητική απάντηση που θα οδηγήσει σε καταγγελία).

Προφανώς όταν ξαναλήξει το συμβόλαιο θα τους τα πω χύμα για να ρίξω την τιμή, αλλιώς θα φύγω. Κάθε φορά κάτι ανάλογο προκύπτει!

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου.

Έχω 2 νούμερα οικογενειακό. Tο ένα Red 1 και το άλλο "προς όλους 400". Το Φεβρουάριο έκανα ανανέωση (έληγε το συμβόλαιό μου το Μάρτιο) και ίσως το τσίμπησα πιο ακριβά απ' ότι έπρεπε (βλακεία δικιά μου). Τέλος πάντων, τον Ιούνιο πήγα εξωτερικό. Πριν 3-4 μέρες βλέπω τους λογαριασμούς (δεν τους ελέγχω τακτικά, επίσης βλακεία μου) και βλέπω ότι έχω χρεώσεις για το "Πας παντού" εκείνες τις μέρες. Εγώ όμως είχα ενεργοποιημένο το "Passport".

Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση. Στην ουσία φάνηκε ότι με την ανανέωση μου ενεργοποίησαν το "Πας παντού" χωρίς να με ενημερώσουν και χωρίς να το ζητήσω. Έτσι ενώ περίμενα 3κάτι ευρώ πρόσθετες χρεώσεις ήρθαν 15. Περιμένω μέσα στην εβδομάδα επανατιμολόγηση (ή αρνητική απάντηση που θα οδηγήσει σε καταγγελία).

Προφανώς όταν ξαναλήξει το συμβόλαιο θα τους τα πω χύμα για να ρίξω την τιμή, αλλιώς θα φύγω. Κάθε φορά κάτι ανάλογο προκύπτει!

Καλό είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό να κάνεις έναν έλεγχο πριν. Και βέβαια δε φταις εσύ. Εγώ πιστεύω θετικά ότι θα σε πιστώσει η βόντα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που ο πελάτης πρέπει πάντα να ελέγχει ότι έχει στη διάθεσή του την υπηρεσία που νομίζει ότι έχει, είναι ελληνικό φαινόμενο και οι θεσμοί (βλέπε εποπτικός μηχανισμός) κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Στην προκειμένη περίπτωση, σε ταξίδι στο εξωτερικό επιβεβαιώθηκε το passport και μάλιστα με απαντητικό sms από την εταιρεία. Επίσης μετά το περιστατικό, μου ήρθε sms που λέει ότι απενεργοποιείται το Πας Παντού και ενεργοποιείται το Passport.

Γιατί όμως το Φεβρουάριο δενήρθε SMS; Γιατί υπέθεσαν ότι το ήθελα και μου το ενεργοποήσαν, ενώ είχα το Red 1 με το passport ήδη 18 μήνες;

Είναι ηλίθιες πρακτικές των εταιριών (όλες το κάνουν εδώ που τα λέμε) και δυστυχώς δεν τις έχουν ταράξει στα πρόστιμα για να το σταματήσουν.

Προφανώς και περιμένω ότι θα μου πιστώσουν το ποσό, γιατί η κλήση ανανέωσης του συμβολαίου είναι καταγεγραμμένη και δεν μπορούν να αποδείξουν ότι ζήτησα ή ενημερώθηκα για την αλλαγή. Έχω και το SMS της ανανέωσης από μέρους τους.

Απλά για την κίνηση το σχολιάζω και για το γεγονός ότι πρέπει συνέχεια να τους ελέγχουμε εμείς, αντί να μας έχουν στα όπα όπα αυτοί.

Πριν λιγο ανανεωσα 3red1 που εχω στο ονομα μου δυο χρονια, για 18 μηνες ακομα με 18,56 το ενα τελικη τιμη .

Μου τα χρεωναν κατα λαθος τους 4 ευρω (διπλη εκπτωση στο 4sharing) πιο χαμηλα το καθενα και το ειδαν σημερα που μιλησαμε για ανανεωση αλλα φυσικα δικο τους το προβλημα μεχρι τωρα .

Μου ειπαν οτι η vodafone εχει πολιτικη να διατηρησει τις υφισταμενες εκπτωσεις αυτο τον καιρο .

Η ανανεωση απο 26/ που ληγουν.Νομιζω καλυτερα δεν θα εβρισκα .

ανανεωσα πριν λιγο 20 ευρω το ενα νουμερο απο 15,40 και το αλλο απο 17,10 στα 22,80 πιεσα για κατι καλυτερο αλλα δεν γινοταν τετοια τιμη δεν θα εβρισκα σε cosmote το εκλεισα για 2 χρονια . Μου ειπαν και μενα οτι θα με καλουσαν Edited by dimitris15
υπογραφή εκτός ορίων

@"zerokill" :Δεν ξέρω αν απευθυνόσουν σε μένα με το post παραπάνω πάντως ευχαριστώ καθώς με κάλυψε πλήρως η απάντησή σου!! Edited by x+y=z

φοβαμαι μηπως το κανει συστημα η vodafone και σε καθε ανανεωση μου ανεβαζει το παγιο γι αυτο τον λογο ζητησα 24μηνο συμβολαιο θεωρω οτι ακομα και με την αυξηση 5 ευρω παραμενει σουπερ η τιμη . η cosmote μου εκανε προταση στα 38 ευρω με wind δεν ασχοληθηκα
υπογραφή εκτός ορίων

@"zerokill" :Δεν ξέρω αν απευθυνόσουν σε μένα με το post παραπάνω πάντως ευχαριστώ καθώς με κάλυψε πλήρως η απάντησή σου!!

Nαι φιλε σε σενα απαντησα απλα ξεχασα την παραθεση :)

αναρωτιεμαι την υπηρεσια vodafone double με την λιστρικη τιμη που εχει την χρησιμοποιει κανενας?
υπογραφή εκτός ορίων

Αυτη εεννοεις ??

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1160&menuId=10772

Αυτο που λεει οτι :

Οι δύο συσκευές, δε μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα. Θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη μόνο τη συσκευή που θέλεις να χρησιμοποιείς.

Ειναι εντελως λαθος . Ενεργη ειναι μια συσκευη παντα και ειναι αυτη που εκανε την τελευταια κλιση εστω αναπαντητη ασχετα αν ειναι ενεργη η αλλη συσκευη ή οχι .Ειχα πολυ παλια την υπηρεσια και μου ελεγαν οτι γραφουν και εδω αλλα δεν ειναι ετσι .

Φιλικά Γιάννης

Ναι αυτή έκανα 24 μηνο συμβολαιο και δεν το δίνανε με τίποτα με εφάπαξ χρέωση. Δεν μπόρεσα να πάρω την δική σου τιμή αντίθετα εχω 5 ευρώ αύξηση ανά γραμμή Edited by dimitris15
υπογραφή εκτός ορίων

Ναι αυτή έκανα 24 μηνο συμβολαιο και δεν το δίνανε με τίποτα με εφάπαξ χρέωση

Σου ειναι τοσο απαριτητη ??? Αν ναι οτι παρεις κοστιζει....Η Cosmote νομιζω την δινει δωρεαν αλλα εχει και πολυ πιο ακριβες χρεωσεις γενικα.

Φιλικά Γιάννης

Σου ειναι τοσο απαριτητη ??? Αν ναι οτι παρεις κοστιζει....Η Cosmote νομιζω την δινει δωρεαν αλλα εχει και πολυ πιο ακριβες χρεωσεις γενικα.

Τις ίδιες χρεώσεις σχεδόν στα πάντα έχει η Cosmote. Χαρακτηριστική διαφορά η διπλή SIM που τη χρεώνει ένα ταληράκι εφάπαξ. Δεν μπορώ να καταλάβω την ανοησία της Vodafone με τη μηνιαία χρέωση - ούτως ή άλλως δεν τους κοστίζει τίποτα.

Τις ίδιες χρεώσεις σχεδόν στα πάντα έχει η Cosmote. Χαρακτηριστική διαφορά η διπλή SIM που τη χρεώνει ένα ταληράκι εφάπαξ. Δεν μπορώ να καταλάβω την ανοησία της Vodafone με τη μηνιαία χρέωση - ούτως ή άλλως δεν τους κοστίζει τίποτα.
η κοροιδια ειναι οτι στα καρτοκινητα την προσφερει με εφαπαξ χρεωση 10 ευρω τα δινεις μια φορα και τελος. Σου λεει ας αρμεξουμε οσους εουν συμβολαιο ακομα και το calling tune εχει συνδροη περα απο την αγορα του τραγουδιου
υπογραφή εκτός ορίων

Τελικά ενεργοποιήθηκα σε συμβόλαιο. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εγώ τώρα οφείλω κα΄τι στη vodafone. ?

Βγηκε ο λογαριασμος και μου δειχνει vodafone benefits for you, δεν μπορω να καταλαβω τι σημαινει και δειχνει ενα ποσο 56 ευρώ.

Στο myaccount μου το δειχνει σαν εξοφλημενο.

Τι ειναι αυτο το ποσο; είναι καποια προσφορα;

το συμβολαιο το εκανα online και δεν μου ειπαν για καποια προσφορα. Στο 13838 μου ειπε μια ασχετη οτι οφειλω κανονικά τα 40.50 λεπτά που βγηκε ο λογαριασμος.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών